- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.341
merhaba canım nasılsın? birazdan kontrole gidicem honeye de bakmak istiyorum gelince ikimizden de iyi haberlerle dönerim umarım
doğum hikayemi yazarım dedikten sonra bunu eklemen gerekiyor canım
gerçekten bak görümcemde suni sancıyla doğum yaptı çok rahattı diyor sen kimseyi dinleme her hamile her bünye farklı ama kendini nasıl şartlarsan öyle olacağına inanıyorum ben o yüzden iyi düşün kolay olacak ve ben bebeğimi kucağıma alıcam de daha güzeli varmı meleğin geliyor rahat olmaya çalış canım umarım en kısa zamanda çok güzel ve kolay bir doğum hikayesiyle aramıza geri gelirsin
merhaba canım nasılsın? birazdan kontrole gidicem honeye de bakmak istiyorum gelince ikimizden de iyi haberlerle dönerim umarım
kızlar nasılsınız 24 aralıkta kızım dünyaya geldi epidural normal doğum ilegiremedim o süre boyunca malum dikişlerimden sandalyeye oturamıyordum ama şimdi çok rahatım ,darısı bekleyenlere inşallah
kızlar nasılsınız 24 aralıkta kızım dünyaya geldi epidural normal doğum ilegiremedim o süre boyunca malum dikişlerimden sandalyeye oturamıyordum ama şimdi çok rahatım ,darısı bekleyenlere inşallah
tracker'ın olmuş gibi gibi görünüyor, çözüldü mü? orda yazılanlardan başka ekleyebileceğim hiçbirşey yok çünkü, daha ne yazarım bilmiyorum:)
darısı bekleyenlere inşallah canım ,ilk fırsatta paylaşıcam inşallah ,ben listeye aralık anneleri olarak gircem sanırım canım ,ocak annesi olamadık ,canım gözünaydın allahım analı babalı büyütsün darısı bizlere inş
doğum hikayeni de bekliyoruz müsait olduğun ilk fırsattabu arada bilgilerini yazabilirmisin canım listeye ekleyim seni meleğinin adı doğum haftası boyu gibi
geçmiş olsun ve de hayırlı olsuunlymonatanın da dediği gibi doğum hikayeni bekliyoruz:) ben de güvende doğuracağım bi de özellikle merak ediyorum. epidural'i sen mi seçtin, doktor mu tavsiye etti acaba? doktorun hastane dışındandı sanırım bi de di mi.
çok komik oldu o yazı oraya daha sonrada silemedim meğer ben tracker meselesini halletmişim ama haberim yokmuş:)
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
darısı bekleyenlere inşallah canım ,ilk fırsatta paylaşıcam inşallah ,ben listeye aralık anneleri olarak gircem sanırım canım ,ocak annesi olamadık ,
canım güven hastanesinde yaptım kendi doktorum vardı dışardan ,malesef epidurali yapan doktorlarından hiç memnun kalmadım onun dışında herşeyden memnundum ,renkli gözlü kısa saçllı bir hatun vardı uzman çok canımı acıttı eli çok agır agladım hatta 2 sefer agrı kesici yaptı 5 seferde denedi katateri takmak için ,dışardan getiricem anestezi uzmanım doğumdaydı ,hastanekiyle yetindim diyebilirim adını bilmiyorum ama iki tane vardı biri daha toplucayla onu sevmedim işte
aynı kiloyla hamile kalmışız canımdoktorum kilolu hamile kalmadığın için çok da sorun değil diyordu ama dediğim gibi şimdi ses etmiyor artık bence de kilolu hamile kalmamışsın ama yine de bundan sonra dikkat edelim canım da sonra vermesi sorun olcak
belim sızlıyor yaaaa uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?