Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bulunduğum şehir ankara :)

kzılar yukarıda yazdım gııbı umutsuzluk mustsuzluk kol gezıyo her tarafta her köşe basında benı beklıyolar sankı((
bugun 2 saat once kırmızıları gordum normalde adet sıklusu 28 ıken 25 dustu normal o kadar ıgne vurundum ama sonuc bomboş olduu..
daha fazla morel bzoucu seyler yazmak sıtemıyroum umudunuzu kaybetmeyın ınsallahh tuncc edgure ve aklıma gelmeyen tum isiımlerr hamıle kalırrrr herseyımı sızlerle paylaştım burada.bunuda yazayım dedımm

umudumumuzu tupe dvrettık yazarsanız mutlu olucammm tabloya

ALLAHYTN kendımı fazla kaptırmadım yoksa bu sefer kesın hastanelık olurudm aglamaktan..
RABBIM SUNAVIMIZ BITSIN ARTIK BEBEKSIZLIKK CANIMI OYLE YAKIYORKI
BEBEK DEYINCE GZOLERIM DOLUYOO
NEYSEE I GECELERR SIZLERI SEVIYORUMMMMM

tatlım çok geçmiş olsun bu kadar üzme hırpalama kendini..allaha şükür sağlığın yerinde,seni seven eşin var yanında..tabiki aşkınızın meyvesi eksik ama oda elbet olucak aşılama olmadı tüp bebekte şans daha fazla..sakın umudunu kaybetme allahım senide birgün anne yapıcak inan..

kızlar merhaba Rabbimin bizleri bebekle tez vakitte müjdelemesi duasıyla başladım ben de...
benim bugün adetimin 6. günü yani yarın 7. günü dr a gideceğim bu aşılama yöntemi için geç mi kaldım bu ay sizce??

eşimin mesleğinden dolayı yumurta ve sperm değerlerimiz çok iyi olmasına rağmen hamile kalamıyorum.dr duphaston isimli ilaç verdi geçen ay 10 gün kullan dedi ilişki önerdi ama koca yokkkkkk....

geçen sene nisan da bi düşüğüm de var lütfen bir tanecik de olsa cevapppp:26::26::26::26:

canım üzülme lütfen üzülünce elimize ne geçiyorki insallah tüpte tutar

mrb arkadasım normalde aşılama için ikinci günü baslanıyor tedavıye ama yıne de doktora gorunmende fayda olabılır
allah hepimizin yardımcısı olsun

aminnnnn.. yarın gideceğim doktoruma 9 aydır istiyoruz ama yumurtlama günlerimde eşim hiç denk gelmedi (((( etrafım hamile kaynıyor moralim çok bozuk ben de eşim de olsun istiyoruz artık... inşallah olurrrrrrrrrrrrrr......
:26:

canım ınsallah olur eger yuurtlama donemınde beraber olamıyorsan bır sonrakı adetınde asılama deneyebılırsın ama bundan once yapılması gereken tahlıller olabılır ben a dan z ye butun tahlıllerımı yaptırdım oyle asılama yaptırdım.tabı benım dukuklerım oldu hıç bır sorun bulunamıyordu en son pıhtılaşma sorunu ortaya çıktı yaklasık 2 sene ye yakındırda norml olmadı bebek ama hamıle kalmada sorunumun olmadıgı soylendı bende surecı hızlandırmak adına asılama yaptırdım ama tutmadı ılk asılama şimdi mayıı 10 beklıyorum ıkıncı ıçın ınsallah herkez bebeklerıne kavusur

arkadaşlar..30 mart da aşılama yaptırdım ama sonuç negatifti..ve saolsun ercelf ve sevo arkadaşlarımın sayesinde rahim filmi cektirdim..geçen sene mayıs ayında rahim filmi çektirmiştim ve tertemiz cıkmıştı...fakat aynı ay hamile kaldım ve düşük yaptım..kürtajsız olarak...şimdiki tüp filminde tek tarafın tıkalı olduğunu öğrendim..doktorlarım saolsunlar nasıl olsa kürtaj olmadım diye rahim filmine hep gerek yok dediler..ve ben bu sürecte 2 seans klomen ve bir seans aşılama tedavisi gördüm...bunca ayda beklediğim yanıma kar kaldı...size tavsiyem eğer benim gibi düşük yaşayan varsa doktorunu dinlemesin hemen bir rahim filmi daha cektirsin...aşılama yapmadan önce...yazık emeğimize paramıza ve umutlarımıza..bize yazık..bu arada mda cım clean art benim tüp bebek merkezim..sebeb olarak şimdiye kadar bir sorun olduğundan haberim yoktu ama son bir yılda tüpüm tıkalıymış meğer..listeye yazarsan sevinirim...öpüyorum..

canım çok üzüldüm alah sabır versin çok üzülme ümidide yitirme işşşşşalllahhh tüpte tutar bende sabah tes yaptırıyım diyodum seni duyunca umutdumkalmadı korkmaya başladım regnemimi beklesemdiye düşünüyorum yaptırıpta yoksada rahatmı etsem offalahım nezor işler bunlar.. reglemede çokvar mayısın 2 si alah yardımcın olsun üzülme ne olurr....

cansu çok ama çok geçmiş olsun.umarım en kısa sürede toparlanırsın.çaresi yok çilemiz dolana kadar sabredeceğiz.

aşılama için geç kalmışın çünkü iğnelere adetin 3.günü başlanıyor.

merhaba arkadaşlar bu gece göbekten iğnem var parşembede aşılamam olcak... sizlerden güzel haberler varmı kaç gündür giremedim nete...

kızlar sabahtan beri sağ yumurtalığım ağrıyor çok korkuyorum içten bi yanma ve sancı var ama hafif dokunsalar ağlıycak durumdayım

13 de aşılamam oldu az kaldı ama her saat daha büyüyor sitresim nasıl geçecek son güler bilmiyorum

Benimde bugun 5. Gunum. Ilk defa yaptirdigim icin cok heyecanliyim. Kasik agrim, gogus hassasiyeti hala devam ediyor. Asilamadan sonra yanlizca 3 gun Progestan 200 tablet kullandim. Doktorum fazlasina gerek duymadi. Insaallah tutar hepimizinki.

Cansucum geçmiş olsun canın sağolsun,hayırlısı herşeyin..Bakalım benimkide eli kulağında gibi,sanırım aynı yoldayız((

üzülme canım ne yapalım belkide böylesi hayırlıdır, kendini hırpalayıp iyice perişan etme bak bende aynı durumdayım ve 4 yıldı ugraşıyorum. Rabbim bizlere sabır versin ve tez vakitte hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…