- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.941
slm kızlar ben geldim ama çok kötüyüm sıpam nefes aldırmıyo sag gögsümün altını delecek sanki(.nstden de aferim aldım :) sancı fln yok bebek iyimiş.sakin bi hayat sür erken dogurtmucaz seni dedi doktorum :) şimdilik çıkıyorum hoşçaalınaz yatayım.
Selam annecikler
Sayfalari okumadan direk konuya daliyorum..
Dun Doktora gidecegimi solemistim kan vermistim onun sonucu yine yukselmeye baslamis yani ilaclar fayda etmemis....
VE yARIN HASTAHANE ye yatiyorum suni sanci verecekler ve normal dogumu baslatacaklar...
Bebegimiz henuz tam assagi inmemis kafasi biraz yukaridaymis..... Onedenle biraz uzun surebilirmis...
Buyuk ihtimal bebegimi c.tesi alacagim kucagima...
Bizden simdilik bukadar son hazirliklarimi yapacam simdi... Haber vermeye calisirim..
(Arkadaslar ulasabilecegim bi tel verirseiz ararim dogum sonucu icin)
Iyi bakin kendinize
Selam annecikler
Dun Doktora gidecegimi solemistim kan vermistim onun sonucu yine yukselmeye baslamis yani ilaclar fayda etmemis....
VE yARIN HASTAHANE ye yatiyorum suni sanci verecekler ve normal dogumu baslatacaklar...
Bebegimiz henuz tam assagi inmemis kafasi biraz yukaridaymis..... Onedenle biraz uzun surebilirmis...
Bizden simdilik bukadar son hazirliklarimi yapacam simdi... Haber vermeye calisirim..
Iyi bakin kendinize
sancıların çok mu canım?Sıklığı nasıl?Ağrılarımm geçmediii... Kızım geliyor mu acaba. Sabah kontrolümüz var bakalım kızım gelior mu? Ne yapıcam allahım :)
allh kurtarsın aneeeeee korkuyorum ben yaaa kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum nedense(((((((((((
şu çatlama kukumun üstünde vardı azcık dünde aynayla baktımki yan kasıklarımdada olmuş böhü böhüüüüüüüü
Selam annecikler
Iyi bakin kendinize
kızlar sizden rica ediyorum hepiniz cevap yazın.
36+2 günlük hamileyim.
kendi ailem istanbulda yaşıyor,ben trabzonda.burada hiçbir akrabam,arkadaşım yok.
eşimin ailesi kalabalık.4 bekar,2evli.biri şehir dışında ama bir yakınımda görümcem var.
hiçbir zaman arayıpta artık ağırlaştın senin için zor olur,gelin burada akşam yemeğinizi yiyin demediler.
ben oraya gittiğimde söylüyorlar canın bişi istese söyle diye ama bilirler ki ben bir ihtiyacım olsa dahi asla dile getirmeyen bir kişiliğim.
çok iyiler beni sevdiklerini biliyorum ama bu zor son günlerimde onlara daha çok ihtiyacım olduğunu düşünmeliler.
kızlar ben mi ç.ok beklentiliyim ?
36+2 günlük hamileyim.
kendi ailem istanbulda yaşıyor,ben trabzonda.burada hiçbir akrabam,arkadaşım yok.
eşimin ailesi kalabalık.4 bekar,2evli.biri şehir dışında ama bir yakınımda görümcem var.
hiçbir zaman arayıpta artık ağırlaştın senin için zor olur,gelin burada akşam yemeğinizi yiyin demediler.
ben oraya gittiğimde söylüyorlar canın bişi istese söyle diye ama bilirler ki ben bir ihtiyacım olsa dahi asla dile getirmeyen bir kişiliğim.
çok iyiler beni sevdiklerini biliyorum ama bu zor son günlerimde onlara daha çok ihtiyacım olduğunu düşünmeliler.
canım ıspanaklı bişi istediği için ıspanak aldım (bilirsiniz yıkaması zordur)belimde kalçamda bacaklarım ve ayaklarım çok ağrıdığı halde zor yıkadım suyun altında.
yarısına geldiğimda dayanamayıp sandaliye aldım diz üstü devam ettim.
yukarda yazdıklarımı bu sırada düşündüm.
hemileyim doğal olarak canım bişiler isteyebilir.ama bunu yapacak kimsem yok diye ağlaya ağlaya yaptım tüm bunları.ve size sormak istedim bu durumu.
fesatca bir düşünce mi bunlar?kendimi kötü hissettim!
merhaba kızlar bu teknik destek bölümü dediğiniz yer sitede ben bulamadım
acaba telle arayıptamı istiyoruz hepsinden
karnımda hiç çatlağım yok diye sevinirken bu sabah sol kasıgımn biraz üzernde 4 tane kırmızı çizgi gördümbenm göbüş çatlak patlak olck galıba uffff
çişe gitmekten telef olan var mı benim gibi markete gitmeye bile korkuyorum
aynen ya ayni aci bende de var(
36+2 günlük hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?