Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnşallah sonucun pozitif olur. Valla bana aşılama önceside sonrasıda ilişki yasak dediler.Yani aşılama yapılan ay sıfır ilişki( Ege ünv de herkese böyle söylüyorlar ve ben nedenini hiç anlamıyorum.Aşılama sonrası ilişki verseler belki yumurta geç çatladıysa işe yarayabilir ama yasak olduğunda o ihtimalide kaçırıyoruz malesef. Sana 2 aşılama yapıldığından bence doktorun haklı zaten olmuşsa olmuştur.İçin rahat olsun.

Kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun öncelikle.benim bugün moralim çok bozuldu.1 gün önce çatlatma iğnesi vurulmuştum.dün ilişikiye girmemiz gerekiyormuş.doktor dün oldumu dedi. bende hayır dedim.çok üzüldü.dün çok önemliydi dedi.10 gün sonra gebelik testi yapılacak.ama bende ümit denen bişey kalmadı.önümüzdeki ay aşılama yapıcam dedi. 1 ay çöpe gitti anlıcanız

bende bugün çatlatma iğnesi oldum 35 saat sonra dedi klomende içtim iksinide aynı anda uyguluyor herhalde tutsun diye üzülme rabbrim büyüktür inş olur isteyen herkesin bebişi

canım dr sölemedimi size başta.çok üzüldüm ama siz bu günü değerlendirin yine belli olmaz bize doktor aşılamadan sonrada ilişki önerdi mesela ...

canım dr sölemedimi size başta.çok üzüldüm ama siz bu günü değerlendirin yine belli olmaz bize doktor aşılamadan sonrada ilişki önerdi mesela ...

Sadece ilişkiye girin dedi.ama eşim bunu baskı gibi görüyor.o yüzden dün istemedi.tabi bu kadar önemli olduğunu bilmiyorduk o günün.bilsek böle olmazdı.dr inşallah bi önceki günden tutmuştur dedi.bilmiyorum ya.doktorum bu aydan çok ümitliydi.bu gün olumsuz konuştu.benimde moral sıfır oldu tabi.ne yapalım .rabbim herşeyin hayırlısını nasipetsin hepimiz için

canım hayırlısı olsun ama bu ay olup olmayacağını rabbim bilir rabbim isterse hiç bişey engel olmaz.umutsuz olma bence biliyorum kolay değil doktorumuza güveniyoruz onların bir kelimesi bile bizim için çok önemli ama sabredelim lütfen bu günlerde geçecek...

cumartesi doktor muayneye çağırdı sabah 10 da randevumuz var, artık 3.testi yapmıyoruz ultrasonla muayne edecekmiş....:18:

Üzülmeee yahuu. Çatlama iğnesinden yaklaşık 36 saat sonra çatlıyor yumurtalar bide ondan 1 gun sonra bile yaşıyor içerde . Su an bile hazırda bekliyodur onlar:)Ümidini kaybetme alışmaya 2-3 gun devam

Mutlu mutlu yaslarin olsunn:) Bİr dahaki dogum gunünde Bebisli olucaksinn insallahhh

benim her iki aşılamamda da doktorum o gece veya ertesi sabah ilişki önerdi.bizde tavsiyesini dinledik ama hiçbir işe yaramadı maalesef.

hypou hemen ümidini kaybetme.bence bugün deneyin.daha on güne kadar neler neler olmaz ki...

su perisi canım doğum günün kutlu olsun.inşallah bebeksiz son doğum günün olur.mutlu ve sağlıklı yıllar...

inşallah canım inşallah son doğum günüm olur..

doğum günün kutlu olsun superisi inşallah bir dahaki doğum gününü bebişinle beraber kutlarsınız.....

aminn canım çok sağol inşallahh

Mutlu mutlu yaslarin olsunn:) Bİr dahaki dogum gunünde Bebisli olucaksinn insallahhh

inşallahhhhh sağol cnm

doktorum bana aşılama günü yada ertesigün sabah ilişkiye girceksiniz demişti..ondan sonra gün aşırı devam edin demişti..her doktorun bir bildiği vardır herhalde..

cnm umudunu kaybetme sen bugün ilişkiye gir belkide geç çatlamıştır yumoşun..içini ferah tut hiç belli olmaz bu işler..doktorlarda destek olcaklarına köstek oluyolar sinir şeyler..

kızlar buarada biraz önce doğum günüm için mum üfleyip dilek diledim dileğimde sizlerde vardınız allah hepimize tez zamana bebek versin diye..inşallah dileklerim kabul olur

mrb arkadaşım,ben aşılmayı 27 martda oldum doktor 29 ile 31 arası ilişki önerdi ve sonraki günler ilişki olmasın dedi.biz de aynen dediği gibi uyguladık

benim her iki aşılamamda da doktorum o gece veya ertesi sabah ilişki önerdi.bizde tavsiyesini dinledik ama hiçbir işe yaramadı maalesef.

doktorum bana aşılama günü yada ertesigün sabah ilişkiye girceksiniz demişti..ondan sonra gün aşırı devam edin demişti..her doktorun bir bildiği vardır herhalde..

çok teşekkür ederim cevaplar için..
yine bir doktor klasiği.. her kafadan başka ses çıkıyor
bunları anlamak çok zor.. neyse uyalım bakalım dediklerine sonu güzel olsun da, gerisi boş..

superisi doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı yaşların olsun bebişlerinle inşallah..

mrb arkadaslar bugece ılk kotu haberı vermek istemezdım ama sonuç1,20 çıktı adet olmadım aceba degerim yukselırmı yarın doktorumu arayacagım adet belırtısı de yok bugun 15. gunum insallah ikinci aşılamam tutar eşim yıkldı fdakat benı tsellı ettı çok uzuldum agladım ne yapacagımı bılmıyorum

Benim eşim de çok nazlı canım sorma, bazen baskı yapma bana diyor öylece geçiyor ay doğru düzgün çalışma yapamadan

slm kızlar ben nisan ayında sizlerle olamıcam doktorum bir ay sonra gel dedi umarım bu ay sizler için umut dolu olur ve hepiniz hamile kalırsınız inşallahh ben mayısa kadar bekliyorum artık hepinize hayırlı olsun....

Ben ilk aşılamamda 14. gün kanda negatif sonucu almıştım.
15. Gün adet olmuştum.
Ve 16. gün ikinci aşılama için ilk iğneme başlamıştım.

Bu ay ki aşılamda yine 14. gün kan tahlili yaptırdım negatifti.
Benim bugün aşılamanın 16. günü ama henüz adet olmadım

Sizler aşılamdan sonraki kaçıncı gün adet oldunuz.Karnım ağrıyor tam olacak diyorum ama olmuyor.Acaba kist olmuş olabilirmi.Dr. adet olunca gel dei.Ama şimdi kaçıncı güne kadar bekliyim adet olmazsam gideyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…