- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.361
belim sızlıyor yaaaa uff
yorma kendini dinlenmeye çalış uzan biraz tatlım...
inş cnm ben bile heyecanla bekliyorum haberlerini neler olmuş diye..inş herşey güzeldir...çok mirak ediyruummmbu saatlerde arkadaşlarımızdan bazıları bebeklerini kucağına aldı, bazıları ameliyat masasında, bazısıda sırasını bekliyor. Allah yardımcıları olsun İnş. en kısa zamanda güzel haberlerini alırız .
kızlar bu arada suni sancı konusu olmuş galiba
benim ablam sancısız ve açılmasız olarak hastaneye yattı randevulu
suni sancı verildi
sabah 9 gibi suni takılmış olsa saat 1e doğru açıklığı 3 santimdi
ben tabii o zamanlar bu kadar anlamadığım için açıklığın santiminden bile anlamıyodum
dediler ki akşama ancak doğurur
ama ablamın doğum açıklığına gelmesi yarım saatte oldu
epidural takılması gecikti dr son anda yetişti
çok kısa çekti yani anlıcanız suni sancıyı
doğumhaneye girip doğurup çıkması da 30-45 dk. gibi tabii bebiş ondan önce çıkmıştı
inşallah Allah hepimize böyle kolay doğumlar nasip eder
yeni yilin ilk pazartesinden hepinize
MerhabA
geçmiş olsun cnm...insan bazen şu su keşke gelse biran evel diyor...sanırım sende üzülmüşündür su olmadığını öğrenince:)
bugün itibarıyle magnezyumu bıramış bulunuyorum vatana ve millete hayırlı olsn..artık nasıl kasılırım ve kramp girer düşünemiyorumm
bugün bizim evlilik yil dönümümüz.
arkadaşımm belin ayakların kalçan kısaca tüm eklem yerlerin ağrıcak maleseff ;( Allahım tez zamanda kurtarsın bizi
aaa iveet nice mutlu yıllara cnm ömür boyu bebişinizle mutlu olursunuz inşaaaalllaaaah:123:
ay benimde anca islerim bitti anca oturabildim valla
10 da kalktik evi topla kahvalti yap makineye camasir at onlari cikart bulasik makinesini bosalt süpürge toz yerleri sil wc. temizle dusu temizle derken anca oturdum valla off
38. Haftanda bunların hepsini ardarda yapabiliyor musun gerçekten yaaatebrik ediyorum seni...ben daha 36 dayım ama süpürge yapınca bile oturup bi posta dinleniyorum.
kızlar siz hala doğurmadınızmı yahuu ? bende doğurmayı düşünmüuorum . :) baksanıza gelmedi gitti bebecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?