2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar. dün doktor kontrolümüz vardı ben gayet iyiydim kızımda kıpır kıpırdı. Fakat Nst de yani burda tam türkiyedeki gibi değil sadece kalbini dinliyorlar sancıya bakmıyorlar. Neyse nst de bebeğin kalp atışlarında problem çıktı zayıftı kalp atışları. Bizde tam ne olduğunu anlamadık apar topar yatacaksınız dedi doktor . Dün geceyi hastanede geççirdik bir kaç kez daha nst ye bağladı bebeğin kalp atışları daha iyi dedi. Bebek normal doğum için hazır dedi. Cuma gününe kadar normal doğumu bekleyelim eğer nst de yine porblem çıkarsa sezeryan ile alalım dedi. Bu arada hafiften adet sancısı gibi sancılarımda var. Arkadaşlar dua edin bize bol bol sağlıkla kızımı alayım kucağıma.

lymonata ; benım günüm nezay'la aynıydı o yüzden onu yakından takip ediyordum ayy şimdi heycan yaptım bende sıra yavas yavas gelıyor. 27 sinde doğum yaptığına göre 38+2 de doğum yapmış oluyor.

kızlar 2 ocaktaa 4 5 doğum var nerdeysee bendee 2 ocak sabah 8 de hastanede olcamm

canımm 2 ocağı heyecanla bekliyorum o gün doğum yapacak arkadaşların hepsini not aldım dualarım sizlerle olcak gerçekten bayağ doğum var o gün umarım hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza bu arada en kısa zamanda iyi haberlerinizi bekliyor olacağız merakta bırakmayın bizleri

lymonata ; benım günüm nezay'la aynıydı o yüzden onu yakından takip ediyordum ayy şimdi heycan yaptım bende sıra yavas yavas gelıyor. 27 sinde doğum yaptığına göre 38+2 de doğum yapmış oluyor.

çok sağol canım haftasını da ekleyim hemen tabloya ozaman. forumda da aktif olduğu için daha çok merak ediyoruz paylaşımda bulunuyoruz çünkü birbirimizi hiç görmemiş olsak da okadar çok şey paylaşıyoruz ki birbirimiz için heyecanlanıyoruz korkuyoruz güzel şeyler bunlar. nezayı da o yüzden çok merak ettim ben ama iyi olmasına çok sevindim bir tuhaf oldum ne bileyim

kızlar 2 ocaktaa 4 5 doğum var nerdeysee bendee 2 ocak sabah 8 de hastanede olcamm

evet nerdeyse doğum listesi tarihi 2 ocakla dolcak hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

geçmiş olsun inşlllah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini . sende bizleri dualarından eksik etme.

canım çok geçmiş olsun. dinlen bol bol yorma kendini. umarım sağlıkla alırsın canım bebeğini kucağına dualarımız sizinle

hayırlıısı olsn hakkında canmmm umarım sorunsz doğum yaprsnnn

tamm canm ya çok saoll inşşş benm 2 çoçuk olcak birazda başım kalabalık olcak bi kaç ark numarası var giremzsem bile onlara msj çekerim ben
benm bilgiler şöle olcak 2 ocak spinal sezeryan erkek mehmetçınar
kiloyu merak ediyorum sadecee

evet bende çok tuhaf oldum ama çok sevindim bir an önce kavuşmuş yavrusuna son zamanlar gercekten cok sıkıntılı. zaten forum en güzel yanı hiç kimseye paylaşamıcağınız
sorunlarımızı burda birbirimize anlatmak çözüm bulmaya çalışmak nasrettin hoca hesabı damdan düşmüş dr getirelim demişler yok demiş damdan düşen birini getirin o halımden anlar.
bende pek paylaşımda bulunamasamda uzaktan hergun takıp ediyorum. sessiz takıpteyim.

tabi canım haklısın ilk bebeğin bile olsa eminim gözün bebeğinden başkasını görmeyecek bir süre ee gelen giden de çok olur yorgun da olursun ama bizde merak ederiz boş vakit bulduğunda iyiyiz dersin canım iyi olduğunuzu bilelim yeter bu arada ismini çok beğendim bebeğinin

süveter başladım demiştim ya ben, şimdi arkayı ve önü biraz ördüm ama nerede kesmem lazım v yaka nasıl yapılır onlara bakıyorum internetten.
sizler bişey ördünüz mü?
var mı elişi yapan?

çok haklısın canım aynı zamanlarda aynı şikayetleri yaşıyor olmak rahatlatıyor bizleri ya da aklımıza takılan bişeyler oldumu hemen cevap buluyoruz burda yoksa acemi olduğumuz için aslında normal olan bişeyi kafamıza takıp stres yapıcaz belki..
kanalları dolaşırken esra erola denk geldim birinin bebeği olmuş onu gösteriyordu ayy hüngür hüngür ağladım ya nezaydan sonra birde bunu görünce tuhaf oldum hormonlarım çıldırdı galiba

tamm canm yazarım inşşşş
teşekkürederiz ismimizi beğendiğin için

canım önün genişliğini nasıl istiyosn 3 21 veya daha geniş istiyosan 5 4 3 2 şeklinde keseceksnn

kızlar iyi akşamlar herkese akşama eşim naz yapmazsa belki uğrarım yine olmazsa yarın görüşmek üzere
kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın

evet evet facedeki tabloyu da kendisi güncellemiş 38+2 görünüyor, bi de fotoğrafını koymuş çok tatlı maşallah

merhaba kızlar
nasılsınız? ben dun 16.20 de mecburi sezeryanla bebeğimi dunyaya getirdim.. şuan kuvezde ama sağlığı yerinde sukur... alıntı yaparak yazmak istiyordum ama biraz ağrım olduğu için yapamadım.. bebişim 2990 kilo 50 cm boyunda.. gün içinde sürekli onu emzirmeye gidiyorum..sanırım bu halimle git gel git gel üşütmüşüm...o yuzden artık sadece sütümü sağıp gönderebiliyorum..pek yerimden kalkamıyorum.. size halim olduğunda doğum hikayemı anlatırım..hayal ettiğimin çok ötesinde bir doğum oldu güle oynaya gittim bir anda doğuma alındım..nasip böyleymiş..suan bebişimin yanında olmayı oyle cok ıstıyrm kı..dakka bası resmine bakıyorum..en son ayrılırken bana gulucuk attı prensesim...ya oyle farklı bır duygu kı anlatamam.. hatırladıkca ağlayasım geliyor..rabbim hepinize bu duyguyu yasatsın inş. bebeğimi görünce yasamın anlamını ögrendim.. artık en buyuk yaşama sebebim diyebilirim... fazla yazamıyorum kızlar..ilk fırsatta genişçe doğum hikayemı paylaşırım.. allah yardımcınız olsun...grsrz...

canım gözün aydın,ne büyük mutluluk. Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin yavruna. Darısı başımıza

canım gözün aydın..
allah analı babalı büyütsün.
inşallah en kısa zamanda meleğin kollarında olur.
allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…