- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.821
tamm canm yazarım inşşşş
teşekkürederiz ismimizi beğendiğin için
canım önün genişliğini nasıl istiyosn 3 21 veya daha geniş istiyosan 5 4 3 2 şeklinde keseceksnn
slm kızlar ben geldim kocacım beni gezmeye götürmüştü çok yorulmuşum kımıldayamıyorum bile:)) sizler ne yapıyorsunuz? birde facedeki 2012 ocak anneleri grubunda olan varmı bende katıldım gruba
bende üyeyim canım face de ki grubaaa
babystar, canbebe,milıupa ve prima ya üye olup, teknik destek kısmından numune istiyosun canım..Bana hepsinden geldi, en çok milupanın gönderilerini beğendimm..Pişik kremi, 8 tane huggies bez, ıslak mendil, tester şampuan falan gönderio..Cd ler broşürler,indirm kuponları emzirme çayı falannn... vs
grubun linki nedir oradada bulsak birbirimizi
https://www.facebook.com/groups/ocak2012anneleri/ link bu.kızlar birde k. kulupte mart anneleerine baktım onlar buluşup tanışmışlar.....biz .....
yarın kontrol var ilk defa ntsye giricem nasıl bişi kızlar?
karnına yuvarlak bişi dokunduruyolar kemerlede tutturuyolar 20 dk bekliyosun ço basit
sağına veya soluna yatıyorsun.
iki tane yuvarlak bişi takıyorlar karnına.
birini göbeğinin oraya,diğerini kasığına.
lastikle tuturuyorlar kemer gibi bişi :))
biri bebeğin kalp atışlarını diğeri ise hareketlerini takip ediyor.
vee o mükemmel ses geliyor..ilk başta radyo frekansı arar gibi.sonra atın koşarken çıkardığı ses gibi..
stres yapacak bişi yok canım 2 tane kalp dinleme aleti koyuyorlar en az 20 dk kalıyosun zaten sancın yoksa problemde olmuyor hiç dert etme:)
benim feysim hok kocam kızıyo bu k k dan açın geleyim
o nasıl olacak ? mümkünse bende istiyorum..
ben 45 dk. kaldım :Sstres yapacak bişi yok canım 2 tane kalp dinleme aleti koyuyorlar en az 20 dk kalıyosun zaten sancın yoksa problemde olmuyor hiç dert etme:)
devlet hastanesinde öyle sanırım.bana kimse bişi vermedi.eline de bir buton veriyorlar bebiş hareket ettikçe butona basıyorsun
senin kocandamı izin bvermiyooo(
merhaba kızlar
nasılsınız? ben dun 16.20 de mecburi sezeryanla bebeğimi dunyaya getirdim.. şuan kuvezde ama sağlığı yerinde sukur... alıntı yaparak yazmak istiyordum ama biraz ağrım olduğu için yapamadım.. bebişim 2990 kilo 50 cm boyunda.. gün içinde sürekli onu emzirmeye gidiyorum..sanırım bu halimle git gel git gel üşütmüşüm...o yuzden artık sadece sütümü sağıp gönderebiliyorum..pek yerimden kalkamıyorum.. size halim olduğunda doğum hikayemı anlatırım..hayal ettiğimin çok ötesinde bir doğum oldu güle oynaya gittim bir anda doğuma alındım..nasip böyleymiş..suan bebişimin yanında olmayı oyle cok ıstıyrm kı..dakka bası resmine bakıyorum..en son ayrılırken bana gulucuk attı prensesim...ya oyle farklı bır duygu kı anlatamam.. hatırladıkca ağlayasım geliyor..rabbim hepinize bu duyguyu yasatsın inş. bebeğimi görünce yasamın anlamını ögrendim.. artık en buyuk yaşama sebebim diyebilirim... fazla yazamıyorum kızlar..ilk fırsatta genişçe doğum hikayemı paylaşırım.. allah yardımcınız olsun...grsrz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?