2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy biz bugun 37haftalik oldukkBundan sonra dogabilrisin annem ...hadi catlat lymonata teyzeniilk sen dog

Günaydın kızlar

bugün kontrolümüz var minik kızımı görmeye gideceğiz
çok heyecanlıyım günler artık geçmek bilmiyor.
biran önce doğsun istiyorum.
çok sabıırsız oldum sanırım

Biz de dogsun artik dioruzz..hatta dun aksam esim gidip aldiriverelim mi dedibende ok dedim..ama oglumun odasi daha gelmedi die dusunduk

kızlar güzel haberlerle dönün inşallah. kübracım çatı muayenen de kolay bir şekilde gerçekleşir inşallah. haberlerinizi bekliyoruzzz

Biz de dogsun artik dioruzz..hatta dun aksam esim gidip aldiriverelim mi dedibende ok dedim..ama oglumun odasi daha gelmedi die dusunduk

zaten eşimin heyacanı yanında benim ki hiç kalıyor
çok merak ediyorum kime benzeyecek nasıl bişi olacak
biz herşeyini 7. ayında hazır ettik doktor erken doğum olabilir hazırlıklı olun değince
bizde herşeyini aldık kızımın ne olur olmaz diye beşiğini mağazada tutturdum dün o da geldi
güzelce yerleştirdik hastane çantalarımız kapının arkasında duruyor
iş sadece minik kızımıza kaldı o da doğsun artık ya:)

Ooooo Sekerim sizin hersey hazirmis..sizin kiz dogsun bizden once ozmnevet babalar yaklastikca daha da heycanli...bizde tedirginlik ve korku da var ya onlarin heycani daha baskinBen kucagimda yatirrim dior yatagi yok deyince.onun aglamasi ninni gelir olsun uyumayim ben diorOofffff hem babasina hem kendine asigim oglumunn

Bende eşimi böyle gördükçe çok şükrediyorum halime ilgililer ilk çocukları olacak diye belki ama çok mutlu oluyorum.
bence de gelsin artık ya kokusu sarsın her tarafı

kızlar benim kaşıntım çatlakla alakalı değil sanırım çok şiddetli ve tüm vücudum kaşınıyo bi bilgisi olan var mı lütfen yardım edin çok fenayım

hamilelikte artan bi hormon yüzünden kaşıntı normalmiş, ama diğer yandan karaciğer problemleri de kaşıntı yaparmış. hamilelik durumu böyle bir olayı da gizliyor olabilir, ihmal etmeyip doktora söylersen iyi olur test filan yapıyorlar onun için

Herkeseee günaydıınlaaaaar.Nasılsınız güzel anneler.Benim gecem pek iyi geçmedi.Yine oğluşum kanala girme gayretinde bulundu.Çok feci ağrıdı malum bölgem.Gece kalkıp ben de çömelme ve kalça çevirme hareketi yaptım.Gece gece oğlum kalkmış inmeye çalışyor ben de ona yardım edeyim dedim

Son düzenleme:
günaydın herkese...

herkes benim gibi sabırsız anlaşılan yalnız değilim..

gelsinler ama artıkkk

Günaydın canım
zaman geçtikçe daha da heyecanlanıyoruz

her sabah uyandığımda bugün doğururmuyum acaba die düşünmekten sıkıldım ya:)
bi sancı girdiğinde arkası gelir mi diye düşünüyorum sürekli ama gelen giden yok:)

heheh aynen yaa kasıklarıma sancı giriyo.. şiddetlenmesini istiyorum psikopat gibi

geçiyo tabi hemen

aynen canımmm her wc ye gittiğimde nişan geldi mi diye bakmaktan fenalık geldi. azcık sancı girse bakıyorum devamı gelecek mi diye. ama gelmiyorr yada şiddetlenmiyooo(

gelsin artık yavrularımız, miadları da doldu beklemesinler (

o hareketler nasıl oluyor cnm...

söylede bizde indirelim şu nazlıları aşağıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…