- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.861
Günaydınlaaaaar. bakın bebişimizin özellikleri nasıl olacakmıııışş.ben çoook severim oğlak burçlarını oğlumda oğlak olacak inşallah.
Oğlak Burcu Bebeği 22 Aralık/20 Ocak
En sevdiği cümle: "ben artık büyüdüm."
İyi yönleri: güvenilir, zeki, disiplinli, hırslı
Olumsuz yönleri: kurallara aşırı bağlı, bazen tutucu, eleştirel, aşırı dikkatli, sinirli
Oğlak burcu bebeği sizi daha en ufak dönemlerinde sergilediği olgun davranışlarıyla şaşkınlık içinde bırakır.Size zeki gözleriyle ciddi ciddi baktığında bir anda kimin anne ya da baba ve kimin çocuk olduğuna şaşırabilirsiniz. En kısa zamanda çocukça konuşmaların yerini bir erişkinle karşılaştırılabilecek olgunlukta konuşma cümleleri alacaktır.
Oğlak burcu çocukları hemen büyümek isterler. Sorumluluk duyguları iyi gelişmiştir ve disiplinlidirler. Yaşıtlarına göre olayların üzerine daha olgunluk ve ciddiyetle giderler. Çok hızlı ve kolay öğrenirler ve akıllarına giren birşey bir daha kolay kolay çıkmaz. Okulda en çok ödül alan çocuklar oğlak burcundan olanlardır.
Oğlak burcu çocuğu sadece yaşı küçük olduğu için bazı şeyleri bilemediğini kabul etmek istemez ve böyle bir cümle onu öfkelendirir.
Diğer burçlara göre biraz daha çekingendir ve dikkatlerin kendi üzerinde toplanmasından hoşlanmaz. Topluluk içinde bu yüzden "tutukluk" yapabilir. Oğlak burcu çocukları çok sadıktırlar ve kurdukları arkadaşlıkları yıllarboyu sürdürebilirler. Birine güvenmezlerse de dostlukları çok kısa sürer.
herkese merhabalar uzun zamandır yazma fırsatı bulamamıştım. umarım herkes iyidir.doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun darısı bize ....
bende 37+2 günlük hamileyim dün dr. kontrolümüz vardı fakat çok kansız çıktım halsizim çarpıntım var...
doktorum iğne verdi ferrum fort aile hekimim kullanma yan etkileri var dedi kfam karıştı ben napıcam şimdi karmakarışık oldum
cnm bende öyleydm 2 gün önceye kadarama 2 gündür cook iyiyim allahıma şükürler olsn agrım sızım yok az da uyusm ıyı hissedom kendımı sanırım kızıma yavas yavas yaklasıyorum ya ondandır
cnm bugüne kadar kansızlıgını anlamadı mı doktor:44:çünkü dogumda kansızlık sorun teskil edebilirtabı doktorun en iyisini bilir ama iki doktorun farklı konusması kafa karıstırr biliom
sabırsızlıkla bekliyorum 2 hafta daha geçsin die kime sorduğsam 36. haftasında çok rahat ettiklerini söylüyorlar mide yanmasının geçmesi için 2 hafta daha sabır diecem:)
bende anlamadım cnm birden nasıl kansız oldum dr.uma karşıda şimdi bi güvensizliğim oluştu korkuyorum da doğum yaklaştı malum pekmez kara üzüm fındık ceviz yiyorum sürekli inş.düzelir salı gününe kadar tekrar bakılacak
cnm kacıncı haftandasn pekı gercı bu mıde olayı dogum yapana kadar sürenler oluomus degısır kısıye göre:2:
dur yapma ya ben geçecek die düşünürken doğuma kadar hiç düşünemiyorum 34+6 haftalık oldu.
