2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bebekler iyi olsunda kiloyu veririz.böyle düşünüyor olmasam kafayı yerdim heralde.düşünsene 48 kilodan 71 kiloya çıktım az değil.ben kilo konusunda takıntılıyım

yok cnmmm yaa zatenn 1 ay sonra vermeye başlıyormuşuzzz.emzirme sürecindede devammış eğer o süt bu süt deyip abartmazsak birde sadece kraliçe gibi oturmazsak kesiinn veririzzzzzzzzzzzz.

kız senin oğlan bizim merve'den küçük ! olur mu ki

kızlar göğüs kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz ?

selamlar bayanlar 2011 şubat annesi olarak sorulaınıza ukalalık saymazsanız cvp vermek istiyorum göğüs kalkanı süper bişey kullanmanızı tavsiye ediyorum çünkü ilk zamanlar bebişler emmeyi cok iyi bilmediği ve bizlerde tecrübesiz olduğumuzdan göğüs uçları yara oluyo kalkanların ucu acık olduğu için göğüs ucunuza sutyen yada göğüs pedi değmiyo ve sizin acınız sızınız çok olmuyo ve göğüs ucuna sürülen kremde kalıyo ve akan sütünüz içine dolup ziyanda olmuyo ama uzun süre takıldığında göğüsde basınç olduğu için arada cıkarmanızı öneririm.bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle..

slm kızlar ben geldim kocacım beni gezmeye götürmüştü çok yorulmuşum kımıldayamıyorum bile:)) sizler ne yapıyorsunuz? birde facedeki 2012 ocak anneleri grubunda olan varmı bende katıldım gruba

yarın nstye gircem birde kan tahlilim var kanım düşük çıkarsa kan takılacak kızlar ...acaba doğuma alırlarmı beni kızlar doktor geçen hafta gel demişti hem nst hemde kan için ... birde doğum yaparmışım heheh

kızlar birde benim haber vermem için birisinin bana telefon numarası vermesi gerek turkcell olsun olursa ... ki haber vereyim yoksa haberleri ulaştıramam :)

Nasıl yani ya Daha erken değil mi Aynı günüz sanırım, bende yarın doktora gidicem

narsist melniz çok haklısınız ne dim arkadaşım bugün kadın geldi kardeşimde gönülsüz yardım etti canı sağolsun dün akşam doğuruyorum sandım çok sancım vardı şükür bugünde ayakta çok kaldım yardım ettim ayaklar poaca oldu :))))))bugün kızım 3 kez hıçkırık bikezde saat düşürdüm çırpındı kuş gibi korkak spam.

yaa bende 1 ocakta isterdim ama dr 2 .balayını yaşıyo oda yorgun ve uykusuz olabilrmiş öle dedi 2 sine alcak valla kızlar 2sinde en erken benim sanırım saat 7 aneeeeee

Güzel anne adayları ve anneler;

sütümün geldiği 3. gün deneyerek doğruladığım bir bilgiyi daha paylaşayım dedim. Sütünüzü sağdıktan/emzirdikten sonra ucundaki bir iki damlayı parmağınızla göğsünüze masaj yapar gibi yaydığınızda açılan yaralar bir sonraki emzirmeye kadar kapanıyor ya da azalıyor.

Oğluşum yenidoğan sarılığı olmuş, ama doktor en fazla 1-2 gün fototerapi görür dedi. Bugün emzirmeye gittim, emerken uyuyakalıyordu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…