Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben sıkılmadım canım bebıs ıcın 10 saatda yatarım

Ah yelizim ahh b hiç bir şey değil.
Asıl zorluk şimdi başlıyor
geçemek bilmeyecek 15 gün göreceksin.
Ben aşılama yaptıralı 5 gün oldu. 9 gün sonra öğrenicem aşılama sonucunu sanki 9 ay var ((( zaman geçmiyorrrrr...

Bugün kk dan bir arkadaşımın hamile haberini aldım çok sevindim.İkinci aşılamasaydı ve bugün hamile olduğunu öğrendi.Bizlerede umut olması açısından sizlerlede paylaşmak istedim.

bende yeni geldim ay çok sevindim güzel geçmiş işallah olumlu olur bu seferrhaberlerinide duyarız

amin canım inşallah...
Allah gönlüne göre versin.. hayırlısını diliyorum..

çok teşekkür ederim tuncss Allah hepimizin gönlüne göre versin...
canım bak aynı ay içinde oldu bitti bile, oldumu olcakmı derken şimdi gün saymaya başlayacaksın . Allahım en güzel yerinden bir melek göndersin sana rabbim yardımcın olsun

kuzum ya evet herşey nasıl hızlı gelişti bir ay içinde iki kez aşılamam oldu.sabah ilk iş daha doktorun yüzünü bile görmeden 5 mayısa randevumu aldım.iyice aştım artık kendimi.ama hep dua ettim işlem sırasında ve sonrasında.odadan çıkarkende Allahım nolur bi dahaki gelmemde iki kişi olarak geleyim diye.5 mayıs kaderimin dönüm noktası olacak
bugun aşılaması olan tüm arkadaşlaraaa hkalrında hayırlısını dılıyrum ınsallahhh olurrrrrr
pozıtıf gorursunuzzz

cansu amin canım.Allah hepimizede en yakın zamanda pozitif görmeyi nasip etsin...

Bugün kk dan bir arkadaşımın hamile haberini aldım çok sevindim.İkinci aşılamasaydı ve bugün hamile olduğunu öğrendi.Bizlerede umut olması açısından sizlerlede paylaşmak istedim.

lovely bugün bu habere çok ihtiyacım vardı çok teşekkürler...

canım ya ne mutlu bir haber ,inşallah darısı başımıza

evet cnm ya zorluk sımdı bslıyor bncede sabır gerektryo bu ısler umarım senınde tutar nerede yptrdın asılamanı nerde yasıyrsn

evet cnm ya zorluk sımdı bslıyor bncede sabır gerektryo bu ısler umarım senınde tutar nerede yptrdın asılamanı nerde yasıyrsn

istanbulda özel hastane canım. ayın 16 sında oldu ama zaman geçmiyor yeliziimmm... herşeyi gebelik belirtisi sanıyorummm.
Nolur güzel haberlerimizi hep birlikte alalım. Rabbim bebeişleri hepimize nasip eder inşallahhhh ::)))))

lovely bugün bu habere çok ihtiyacım vardı çok teşekkürler...

canım ya ne mutlu bir haber ,inşallah darısı başımıza

Arkadaşımın adına teşekkürler kızlar.İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.Darısı tüm bebiş isteyenlerin başına.

mrhb ders çalışmak için çıkmıştım şimdi gördüm sorunu canım.aşılamadan sora yarım saat yattım muayenehanede,evet kalkınca çamaşırına bulaş olur normaldir bendede oldu.hayır estağfirullah sorabilirsin,elimden geldiğince cevaplarım.sana tavsiyem gün sayma kafanı meşguk edecek uğraşlar edin kendine,gün saydıkça insan strese giriyor.

mrhb,sizinle aynı gün aşılama yaptırmıştık 27 mart o zaman üye değildim ama sizleri takip ediyordum benimde tutmadı inşallah tüp bebekle tutar,sizinlerinde gönlüne göre olur.paylaşımın bizede umut olsun inşallah.

Hoş geldiniz.Benimde negatif sonuçlandı.Hayırlısı inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.
Ben bir kaç yıl ara veriyorum.Sonrada kısmetse tüp bebek denerim.Belkide hiç deniyemem.
Zaman göstericek.

takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.bu kez drun söylediği tarihe kadar test falan yapmayacağım.o iğrenç tek çizgiyi görmekten öyle nefret ettim ki anlatamam.sağol canım cevabın için.

tatlım sen neden bu kadar yıl ara vermeyi düşündünki , sonra dahada zor olmasın saglık şartları

hoşbulduk,neden ara vereceksiniz,tüp bebek niye düşünmüyorsunuz,sizin sorun neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…