Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım öncelikle topiğimiz hayırlı olsun tüm bebek isteyenler bu topikte hayırlısı ile hamile kalsın inşallah aminnn.yeni yaşın sana sağlık,mutluluk,huzur ve hayırlı evlat getirsin inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah..bugünkü dileklerimde sizlerde varsınız inşallah anne oluruz diye

Son düzenleme:

Bende bugün yeni girebildim internete.Yeni topikimiz açılmış ne güzel.İnşallah uğurlu gelsin ve hamile haberleri olumsuz haberleri geçsin . Doğum günün kutlu olsun superisi.Yeni yaşın mutluluk, sağlık ve huzur getirsin sana.İnşallah bi sonraki doğum gününü bebeğinle kutlarsın.Bu arada 5 kilo vermişsin, gayet güzel.hatta harika.keşke bende verebilsem((

kızlar size ne soracagım ,
benim test günüm cumaydı ancak iş yerindeki arkadaşımın cuma günü önemli bir işi çıktı ve izinli olmak durumunda. Ben testi sizce yarınmı yaptırayım? yoksa cumartesi mi? :26:

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için..evet 5 kg verdim ve dahada vericem..inan istedikten sonra herşey oluyo ben bebek için ne gerekiyosa yapıcam şu polikistik overden kurtulucam ddedim öyle başladım..ucunda anne olmak var diye hırs yaptım..hayatımda hiç bu kadar kg vermemiştim ve diyet yapamazdım..ama dedim ya istedikten sonra başaramayacağımız şey yok unutma cnm..

Bence senin günün tamam canım 12.günde bile kanda çıkıyorsa sende hayli çıkması lazım.Bence biran önce yaptır kurtul stresi çok zor.

canım bence cumartesi yaptır testini daha garanti olsun..belki o 1 gün sana geçmez biliyorum ama sen bilirsin yinede..

Bence yarın yaptır zaten hamileysen bugün bile çıkar tahlilde.Hemde bizi meraktan kurtar:)))

canım bence cumartesi yaptır testini daha garanti olsun..belki o 1 gün sana geçmez biliyorum ama sen bilirsin yinede..

acayip korkuyorum ya hiç böyle olmamıştım elim ayagım titriyor.Hoş zaten hamilesin deseler bunca yıl sonra bayılırım herhalde eşim testi salı yapacagımı biliyor doktorla anlaştım ona öyle söyledik haber güzel olursa süpriz yapmak istiyorum , yok kötü olursa güzelce alıştırarak anlatırım

Bebeklerimiz gelene kadar azimle yola devam edeceğiz diyen,şubat mart topiklerinde beraber gülüp beraber ağladığımız tüm arkadaşlar bu ayki buluşma yerimizde bura olsun...

Hayirli ugurlu olsun yeni sayfamiz insallah hepimizin yuzunu guldurur Allahin izni ile

Canim benim Dilerim yeni yasinda mutluluklarin en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlikla tirmanirsin ve dilerim yüzün hep güler, neseni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dilegiyle... Dogum günün kutlu olsun! Gelecek seneye insallah bebeginle birlikte kutlarsin

aminnn inşallah canım seneye bebeğimle kutlarım..güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..

kızlar 2 tane var zaten nisan aşılamacıları. bunu niye açtınız.

merhabalar.. 2 farklı nisan başlığı vardı bu da 3 oldu.. herkes bi yerde toplansa da takip edebilsek..

bende 9 ve 10 nisanda aşılamamı oldum.. hayırlısını diliyorum hepimiz için..
kızlar biz epeydir beraberdik o yüzden dağılmak istemedik.bu yüzden yeni topik açtık.
HOŞBULDUK CNM.BU AY İLK KEZ AŞILAMAYA BAŞLICAZ.ÇOK HEYCANLIYIM.ADET olmayı bekliyorum.14 yada 15 nde adet olmam gerek.dr.adetin 3.günü gel dedi.bi an önce olsamda gitsem.

brcaydın aşılama serüvenine hoşgeldin.sakın korkma çok kısa ve acısız bir işlem.inşallah ilk aşılamada hamile kalanlardan olursun...

cumartesi yaptırsan daha iyi olur canım .inşallah sonucun pozitif olur.tüm kalbimle duacınım...
Hayirli ugurlu olsun yeni sayfamiz insallah hepimizin yuzunu guldurur Allahin izni ile

amin canım inşallah.hepimizin yüzünün güldüğü bir topik olur umarım.

Son düzenleme:
su perisi canım doğum günün kutlu olsun.inşallah bebeksiz son doğum günün olur.mutlu ve sağlıklı yıllar...

doğum günün kutlu olsun superisi inşallah bir dahaki doğum gününü bebişinle beraber kutlarsınız.....

bir sorum olacak..
benim doktor 2 gün üst üste aşılama yaptı ve bana 2 gün çalışma yok dedi ama ben de diyorum ki her ihtimale karşılık biz de yapsaydık ya.. ama doktor 2 gün ben yaptım işlemi zaten olacaksa onlarla olacak 2 gün sonra serbestsiniz istediğinizi yapın dedi.. ki zaten yumurtam da pazartesi öğlen gibi çatlamış.. sanırım doğal yoluna gerek yok...
tecrübeli arkadaşlar siz aşılama sonrası doğal olarak da desteklediniz mi yoksa mola verdiniz mi?
amma karışık oldu değil mi, kusura bakmayın..

mda kullanıcısından alıntı
arkadaşlar merhaba;
artık hepimizin bildiği gibi bu forumda olan tüm kardeşlerimiz arkadaşlarımız birbirimizin içini dışını biliyoruz. Ama konu başlıgımız mary 2012 aşılamacıları olunca bazı arkadaşlarımız haklı olarak nisan aşılamacıları topiğine bazı hamile kalan nazar boncukalrımızda hamile olan topiklere gidiyor. Durum böyle olunca azalmaya başlayacagız oysaki hepimizin içimizde ayı bir yeri var berabr aglayıp beraber gülüyoruz, seviniyoruz, rizden ricam herkes yeni konu başlıgı hakkında fikirlerini belirtsin burada onun üzerinden gene beraberce kararlaştıralım.
ben mcan84 arkadaşımızın iyi bir konu idarecisi oldugunu hissettim , gene aynı şekilde _superisi_ de listelerimiz için bize destek oldu konuyu gene bu arkadaşımızın başlatmasını öneriyorum sizlerden destek bekliyorum.
daha fazla dagılmadan inşallah bebeklerimiz ile günü birinde bir yerlerde buluşup tanışmak temennisiyle ..

canım yeni topiğmiz yeni başlagıç oldu bence hayırlı olsun hepimize ben yine burdayım bırakmayada niyetim yok gündüz işte olsamda akşamları takip etmeye çalışcam dertleşicez herzaman olduğu gibi çünkü hepimizin derdi aynı ben kimseye anlatamadığımı sizlerle paylaştım sizler anladınız beni.hepinize binlerce teşekkür ederim iyikide varsınızbol bol hamişli ay diliyorum herkese

Son düzenleme:

mrb arkadaşım,ben aşılmayı 27 martda oldum doktor 29 ile 31 arası ilişki önerdi ve sonraki günler ilişki olmasın dedi.biz de aynen dediği gibi uyguladık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…