- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.881
iki gündür adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor çok fazla değil 10 dk sürüyor belki ama gün içerinde 2-3 kez oluyor
bilgisi olan var mı?
Merhaba tatlım, ne zamandır giriyorum ama sadece okuyup çıkıyordum, sizlere yazmayı özlemişim :)
merhaba güzel annişler;
bakıyorum artık herkez biryerlerinin ağrımasından bahseder olmuş, bebişlerimiz de geliyor teker teker.
sağlıkla hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah.
ben de çok sık sancı oluyor adet sancısı gibi önce belimden giriyor sonra karnıma ve kasıklarıma yayılıyor. doktora da gitmedim sanırım braxhton hicks kasılmaları bunlar.
oğlumun yeri daralmadı belli ki çok hareketli maşallah ama hareketleri beni sarsacak derecede şiddetli karnım bi o yana bi bu yana gidip duruyor. ayaklarını ellerini kollarını dışardan hissedebiliyorum. Ama dokununca hemen çekiyor
göbek deliğim ve çevresi çok ağrıyor yaklaşık 2 haftadır, dokunamıyorum hatta atletim değdiğinde bile çıldırıyorum. sizde de aynı durum var mı? nedeni nedir?
hastane çantamız hazır her ihtimale karşı kapı girişinde bekliyor. kimliğimi falan unutmam inşallah o telaşla.
hergün bi kaç tane hurma yemeye de başladım. Allahım kolay doğumlar nasip etsin hepimize...
merhaba canım dediğin ağrılar bende de oluyor ve şiddeti günden güne artıyor bazen çok rahatsızlık veriyor. bunların olması bu haftalarda artık çok normal hazırlayıcı kasılmalar ama düzenli olmaya ve şiddeti artmaya başlarsa doğum başladı demekmiş ozaman dikkate al dedi doktorum. gerçi ben hergün daha da artıyor şiddeti dediğim zaman bu kasılmalar doğum kasılması değil ama çatıyı yumuşatır bebek zaten aşağıda erken gelecek biliyorsun sancılarını iyi dinle demişti.
kızlar kimler facedende giriyo
kızlar kimler facedende giriyo
kızlar simsimsim arkadasımızda dogurdu çagla sına kavuşmuş çok iilermiş.bakalım sıra kımde:26::26:
aa hadi gözü aydın arkadaşımızın hayırlı olsun bebeğibilgilerini biliyormusun canım eğer söylersen listeye ekleriz arkadaşımızı
kızlar simsimsim arkadasımızda dogurdu çagla sına kavuşmuş çok iilermiş.bakalım sıra kımde:26::26:
yok daha canım bılmıorum sadece ii oldugunu soledı
merhaba canım artık merak etmeye başlamıştım acaba doğum falanmı yaptın diyeherşey yolunda dimi meleğin ve sen nasılsınız?
yok canım halaa hamişim, doğum gerçekleşmedii henüz. Ama artık doğurmak istiyorum( oğlumu yanımda istiyorum çok özledim çooooooooookkkkkkkkkkkk
oğlum da ben de çok iyiyiz. Sancılarımız var fakat yalancı sancılar. 2 gün önce çamaşırım sık sık ıslandı ama devamı gelmedi. acaba suyumuz bi kaç güne yayılarak azar azar gelme şeklinde olabilir mi? Merak ettim.
sizler ateşölçer aldınızmı fiyat performans açısından iyi bir ürün arıyorum ama tavsiyeleriniz e adıklarınız neler???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?