2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım nasılsın? birazdan kontrole gidicem honeye de bakmak istiyorum gelince ikimizden de iyi haberlerle dönerim umarım

teşekkür ederim iyiyim internet bulduğuma seviniyorum:) inşallah hayırlı haberlerle dönersin bizi de habersiz bırakma bu gün benim de kontrolüm vardı ama doktorum hastalanmış artık yarına kaldı.

pekiii doğurduktan sonra oynaya oynaya yazarım zatende. gerçi nişan gelip 10 gün doğurmayanlarda oluyormuş. üstelik ben hastahaneye giderken herkese msj çektim saf gibi sonrada yanlış alarm diye msj çektim utana sıkıla amin canım güzel dileklerin için çok saol inşallah senin içinde çok çok kolay olur

merhaba canım nasılsın? birazdan kontrole gidicem honeye de bakmak istiyorum gelince ikimizden de iyi haberlerle dönerim umarım

inşallah canm ikinizden ve bugün doğum yapıcıcak herkesden iyi haberler alırız
burda bebeklerimiz bekleyişin beklerken bugün doğuma giden arkadaşlardan iyi hberler bekliyoruz zaman geçmiyo gibi geliyo ama nereden nereye geldik

geçmiş olsun ve de hayırlı olsuun lymonatanın da dediği gibi doğum hikayeni bekliyoruz:) ben de güvende doğuracağım bi de özellikle merak ediyorum. epidural'i sen mi seçtin, doktor mu tavsiye etti acaba? doktorun hastane dışındandı sanırım bi de di mi.

bebeklerimize ne ciciler aldık nasıl yıkıcaz acaba yıkarkenn çekermi solarmı neyle yıkyoz derken şimdi nasıl doğacaklarını bize nasıl hikayeler hazırlıyacaklarını bekliyorum inşallah hepimize bebeklerimi nasıl büyüttüğümüzle ilgili paylaşımda bulunucağımız günler nasip olur

tracker'ın olmuş gibi gibi görünüyor, çözüldü mü? orda yazılanlardan başka ekleyebileceğim hiçbirşey yok çünkü, daha ne yazarım bilmiyorum:)

çok komik oldu o yazı oraya daha sonrada silemedim meğer ben tracker meselesini halletmişim ama haberim yokmuş:)
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

darısı bekleyenlere inşallah canım ,ilk fırsatta paylaşıcam inşallah ,ben listeye aralık anneleri olarak gircem sanırım canım ,ocak annesi olamadık ,

canım güven hastanesinde yaptım kendi doktorum vardı dışardan ,malesef epidurali yapan doktorlarından hiç memnun kalmadım onun dışında herşeyden memnundum ,renkli gözlü kısa saçllı bir hatun vardı uzman çok canımı acıttı eli çok agır agladım hatta 2 sefer agrı kesici yaptı 5 seferde denedi katateri takmak için ,dışardan getiricem anestezi uzmanım doğumdaydı ,hastanekiyle yetindim diyebilirim adını bilmiyorum ama iki tane vardı biri daha toplucayla onu sevmedim işte

o zaman renkli gözlü kısa saçlı topluca olan bi hatun görürsek tırsıcaz ben orda 3 gün yattım da serum yedim hamileliğimin başlarında, her gün başka biri ilgileniyordu kimi gerçekten çok can yakıyordu kimisi süperdi, kısmet bakalım kimlere denk geleceğiz:)

kızlar ben artık alışverişe filan gitmediğim için internetten korse bakıyorum kendime. doğuranlardan kullanan oldu mu, doğuracaklardan kimler kullanmayı düşünüyor?
genel bi araştırma yaptım tavsiye ediyorlar ama külotlu paçalı olanlarını kullanmanın zor olduğunu söylüyorlar.
ben zamanında bel fıtığım yüzünden bi kaç korse kullandım, gerçekten paçalı olanlar aşırı rahatsızdı, giyip çıkarması tam bi işkence, sonra medikal dükkanlarından 2 tane aldım biri kalın bir ince, kazak gibi bişelerdi tabi onlar inceltme amaçlı filan değildi. çok rahatlardı ama toparlayıcı özellikleri yoktu sadece beli sıcak tutuyordu, bi de kıyafet altında filan beli çok kalın gösteriyorlardı.
şimdi ben sadece bele giyilen toparlayıcı korse arıyorum, şu ikisini beğenir gibi oldum:
Gbek korse - Mide-Gbek Toparlayc korse - - korse sepeti
Bel Korse (dikişsiz) - Mide-Göbek Toparlayıcı korse - - korse sepeti-

kom'un da benzer korseleri var ama 45-50 liradan başlıyor maalesef:)

sizin de fikrinizi alayım dedim, ne düşünüyorsunuz?

canımm ya çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı bizim başımıza
doğum hikayeni çokkk merak ediyorum en kısa zamanda yazarsan sevinirim valla okumaktan

kızlar bu arada suni sancı konusu olmuş galiba

benim ablam sancısız ve açılmasız olarak hastaneye yattı randevulu
suni sancı verildi
sabah 9 gibi suni takılmış olsa saat 1e doğru açıklığı 3 santimdi
ben tabii o zamanlar bu kadar anlamadığım için açıklığın santiminden bile anlamıyodum
dediler ki akşama ancak doğurur
ama ablamın doğum açıklığına gelmesi yarım saatte oldu
epidural takılması gecikti dr son anda yetişti
çok kısa çekti yani anlıcanız suni sancıyı
doğumhaneye girip doğurup çıkması da 30-45 dk. gibi tabii bebiş ondan önce çıkmıştı
inşallah Allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip eder

Haklisin canim..ama iste fazla da bisey yemiorum ama olsun
Ayyildizimm cok sevindim allahim anali babali saglikli olmasini nasip etsin bebisinin

gözün aydın canım ne güzel darısı başımıza. Allah analı babalı büyütsün inş meleğini. bende eğer normal sancım gelirse epidural olmayı düşünüyorum ama tabi kısmet herşey. Rabbim herkese hayırlısını versin. bizde kavuşalım biran önce bbeğimize.

bu saatlerde arkadaşlarımızdan bazıları bebeklerini kucağına aldı, bazıları ameliyat masasında, bazısıda sırasını bekliyor. Allah yardımcıları olsun İnş. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız .

günaydınlar arkadaşlar yeni uyandık gece uyumadık çok fazla ama ne rüyalar gördüm sancım geliomuş hastane hastane gezioruz ama bi türlü bulamıyoruz sancıyla geziodum öle rüyamda sabahlarıda oluo sancım aynı adet sancısı gibi 2 saate geçio ama uzun olmadığı için gidelim demiyorum öle benden doğum yapıcakların Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…