- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.741
tam kaynana olcam diyorsun yanieşim de daha şimdiden başladı başka şehirden biriyle evlendirmeyiz dimi diye erkek olduğunu ilk öğrendiğinde de sünneti okulu askerliği falan en güzelini nasıl yaparız oğlumuz için demişti adam daha şimdiden düşünüyor bunları. hele bir doğsun ne hayalleri var pabucum tamamen dama atılcak ben de onu düşünüyorum birde büyüyüp işin içine kızlar girdimi ayy kıskanırım ben
lymonata canım nezay ark doğum yaptı ben bilgilerini yazdık doğum listesi olan sayfaya sen eklersin tabloyaa
selam canım
dün akşamüstü saat 16 gibi mine hanım aradı beni cepten. ben hastaneden ayrılıyorum, cuma son dedi, 40.haftadasın, başındna beri takibini yaptığım bir hastamsın, ortada bırakmak istemiyorum seni gel yapalım ameliyatını dedi. ilgisi için teşekkür ettim, hakkınızı helal edin dedim. normali deniycem ben dedim ama kısmet değilmiş, yarın sabah sezaryan oluyorum başka bir hastanede.
artık herşeyim hazır çantamın içine deptip :) doğumu bekliyorum ... ama gelmiyo ....
ay canım ne diceğimi bilemedim geçmez şimdi zaman sağlıklıca al kucağına bebeğini inş medicanada mı olcak sezeryan
bende çok aldım ama hepsi küçük değil ay ay aldım 3 6 9 ay şeklinde bakalım artık kış çıkana kadr yarım ve uzun kollu çok lazım olcakk birde ilk zamnlar devmlı cıvık kaka yaptıkları için çogu zamn yanlardan dışına çıkıyoo bol bol lazım işte ama fazla küçük almaakızlar çıtçıtlı badiler var ya hani içine falan giydircez miniklerin onlardan kaç tane aldınız? ve ayları nasıl? çok mu gidiyor falan bir yazarsanız çok sevinirim
hadi hayırlısı canm inşş tez zamnda doğurrsnnnnselam kızlar..ben bugünde doğurmadımdemek ki nişan da gelse hemen doğurulmuyomuş ( halbuki nasıl umutlanmıştım...yarın kontrol var bakalım dr teyzemiz ne diyecek..beklermiymiş oğluş ocak ayını
aa hayırlısı olsn canm sende benm gibisin benm oğlanda 4 kiloyu geçtii benm sezeryn zaten ama dediğin gibi durdukça kilosu artıyo benm ki geçen haftalarda 2 haftada 800gr almıştııselam canım
dün akşamüstü saat 16 gibi mine hanım aradı beni cepten. ben hastaneden ayrılıyorum, cuma son dedi, 40.haftadasın, başındna beri takibini yaptığım bir hastamsın, ortada bırakmak istemiyorum seni gel yapalım ameliyatını dedi. ilgisi için teşekkür ettim, hakkınızı helal edin dedim. normali deniycem ben dedim ama kısmet değilmiş, yarın sabah sezaryan oluyorum başka bir hastanede.
çok fazla almışsın ben de aldım ama ama az çünkü biizim buralarda hediye çok gelir . paramı harcamak istemedim
evet canım epidural sezaryan olacak inşallah.
canım bizdede hediye çok gelir ama gelene kadar bide badi gelmez die düşündüm bide ben çok pasaklıyım ne yesem üstüme muhakkak dökerim oğlumda bana çekerse anca dedim yani iki tane giydirdiğimi düşünürsek anca dedim ama sizlerinkini okuyunca evet fazla olmuş biraz
canım ne kadara olcak benim kuzen orda epüdüralli normali 2500 geçti demişdi 5 ay önce sezeryanda 5000 i bulur die duymuşdumm
sende pasaklılık bendede sakarlık var dokumduğm bardak kırılıyo:)))
canım çalıştığın kuruma göre değişiyor, o kadar pahalı dğeil.ben devlet memuruyum, sgk büyük kısmını karşılıyor ama fiyat konuşmadık yarın konuşulur galiba. keçiören hastanesinde ne kadar epiduralli normal?
kızlar nezay konuyu okuyor görünüyor. nezay canım gözünaydın doğum yapmışsınallah analı babalı büyütsün canım. ama ne oldu öyle birdenbire çok şaşırdım. şimdi bebeğin yanında yaaa çok güzel bir duygu olmalı
kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için.ve kararımı verdim sanırım park yatak alacağız :) yatağını seçerken nelere dikkat ediyorsunuz ? hangi park yatağını tavsiye ediyorsunuz ?
hava sirkülasyonunun iyi olacağı bir yatak al, 4 tarafı kapalı olmasın orada karbondioksit havuzu oluşuyormuş Allah korusun ani bebek ölümüne sebep olabilirmiş. doktordan duydum.
ekim.29 ​teşekkürler haber verdiğin için .nasıl olmuş peki nezayın doğumu acil sezeryana mı almışlar ???
Nezay arkadaşımızın gözü aydın. kaş haftalıktı merak ettim.
Bu arada lymonata, doğum listesi topiği için çok teşekkürler, takip etmek çok heyecanlı. 2 ocaka ben de yazılıcam inş., bebiş erken gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?