- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.961
herkese günaydııın güzel bir gün olsun inşallahnasılsınız bakalım umarım herkes iyidir anneciim geldı dün pek sık giremedım sanırım bundan sonra böyle olur:26:bugün kızımı görecegım için çok mutluyum tabı bir yandan da catı olayı var neyse hayırlısıyla onuda atlatırım gelınce kızımn haberlerını yazarım inşallah kızımla hepinizi öptük teyzeleri
Günaydın kızlar
bugün kontrolümüz var minik kızımı görmeye gideceğiz
çok heyecanlıyım günler artık geçmek bilmiyor.
biran önce doğsun istiyorum.
çok sabıırsız oldum sanırım
Biz de dogsun artik dioruzz..hatta dun aksam esim gidip aldiriverelim mi dedibende ok dedim..ama oglumun odasi daha gelmedi die dusunduk
zaten eşimin heyacanı yanında benim ki hiç kalıyor
çok merak ediyorum kime benzeyecek nasıl bişi olacak
biz herşeyini 7. ayında hazır ettik doktor erken doğum olabilir hazırlıklı olun değince
bizde herşeyini aldık kızımın ne olur olmaz diye beşiğini mağazada tutturdum dün o da geldi
güzelce yerleştirdik hastane çantalarımız kapının arkasında duruyor
iş sadece minik kızımıza kaldı o da doğsun artık ya:)
lymonata nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn. Dün öğleden bu yana yokinşallah sürpriz bir durum yoktur.
OooooSekerim sizin hersey hazirmis..sizin kiz dogsun bizden once ozmn evet babalar yaklastikca daha da heycanli...bizde tedirginlik ve korku da var ya onlarin heycani daha baskin Ben kucagimda yatirrim dior yatagi yok deyince.onun aglamasi ninni gelir olsun uyumayim ben dior Oofffff hem babasina hem kendine asigim oglumunn
kızlar benim kaşıntım çatlakla alakalı değil sanırım çok şiddetli ve tüm vücudum kaşınıyo bi bilgisi olan var mı lütfen yardım edin çok fenayım
günaydın herkese...
herkes benim gibi sabırsız anlaşılan yalnız değilim..
gelsinler ama artıkkk
Günaydın canım
zaman geçtikçe daha da heyecanlanıyoruz
her sabah uyandığımda bugün doğururmuyum acaba die düşünmekten sıkıldım ya:)
bi sancı girdiğinde arkası gelir mi diye düşünüyorum sürekli ama gelen giden yok:)
Günaydın canım
zaman geçtikçe daha da heyecanlanıyoruz
her sabah uyandığımda bugün doğururmuyum acaba die düşünmekten sıkıldım ya:)
bi sancı girdiğinde arkası gelir mi diye düşünüyorum sürekli ama gelen giden yok:)
heheh aynen yaa kasıklarıma sancı giriyo.. şiddetlenmesini istiyorum psikopat gibi
geçiyo tabi hemen
acaba bizim kadar doğum sancısı çekmeye meraklı biri varmıdır?
Herkeseee günaydıınlaaaaar.Nasılsınız güzel anneler.Benim gecem pek iyi geçmedi.Yine oğluşum kanala girme gayretinde bulundu.Çok feci ağrıdı malum bölgem.Gece kalkıp ben de çömelme ve kalça çevirme hareketi yaptım.Gece gece oğlum kalkmış inmeye çalışyor ben de ona yardım edeyim dedim
aayy bizimkiler bu gidişle bi sancıyla gelecek alın size sancı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?