cnm cok nadırde olsa bazı kişilerde oluomuşama sende olmaz rahat ol
merhaba kızlar
nasılsınız? ben dun 16.20 de mecburi sezeryanla bebeğimi dunyaya getirdim.. şuan kuvezde ama sağlığı yerinde sukur... alıntı yaparak yazmak istiyordum ama biraz ağrım olduğu için yapamadım.. bebişim 2990 kilo 50 cm boyunda.. gün içinde sürekli onu emzirmeye gidiyorum..sanırım bu halimle git gel git gel üşütmüşüm...o yuzden artık sadece sütümü sağıp gönderebiliyorum..pek yerimden kalkamıyorum.. size halim olduğunda doğum hikayemı anlatırım..hayal ettiğimin çok ötesinde bir doğum oldu güle oynaya gittim bir anda doğuma alındım..nasip böyleymiş..suan bebişimin yanında olmayı oyle cok ıstıyrm kı..dakka bası resmine bakıyorum..en son ayrılırken bana gulucuk attı prensesim...ya oyle farklı bır duygu kı anlatamam.. hatırladıkca ağlayasım geliyor..rabbim hepinize bu duyguyu yasatsın inş. bebeğimi görünce yasamın anlamını ögrendim.. artık en buyuk yaşama sebebim diyebilirim... fazla yazamıyorum kızlar..ilk fırsatta genişçe doğum hikayemı paylaşırım.. allah yardımcınız olsun...grsrz...
kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için.ve kararımı verdim sanırım park yatak alacağız :) yatağını seçerken nelere dikkat ediyorsunuz ? hangi park yatağını tavsiye ediyorsunuz ?
ilk başta ben de öyle düşündüm ama dediğim gibi odam küçük benim,tıkış pıkış durur diye vazgeçtim.
canım teşekkür ederim ilgin için.ben park yatağa karar verdim.bakalım..
sepetinde güzelmiş bu arada güle güle kullansın meleğin :)
merhaba güzel anneler
nasılsınız? bir selam vereyim dedim geçmişi okuyup geliyorum
hayırlısı olsnn canm benmki mecburi sezeryan 2. doğum çnkü yoksa ilk normal beklemek en mantıklısın sorun olmadığı sreceeeeeBenimde doktorum 2 Ocakta sezeryan demişti kafa çapı büyük diye. Ama ben normal yapabilirmiyim diye başka bir doktora daha gittim. Onun söyledikleri daha mantıklı geldi. O da kafa çapını aynı ölçtü 98 mm yani.Kilosu da 3600 olmuş. Ben uzun boylu poslu bir bayanım. Bu doktor doğum sancıların başlayıp açılmanı görmeden sezeryana karar veremeyiz dedi. Pelvis kemiklerin iri olduğu için muhtemelen açılman normal bir bayandan daha çok olacak ve rahatça doğuracaksın dedi.. Ama açılman yeterli olmazsa bu sefer sezeryanla alırız dedi. Bazen bebeği küçük olup kesin normal doğurur dediğimiz bayanlarda sancıyla açılma olmuyor ve mecbur sezeryan oluyorlar dedi.Kısaca süreci yaşayıp ona göre karar vermek en doğrusu dedi. Bu daha mantıklı geldi bebeğime ve kendime bu şansı tanımak istiyorum. Biz bekleyeceğiz kızımla doğum sancılarım başlayana kadar insallah normal olur.
valla baya baya var 2 ocakk rabbim hepimzn yardımcısı olsn2 ocakta inşallah bı aksılık olmazsa allahın iznıyle epıdural le benım dogum olacak kızlar ve 2 ocakta bayagı arkadas var dogum yapacak dualarınızı eksık etmeyın kızlar
hayırlısı canım seni çok ii anlıyorummmmm geçmiyo günlerrrrselam hanimlar bizim günümüz 1 ocak yerimde duramiyorum evime sigamiyorum 2. hamilelgim saatleri sayiyorum nasil geciyo sizin günleriniz
önemli değil canmmm321 kestim sağolasın
Dün yine çatı muayenesi oldum. Çok utanıyorum ben her seferinde yahu! Neyse kazasız belasız atlattık. Başı daha inmemiş, rahim ağzı arkaya dönük.. Yani daha çok var görünüyor. Kafa çapımız 98mm. Kilomuz 3850.. Eğer haftaya 4 kiloyu geçerse sezeryan dedi. Bir haftada bir bebek 500 gr. alabilir mi sizce? Bence imkansız ama.. neyse.. Kafa büyük, pelvisin tepesinde duruyor. İndirmek için ne yapılır bilen var mı? Zaten inmezse ağzımdan çıkacak ayakları yakında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?