2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugün bizim evlilik yil dönümümüz.

Allahima bin sükür yapabiliyorm ama aksama bel agrisi oluyor

yapsam bir türlü yapmasam bir türlü

diyorum hastaneye cikip gitsek acil bir sey olsa ev temiz kalsin ne olur ne olmaz

haklısın tabi, ama bravo yani :)

evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun bu arada :)

Son düzenleme:
bir doğursam varya şu kıyafetimi alıp tavana asıcam bıktım artık aynı şeykleri giymekten bir sürü pijama takımım var ama ben bir tane giyebiliyorum oda eskidi üstümdde

neyse sekerler

ben cikiyorum biraz uzanim

meyvemi yiyeyim

daha sonra yine ugrarim

öpüldünüz

sizlere hos sohbetler

simdilik

bye......

bir doğursam varya şu kıyafetimi alıp tavana asıcam bıktım artık aynı şeykleri giymekten bir sürü pijama takımım var ama ben bir tane giyebiliyorum oda eskidi üstümdde

bende bende bendeeee aynı seyı gıymekten sıkıldmmmhamılelık oncesi kıyafetlerm gözüme batıo ama hiçbiri olmuo malesef

kızlar size bi sorum olacaktı... ben bugün 31+4 deyim.. doktorum bugüne randevu vermişti gel çalışabilir raporunu verelim dedi... ben perşembe günü kısmet olursa32+0 olucam... sizler ne zaman aldınız raporları sizce ben bugün mü almalıyım perşembemi

kızlar bişe sorcam yeni doğan bebekler 40 gün boyunca yıkamak doğrumu hasta olurlar die çok korkuyorum

geçen haftalarda ağrı rahatsızlık daha çoktu doğurucam sanıyodum bende bu 2-3 gündür daha iyiyim ya doğum öncesi enerjisi yada gerçekten son günü beklicekler dışarı çıkmak istiyorum görüntüm ve giydiklerim yüzünden benimde çıkasım gelmiyo gebe kıyafetlerimin bile sınırda 2-3 parçasını kullanabiliyorum sadece

ben 32+0 da aldım tam

sağolun kızlar dr u aradım şimdi... erken olursa diye bi kaç gün önceden vereyim diyorum dedi... yoksa son 3 haftada doğarsa o 3 hafta doğumdan sonraya eklenmiyormuş izin yanıyormuş galiba

merhaba kızlar
doktordan geldim şimdi minik erkeğim 3000gr olmuş suyu normalmiş herşey yolunda dedi doktorum. hatta sana çok güzel bir haberim var bebeğinin başı kanala girmiş artık yüzünü göremiyorum ama bebeğin seni hiç üzmüyor güzel güzel hazırlanıyor normal doğuma dedi yüzünü görmem çok önemli değil zaten artık nasılsa yakında kendisini görcem iyi olsun bana yeter
doğum öncesi tahlillerim de yapıldı herşey yolundaymış. böbreğime tekrar baktı doktorum böbreğin durumu hiç iyi değil dedi ürolojiye yolladı doktor pek beğenmedi biraz daha büyümüş bu aralar mide bulantım kusmalarım çoktu böbrektenmiş. biraz daha dayanır ama biran önce doğum olması lazım dedi. doktorum da sonuçlara göre biraz daha bekleyebiliriz ama sen de biraz çabuk doğur böbrek sorun çıkarıyor bak dedi

sağolun kızlar dr u aradım şimdi... erken olursa diye bi kaç gün önceden vereyim diyorum dedi... yoksa son 3 haftada doğarsa o 3 hafta doğumdan sonraya eklenmiyormuş izin yanıyormuş galiba

kimler doğurmuş bi bakayım dedim ve mesajınızı gördüm.torba yasa ile birlikte bu kural değişti.ben mesela 38.haftada doğuracağım .doktorum doğumdan 1-2 gün önce 3 haftalık izne ayıracak beni ve o kullanamadığım 3 hafta+5 hafta doğum sonrasına aktarılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…