mavişşşşşş dualarını eksık etme benımde aynı gun tet yapılcak suret ve tunc ben aynı gun asılama oldukkk..
rabbım sonumuzuu hayırr etsınnnnnn
beklemek olduruyo bzen sınrımden aglama krızıne gırıyom valla sonuc ne olursa olsun su beklemekten daha ıydırr
Evet canım yaa sayılı gün gelmek üzere heyecan dorukta kasık ve bel ağrım var hasta olcak gibi...mavişşşşşş dualarını eksık etme benımde aynı gun tet yapılcak suret ve tunc ben aynı gun asılama oldukkk..
rabbım sonumuzuu hayırr etsınnnnnn
beklemek olduruyo bzen sınrımden aglama krızıne gırıyom valla sonuc ne olursa olsun su beklemekten daha ıydırr
süper çok sevindim yumurtaların istediğin gibi gelişmesine.. diğer yumurtalıklardaki büyürse kist olursa filan diye de düşünme sakın.. herşey çok güzel olacak
inşallah sonucu güzel olacak bir aşılama olur..
sende bekleyenler kervanında yerini alacaksın desene bizler gibi
kızlar yarın öğlen 11.5 -12 arası 3.ve son aşılamam oluyor hepinizizn duasını bekliyorum.
arkadaşlar merhaba.bugün ilk aşılamamı yaptırdım.ağrılıydı biraz ama sıktım dişimi.şimdi eve geldim dinleniyorum.şuan da ağrım var.belim kırılıyor...kasıklarım patlayacak gibidr herhangi bir ilaç vermedi.progestan falan yani...genelde herkese veriyorlar mı?yoksa dr um belli sallıyor mu
aynen canım beklemek lazım burada kanaması olupta hamile kalanda var kalamayanda var.
sonucu alınca görcez şeker dediğim gibi hamilelik belirtisi ama her kanaması olanda hamile kalamayabiliyor, malesef.
kızlar şimdi dr.dan geldim.geçen hafta cmrtesi klomen vermişti.bugun kontrole gittim.daha yumurtalıklar 15 cm. olmuş. salı günü tekrar gel çarşamba günü aşılama yaparız dedi.inşallah büyür yumurtalar :)bi an önce olsun aşılamam.olmadan stres olunca stres of çok zor.
kızlar dun bthcg 3,85 çıktı ve sımdi bekliyom ama yok simdi evde deglilim kaynanamlarda net yok size hemen haber vereyim drdim umtlar baska bahara
aynen oylee beklıycez gorcezz..
hemen hemen herkesın bu hafta ıcı bellı olucak sonuclarrıııı
ınsallahh hepımı guzell haberler alırızz
teşekkürler canım evet haklısın hiççç mi hiç düşünmüyorum kist olur diye salı günü inşallah büyümüş olur yumoşum ve yapılır aşılamam tek düşüncem bu şuanda. evet sonra da bekleme sürecine giricem ben de sizler gibi. mayısın10 unda falan belli olur sanırım :)
dualarımız seninle umarım 3. ve son aşılaman olur canım.
geçmiş olsun tatlım sen atlattın sıra bende inşallah darısı başıma. benim de cuma günü 12. günümde aslında sağda çok güzel yumurtalarım varmış ama benim doğuştan sağ tüpüm yok o yüzden sol a bakıyoruz orda da baştan yoktu dün baktı işte iki tane gelişmiş 10 mm ve 12 mm iğneye devam salı günü kontrol var inşallah geçer 16 mm i sen de bana dua et.
kızlar dun bthcg 3,85 çıktı ve sımdi bekliyom ama yok simdi evde deglilim kaynanamlarda net yok size hemen haber vereyim drdim umtlar baska bahara
merhaba canım bende aslen Nazilli'denim ama oradan ayrılalı çok zaman oldu, ben izmire gidiyorum.
Peki senin merkez tüp bebekte yapıyormu
hayır canım yapmıyor.3 aşılama denicek dr.eğer tutmazsa izmire yönderdircem tüp bebek için dedi.bakalım bekliyoruz.zaten yapsalarda izmir en iyisi cnm.doğru karar vermişsin.
Canım şimdiden hayırlı olsun. Emin ol salıya kadar yumurtaların 22mm geçer :) klomen kullandım bende aşılamadan önce 12mm 18mm sonrada 22'ye kadar büyüdü. sonra çatlama iğnesi oldum.1 gün sonrada aşılamam yapıldı bekliyorum şimdi. Hepimiz için hayırlısı olsun canım benim...
Kızlar sıze canlı canlı bılgıler vryorm oleyyy asılamamı oldum su an yatyrum saat 2de buradan cıkıcam su an ıstrahtdeyım:)sonrada evımıze ınsallah
canım bana aşılamadan sonra progestan vermişti 4 gün sonra başla demişti. Zeynep kamilde de jel veriyolarmış. ama verilmezse de bişey olmaz çünkü tutunacaksa tutunur rahim duvarı hazır sa aşılama yapılıyor. genelde düşüğü olanlara falan daha çok veriliyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?