2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bu teknik destek bölümü dediğiniz yer sitede ben bulamadım
acaba telle arayıptamı istiyoruz hepsinden

https://www.facebook.com/groups/ocak2012anneleri/ link bu.kızlar birde k. kulupte mart anneleerine baktım onlar buluşup tanışmışlar.....biz .....

benim face de bir grubum var geçen senenin aralık anneleri tanışmışlar biri de benim çok samimi arkadaşım onun vasıtasıyla diğer annelerle tanıştım çok gü<el vakit geçiriyoruz herşeyi sorabiliyorum. böyle bir grup da biz kuralım...

yarın kontrol var ilk defa ntsye giricem nasıl bişi kızlar?

sağına veya soluna yatıyorsun.
iki tane yuvarlak bişi takıyorlar karnına.
birini göbeğinin oraya,diğerini kasığına.
lastikle tuturuyorlar kemer gibi bişi :))
biri bebeğin kalp atışlarını diğeri ise hareketlerini takip ediyor.

vee o mükemmel ses geliyor..ilk başta radyo frekansı arar gibi.sonra atın koşarken çıkardığı ses gibi..

benim kızım kasığımdaki cihazı keşfetmiş ona tekme atıp duruyordu.NST odası kızımın güm güm sesleriyle gürlüyordu.hemşire gelip benim cihazın sesini kıstı

stres yapacak bişi yok canım 2 tane kalp dinleme aleti koyuyorlar en az 20 dk kalıyosun zaten sancın yoksa problemde olmuyor hiç dert etme:)
ben 45 dk. kaldım :S
eline de bir buton veriyorlar bebiş hareket ettikçe butona basıyorsun
devlet hastanesinde öyle sanırım.bana kimse bişi vermedi.
senin kocandamı izin bvermiyooo (

büyük ihtimalle kızar.sorma gereği bile duymadım bu yüzden..buraya gelmeme bile zor alıştı !

ayy maşallah gözün aydın canım yaa
çok merak ettim nasıl oldu doğum kordondan dolayı bi sıkıntı olmamıştır inşallah bebeğin bi an önce evine yanı başına gelir inşallah
ailen burda değildi onlar yetişebildi mi doğuma ne oldu çok merak ettim
müsait olduğunda cevaplarsın sorularımızı inşallah tekrar gözün aydın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…