kızlar genel olarak herkesin doktoru adet gününü bekletiyo benimki hiç öyle demedi,27 mart aşılama ilk kan tahlilimi 7 nisanda yaptırdık(12.gün)...adet günüme de 4 gün vardı...
ne güzelmiş yaa.. ben özellikle aşılama yaparken sordum 12. gün gelsem sende kanda baksan dedim
sakın gelme, arama da adet olmadım hala diye dedikadıncağız bıktı artık benden.. ısrarla bekletiyor.. testte negatifi görüp psikolojini bozacağına kırmızıları gör daha iyi güven ana diyor güveniyoruz bakalım şimdilik
merhaba kızlar yazılarınızı gördüm çok sevindim hepinize ayrı ayrı teşekkürler benim doğru düzgün hiç belirtim olmadı arkadaşlar sadece gögüslerimde şişlik ve hassasiyet karnım ve belimde biraz ağrı vardı adet olacağım sandım ama çok şükür olmadım sizlerin güzel haberlerini de dört gözle bekleyorum dualarım sizinle.
çok tedavi gördüm doktorlar asılamayı önermiyorlar esimde de sperm düşüklügü var direk tüp bebek daha uygun diyorlarfarklı bir doktora görünseydin keşke.tüp bebekten önce aşılamanın denenmesi gerekiyor...
kızlar nihayet büyük gün geldi ve ben bikaç saat sonra hastanede olacağım bana çok çok dua edin...
haklısın canım o 2 günü atlattım şimdi daha iyiyim kendime iyi bakıyorum, hayatımız düzenliyorum, birgün mutlaka olacak biliyorum.verdim cnm evet şubatta aşılama yaptırdım tutmadı doktor 1 ay ara verelim dedi ben o 1 ayda diyete başladım ve hala devam ediyorum mayıs ayı sonundaki adetimde yaptırcam inşallah 2.aşılamayı..
canım öncelikle pes etmek,kötü düşünmek asla yok birgün o güzel duyguyu sende tadacaksın ben inanıyorum..allahım hem senin hemde bizim dualarımızı kabul edicek hep dualarımdasın sen unutma olurmu..
bende özledim hatta dün özel msg atacakdım sana özledim diye , bak kalbimiz birmiş heme geldin.canlarım hepinize merhaba birkaç gündür giremiyodum şimdi fırsat buldum ve hemen girdim aklım hep sizlerdeydi..maşallah ne kadar çok yazmışsınız oku oku bitmedi hepsini teker teker okudumaramıza yeni katılanlar hoşgelmişler..gördüğüm kadarıyla hamişlerimiz çoğalmış devamıda gelicek inşallahh..sonuç bekleyen arkadaşlarıma hayırlı haberler diliyorum inşallah güzel haberler alıcaz onlardan..
mcan; canım inşallah yarınki 3.aşılaman çok iyi geçer ve bu tedavin gibi herşey hızlı gelişip güzel hayırlı haberini alırız..dualarım hep seninle..
mda; tatlım benim nasılsın görüşmeyeli?özledim valla sizleri..
cnm sende mi bugün aşılama yaptırdın benimde bugün oldu. kan pıhtılaşmamızda aynıydı aşılama günümüzde aynı oldu.benimde kasıklarım çatalayacak çok sancım var.
cnm gittiğimde doktor ordaymış şansımıza biz 4 de yaptıracaktık orda olduğu için 3:30 da yaptı aşılamayı işimiz akın gitti inş. sonuda hayırlı olur. ama şuan aşılamadan önce başlayan kasık ağrılarım devam ediyor.
kızlar nihayet büyük gün geldi ve ben bikaç saat sonra hastanede olacağım bana çok çok dua edin...
Kızllarr esım sperm orngnı vrdı saat 12de alıp doktoruma gıdıcez asılamaya son 2,3 saatım kaldı
selam kızlar. bende ayın 16'sında aşılama yaptırdım. 30 nisanda sonuç öğrenicem.ilk aşılamam benim. Çok heycanlıyım :)))) Rabbim hepimize bebeişler nasip etsin.
Kızllarr esım sperm orngnı smyrna tup mrkznde vrdı saat 12de alıp doktoruma gıdıcez asılamaya son 2,3 saatım kaldı
tamam canım ne söylüycem hangi bilgiler? kusura bakma yeniyim o yüzden soruyorum ekle benide listeye.
ama hangi bilgileri vericem ?
amın canım ınsallah ılk ve son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?