canım öncelikle topiğimiz hayırlı olsun tüm bebek isteyenler bu topikte hayırlısı ile hamile kalsın inşallah aminnn.yeni yaşın sana sağlık,mutluluk,huzur ve hayırlı evlat getirsin inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah..bugünkü dileklerimde sizlerde varsınız inşallah anne oluruz diye
Nice mutlu yıllara canım işallah bir dhaki doğum gününde bebeğinle kutlarsın:))
selam kızlar öncelikle yeni topiğimiz inşallah hepimize uğur getirir ve bol bol hamile haberleri alırız..bende biraz önce diyetisyenden geldim 5kg vermişimçok mutlu oldum bugün hep güzel haberler alıyorum ve bugün benim doğum günüm inşallah yakın zamandada hamile olduğumun haberini alırım..aminnnnn
Bende bugün yeni girebildim internete.Yeni topikimiz açılmış ne güzel.İnşallah uğurlu gelsin ve hamile haberleri olumsuz haberleri geçsin . Doğum günün kutlu olsun superisi.Yeni yaşın mutluluk, sağlık ve huzur getirsin sana.İnşallah bi sonraki doğum gününü bebeğinle kutlarsın.Bu arada 5 kilo vermişsin, gayet güzel.hatta harika.keşke bende verebilsem((
kızlar size ne soracagım ,
benim test günüm cumaydı ancak iş yerindeki arkadaşımın cuma günü önemli bir işi çıktı ve izinli olmak durumunda. Ben testi sizce yarınmı yaptırayım? yoksa cumartesi mi? :26:
benim test günüm cumaydı ancak iş yerindeki arkadaşımın cuma günü önemli bir işi çıktı ve izinli olmak durumunda. Ben testi sizce yarınmı yaptırayım? yoksa cumartesi mi? :26:
canım bence cumartesi yaptır testini daha garanti olsun..belki o 1 gün sana geçmez biliyorum ama sen bilirsin yinede..
Bebeklerimiz gelene kadar azimle yola devam edeceğiz diyen,şubat mart topiklerinde beraber gülüp beraber ağladığımız tüm arkadaşlar bu ayki buluşma yerimizde bura olsun...
selam kızlar öncelikle yeni topiğimiz inşallah hepimize uğur getirir ve bol bol hamile haberleri alırız..bende biraz önce diyetisyenden geldim 5kg vermişimçok mutlu oldum bugün hep güzel haberler alıyorum ve bugün benim doğum günüm inşallah yakın zamandada hamile olduğumun haberini alırım..aminnnnn
Canim benim Dilerim yeni yasinda mutluluklarin en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlikla tirmanirsin ve dilerim yüzün hep güler, neseni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dilegiyle... Dogum günün kutlu olsun! Gelecek seneye insallah bebeginle birlikte kutlarsin
kızlar 2 tane var zaten nisan aşılamacıları. bunu niye açtınız.
kızlar biz epeydir beraberdik o yüzden dağılmak istemedik.bu yüzden yeni topik açtık.merhabalar.. 2 farklı nisan başlığı vardı bu da 3 oldu.. herkes bi yerde toplansa da takip edebilsek..
bende 9 ve 10 nisanda aşılamamı oldum.. hayırlısını diliyorum hepimiz için..
HOŞBULDUK CNM.BU AY İLK KEZ AŞILAMAYA BAŞLICAZ.ÇOK HEYCANLIYIM.ADET olmayı bekliyorum.14 yada 15 nde adet olmam gerek.dr.adetin 3.günü gel dedi.bi an önce olsamda gitsem.
Hayirli ugurlu olsun yeni sayfamiz insallah hepimizin yuzunu guldurur Allahin izni ile
bir sorum olacak..
benim doktor 2 gün üst üste aşılama yaptı ve bana 2 gün çalışma yok dediama ben de diyorum ki her ihtimale karşılık biz de yapsaydık ya.. ama doktor 2 gün ben yaptım işlemi zaten olacaksa onlarla olacak 2 gün sonra serbestsiniz istediğinizi yapın dedi.. ki zaten yumurtam da pazartesi öğlen gibi çatlamış.. sanırım doğal yoluna gerek yok...
tecrübeli arkadaşlar siz aşılama sonrası doğal olarak da desteklediniz mi yoksa mola verdiniz mi?
amma karışık oldu değil mi, kusura bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?