- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.921
Seeeelammmmmnasilsiniz kizlar..bisey sormak istiorum dogum izni hakkinda.mesela 36 hafta 3gunlukken izne ayrilsak...bu caistigimiz 3gunude ekleyebilirmiyiz dogum sonrasina..yoksa direk 36haftada ayrildi olarak mi kabul edilirr????
Merhaba arkadaşlar. Belim ve karnım adet sancısı gibi ağrıyor dünden beri geçmedi. Acaba bu doğum belirtisi olabilir mi? Ayağıma sıcak su koydum yattım terledim ama yinede geçmedi .
karnımda hiç çatlağım yok diye sevinirken bu sabah sol kasıgımn biraz üzernde 4 tane kırmızı çizgi gördümbenm göbüş çatlak patlak olck galıba uffff
iyi aksamlar kısslar yarın görüşürüzbebişlere ve kendinize iyi bakın
Günaydınlaaaaar. bakın bebişimizin özellikleri nasıl olacakmıııışş.ben çoook severim oğlak burçlarını oğlumda oğlak olacak inşallah.
Oğlak Burcu Bebeği 22 Aralık/20 Ocak
En sevdiği cümle: "ben artık büyüdüm."
İyi yönleri: güvenilir, zeki, disiplinli, hırslı
Olumsuz yönleri: kurallara aşırı bağlı, bazen tutucu, eleştirel, aşırı dikkatli, sinirli
Oğlak burcu bebeği sizi daha en ufak dönemlerinde sergilediği olgun davranışlarıyla şaşkınlık içinde bırakır.Size zeki gözleriyle ciddi ciddi baktığında bir anda kimin anne ya da baba ve kimin çocuk olduğuna şaşırabilirsiniz. En kısa zamanda çocukça konuşmaların yerini bir erişkinle karşılaştırılabilecek olgunlukta konuşma cümleleri alacaktır.
Oğlak burcu çocukları hemen büyümek isterler. Sorumluluk duyguları iyi gelişmiştir ve disiplinlidirler. Yaşıtlarına göre olayların üzerine daha olgunluk ve ciddiyetle giderler. Çok hızlı ve kolay öğrenirler ve akıllarına giren birşey bir daha kolay kolay çıkmaz. Okulda en çok ödül alan çocuklar oğlak burcundan olanlardır.
Oğlak burcu çocuğu sadece yaşı küçük olduğu için bazı şeyleri bilemediğini kabul etmek istemez ve böyle bir cümle onu öfkelendirir.
Diğer burçlara göre biraz daha çekingendir ve dikkatlerin kendi üzerinde toplanmasından hoşlanmaz. Topluluk içinde bu yüzden "tutukluk" yapabilir. Oğlak burcu çocukları çok sadıktırlar ve kurdukları arkadaşlıkları yıllarboyu sürdürebilirler. Birine güvenmezlerse de dostlukları çok kısa sürer.
çişe gitmekten telef olan var mı benim gibi markete gitmeye bile korkuyorum
bu da benden olsun daha geyik bi versiyon, ben kovayı da ekledim ne olur ne olmaz
OGLAK
Sana inatçi diyorlar diye üzülme. Onlar senin istikrarina giptayla bakip, senin yarin bile edemeyen kisiler. Dürüstlük senin burç genlerinde var. Bütün alimler, bilginler genelde oglaktir. Oglak burcu olmak bile, tek basina bir sereftir. Hatta oglak burcu olarak dogamamis kadersizler için, oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir. Sen kivrak zekanla, zaten her zaman bir sifir öndesin.
KOVA
Hep çevresindekileri düsünen, insancil duygulari fazla gelismis, sevgi dolu kovalar. Allah sizin iyiliginizi versin emi? Ayol bu ne vericilik, bu ne genis bir yürek öyle. Sana sabit fikirli diyenler, senin her fikrinin bir cevher oldugundan habersiz mi? Esitlik senin için ne kadar önemli. Ah keske herkes senin çeyregin kadar bile olabilse. Sen çok yasa emi?
bende bende
kızlar bende dün marketten bebek bei aldım prima nın 2 bedeninden mega boy ve 3 bedeninde dev ekonomi olanlarından aldım. oda mis gibi bebek bezi kokmuş yerim ben onların popişini. yarın süt kokusu ile bez kokusu birbirine karışacak inşallah.
carinae arkadaşımız vardı kızlarr hatırlıyomusunz o da bugn normal doğum yaptı 3 460 50cmkızı oldu darısıııı szilere olsnnn
kızlar bu göğüs kalkanından bende sipariş verdim..ebebekte 34 tl idi ama ben 25 tl ye buldum...eczanemizde.com dan...ayrıca sebamed ürünlerinde kampanya varmış...lasinnoh meme ucu kremide aldım 22 tl ye..oda ebebkte 40 tl..ve hediyeli...almak isteyen olursa bilgi vereyim dedim....Eki Görüntüle 316855
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?