2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet okkes cnm farz oldu walla..zayiflama topicidombikdombik olduk dogumlari hayirlisiyla atlatalim bebeklerimiz duzene grsin hemen o topice transfer olalim

Evet okkes cnm farz oldu walla..zayiflama topicidombikdombik olduk dogumlari hayirlisiyla atlatalim bebeklerimiz duzene grsin hemen o topice transfer olalim

valla gönüllü olarak ben başlatabilirim topigi:)) en kilolunuz benimdir heralde.zaten toplu biriydim şimdi.......off offf

valla arkadaşlar ısırgan ve rezene çayları hem süt yapıyr hem zayıflatıyor ben 2 ayda vermiştim kiloları bakalım şimdi napacaz

kızlar bana yardım edermisiniz 26+3 günlük hamileyim gece 4 gibi ishalle uyandım sabah geçti ishal ama öğleden sonra karın ağrısı başladı yani tam karnımda değil göğsün bittiği yer varya mide mi oluyor ortada ordan yayılan bi ağrı var sabah doktora gidicem ama içim rahat değil ne ki bu bebeğime bişey olmasın ya

canım bende arada ishal oluyorum ama sorun yaşamadım buyüzden şimdiye kadar 36+2 deyim bende..o göğüs altındaki varya gebelikten önce öle bişi yaşamamıştım..hamile kaldım 3 kere aynı sorunla karşılaştım çok kötü bir ağrı neye uğradıımı şaşırdım ilkinde eşimle çok telaş yabmıştık ama sonra gaz sancısı olduğunu öğrendim onun yediklerime dikkat etmeye ve en önemlisi tuvaletimi düzenli yapmaya çalışıyorum bu sorunu ortadan kaldırıyor..sabahları ılık su içmek iiy geliyor birde aklında bulunsun:)

slm herkze 16/12/2011 de kızım dünyaya geldi. zor bir dogum ve sonrası yaşadım. yogun bakımda yattı yavrum 5 gün sssonra evimize gelebildi. sarılık oldu arkasından atlatmaya çalışıyoruz . süt sagıyorum şuan yogunbakımda biberon aldıgı için p ek tutmuyo beni önce ssüt arkassssından mama veriyorum . 2620dgdu yogunbakımdan çıktıgında 2400 düşmüştü .12 gün ssonra kontrol gittik 2900 olmuş çok şükür iiye gidiyor. rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etssin kimse evine kucagı boş dönmessin 5 gün bana kabus gibi geçti.

kızlarr ölüyorum karnımın kaşıntısından bu kaşıntılar hayra alamet değil çatır çatır çatlıyorum bi yandan da ...
çok canım sıkılıyo daha da uzun zaman var doğuma karnım ne hale gelecek kim bilir offf

canim benimde karin kasintim basladi simdiye kadar yoktu yeni cikti

birde 2-3 gündür sabah 6 ile 7 arasi kasiklarimda sanki adet olacakmisim gibi agri oluyor dr, normal dedi sancidir

bakalim bekliyoruz her an oglusumu. Nasil gelecek bakalim

kızlar benim kaşıntım çatlakla alakalı değil sanırım çok şiddetli ve tüm vücudum kaşınıyo bi bilgisi olan var mı lütfen yardım edin çok fenayım

hayırlısıyla artık gelseler senin sancıların başladıysa artık yakındır herhalde bende hiç sancı çıkmıyo nst de senin sat ın da 17 nisan mıydı?

Offf!! Daraldım vallahi! Şikayet etmeyeyim diyorum ama olacak gibi değil arkadaşım! Kaşınıyorum, acıkıyorum, çişim geliyor, nefes alamıyorum. Su içsem midem yanıyor, süt içsem ağzıma geliyor... Kızım perşembe gününden beri hasta, evdeki ablamız bizi bırakıp kaçtı. 2. bebekten korktu heralde.. Koca desen olmasa daha rahat olacak.. Efendim gece 11de niye çamaşır kurutma makinasını çalıştırıyormuşum.. Bana daha önce dememiş miymiş, niye dediklerini yapmıyormuşum.. Yontulmamış dedi bana! Üstelik bir sürü küfür ettikten sonra.. Bugün de o kadar daraldım ki; uçan kafayla karşılık vermek isterdim.. Kızımı alıp doktora götürdüm, yuvarlana yuvarlana, 3.5 yaşında ve hastalanınca huyu değişti. Yapmadığını bırakmadı. Herşeyleri yerlere atıp döküyor. Sandalyeleri deviriyor. Evde ne kadar muz varsa hepsini soyup yere attı. 1 haftadır yemek yemediği için yer umuduyla muzları soymasını seyrettim. Ama en son kızı da camdan atmayı falan düşündüm. Sonra da ben kötü anneyim, kızım için düşündüğüm şeye bak diye oturup ağladım. Neyse ki annem geldi arada da cinnetin kıyısından döndüm. Geceleri zaten uyuyamıyorum. Gündüz de eziyet üstüne işkence.. Akşam adam gelip de bütün gün yattın mı deyince kafasını kırasım geliyor. Ayol, ben bütün gün yatsam bu ev ne hale gelir haberin var mı! Sadece yemek yapmıyorum. Çocuk ve göbek ve de bir kedi yetiyor..

kızlar sonunda oğlumun odası ve beşiği geldi bakalım beğenicekmisinin mobilya kokusu geçsin diye hafta sonu yerleştircem

çok güzel kuzunun odası güle güle kullanın cnm...bu arada o koku nerdeyse 1 ayı buluyo..işllh seninki erken çıkar...

kızlar bende doğurdum detayları doğum hikayeleri topiğine yazarımm

gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün cnm...darısı başımıza...

çok geçmiş olsun,gözün aydın cnm..ufak tefek sıkıntılar olcak napalım,yakında toparlar annesi üzülme moralini yüksek tutki kuzu senden güç alsın cnm...işllh en kısa zamanda iyileşir...

Allah yardımcın olsun daralmıycak gibi değil ama hepsini bi kenarda bırak ve kuzuna odaklan...hepsi gelip geçici ama kuzucuk kalıcı...

herkese günaydııın güzel bir gün olsun inşallahnasılsınız bakalım umarım herkes iyidiranneciim geldı dün pek sık giremedım sanırım bundan sonra böyle olur:26:bugün kızımı görecegım için çok mutluyum tabı bir yandan da catı olayı var neyse hayırlısıyla onuda atlatırımgelınce kızımn haberlerını yazarım inşallah kızımla hepinizi öptük teyzeleri

Canim hayirli ugurlu olsun bebeginizAllahim sizi korusunzor olmus ama sonu guzel simdi yaninda ve iyi bebegin..unut tum kotu seyleri bbeebeginle oyna onu koklaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…