Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar genel olarak herkesin doktoru adet gününü bekletiyo benimki hiç öyle demedi,27 mart aşılama ilk kan tahlilimi 7 nisanda yaptırdık(12.gün)...adet günüme de 4 gün vardı...

ne güzelmiş yaa.. ben özellikle aşılama yaparken sordum 12. gün gelsem sende kanda baksan dedim
sakın gelme, arama da adet olmadım hala diye dedi kadıncağız bıktı artık benden.. ısrarla bekletiyor.. testte negatifi görüp psikolojini bozacağına kırmızıları gör daha iyi güven ana diyor güveniyoruz bakalım şimdilik

ben çıkıyorum canlar..
iyi geceler herkeslere, mutlu bol bebişli rüyalarınız olsun..

böyle beklemekte kötü doktorum öyle deseydi bana ben yine gidip 12.günde baktırırdım olmadysa eğer öylede böylede gerçekle yüzleşecek değilmiyiz 1,5 yıldır her ay hüsrana uğruyordum okadar alışmıştım ki negatif sonuçlara adetim 14 gün geçikiyordu bazı aylar....hastanede çalıştığımdan dolayı hemen sonuç da belli olsun diye labaratuvara inip kan tahlili baktırıyordum, çünkü adet gününü bekleyene kadar da kafanda bir sürü şey oluyo bide geç gelirse adet...

merhaba kızlar yazılarınızı gördüm çok sevindim hepinize ayrı ayrı teşekkürler benim doğru düzgün hiç belirtim olmadı arkadaşlar sadece gögüslerimde şişlik ve hassasiyet karnım ve belimde biraz ağrı vardı adet olacağım sandım ama çok şükür olmadım sizlerin güzel haberlerini de dört gözle bekleyorum dualarım sizinle.

Cnm benimde 8.gunüm ve göğüslerimin ucu COK acıyor bide karnımda hassasiyetlik var beni COK rahatsız ediyo karnım normalmi söylersen COK sevinirim

kızlar nihayet büyük gün geldi ve ben bikaç saat sonra hastanede olacağım bana çok çok dua edin...

haklısın canım o 2 günü atlattım şimdi daha iyiyim kendime iyi bakıyorum, hayatımız düzenliyorum, birgün mutlaka olacak biliyorum.

bende özledim hatta dün özel msg atacakdım sana özledim diye , bak kalbimiz birmiş heme geldin.

cnm sende mi bugün aşılama yaptırdın benimde bugün oldu. kan pıhtılaşmamızda aynıydı aşılama günümüzde aynı oldu. benimde kasıklarım çatalayacak çok sancım var.

canım ne güzel şansın yaver gitmiş, umarım sonuçta iyi olur, dikkat et kendine.

kızlar nihayet büyük gün geldi ve ben bikaç saat sonra hastanede olacağım bana çok çok dua edin...

dualarımız seninle canım arkadaşım, sıkma kendini mümkün oldugunca rahat ol.

Kızllarr esım sperm orngnı vrdı saat 12de alıp doktoruma gıdıcez asılamaya son 2,3 saatım kaldı

Kızllarr esım sperm orngnı smyrna tup mrkznde vrdı saat 12de alıp doktoruma gıdıcez asılamaya son 2,3 saatım kaldı

selam kızlar. bende ayın 16'sında aşılama yaptırdım. 30 nisanda sonuç öğrenicem.ilk aşılamam benim. Çok heycanlıyım :)))) Rabbim hepimize bebeişler nasip etsin.

selam kızlar. bende ayın 16'sında aşılama yaptırdım. 30 nisanda sonuç öğrenicem.ilk aşılamam benim. Çok heycanlıyım :)))) Rabbim hepimize bebeişler nasip etsin.

amin canım senin için allahım en hayırlısını nasip etsin bana bilgilerini ver listeye yazalım senide

tamam canım ne söylüycem hangi bilgiler? kusura bakma yeniyim o yüzden soruyorum ekle benide listeye.
ama hangi bilgileri vericem ?

Kızllarr esım sperm orngnı smyrna tup mrkznde vrdı saat 12de alıp doktoruma gıdıcez asılamaya son 2,3 saatım kaldı

ayyy canım yaaa. bende geçtiğimiz hafta p.tesi yaşadım aynı şeyleri. eşim 10:30 gibi sperm örneğini verdi.1,5 saat sonra hazırladılar ve aşılamam yapıldı. Bende heycanla sonuçları bekliyorum şimdi :)))))

tamam canım ne söylüycem hangi bilgiler? kusura bakma yeniyim o yüzden soruyorum ekle benide listeye.
ama hangi bilgileri vericem ?

yaşadıgın şehir, kaç yıldan beri bebek istiyorsunuz, çalıştıgın doktor ve merkez, kaçıncı aşılama, bebek olmaması sebebi vb

Canım İstanbul'da yaşıyorum. Öğretmenim. 2 Yıllık evliyim. bebek sahibi olmaya yeni karar verdik. 30 yaşındayım. 16 nisanda aşılama yaptırdım. klomen kullandım. Ovireletta çatlama iğnesi oldum.Safa hastanesinde aşılama yaptırdım.Dr. Gülseren Hanım. 30 Mayıs tarihinden sonra öğrenicem sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…