2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu gelen hediyeler için nereye kayıt yaptırdınız? ben hiç bilmiyorum kimsedende hediye gelmedi(

babystar, canbebe,milıupa ve prima ya üye olup, teknik destek kısmından numune istiyosun canım..Bana hepsinden geldi, en çok milupanın gönderilerini beğendimm..Pişik kremi, 8 tane huggies bez, ıslak mendil, tester şampuan falan gönderio..Cd ler broşürler,indirm kuponları emzirme çayı falannn... vs

kızlar 2 ocaktaa 4 5 doğum var nerdeysee bendee 2 ocak sabah 8 de hastanede olcamm

Benimde doktorum 2 Ocakta sezeryan demişti kafa çapı büyük diye. Ama ben normal yapabilirmiyim diye başka bir doktora daha gittim. Onun söyledikleri daha mantıklı geldi. O da kafa çapını aynı ölçtü 98 mm yani.Kilosu da 3600 olmuş. Ben uzun boylu poslu bir bayanım. Bu doktor doğum sancıların başlayıp açılmanı görmeden sezeryana karar veremeyiz dedi. Pelvis kemiklerin iri olduğu için muhtemelen açılman normal bir bayandan daha çok olacak ve rahatça doğuracaksın dedi.. Ama açılman yeterli olmazsa bu sefer sezeryanla alırız dedi. Bazen bebeği küçük olup kesin normal doğurur dediğimiz bayanlarda sancıyla açılma olmuyor ve mecbur sezeryan oluyorlar dedi.Kısaca süreci yaşayıp ona göre karar vermek en doğrusu dedi. Bu daha mantıklı geldi bebeğime ve kendime bu şansı tanımak istiyorum. Biz bekleyeceğiz kızımla doğum sancılarım başlayana kadar insallah normal olur.

hayırlı olsun canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün inş. ne güzel kavuştun bebeğine. neden küvezde ki.? en kısa zamada detaylı doğum hikayeni beklıyoruz. tecrübelerini tavsiyelerini en kısa zamanda paylaş bizimle.

evet cnm yaa ÖNEMLİ DEĞİLLLL BİZİM KİLOMUZZZZ.BEBİŞLERİMİZ İYİ OLSUNDAAA.

2 ocakta inşallah bı aksılık olmazsa allahın iznıyle epıdural le benım dogum olacak kızlar ve 2 ocakta bayagı arkadas var dogum yapacak dualarınızı eksık etmeyın kızlar

inş hayırlısıyla kavuşursun bebeğine cnm

sağol cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Teşşekürlerrrrrr olleyy ama değilmiii. Yaaa
oleeyyy canım sevindim adına
iyi akşamlar kızlar
kayyum gözün aydın dinlen son günlerinde.
günebkn sancın falan yok mu canım

var canım hatta biraz önce kıvrandırdı..ama düzenli değil ya satte bir geliyor ya 25 dk da bir anlamadım bende..yarın kontrol var bakalım nolacak

kolay gelsin ben pek anlamıyom o yüzden anneler örüyor yelek ceket falan hatta kızımın tulumu bile var çok cici giydirmek nasip etsin allahım

evet cnm yaa ÖNEMLİ DEĞİLLLL BİZİM KİLOMUZZZZ.BEBİŞLERİMİZ İYİ OLSUNDAAA.

evet canım bebekler iyi olsunda kiloyu veririz.böyle düşünüyor olmasam kafayı yerdim heralde.düşünsene 48 kilodan 71 kiloya çıktım az değil.ben kilo konusunda takıntılıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…