2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlaaaaar. bakın bebişimizin özellikleri nasıl olacakmıııışş. ben çoook severim oğlak burçlarını oğlumda oğlak olacak inşallah.

Oğlak Burcu Bebeği 22 Aralık/20 Ocak

En sevdiği cümle: "ben artık büyüdüm."

İyi yönleri: güvenilir, zeki, disiplinli, hırslı

Olumsuz yönleri: kurallara aşırı bağlı, bazen tutucu, eleştirel, aşırı dikkatli, sinirli

Oğlak burcu bebeği sizi daha en ufak dönemlerinde sergilediği olgun davranışlarıyla şaşkınlık içinde bırakır.Size zeki gözleriyle ciddi ciddi baktığında bir anda kimin anne ya da baba ve kimin çocuk olduğuna şaşırabilirsiniz. En kısa zamanda çocukça konuşmaların yerini bir erişkinle karşılaştırılabilecek olgunlukta konuşma cümleleri alacaktır.

Oğlak burcu çocukları hemen büyümek isterler. Sorumluluk duyguları iyi gelişmiştir ve disiplinlidirler. Yaşıtlarına göre olayların üzerine daha olgunluk ve ciddiyetle giderler. Çok hızlı ve kolay öğrenirler ve akıllarına giren birşey bir daha kolay kolay çıkmaz. Okulda en çok ödül alan çocuklar oğlak burcundan olanlardır.

Oğlak burcu çocuğu sadece yaşı küçük olduğu için bazı şeyleri bilemediğini kabul etmek istemez ve böyle bir cümle onu öfkelendirir.

Diğer burçlara göre biraz daha çekingendir ve dikkatlerin kendi üzerinde toplanmasından hoşlanmaz. Topluluk içinde bu yüzden "tutukluk" yapabilir. Oğlak burcu çocukları çok sadıktırlar ve kurdukları arkadaşlıkları yıllarboyu sürdürebilirler. Birine güvenmezlerse de dostlukları çok kısa sürer.

herkese merhabalar uzun zamandır yazma fırsatı bulamamıştım. umarım herkes iyidir.doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun darısı bize ....
bende 37+2 günlük hamileyim dün dr. kontrolümüz vardı fakat çok kansız çıktım halsizim çarpıntım var...
doktorum iğne verdi ferrum fort aile hekimim kullanma yan etkileri var dedi kfam karıştı ben napıcam şimdi karmakarışık oldum

kızlar tek tek alıntı yapamadım bilmiyorum herkeze günaydın ben iyiyim sizlr nasılsınız bakalım .bugun ogluşuma gidecegim:))

ayy ne güzelmiş bakalım bu özellikleri tasırmı bebişler

Dün yine çatı muayenesi oldum. Çok utanıyorum ben her seferinde yahu! Neyse kazasız belasız atlattık. Başı daha inmemiş, rahim ağzı arkaya dönük.. Yani daha çok var görünüyor. Kafa çapımız 98mm. Kilomuz 3850.. Eğer haftaya 4 kiloyu geçerse sezeryan dedi. Bir haftada bir bebek 500 gr. alabilir mi sizce? Bence imkansız ama.. neyse.. Kafa büyük, pelvisin tepesinde duruyor. İndirmek için ne yapılır bilen var mı? Zaten inmezse ağzımdan çıkacak ayakları yakında..

cnm bugüne kadar kansızlıgını anlamadı mı doktor:44:çünkü dogumda kansızlık sorun teskil edebilir tabı doktorun en iyisini bilir ama iki doktorun farklı konusması kafa karıstırr biliom

cnm bende öyleydm 2 gün önceye kadarama 2 gündür cook iyiyim allahıma şükürler olsn agrım sızım yokaz da uyusm ıyı hissedom kendımı sanırım kızıma yavas yavas yaklasıyorum ya ondandır

sabırsızlıkla bekliyorum 2 hafta daha geçsin die kime sorduğsam 36. haftasında çok rahat ettiklerini söylüyorlar mide yanmasının geçmesi için 2 hafta daha sabır diecem:)

cnm bugüne kadar kansızlıgını anlamadı mı doktor:44:çünkü dogumda kansızlık sorun teskil edebilir tabı doktorun en iyisini bilir ama iki doktorun farklı konusması kafa karıstırr biliom

bende anlamadım cnm birden nasıl kansız oldum dr.uma karşıda şimdi bi güvensizliğim oluştu korkuyorum da doğum yaklaştı malum pekmez kara üzüm fındık ceviz yiyorum sürekli inş.düzelir salı gününe kadar tekrar bakılacak

gözün aydın cnmmm...Rabbim en kısa zamanda bebişine kavuştursun..Allah analı babalı büyütsün işllh...

teşekkürler cnm...

ben 1 yaşın akdr zaten kullanmıyacağım..yaza kdr yatıcak..sadece fikrim 1 yaşın akdr idare eder diye..satıcıya kalsa 0-36 ay dedi :)) ayrıca odamız ve karyolamız da hazır..yaza odasında yani...

merhaba güzel annişler;

bakıyorum artık herkez biryerlerinin ağrımasından bahseder olmuş, bebişlerimiz de geliyor teker teker.

sağlıkla hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah.

ben de çok sık sancı oluyor adet sancısı gibi önce belimden giriyor sonra karnıma ve kasıklarıma yayılıyor. doktora da gitmedim sanırım braxhton hicks kasılmaları bunlar.

oğlumun yeri daralmadı belli ki çok hareketli maşallah ama hareketleri beni sarsacak derecede şiddetli karnım bi o yana bi bu yana gidip duruyor. ayaklarını ellerini kollarını dışardan hissedebiliyorum. Ama dokununca hemen çekiyor

göbek deliğim ve çevresi çok ağrıyor yaklaşık 2 haftadır, dokunamıyorum hatta atletim değdiğinde bile çıldırıyorum. sizde de aynı durum var mı? nedeni nedir?

hastane çantamız hazır her ihtimale karşı kapı girişinde bekliyor. kimliğimi falan unutmam inşallah o telaşla.

hergün bi kaç tane hurma yemeye de başladım. Allahım kolay doğumlar nasip etsin hepimize...

hayırlısı olsnn canm benmki mecburi sezeryan 2. doğum çnkü yoksa ilk normal beklemek en mantıklısın sorun olmadığı sreceeeee

2 ocakta inşallah bı aksılık olmazsa allahın iznıyle epıdural le benım dogum olacak kızlar ve 2 ocakta bayagı arkadas var dogum yapacak dualarınızı eksık etmeyın kızlar
valla baya baya var 2 ocakk rabbim hepimzn yardımcısı olsn

selam hanimlar bizim günümüz 1 ocak yerimde duramiyorum evime sigamiyorum 2. hamilelgim saatleri sayiyorum nasil geciyo sizin günleriniz
hayırlısı canım seni çok ii anlıyorummmmm geçmiyo günlerrrr

321 kestim sağolasın
önemli değil canmmm

maşşallh canm bebeğineee
bence alıyooo benm oğlan 2 hafta da 900 gr alıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…