canım azaldı biraz azalmasaydı arayacaktım.korktum birden açıkcası sabahtan beri olunca.
merhaba kızlar nasıl gidiyo gün saymalar ALLAH'tan 3 gün tatildide eşim evdeydi vakit güzel geçti bugün de bitti çok şükür yarın 7. günüm aşırı vucudum da ateş hissi var normal mi sizce yanıyorum ya resmen birde genizimde değişik bi tat var anlayamadım nedir karın ağrılarım batmalarım obiçim yuvarlanıp gidiyoruz işte:) idrarda test yapsam sizce belli olurmu yoksa daha henüz erken mi test için ah ah sabır sabırr
Normal onlar .dr hatta dediki kimi zaman tek taraf kimi zaman ikitaraf olurmuş biri diğerinden şiddetli olurmuş vs onları kafana takma önemsiz dedi... Canada arada oluyor .. obcekinde olmamıştı hiç..her hamilelik farklı oluyor sanırım...
inşallah bebişim banada dua edin ne olur saglıklı yumurtlarım ve embiryolarım olsun önümüzdeki ay
bide bugün sinir oldum bir arkadaşım geldi yanıma akşamüstü 2 ay önce sezeryanla dogum yaptı. demezmi off kilolarımı vermedim dikiş izlerim kaldı yok gögüslerim sarkacak falano bu görsen sanki bir tek o dogum yaptı .
içimden düşündüm durdum allahım biz o evlat için degil kilo degil dikiş nelere katlanmaya hazırız hele bir olsun ben dikiş izine ve sarkan gögüslerede razıyım dedim içimden
merhaba kızlar nasıl gidiyo gün saymalar ALLAH'tan 3 gün tatildide eşim evdeydi vakit güzel geçti bugün de bitti çok şükür yarın 7. günüm aşırı vucudum da ateş hissi var normal mi sizce yanıyorum ya resmen birde genizimde değişik bi tat var anlayamadım nedir karın ağrılarım batmalarım obiçim yuvarlanıp gidiyoruz işte:) idrarda test yapsam sizce belli olurmu yoksa daha henüz erken mi test için ah ah sabır sabırr
çok saol canım benim içim çok rahatladı.kolay elde edemediğimiz için insan endişeleniyor,mesela benim mide bulantım kusmam şimdiye kadar olmadı ve bundan sonra olurmu bilmiyorum.
her daim dualarımdasınız canlar..
gıcık oluyorum bende bu tarz insanlara.. bi bilseler bizim neler çektiğimizi bu süreçte.. benimde kuzenim kafayı yemiş gibi.. evimizde boş odamız var boyat unisex dolap yatak filan al nasılsa olcak diye telefonda başladı anlatmaya.. en son sıyırdım yeter bu konuyu kapat.. yarına çıkacağımızın garantisi mi var ki oda yapayım bebek için saçmalıyorsun dedim.. tabi kimseye durumu anlatmıyorum ki.. herkes ekonomiden sebep bebeği ertelediğimizi zannediyor.. ahh ahh içimizdeki yangını bilseler acaba yine böyle konuşurlar mı?
Kaç haftaydin canim sen unutuyorum ... Bendede hiç olmadı bulanti kusma 3 gebeligimdede olmadı..eğer 8 hafta civarıysan dahada olmaz 5 hafta 7 hafta arasında başlı yor diye biliyorum.. bu cizelge yapsana canım..
bide bugün sinir oldum bir arkadaşım geldi yanıma akşamüstü 2 ay önce sezeryanla dogum yaptı. demezmi off kilolarımı vermedim dikiş izlerim kaldı yok gögüslerim sarkacak falano bu görsen sanki bir tek o dogum yaptı .
içimden düşündüm durdum allahım biz o evlat için degil kilo degil dikiş nelere katlanmaya hazırız hele bir olsun ben dikiş izine ve sarkan gögüslerede razıyım dedim içimden
2.aşılama için gün sayarken bişey takıldı aklıma düğün için kan testi yaptırdığımda sağlık ocağı hemşiresinden biri WBC(beyaz kan) değerin çok düşük bebek isterseniz sorun olur biraz demişti tabi ben unuttum onu doktorumla hiç paylaşmadım böyle bi durumla karşılaşan var mı aramızda birde çoooook aşırı idrar sorunum var 2 senedir sabaha kadar en az 3-4 defa lavobaya kalkıyorum bda bi neden olabilirmi bebeğimin olmaması için ... cevaplar için teşekkürler..
inşallah bebişim banada dua edin ne olur saglıklı yumurtlarım ve embiryolarım olsun önümüzdeki ay
canım benimki 5 hafta 5 günlük.inşallah başlamaz diye dua ediyorum çünkü mide yanmam var sabahtan başlıyor yatana kadar
nasılsın mcan kendini nasıl hissediyosun ağrın sancın varmı?3 gün geçti bile dimi..
Genelde 5 haftada başlıyor bazende 7 yi buluyormuş... Ins olmaz sendede.. benim kuzenim çok kusuyodu işini bırakmak zorunda kaldı o kusmalar çok kotuymus bende yaşamadım.. biz 3 kardeşiz annemde benim gibi hiç birumizde kusmamis bebde annecime cekmusim sanırım..
benim annemde çok kusarmış.bende endişeleniyorum kusmalarım başlarsa çalışamam diye.inşallah olmaz aklımdan bile geçirmiyorum genelde olmasın diye[/QUOTE. Inş olmaz çalışan kadın icin zor bi durum...
mrb canım napayım iyiyim işte.sadece hafiften bir karın kasık ağrım var o kadar.ama ben bunları kesinlikle belirti olarak görmüyorum sadece işlem sonrası oluşan etkiler.çok şükür 3 gün bitti hızla 5 mayısa doğru yaklaşıyorum.umarım hayırlısı ne ise o olur.
canlarım tablonuzu çooook beğendimmbende 2010da başladım tedaviye konya başkent tüp bebek merkezinde benim de infertilite veee mayısta 2. aşılamam olacak inşallah bilgilerimi paylaştımm
yanlış yere yazmışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?