Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yoruyormusun kendini yoksa

yok canım aslında fazla bişey yapmıyorum çok dikkat ediyorum ama nedense bugün çok ağrıyor.sanki içerden bişeyle vuruyolarmış gibi ağrı oluyor aralıklı olarak iki tarafımdada...geçmezse doktoru arayıp sormayı düşünüyorum.

slm arkadaşlar bende nisan 11de aşılama oldum tek tüp tıkalıymış ama yinede umut varmış çarşamba günü tahlil yaptırcam çok heyecanlıyım inş olur

Aynı gün aşılama olmuşuz seninle.umarım Allah gönlümüze göre-hayırlısını verir...

bencede ara sor bakalım nedenmiş , sonra ah vah etmesin en azından ama bol bol uzanıp dinlen hiç bir şeyle ilgilenme canım

cnm dikkat et kendine biraz yorma sakın kendini dinlen yat sürekli

hersey cok guzelgderrr ve bebısın bu asılamanla kucagına alırsın inşallahhh

amin canım inşallah

ohh valla.. zaman geçmiyor gibi geliyor ama aslında su gibi geçiyor günler..
benimde yarın tam 2. haftam doluyor.. heyecanım dorukta..

kesinlikle çok hızlı geçiyor zaman.

oofff oofff 5 mayıs inşallah yüzümüzün güldüğü gün olur.adet olmazsam 5 mayısa kadar asla test yapmayı düüşünmüyorum

Allah hepimizizn yüzünü güldürür inşallah...
Allah gönlüne göre versin...

günaydın kızlar nasılsınız?hepinize iyi haftalar diliyorum inşallah bu hafta bol bol hamile haberi alırız..

sanada iyi haftalar su perisi umarım haftamız hep güzel haberlerle dolu olur.

ah canım ya inşallah fydasını görürsün.eğer bu da tutmazsa bende denemeyi düşünüyorum bi süre...

slm arkadaşlar bende nisan 11de aşılama oldum tek tüp tıkalıymış ama yinede umut varmış çarşamba günü tahlil yaptırcam çok heyecanlıyım inş olur
inşallah pozitif olur sonucun
kızzzzzlarrr 14. günden sonra ultrasyonda belli oluyomu hamilelik

hayır olmaz
kızlar sağ yumurtakığım ağrıyo ayağı kalktığımda bişeler batıyo buda bugün çıktı bakalım daha neler çıkıcak ve ben hala adet olmadım

progestanı kesene kadar adet olmaman çok normal.
kızlar çatlatma iğnesi nereden yapılıyor

karın veya kalçadan yapılıyor.

canlarım tablonuzu çooook beğendimm bende 2010da başladım tedaviye konya başkent tüp bebek merkezinde benim de infertilite veee mayısta 2. aşılamam olacak inşallah bilgilerimi paylaştımm

canım o ağrıları normal sayiyorlar rahimin buyumesine bağlı rahimin tutan bagkarmi ne geriliyormus.. bende agridan yuruyemiyorum bile bazen.. drum normal diyo... Yinede dr sor için rahat etsin,,,

2.aşılama için gün sayarken bişey takıldı aklıma düğün için kan testi yaptırdığımda sağlık ocağı hemşiresinden biri WBC(beyaz kan) değerin çok düşük bebek isterseniz sorun olur biraz demişti tabi ben unuttum onu doktorumla hiç paylaşmadım böyle bi durumla karşılaşan var mı aramızda birde çoooook aşırı idrar sorunum var 2 senedir sabaha kadar en az 3-4 defa lavobaya kalkıyorum bda bi neden olabilirmi bebeğimin olmaması için ... cevaplar için teşekkürler..

düzenlendi.....................

Ateş tablosuda neymiş ya tunc,o yumurtlama gününde işe yarıyo adetin geleceğini nerden bilecek;?sen beni baya şaşırttın valla moralini bozmana çok üzüldüm..

canım benim ateş ölçüyorsun her sabah ya yumurtalama sonrasında da ölçüme devam ediyorsun ve hamilelerde ateş yüksek seyrediyor.. ve şimdiye dek ölçtüklerimde genelde ateşim düşünce adet oldum hep.. yine ondan diyorum adet olma ihtimalim çok yüksek diye.. bakalım nasip kısmet.. umudumu asla kaybetmiyor, moralimi de bozmuyorum.. ben gerçeklerle o kadar çok yüzleştim ki aylardır.. sadece heveslenmiyorum üzülmemek için..
sende üzülme benim için canım arkadaşım.. kırmızıları görene dek asla ama asla umutsuzluk olmaz içimde..

zaten bu aldığımız ilaçlar aslında bizi mahvediyor.. ama mecbur katlanıyoruz.. inşallah bu sefer mutlu sonu yaşarsın arkadaşım..

inşallah bebişim banada dua edin ne olur saglıklı yumurtlarım ve embiryolarım olsun önümüzdeki ay

bide bugün sinir oldum bir arkadaşım geldi yanıma akşamüstü 2 ay önce sezeryanla dogum yaptı. demezmi off kilolarımı vermedim dikiş izlerim kaldı yok gögüslerim sarkacak falano bu görsen sanki bir tek o dogum yaptı .
içimden düşündüm durdum allahım biz o evlat için degil kilo degil dikiş nelere katlanmaya hazırız hele bir olsun ben dikiş izine ve sarkan gögüslerede razıyım dedim içimden

canım o ağrıları normal sayiyorlar rahimin buyumesine bağlı rahimin tutan bagkarmi ne geriliyormus.. bende agridan yuruyemiyorum bile bazen.. drum normal diyo... Yinede dr sor için rahat etsin,,,

canım azaldı biraz azalmasaydı arayacaktım.korktum birden açıkcası sabahtan beri olunca.

merhaba hiç şeker yüklemesi yaptırdın mı gizli şeker olursa oda sık sık idrara çıkartıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…