2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inş cnm ben bile heyecanla bekliyorum haberlerini neler olmuş diye..inş herşey güzeldir...çok mirak ediyruummm

cnm sen azelya55 falan varken bizim topikte değilmiydin çok zamandır yoksun hayırdır niye bizi bıraktın bakim....:44:şimdi hatırladım seni türkan fotonu görünce.....keşke ayrılmasaydın bizden...

ay benimde anca islerim bitti anca oturabildim valla

10 da kalktik evi topla kahvalti yap makineye camasir at onlari cikart bulasik makinesini bosalt süpürge toz yerleri sil wc. temizle dusu temizle derken anca oturdum valla off

geçmiş olsun cnm...insan bazen şu su keşke gelse biran evel diyor...sanırım sende üzülmüşündür su olmadığını öğrenince:)

ya insan sasiriyor acikcasi koktum napicam diye acilma oldu mu olmadi mi düsündüm NST bagli iken esim de diyor bu aksam gelirse falan diye heyecanlandi :)

38. Haftanda bunların hepsini ardarda yapabiliyor musun gerçekten yaaa tebrik ediyorum seni...ben daha 36 dayım ama süpürge yapınca bile oturup bi posta dinleniyorum.

Haftaya Carsamba annemle babam Burada yanimda olucaklar cok Mutluyummmmmmmmmmmmm

Düsünüyorum ne pisirsem ne yapsam :)

ama ben karsilamaya gidemiyecem

havaalani bize 110 Km esim diyor ne olur ne olmaz gelmesen

39.haftaya giriyorm ya

ne yapil saglik olsn

kızlar siz hala doğurmadınızmı yahuu ? bende doğurmayı düşünmüuorum . :) baksanıza gelmedi gitti bebecik

38. Haftanda bunların hepsini ardarda yapabiliyor musun gerçekten yaaa tebrik ediyorum seni...ben daha 36 dayım ama süpürge yapınca bile oturup bi posta dinleniyorum.

Allahima bin sükür yapabiliyorm ama aksama bel agrisi oluyor

yapsam bir türlü yapmasam bir türlü

diyorum hastaneye cikip gitsek acil bir sey olsa ev temiz kalsin ne olur ne olmaz

bizim de yarin kontrolümüz var

sabah 10 da bakalim ne cikacak

gerci dün de hastaneyegittik. Acilma falan hic bir sey yokdu hersey yolun da dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…