2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar iyi geceler...Şubat annelerindenim bende şuan bizim topikte kimse olmadığı için size danışmak istedim...33+3 günlük hamileyim bu gece mide bulantım ve adını bi türlü koyamadığım kalbime kadar vuran bir ağrım var hamile olmasam karın ağrısı dicem ama şimdi komik olacak ama bebeğim ağırıyo diyorum eşime...Sizce bu nedir hastaneye gitsem mi acaba?Bu arada afedersiniz kustumda...

canım cevaplamak isterdim ama inan net bir bilgim yok.birazdan kızlar cevaplar sanırım.geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim ilgin için bebekle ilgilimidir acaba onu merak ediyorum eğer öyleyse hemen eşimi uyandırıp gideyim diyorum acile...

canım mideni rahatsız edecek bişi yedin mi ?

iki yastık koy kafana (başın yüksekte olsun)soluna doğru uzan.

derin nefes alıp ver bakalım iyi gelecekmi.

sakın panik yapma,hamileleik boyunca öyle değişik şeylerle tanışıyorsunki anlatamam.

kızlar bebeğimin hareketleri iki gündür azaldı.
karnım çok sertleşti ve sağ kasığıma ara ara 'ağrı' giriyor ağrı diyorum çünkü sancı nedir nasıl olur bilemiyorum.
tezlerimize bakılırsa bu doğumun habercisi mi ?

Yok canım ama misafirlikteydim evde yapılan tavuk ve pilav yedim acaba diyorum omu zehirledi....
Canım yatınca daha kötü oluyorum...
Karın ağrım fena şuan bile sallanarak oturuyorum...

Kimseden bi cevap yok sanırım ben en iyisi bi gideyim acile duramıyorum çünkü sağol cnm herşey için...İyi geceler sana...

evet canım bilen yok sanırım.en iyisini yaparsın gitmekle zaten burada bişiler desekte tam olarak için rahat etmez.
netten baktımda birçek sebepler olabilirmiş.kopyaladım buraya ekleyecektim ama doktora gitme kararını okuyunca vazgeçtim.geçmiş olsun canım.durumdan haberdar et.

benim dr um bulantı, kusma ile beraber görme bozukluğu yaşıyorsan tansiyonun yükseldiğini hissedersen gel dedi. ağır bişeyler yediysen oda rahatsız etmiş olabilir. bulantın hala devam ediyorsa rahatlama olmadıysa kendini kötü hissediyosan hast. git derim. geçmiş olsun.

günaydın güzel bayanlaarartık gec yatıp sabahın köründe uyanıyorum azıcık uykuyla bıle kendımı süper hissediyorum kocam bile sasırıyor bendeki enerji patlamasını görünce :)

günaydın güzel bayanlaarartık gec yatıp sabahın köründe uyanıyorum azıcık uykuyla bıle kendımı süper hissediyorum kocam bile sasırıyor bendeki enerji patlamasını görünce :)

günaydın
darısı benm başıma inş. ruh gibi dolaşıyorum gündüz uyumamaya çalışıyorum
gece uyuyayım diye ama dayanamıyorum uykusuzluğa 1-2 saat olsa da kestiriyorum gündüz
gece yine uyku yokk

cnm bende öyleydm 2 gün önceye kadarama 2 gündür cook iyiyim allahıma şükürler olsn agrım sızım yokaz da uyusm ıyı hissedom kendımı sanırım kızıma yavas yavas yaklasıyorum ya ondandır

karnımda hiç çatlağım yok diye sevinirken bu sabah sol kasıgımn biraz üzernde 4 tane kırmızı çizgi gördümbenm göbüş çatlak patlak olck galıba uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…