Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar nasıl gidiyo gün saymalar ALLAH'tan 3 gün tatildide eşim evdeydi vakit güzel geçti bugün de bitti çok şükür yarın 7. günüm aşırı vucudum da ateş hissi var normal mi sizce yanıyorum ya resmen birde genizimde değişik bi tat var anlayamadım nedir karın ağrılarım batmalarım obiçim yuvarlanıp gidiyoruz işte:) idrarda test yapsam sizce belli olurmu yoksa daha henüz erken mi test için ah ah sabır sabırr

canım azaldı biraz azalmasaydı arayacaktım.korktum birden açıkcası sabahtan beri olunca.

Normal onlar .dr hatta dediki kimi zaman tek taraf kimi zaman ikitaraf olurmuş biri diğerinden şiddetli olurmuş vs onları kafana takma önemsiz dedi... Canada arada oluyor .. obcekinde olmamıştı hiç..her hamilelik farklı oluyor sanırım...

canım idrarda test için çok erken negatif çıkar.12.veya 14.gününde kanda baktır kesin sonuç ozaman çıkar,inşallah sonucun pozitif olur....

çok saol canım benim içim çok rahatladı.kolay elde edemediğimiz için insan endişeleniyor,mesela benim mide bulantım kusmam şimdiye kadar olmadı ve bundan sonra olurmu bilmiyorum.

inşallah bebişim banada dua edin ne olur saglıklı yumurtlarım ve embiryolarım olsun önümüzdeki ay

her daim dualarımdasınız canlar..
gıcık oluyorum bende bu tarz insanlara.. bi bilseler bizim neler çektiğimizi bu süreçte.. benimde kuzenim kafayı yemiş gibi.. evimizde boş odamız var boyat unisex dolap yatak filan al nasılsa olcak diye telefonda başladı anlatmaya.. en son sıyırdım yeter bu konuyu kapat.. yarına çıkacağımızın garantisi mi var ki oda yapayım bebek için saçmalıyorsun dedim.. tabi kimseye durumu anlatmıyorum ki.. herkes ekonomiden sebep bebeği ertelediğimizi zannediyor.. ahh ahh içimizdeki yangını bilseler acaba yine böyle konuşurlar mı?

Eğer catlatma iğnesi vurunduysaniz onun beta hcgyi yüksek cukartabilirmis catlatma ignesinin etkisi vücuttan 14 günde atilirmis o yüzden 7 gün daha beklenelisin .. eğer ignesiz vs doğal yolla olmuş olsaydı kanda çıkabilirdi.

çok saol canım benim içim çok rahatladı.kolay elde edemediğimiz için insan endişeleniyor,mesela benim mide bulantım kusmam şimdiye kadar olmadı ve bundan sonra olurmu bilmiyorum.

Kaç haftaydin canim sen unutuyorum ... Bendede hiç olmadı bulanti kusma 3 gebeligimdede olmadı..eğer 8 hafta civarıysan dahada olmaz 5 hafta 7 hafta arasında başlı yor diye biliyorum.. bu cizelge yapsana canım..

anlayışsız insanlar çevremizde çok canım.susmayı deneseler daha iyi olacak,bizede erteliyoz diye ne kızlamar ne laflar şunlar bunlar neler duymadık eşimle. çok konuşanlar şimdi sustular.doğduktan sonrada da 2.yapın diye başlarlar :))))))))

Kaç haftaydin canim sen unutuyorum ... Bendede hiç olmadı bulanti kusma 3 gebeligimdede olmadı..eğer 8 hafta civarıysan dahada olmaz 5 hafta 7 hafta arasında başlı yor diye biliyorum.. bu cizelge yapsana canım..

canım benimki 5 hafta 5 günlük.inşallah başlamaz diye dua ediyorum çünkü mide yanmam var sabahtan başlıyor yatana kadar

bende sinir oluyorum bu tarz yakınmalara.sıkıntı çekmeden bişey elde edince işte böyle kıymeti bilinmiyor...

bu bilgileri en kısa zamanda paylaş doktorunla.idrara çıkma olayıda büyük bi ihtimalle şeker vardır sende o yüzdendir.acil şekilde tü m kan tahlillerini yaptır doktorunla.ona göre tedbirlerini alıp tedavine devam et.
inşallah bebişim banada dua edin ne olur saglıklı yumurtlarım ve embiryolarım olsun önümüzdeki ay

mda canım inan hep duamdasın.Allah gönlüne göre versin...

7.gün çok ama çok erken.ilaçların etkisi bile geçmemiştir daha.üstelik kan testi idrar testine göre daha hassas ve daha önce belli olur.onun için bile 15.gün bakılıyor.sakın test yapıp ne boşuna ümitlen ne de moralini boz...

canım dualarımız hep seninle inşallah yumurtaların önümüzdeki ay çok iyi olucak..hiç sinir olma tatlım böyle insanlar sahip olduklarının hiç kıymetini bilmiyolar elindekilere sarılmıyolar hep böyle şikayet ediyolar..rabbim bizlerede o günleri gösterecek emin ol..

canım benimki 5 hafta 5 günlük.inşallah başlamaz diye dua ediyorum çünkü mide yanmam var sabahtan başlıyor yatana kadar

Genelde 5 haftada başlıyor bazende 7 yi buluyormuş... Ins olmaz sendede.. benim kuzenim çok kusuyodu işini bırakmak zorunda kaldı o kusmalar çok kotuymus bende yaşamadım.. biz 3 kardeşiz annemde benim gibi hiç birumizde kusmamis bebde annecime cekmusim sanırım..

nasılsın mcan kendini nasıl hissediyosun ağrın sancın varmı?3 gün geçti bile dimi..

mrb canım napayım iyiyim işte.sadece hafiften bir karın kasık ağrım var o kadar.ama ben bunları kesinlikle belirti olarak görmüyorum sadece işlem sonrası oluşan etkiler.çok şükür 3 gün bitti hızla 5 mayısa doğru yaklaşıyorum.umarım hayırlısı ne ise o olur.

benim annemde çok kusarmış.bende endişeleniyorum kusmalarım başlarsa çalışamam diye.inşallah olmaz aklımdan bile geçirmiyorum genelde olmasın diye

inşallah cnm hakkında hayırlısı allahım inşallah bu sefer yüzüne güler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…