- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.401
merhaba kızlar
doktordan geldim şimdi minik erkeğim 3000gr olmuş suyu normalmiş herşey yolunda dedi doktorum. hatta sana çok güzel bir haberim var bebeğinin başı kanala girmiş artık yüzünü göremiyorum ama bebeğin seni hiç üzmüyor güzel güzel hazırlanıyor normal doğuma dediyüzünü görmem çok önemli değil zaten artık nasılsa yakında kendisini görcem iyi olsun bana yeter
doğum öncesi tahlillerim de yapıldı herşey yolundaymış. böbreğime tekrar baktı doktorum böbreğin durumu hiç iyi değil dedi ürolojiye yolladı doktor pek beğenmedi biraz daha büyümüş bu aralar mide bulantım kusmalarım çoktu böbrektenmiş. biraz daha dayanır ama biran önce doğum olması lazım dedi. doktorum da sonuçlara göre biraz daha bekleyebiliriz ama sen de biraz çabuk doğur böbrek sorun çıkarıyor bak dedi
maşallah bebeğine kilosu artmış zayıf olcak die endişe edioduk 2 3 hafta dursa 3,500 geçer inş ne güzel kanalada inmiş ben ne zaman doğurcam merak ediyorum 39. haftamda bitio artık doğsun istiyorumm yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorrr
haftada 250-300gr alacak artık dedi doktorum şimdi de fazla gelmeye başladı gözüme2-3 hafta dursa 3500rahat geçer canım ben istemiyorum geçsin doktorum bile az değilsin sen rahat doğurayım diye bakıyorsun diyor tabi rahat doğurayım sonra alır onlar bol bol kilo canım senin çok az kalmış ya nasıl heyecanlısındır ama ben okadar bekleyemem ya şimdiden çok sabırsızlanıyorum gelsin artık diye
gerçekten artık zor geçio hatta geçmio bu hafta doğsun istiyorum artık ağrılarım var bunaldım iyice de sıkıldım sürekli ağlıyorum sabahları sancım oluo ama çok değil zamanla geçio epüdüralli normal istiyorum bi terslik olmazsa kısmet artıkk sağlıkla alalım kuzucuklarımızı kucağımızaa
ben de çok bunaldım canım ya birde kilo aldım iyice hareketlerim kısıtlandı eskisi gibi rahat edemiyorum artık sanki tonlarca kilo almışım gibi hissediyorumbu kilolar nasıl gidecek doğumdan sonra bilemiyorum sıkıntılar artıyor gittikçe biran önce meleğimi alsam kollarıma daha da şişmeden kendime de çekidüzen versem
merhaba kızlar
doktordan geldim şimdi minik erkeğim 3000gr olmuş suyu normalmiş herşey yolunda dedi doktorum. hatta sana çok güzel bir haberim var bebeğinin başı kanala girmiş artık yüzünü göremiyorum ama bebeğin seni hiç üzmüyor güzel güzel hazırlanıyor normal doğuma dediyüzünü görmem çok önemli değil zaten artık nasılsa yakında kendisini görcem iyi olsun bana yeter
doğum öncesi tahlillerim de yapıldı herşey yolundaymış. böbreğime tekrar baktı doktorum böbreğin durumu hiç iyi değil dedi ürolojiye yolladı doktor pek beğenmedi biraz daha büyümüş bu aralar mide bulantım kusmalarım çoktu böbrektenmiş. biraz daha dayanır ama biran önce doğum olması lazım dedi. doktorum da sonuçlara göre biraz daha bekleyebiliriz ama sen de biraz çabuk doğur böbrek sorun çıkarıyor bak dedi
ben de çok bunaldım canım ya birde kilo aldım iyice hareketlerim kısıtlandı eskisi gibi rahat edemiyorum artık sanki tonlarca kilo almışım gibi hissediyorumbu kilolar nasıl gidecek doğumdan sonra bilemiyorum sıkıntılar artıyor gittikçe biran önce meleğimi alsam kollarıma daha da şişmeden kendime de çekidüzen versem
aynen yaa, şiştikçe şiştim, kendi kendime de yetemiyorum artık, ayakkabı çorap giymek işkence, yere düşen bişeyi almak için kırk şekle giriyorum... daha da günüm var, ne olacak bilmiyorum.
masallah damadımaaaaane güzel kanala girmiş cnm bizim kızda gırmeye calısıodu en son bakalım ne yaptı merak edıom bende
ahh canım ben de nasıl sevindim anlatamam doktorum bundan sonra artık beklemek kalıyor dedi. herşey yolundaymış. birde söyle çabuk gelsin gerçi gidişat onu gösteriyor dedi37.haftada doğsun artık ya hem bebeğimi istiyorum artık hem bunaldım sıkıldım yaaa hamile olmaktan artık
ahh canım ben de nasıl sevindim anlatamam doktorum bundan sonra artık beklemek kalıyor dedi. herşey yolundaymış. birde söyle çabuk gelsin gerçi gidişat onu gösteriyor dedi37.haftada doğsun artık ya hem bebeğimi istiyorum artık hem bunaldım sıkıldım yaaa hamile olmaktan artık
bende sıkıldım artık ama persembeden önce dogurmam yasakannem yasakladı benım elimi ayagıma dolastırma dio
Merhaba kızlar. Doğran anneleri tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün. Ben hala doğuramadımama bu arada Türkiye'den annem geldi :) bir tek kızımın gelmesi kaldı :)
ne tesadüf benim de perşembeye kadar doğurmam yasak görümcem yasakladı ama işi varmış sakın doğurma diyor haftasonuna kadar da ben yasaklıyorum haftasonu genel temizlik var çünkü son düzen temizlik yapılsın sonra serbest çıkış izni veriyorum
merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?