bir sorum olacak..
benim doktor 2 gün üst üste aşılama yaptı ve bana 2 gün çalışma yok dediama ben de diyorum ki her ihtimale karşılık biz de yapsaydık ya.. ama doktor 2 gün ben yaptım işlemi zaten olacaksa onlarla olacak 2 gün sonra serbestsiniz istediğinizi yapın dedi.. ki zaten yumurtam da pazartesi öğlen gibi çatlamış.. sanırım doğal yoluna gerek yok...
tecrübeli arkadaşlar siz aşılama sonrası doğal olarak da desteklediniz mi yoksa mola verdiniz mi?
amma karışık oldu değil mi, kusura bakmayın..
Kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun öncelikle.benim bugün moralim çok bozuldu.1 gün önce çatlatma iğnesi vurulmuştum.dün ilişikiye girmemiz gerekiyormuş.doktor dün oldumu dedi. bende hayır dedim.çok üzüldü.dün çok önemliydi dedi.10 gün sonra gebelik testi yapılacak.ama bende ümit denen bişey kalmadı.önümüzdeki ay aşılama yapıcam dedi. 1 ay çöpe gitti anlıcanız
canım dr sölemedimi size başta.çok üzüldüm ama siz bu günü değerlendirin yine belli olmaz bize doktor aşılamadan sonrada ilişki önerdi mesela ...
Sadece ilişkiye girin dedi.ama eşim bunu baskı gibi görüyor.o yüzden dün istemedi.tabi bu kadar önemli olduğunu bilmiyorduk o günün.bilsek böle olmazdı.dr inşallah bi önceki günden tutmuştur dedi.bilmiyorum ya.doktorum bu aydan çok ümitliydi.bu gün olumsuz konuştu.benimde moral sıfır oldu tabi.ne yapalım .rabbim herşeyin hayırlısını nasipetsin hepimiz için
Kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun öncelikle.benim bugün moralim çok bozuldu.1 gün önce çatlatma iğnesi vurulmuştum.dün ilişikiye girmemiz gerekiyormuş.doktor dün oldumu dedi. bende hayır dedim.çok üzüldü.dün çok önemliydi dedi.10 gün sonra gebelik testi yapılacak.ama bende ümit denen bişey kalmadı.önümüzdeki ay aşılama yapıcam dedi. 1 ay çöpe gitti anlıcanız
selam kızlar öncelikle yeni topiğimiz inşallah hepimize uğur getirir ve bol bol hamile haberleri alırız..bende biraz önce diyetisyenden geldim 5kg vermişimçok mutlu oldum bugün hep güzel haberler alıyorum ve bugün benim doğum günüm inşallah yakın zamandada hamile olduğumun haberini alırım..aminnnnn
bir sorum olacak..
benim doktor 2 gün üst üste aşılama yaptı ve bana 2 gün çalışma yok dediama ben de diyorum ki her ihtimale karşılık biz de yapsaydık ya.. ama doktor 2 gün ben yaptım işlemi zaten olacaksa onlarla olacak 2 gün sonra serbestsiniz istediğinizi yapın dedi.. ki zaten yumurtam da pazartesi öğlen gibi çatlamış.. sanırım doğal yoluna gerek yok...
tecrübeli arkadaşlar siz aşılama sonrası doğal olarak da desteklediniz mi yoksa mola verdiniz mi?
su perisi canım doğum günün kutlu olsun.inşallah bebeksiz son doğum günün olur.mutlu ve sağlıklı yıllar...
doğum günün kutlu olsun superisi inşallah bir dahaki doğum gününü bebişinle beraber kutlarsınız.....
Mutlu mutlu yaslarin olsunn:) Bİr dahaki dogum gunünde Bebisli olucaksinn insallahhh
bir sorum olacak..
mrb arkadaşım,ben aşılmayı 27 martda oldum doktor 29 ile 31 arası ilişki önerdi ve sonraki günler ilişki olmasın dedi.biz de aynen dediği gibi uyguladık
İnşallah sonucun pozitif olur. Valla bana aşılama önceside sonrasıda ilişki yasak dediler.Yani aşılama yapılan ay sıfır ilişki( Ege ünv de herkese böyle söylüyorlar ve ben nedenini hiç anlamıyorum.Aşılama sonrası ilişki verseler belki yumurta geç çatladıysa işe yarayabilir ama yasak olduğunda o ihtimalide kaçırıyoruz malesef. Sana 2 aşılama yapıldığından bence doktorun haklı zaten olmuşsa olmuştur.İçin rahat olsun.
benim her iki aşılamamda da doktorum o gece veya ertesi sabah ilişki önerdi.bizde tavsiyesini dinledik ama hiçbir işe yaramadı maalesef.
doktorum bana aşılama günü yada ertesigün sabah ilişkiye girceksiniz demişti..ondan sonra gün aşırı devam edin demişti..her doktorun bir bildiği vardır herhalde..
acayip korkuyorum ya hiç böyle olmamıştım elim ayagım titriyor.Hoş zaten hamilesin deseler bunca yıl sonra bayılırım herhalde eşim testi salı yapacagımı biliyor doktorla anlaştım ona öyle söyledik haber güzel olursa süpriz yapmak istiyorum , yok kötü olursa güzelce alıştırarak anlatırım
Sadece ilişkiye girin dedi.ama eşim bunu baskı gibi görüyor.o yüzden dün istemedi.tabi bu kadar önemli olduğunu bilmiyorduk o günün.bilsek böle olmazdı.dr inşallah bi önceki günden tutmuştur dedi.bilmiyorum ya.doktorum bu aydan çok ümitliydi.bu gün olumsuz konuştu.benimde moral sıfır oldu tabi.ne yapalım .rabbim herşeyin hayırlısını nasipetsin hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?