2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bebeğine kilosu artmış zayıf olcak die endişe edioduk 2 3 hafta dursa 3,500 geçer inş ne güzel kanalada inmiş ben ne zaman doğurcam merak ediyorum 39. haftamda bitio artık doğsun istiyorumm yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorrr

haftada 250-300gr alacak artık dedi doktorum şimdi de fazla gelmeye başladı gözüme 2-3 hafta dursa 3500rahat geçer canım ben istemiyorum geçsin doktorum bile az değilsin sen rahat doğurayım diye bakıyorsun diyor tabi rahat doğurayım sonra alır onlar bol bol kilo canım senin çok az kalmış ya nasıl heyecanlısındır ama ben okadar bekleyemem ya şimdiden çok sabırsızlanıyorum gelsin artık diye

gerçekten artık zor geçio hatta geçmio bu hafta doğsun istiyorum artık ağrılarım var bunaldım iyice de sıkıldım sürekli ağlıyorum sabahları sancım oluo ama çok değil zamanla geçio epüdüralli normal istiyorum bi terslik olmazsa kısmet artıkk sağlıkla alalım kuzucuklarımızı kucağımızaa

ayyıldızım gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün..enes nasıl karşıladı kardeşini merak ediyorum.fırsatın olunca yaz bize :)

ben de çok bunaldım canım ya birde kilo aldım iyice hareketlerim kısıtlandı eskisi gibi rahat edemiyorum artık sanki tonlarca kilo almışım gibi hissediyorum bu kilolar nasıl gidecek doğumdan sonra bilemiyorum sıkıntılar artıyor gittikçe biran önce meleğimi alsam kollarıma daha da şişmeden kendime de çekidüzen versem

aynen yaa, şiştikçe şiştim, kendi kendime de yetemiyorum artık, ayakkabı çorap giymek işkence, yere düşen bişeyi almak için kırk şekle giriyorum... daha da günüm var, ne olacak bilmiyorum.

masallah damadımaaaaane güzel kanala girmiş cnm bizim kızda gırmeye calısıodu en son bakalım ne yaptı merak edıom bende

7 kilo aldım toplamda 57 ile başladım 52 e düşdüm şimdi 64 üm belki 65 olmuşumdur ama artık yüksek bel don giymek istemiyorum ;;; eski kıyafetlerimi giymek istiyorum saçlarımı boyatmak istiyorum topuklu ayakkabı giymek istiyorum offf böle söleyince çocuğ üzülüomu die düşünüp onada üzülüyorum çok şükür Allah bana çocuk verdi diorum ama gerçekter sıkıldım artık oğlum üzülme bu dediklerime canım oğlum benimmmm

aynen yaa, şiştikçe şiştim, kendi kendime de yetemiyorum artık, ayakkabı çorap giymek işkence, yere düşen bişeyi almak için kırk şekle giriyorum... daha da günüm var, ne olacak bilmiyorum.

eveet daha da günümüz var daha ne kadar şişebilirim bilmiyorum. ilk 5 ay kiloda almadım ben şimdi kilonun dibine vurmuş durumdayım. kiloyu da takmıyorum okadar ama ağırlaştım artık ya hele yemek yemişsem eğil kalk tam bir işkence oluyor. hiç bukadar kilo da almadım daha çok sinir oluyorum ayy niye duygusala bağladıysam şimdi

masallah damadımaaaaane güzel kanala girmiş cnm bizim kızda gırmeye calısıodu en son bakalım ne yaptı merak edıom bende

ahh canım ben de nasıl sevindim anlatamam doktorum bundan sonra artık beklemek kalıyor dedi. herşey yolundaymış. birde söyle çabuk gelsin gerçi gidişat onu gösteriyor dedi 37.haftada doğsun artık ya hem bebeğimi istiyorum artık hem bunaldım sıkıldım yaaa hamile olmaktan artık

bende sıkıldım artık ama persembeden önce dogurmam yasak annem yasakladı benım elimi ayagıma dolastırma dio

bende sıkıldım artık ama persembeden önce dogurmam yasak annem yasakladı benım elimi ayagıma dolastırma dio

Merhaba kızlar. Doğran anneleri tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün. Ben hala doğuramadım ama bu arada Türkiye'den annem geldi :) bir tek kızımın gelmesi kaldı :)

ne tesadüf benim de perşembeye kadar doğurmam yasak görümcem yasakladı ama işi varmış sakın doğurma diyor haftasonuna kadar da ben yasaklıyorum haftasonu genel temizlik var çünkü son düzen temizlik yapılsın sonra serbest çıkış izni veriyorum

Merhaba kızlar. Doğran anneleri tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün. Ben hala doğuramadım ama bu arada Türkiye'den annem geldi :) bir tek kızımın gelmesi kaldı :)

annen de gelmiş canım ne güzel herşey hazırdır şimdi. geriye zevkli bir bekleyiş kalıyor ama günler geçmiyor dimi artık. umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

aslında benım gönlümden gecen tarih 12 ocak ama o zmana kadar beklermı kızım bilemiyoruuuumbide sezeryan degılkı o gün oluversin neyse bakalım kısmet artık

Artık çok zor oturup kalkıyorum, ağrılarım kasılmalarım var ama doğum belirtisi değil hiç biri :) yarın tekrar kontrolümüz var inşallah sağlıkla alırım kızımı kucağıma.

İyi akşamlar arkadaşlaaar.Ne zamandır giremiyorum nete sorun vardı.Canım maşallah bebişine ne güzel kanala girmiş kilosu da gayet iyi.Senin adına çoook sevindim tatlım.Bu hafta bekliyoruz o zaman seni csnım.Böbreğin daha fazla rahatsız etmesin seni.NST de sancı çıktı mı senin?

Ben de bugün kontroldeydim NST de ilginçtir bir aydır sancı çıkıyordu ama bu sefer çıkmadı tuhaf yani.Doktor da NST gayet iyi dedi ama ben eleviti bırakmıştım eşim kızıyordu iç bebiğimiz vitaminsiz kalır kilo almaz diye haklı çıktı ben kilo vermişim o da kilo almamış.Bir hafta önce 3.330 du bu hafta sadece 40 gr almış yani 3370 çoook üzüldüm ve kızdım kendime oğluşumu vitaminsiz bıraktım.Halbuki doktor bırakma demişti boyu uzamış allahtan 50 cm olmuş.Nyse kanala girmiş mi dedim hayır kanala girmemiş ama çok aşağıda her an girebilirdedi.Suyum filan her şey normal dedi.Haftaya görüşürüz dedi ve bir hafta daha beklemedeyiz.İnşlh bu hafta gelir oğluşum çok yaklaşmış kanala girmeye

Doğum yapan arkadaşımızlardan haber yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…