- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.801
canım 2 ocak değil mi senin?öyleyse bekle bence 1 haftadan az kaldı,ukalalık değil ama accık daha büyüsün oğluşun içerde
evet cnmm yaa inan şimdiya dek hiç ama hiç dinlenemedim. bir de ben özel kurumdayım yaaaa oooofffffffffffff nasıl mesaii anlatamam.
evet canım bebekler iyi olsunda kiloyu veririz.böyle düşünüyor olmasam kafayı yerdim heralde.düşünsene 48 kilodan 71 kiloya çıktım az değil.ben kilo konusunda takıntılıyım
tahmin ederim canım ya ben de 2 yıl çalıştım özel bi dersanede. senin dersane mi özzel okul muydu?
özel okul cnmmm yaaaaaa.ama çok yoğunnnnnnnnnnnnnnnnn
çok geçmiş olsun, inşallah bir daha böyle bişey olmaz...
kız senin oğlan bizim merve'den küçük ! olur mu ki
kızlar göğüs kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
slm kızlar ben geldim kocacım beni gezmeye götürmüştü çok yorulmuşum kımıldayamıyorum bile:)) sizler ne yapıyorsunuz? birde facedeki 2012 ocak anneleri grubunda olan varmı bende katıldım gruba
bende üyeyim canım face de ki grubaaa
yarın nstye gircem birde kan tahlilim var kanım düşük çıkarsa kan takılacak kızlar ...acaba doğuma alırlarmı beni kızlar doktor geçen hafta gel demişti hem nst hemde kan için ... birde doğum yaparmışım heheh
Nasıl yani yaDaha erken değil mi Aynı günüz sanırım, bende yarın doktora gidicem
kızlar birde benim haber vermem için birisinin bana telefon numarası vermesi gerek turkcell olsun olursa ... ki haber vereyim yoksa haberleri ulaştıramam :)
kızlar birde benim haber vermem için birisinin bana telefon numarası vermesi gerek turkcell olsun olursa ... ki haber vereyim yoksa haberleri ulaştıramam :)
canım isterssen özelden at numaranı ben ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?