2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Seeeelammmmmnasilsiniz kizlar..bisey sormak istiorum dogum izni hakkinda.mesela 36 hafta 3gunlukken izne ayrilsak...bu caistigimiz 3gunude ekleyebilirmiyiz dogum sonrasina..yoksa direk 36haftada ayrildi olarak mi kabul edilirr????

Merhaba arkadaşlar. Belim ve karnım adet sancısı gibi ağrıyor dünden beri geçmedi. Acaba bu doğum belirtisi olabilir mi? Ayağıma sıcak su koydum yattım terledim ama yinede geçmedi .

carinae arkadaşımız vardı kızlarr hatırlıyomusunz o da bugn normal doğum yaptı 3 460 50cm kızı oldu darısıııı szilere olsnnn

bu da benden olsun daha geyik bi versiyon, ben kovayı da ekledim ne olur ne olmaz

OGLAK
Sana inatçi diyorlar diye üzülme. Onlar senin istikrarina giptayla bakip, senin yarin bile edemeyen kisiler. Dürüstlük senin burç genlerinde var. Bütün alimler, bilginler genelde oglaktir. Oglak burcu olmak bile, tek basina bir sereftir. Hatta oglak burcu olarak dogamamis kadersizler için, oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir. Sen kivrak zekanla, zaten her zaman bir sifir öndesin.

KOVA
Hep çevresindekileri düsünen, insancil duygulari fazla gelismis, sevgi dolu kovalar. Allah sizin iyiliginizi versin emi? Ayol bu ne vericilik, bu ne genis bir yürek öyle. Sana sabit fikirli diyenler, senin her fikrinin bir cevher oldugundan habersiz mi? Esitlik senin için ne kadar önemli. Ah keske herkes senin çeyregin kadar bile olabilse. Sen çok yasa emi?

bizizmde lova mı oğlak mı olacağımız belli değil. oğlaklar daha çalışkan oluyormuş. bende oğlak olsa keşke diyorum ama hayıarlısı tabiki

hiç 1 beden almadın mı? büyüğünü kıvırıp filan kullanmak gerekiyormuş yeni doğduğunda, özellikle yeni başlayanlar için çok tavsiye etmiyorlardı, en küçük paketinden bi de 1 numara alınabilir

slm kızlar ben geldim ama çok kötüyüm sıpam nefes aldırmıyo sag gögsümün altını delecek sanki (.nstden de aferim aldım :) sancı fln yok bebek iyimiş.sakin bi hayat sür erken dogurtmucaz seni dedi doktorum :)şimdilik çıkıyorum hoşçaalınaz yatayım.

slm kızlar ben geldim ama çok kötüyüm sıpam nefes aldırmıyo sag gögsümün altını delecek sanki (.nstden de aferim aldım :) sancı fln yok bebek iyimiş.sakin bi hayat sür erken dogurtmucaz seni dedi doktorum :)şimdilik çıkıyorum hoşçaalınaz yatayım.

limangoda da avent var indirimde, ama bu kalkandan sadece set içinde var, emzik biberon filan bakıyorsanız bi kontrol edin isterseniz (ama bunlar geç gelir biliyorsunuz ona göre bakın )
bi de yine limango kids'te bonnie jean diye bi markada harika elbiseler var ama çok pahalılaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…