2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla iyi kynana olur benden gibime geliyo :))

ay canım ne diceğimi bilemedim geçmez şimdi zaman sağlıklıca al kucağına bebeğini inş medicanada mı olcak sezeryan

kızlar çıtçıtlı badiler var ya hani içine falan giydircez miniklerin onlardan kaç tane aldınız? ve ayları nasıl? çok mu gidiyor falan bir yazarsanız çok sevinirim
bende çok aldım ama hepsi küçük değil ay ay aldım 3 6 9 ay şeklinde bakalım artık kış çıkana kadr yarım ve uzun kollu çok lazım olcakk birde ilk zamnlar devmlı cıvık kaka yaptıkları için çogu zamn yanlardan dışına çıkıyoo bol bol lazım işte ama fazla küçük almaa

selam kızlar..ben bugünde doğurmadım demek ki nişan da gelse hemen doğurulmuyomuş( halbuki nasıl umutlanmıştım...yarın kontrol var bakalım dr teyzemiz ne diyecek..beklermiymiş oğluş ocak ayını
hadi hayırlısı canm inşş tez zamnda doğurrsnnnn

aa hayırlısı olsn canm sende benm gibisin benm oğlanda 4 kiloyu geçtii benm sezeryn zaten ama dediğin gibi durdukça kilosu artıyo benm ki geçen haftalarda 2 haftada 800gr almıştıı
rabbm yardımcın olsnnn kolayca atlatırsnn inşş

[

ekim.29 ​teşekkürler haber verdiğin için .nasıl olmuş peki nezayın doğumu acil sezeryana mı almışlar ???

çok fazla almışsın ben de aldım ama ama az çünkü biizim buralarda hediye çok gelir . paramı harcamak istemedim

canım bizdede hediye çok gelir ama gelene kadar bide badi gelmez die düşündüm bide ben çok pasaklıyım ne yesem üstüme muhakkak dökerim oğlumda bana çekerse anca dedim yani iki tane giydirdiğimi düşünürsek anca dedim ama sizlerinkini okuyunca evet fazla olmuş biraz

sende pasaklılık bendede sakarlık var dokumduğm bardak kırılıyo:)))

canım ne kadara olcak benim kuzen orda epüdüralli normali 2500 geçti demişdi 5 ay önce sezeryanda 5000 i bulur die duymuşdumm

canım çalıştığın kuruma göre değişiyor, o kadar pahalı dğeil.ben devlet memuruyum, sgk büyük kısmını karşılıyor ama fiyat konuşmadık yarın konuşulur galiba. keçiören hastanesinde ne kadar epiduralli normal?

benim kuzen çalışmıo eşi ssk lı belki seninki farklıdır kendin çalıştığın için keçiörende epüdüralli normal 850 sezeryan 1250 dediler sanırım yanlış hatırlamıosam ama her durumda normal 1000 i geçer sezeryanda 1500 geçer die düşünüorum ekstra çıkıo çünküüü

kızlar nezay konuyu okuyor görünüyor. nezay canım gözünaydın doğum yapmışsın allah analı babalı büyütsün canım. ama ne oldu öyle birdenbire çok şaşırdım. şimdi bebeğin yanında yaaa çok güzel bir duygu olmalı

Nezay arkadaşımızın gözü aydın. kaş haftalıktı merak ettim.

Bu arada lymonata, doğum listesi topiği için çok teşekkürler, takip etmek çok heyecanlı. 2 ocaka ben de yazılıcam inş., bebiş erken gelmezse

nezay ne oldu canım hayırlı uğurlu olsun herşey yolundadır umarım seninle günlerimiz aynıydı takıp ediyodum seni.

rica ederim canım ocak annelerinin de bir doğum listesi olmalıydı el birliğiyle oluşturuyoruz tablomuzu:13:
takip etmek evet çok heyecanlı hele birde yakında orada kendi ismimizi de göreceğimizi düşünürsek daha da heyecanlı oluyor bakalım bizler kaçıncı sıraları kapıcaz
nezayı ben de çok merak ettim kaçıncı haftasında bilmiyorum ama konuyu okuyor görünüyor umarım meleği de kendi de çok iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…