2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınızzz

ben pek iyi değilim dünden beri sabah 6 da bi istifra etmeye başladım öğlen 3 e kadar bişi yiyemediğim ve mide bulantım geçmedi diye dr a gittik 2 şişe serumla antibiyotik ve ilaç verildi dünden beri kayınvalidemde yatıyorum şimdi daha iyiyim

geçmişi okuyumda geleyim

geçmiş olsun canım neyin varmış neden antibiyotik verdiler. idrar yolları enfeksiyonu mu??? daha iyi olman sevindiri. dikkat et kendine...

çok geçmiş olsun. çok dikkat et kendine

o hareketler nasıl oluyor cnm...

söylede bizde indirelim şu nazlıları aşağıı
cnm basit bacaklarını hafif yanlara aç ve yavaş yavaş çömel kalk birkaç kez.Bir de kalçana şöyle sağa sola yavaş yavaş salla.Buradi arkadaşlara dr. u söylemiş.Ben de yapıyorum her gün .Benimki çok yaklaşmış her an girebilir kanala demişti.Bilmiyorum girdimi pazartesi kntrolüm var söyle o zamn.

Geçmiş olsun canım neyin varmış?

hmm ozaman bende kalkıp kıvırayım birazz

geçmiş olsun cnm.. son zamanlar aman dikkat..

boyun nasıl hesaplandığını biliyorumda çıktı vermedi yüzünü göstermezse vermiyo ya benim doktorum çok pinpirikli ama on günde bir çağırıyo nedense çatı muayenesine erkek doktor olsa meraklı dicemde doktorum bayan bilemedim o çata çıkmak itici geliyo bana yaa

Walla kızlar, doğuma yakın olduğu için herkes burada ama kimse de yazdıklarımı sallamıyor. Neyse, demek ki neymiş, yazmamak gerekirmiş bişi farketmiyor nasılsa..

geçmiş olsun canım

"nanni kullanıcısından alıntı
kızlar benim kaşıntım çatlakla alakalı değil sanırım çok şiddetli ve tüm vücudum kaşınıyo bi bilgisi olan var mı lütfen yardım edin çok fenayım""

Geçmiş olsun..Geçen hafta benim karnımda çok kaşıntı vardı ancak çatlama olmadı hiç, bende başka bişeyden mi kaynaklanıyor acaba diye meraklanıp biraz araştırmıştım..Safra yollarında herhangi bi sorun olunca hamilelikte böyle yoğuun kaşıntı şeklinde belirginleşirmiş diye okumuştum biyerde ..Ancak kaşıntı tüm vücutta yoğun bi şekilde ise bu ihtimal düşünülebilir diyordu o yazıda.

Walla kızlar, doğuma yakın olduğu için herkes burada ama kimse de yazdıklarımı sallamıyor. Neyse, demek ki neymiş, yazmamak gerekirmiş bişi farketmiyor nasılsa..

canım bende bazen senin gibi düşünüyorum monolog yapılıyo burda diye

gerçekten lymonota nerde ya doğurudumu acabba kimsede numarası yokmu

biz geldiikkızımı gördüm geldim kılosu suyu normal çok şükürboyuda 51cm olmusçatımada baktı çok dar degılmiş ama normal doguma engel görmuom su anlık dedı:44::44:bol bol yürücekmişimhareketlerını say kızını suyun sancın olursa gel hemen dedı

canım dünürün ortalıklarda yok senin haberin varmı acaba doğum mu yaptı lymonota

selam arkadaşlar..
benim doğumumu doktorum ocak 18 demişti.dün doktora gittik nst güzel sancı yok,bebeğimde kanalda...hatta doktorum şimdiye gelmesi lazımdı bile dedi.eğer ocak 16 kadar gelmezse o zaman tekrar bakarız sonra yine gelmezse ocak 25 yatırırız seni suni sancıyla başlarız dedi...sizler hamilesiniz ve hamilelerin duası çok çabuk kabul olurmuş..ben sizler için dua ediyorum sizden de dua bekliyorum suni sancıya gerek kalmadan hayırlısıyla normal bi şekilde gelsin bebişim....şu mübarek cuma gününde sizlerde nasıl doğum istiyorsanız ve sizin ve bebeğiniz için hangisi hayırlısıysa o olsun...bebekler sağlıklı siz sağlıklı kavuşun inşaallah...dualarda buluşmak dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…