- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.841
ben 45 dk. kaldım :S
devlet hastanesinde öyle sanırım.bana kimse bişi vermedi.
büyük ihtimalle kızar.sorma gereği bile duymadım bu yüzden..buraya gelmeme bile zor alıştı !
devleti bilmiyorum ben memorial a gidiyorum
canım cevaplamak isterdim ama inan net bir bilgim yok.birazdan kızlar cevaplar sanırım.geçmiş olsun.
Teşekkür ederim ilgin için bebekle ilgilimidir acaba onu merak ediyorum eğer öyleyse hemen eşimi uyandırıp gideyim diyorum acile...
canım mideni rahatsız edecek bişi yedin mi ?
iki yastık koy kafana (başın yüksekte olsun)soluna doğru uzan.
derin nefes alıp ver bakalım iyi gelecekmi.
sakın panik yapma,hamileleik boyunca öyle değişik şeylerle tanışıyorsunki anlatamam.
Yok canım ama misafirlikteydim evde yapılan tavuk ve pilav yedim acaba diyorum omu zehirledi....
Canım yatınca daha kötü oluyorum...
Karın ağrım fena şuan bile sallanarak oturuyorum...
kızlar bi cavap yazsanıza
Yok canım ama misafirlikteydim evde yapılan tavuk ve pilav yedim acaba diyorum omu zehirledi....
Canım yatınca daha kötü oluyorum...
Karın ağrım fena şuan bile sallanarak oturuyorum...
Kimseden bi cevap yok sanırım ben en iyisi bi gideyim acile duramıyorum çünkü sağol cnm herşey için...İyi geceler sana...
Arkadaşlar iyi geceler...Şubat annelerindenim bende şuan bizim topikte kimse olmadığı için size danışmak istedim...33+3 günlük hamileyim bu gece mide bulantım ve adını bi türlü koyamadığım kalbime kadar vuran bir ağrım var hamile olmasam karın ağrısı dicem ama şimdi komik olacak ama bebeğim ağırıyo diyorum eşime...Sizce bu nedir hastaneye gitsem mi acaba?Bu arada afedersiniz kustumda...
günaydın güzel bayanlaarartık gec yatıp sabahın köründe uyanıyorum azıcık uykuyla bıle kendımı süper hissediyorum kocam bile sasırıyor bendeki enerji patlamasını görünce :)
günaydın
darısı benm başıma inş. ruh gibi dolaşıyorum gündüz uyumamaya çalışıyorum
gece uyuyayım diye ama dayanamıyorum uykusuzluğa 1-2 saat olsa da kestiriyorum gündüz
gece yine uyku yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?