- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.981
21 Ocakta Sezeryana gidiyorummm!!!!!
günaydın kızlar nasılsınızzz
ben pek iyi değilim dünden beri sabah 6 da bi istifra etmeye başladım öğlen 3 e kadar bişi yiyemediğim ve mide bulantım geçmedi diye dr a gittik 2 şişe serumla antibiyotik ve ilaç verildi dünden beri kayınvalidemde yatıyorum şimdi daha iyiyim
geçmişi okuyumda geleyim
ben pek iyi değilim dünden beri sabah 6 da bi istifra etmeye başladım öğlen 3 e kadar bişi yiyemediğim ve mide bulantım geçmedi diye dr a gittik 2 şişe serumla antibiyotik ve ilaç verildi dünden beri kayınvalidemde yatıyorum şimdi daha iyiyim
geçmişi okuyumda geleyim
21 Ocakta Sezeryana gidiyorummm!!!!!
cnm basit bacaklarını hafif yanlara aç ve yavaş yavaş çömel kalk birkaç kez.Bir de kalçana şöyle sağa sola yavaş yavaş salla.Buradi arkadaşlara dr. u söylemiş.Ben de yapıyorum her gün .Benimki çok yaklaşmış her an girebilir kanala demişti.Bilmiyorum girdimi pazartesi kntrolüm var söyle o zamn.o hareketler nasıl oluyor cnm...
söylede bizde indirelim şu nazlıları aşağıı
geçmişi okuyumda geleyim
cnm basit bacaklarını hafif yanlara aç ve yavaş yavaş çömel kalk birkaç kez.Bir de kalçana şöyle sağa sola yavaş yavaş salla.Buradi arkadaşlara dr. u söylemiş.Ben de yapıyorum her gün .Benimki çok yaklaşmış her an girebilir kanala demişti.Bilmiyorum girdimi pazartesi kntrolüm var söyle o zamn.
geçmişi okuyumda geleyim
Boyunu ultrason ölçülerinden FL yi 7 ile çarparak bulabilirsiniz.Benim arkadaşın doktoru söylemiş.öyle hesaplanıyormuş son zamanlarda.Bebeğine maşallah cnm gelişimi gayet güzelmiş.Ben de son 3 haftadır her hafta gidiyrum.Senin dr. çok meraklı imiş çatı bakmaya :44::44: gerekli mi ki öyle her hafta bakmak?
geçmişi okuyumda geleyim
Walla kızlar, doğuma yakın olduğu için herkes burada ama kimse de yazdıklarımı sallamıyor. Neyse, demek ki neymiş, yazmamak gerekirmiş bişi farketmiyor nasılsa..
biz geldiikkızımı gördüm geldim kılosu suyu normal çok şükür boyuda 51cm olmus çatımada baktı çok dar degılmiş ama normal doguma engel görmuom su anlık dedı:44::44:bol bol yürücekmişim hareketlerını say kızını suyun sancın olursa gel hemen dedı
canım dünürün ortalıklarda yok senin haberin varmı acaba doğum mu yaptı lymonota
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?