2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu göğüs kalkanından bende sipariş verdim..ebebekte 34 tl idi ama ben 25 tl ye buldum...eczanemizde.com dan...ayrıca sebamed ürünlerinde kampanya varmış...lasinnoh meme ucu kremide aldım 22 tl ye..oda ebebkte 40 tl..ve hediyeli...almak isteyen olursa bilgi vereyim dedim....

Canım ilgin için tekrar teşekkür ederim...Gece hastaneye gittik serum verdiler bebeğe bakıldı bebek iyi diye eve gönderdiler ama karın ağrısı hala devam ediyor bakalım hayırlısı hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar dilerim...

slm annecikler nasılsınız bikaç haftadır siteyi ziyaret edemedim özlemişim valla sonunda bende izne ayrıldım umarım herşey yolundadır herkes iyiydir sayfa çok ilerlemiş
ayrıca size bi uyarı ben yeni öğrendim mide bulantısı doğum belirtisi olabiliyomuş şidedetli mide bulantısıytla hastanelik oldumda doktor söyledi çok şükür geçti

geçmiş olsun bacım ya aynı şikayetler bendede var korktum şimdi geceleri midem bayaği bir bulanıyor 2-3 gündür

karnımda hiç çatlağım yok diye sevinirken bu sabah sol kasıgımn biraz üzernde 4 tane kırmızı çizgi gördümbenm göbüş çatlak patlak olck galıba uffff

slm antidepresif aynene bende senin gibi çok seviniyodum dun fark ettiö göbeğinin solunda bikaç kırmızı çizgi gördüm :
bu arda lymonota görünmüyo nerlerde iyiymi acaba

geçmiş olsun bacım ya aynı şikayetler bendede var korktum şimdi geceleri midem bayaği bir bulanıyor 2-3 gündür

canım benimki çok şiddetliydi geçmeyince eşim doktorumu aradı hastaneyte gelin doğum belirtisi olabaliri demiş gittik nts ye falan girdik sherşey yolunda üşütmüşüm sanırım ama komşum doğum yaptı 3 gün önce onuda mide bulantıs vardıama hafifdi doğum yaklaştıkça bulantı olabiliyomuş

geerçekten miii benim de son zamanlarda ağrımla birlikte midem de bulanır oldu.Bire de bu gece çok ağrım oldu şun da hala var ağrılarım.Ne zaman gelecek benim yavru kuşuum

slm antidepresif aynene bende senin gibi çok seviniyodum dun fark ettiö göbeğinin solunda bikaç kırmızı çizgi gördüm :
bu arda lymonota görünmüyo nerlerde iyiymi acaba

uff dünyam yıkıldı sankı cok kötü görüntüülymonata buralardaydı bızde konusamadık bugün ama gelır aksama dogru

uff dünyam yıkıldı sankı cok kötü görüntüülymonata buralardaydı bızde konusamadık bugün ama gelır aksama dogru

üzülme canım ben de çoook üzüldüm ilk gördüğümde göbek deliğin etrafındaki çatlakları.ama geçenlerde ebe göbeğimi gördü ilk gebeliğin mi ne güzel hiç çatlamamış dedi ben de göbek deliğimn kenarında var bk dedim o da çatlakmı ki dedi güldü.Sonra nst ye yanıma bir bayan geldi.o da göbeğimi görünce heveslendi ben de çatladı ama dedim sonra ben karnımı göstereyim de çatlak gör dedi.:Aman allahım bir açtı ki aşağıdan yukarıya kadar göbeğinin her yeri parmak kalınlığında çatlamış kıpkırmızı her yeri şok oldum dedim hakikaten ben çatlamamışım.Halime şükrettim.

inşallah bu catlakların devamı gelmezde bu kadarla kalsın dıom ama yapck bişey yok krem yag fln hikayeymiş anladm

selam kızlar,nasılsınız. ben geldiim geçmişi okudum,face grubuna üye oldum selam verip gidicem annem gelicek.bu arada çatlaklardan bahsedilmiş,benim de göbüşümde hiç çatlak yok ama yanlarım çatladışu simit olarak tabir ettiğimiz yerlerde ve kalçamın yanlarındaçok sinir bişey gerçektengeçmiycek mi şimdi bunlar

Arkadaşlar selam;

Doktordan geliyorum, bebişim 3 kg civarındaymış, suyum herşeyim normal dedi, ufak bi sancı göründü nstte ama ben sabahtan beri bi gerginlik bi asalaklık var üstümde, psikolojim mi bozuk ne durup durup ağıyorum. Doktorum artık bundan sonra her an gelebilir dedi, doğumdan falan konuştuk, normal için kendimi zorlucam dedim. O da beni normal yapma konusunda ikna etti ama ben bugün neden böle keyifsizim bilmiyorum

inşallah bu catlakların devamı gelmezde bu kadarla kalsın dıom ama yapck bişey yok krem yag fln hikayeymiş anladm
hakikaten hikaye o kadında en pahalı kremleri kullandım dedi ben de 3 çeşit krem kullandım ama deme ki yapısal hakikaten.benim çatlaklar biraz artı onu da söyleyeyim cnm.inşlh daha fazla artmdan doğurmak istyrm.

mh canım.benim oralarda yok ama eğer tenin beyazsa ve ince çatlaklarsa pek belli olmuyor.Arkadaşlarımınkine baktım da ondan biliuorum cnm renkleri açılıyor yani.

maşallah bebişine cnm ama artık sıkıldık sanırım.ondan kaynaklanıyor ben de son zamanlarda daha gerginim.:18::18:

çişe gitmekten telef olan var mı benim gibi markete gitmeye bile korkuyorum

aynen canım yürüyüşe falan çıkamıyorum çünkü kapıdan çıkıp merdivenlerden aşağı inene kadar geri yukarı çıkıp tuvalete gidiyorum. dışarı çıkmak yürümek dolaşmak işkence gibi wc aramaktan helak oluyorum. DIşarda her wcye de girilmiyor. sinir oluyorum altıma kaçırmadam hemen geri eve dönüyorum.

beeeeen bide nasıl baskı yapıo çıkck gibii

evet aşağı doğru hep bi baskı var hatta wcye gittiğimde vajinamın zorlandığını açıldığını hissediyorum belki psikolojik ama ben yakında doğuracakmışım gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…