2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar facede bizim de grup varrr çok güsellll katılmak isteyen varsa linke tıklasınnnnnn gruba eklerlerrrrr
mailtocak2012anneleri@groups.facebook.com

iki gündür adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor çok fazla değil 10 dk sürüyor belki ama gün içerinde 2-3 kez oluyor
bilgisi olan var mı?

merhaba canım dediğin ağrılar bende de oluyor ve şiddeti günden güne artıyor bazen çok rahatsızlık veriyor. bunların olması bu haftalarda artık çok normal hazırlayıcı kasılmalar ama düzenli olmaya ve şiddeti artmaya başlarsa doğum başladı demekmiş ozaman dikkate al dedi doktorum. gerçi ben hergün daha da artıyor şiddeti dediğim zaman bu kasılmalar doğum kasılması değil ama çatıyı yumuşatır bebek zaten aşağıda erken gelecek biliyorsun sancılarını iyi dinle demişti.

canım öncelikle Allah hepimizi tek avazda kurtarmaya nasip etsin
bende de aynı adet ağrısı gibi ağrılar oluyor fazlaca sürmediği için pek dikkate almadım
haftaya doktora gidince söyleceğim.
benm kızımda çok hareketli maşallah diyelim de nazar değmesin miniklerimize :)

ik hamileliğim olduğu için neyin ne ağrısı olduğunu bilmiyoruz
inş. sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucaklarımıza alırız

kızlar simsimsim arkadasımızda dogurdu çagla sına kavuşmuş çok iilermiş.bakalım sıra kımde:26::26:

süper valla ya hayırlı olsun bakalım doğuyor zibidiler tek tek bakalım bizimki ne zaman gelecek asıl doğum tarihi 27 ocak gibi ben 19 20 de doğurmak istiyorum. çok merak ediyorum çünkü artık çatlıcam yani.

merhaba canım artık merak etmeye başlamıştım acaba doğum falanmı yaptın diye herşey yolunda dimi meleğin ve sen nasılsınız?

yok canım halaa hamişim, doğum gerçekleşmedii henüz. Ama artık doğurmak istiyorum( oğlumu yanımda istiyorum çok özledim çooooooooookkkkkkkkkkkk

oğlum da ben de çok iyiyiz. Sancılarımız var fakat yalancı sancılar. 2 gün önce çamaşırım sık sık ıslandı ama devamı gelmedi. acaba suyumuz bi kaç güne yayılarak azar azar gelme şeklinde olabilir mi? Merak ettim.

bence bi doktoruna sormalısın çünkü suyu azalırsa tehlikeli olabiemiş sen önlemolarak bol bol su iç bide ayaklarını uzat.ama bi kontrole git derim.

kızlar bende dün marketten bebek bei aldım prima nın 2 bedeninden mega boy ve 3 bedeninde dev ekonomi olanlarından aldım. oda mis gibi bebek bezi kokmuş yerim ben onların popişini. yarın süt kokusu ile bez kokusu birbirine karışacak inşallah.

sizler ateşölçer aldınızmı fiyat performans açısından iyi bir ürün arıyorum ama tavsiyeleriniz e adıklarınız neler???

ben aldım canım kardeşimin eşi eczacı 105 tl ye idi normalde 70 e verdi bize geliş fiyatından alından kulakdan heryerden dokundurmadan ölçüo yaklaştırınca suyun sıcaklığını felanda ölçüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…