2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah bebeğine kilosunu söylemedi mi??? boyu çok iii maşallah. lymonata yok ortalıkta merak ettik çok senin bir bilgin var mı???

allah bağışlasın canım oğlunu tebrik ederim

6 sı benmıde dogum gunum=) kzım bır suprizz yapsa da gelsee bana en büyük hediyee olurdu heralde..ama kızım gelemese de annem,babam,ablam,yegenım geliyorlarr yarın !!! uzun sure yanımda kalıcaklar inşallahhh

hadi inşallah cnm ben bugünde doğurmucam galiba hastayım diye eşimede bişi alamıcam ya

kızlar sonunda oğlumun odası ve beşiği geldi bakalım beğenicekmisinin mobilya kokusu geçsin diye hafta sonu yerleştircem

çok güzel bayıldım bizde kullanılmış bi beşiğimiz vardı ona kılıf yapıyoruz çok şeker oluyo bitince çeker koyarım artık,evim çok küçük oda yapamadım oğluma

kızlar bende doğurdum detayları doğum hikayeleri topiğine yazarımm

hayırlı olsun canım darısı başımıza inşlh

bana arkadaş önermişti garmastanı ama 10 gr 30 idi,bende lansinoh 56gr mı 24.50 ye aldım

allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım çok geçmiş olsun kısa zamanda toparlanırsınız inşallah

kızlar benim kaşıntım çatlakla alakalı değil sanırım çok şiddetli ve tüm vücudum kaşınıyo bi bilgisi olan var mı lütfen yardım edin çok fenayım

claramavininde kaşıntıları vardı karaciğerden çıktı dr bi sor canım

geçmiş olsun canım neyin varmış neden antibiyotik verdiler. idrar yolları enfeksiyonu mu??? daha iyi olman sevindiri. dikkat et kendine...

çok geçmiş olsun. çok dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım neyin varmış?

geçmiş olsun canım

midemi üşütmüşüm bide idrar yolları artık temizlik memizlilk yapmıcam kızlar sanırım temizlik yaparken soğuk aldım

canım maşallah bebeğine kilosunu söylemedi mi??? boyu çok iii maşallah. lymonata yok ortalıkta merak ettik çok senin bir bilgin var mı???

3000gr cıvarıı cnm öyle kılolu bebek olmuck ama uzun olckmışlymonatann görümcesı gelcektı temızlk için belkı o yuzden gırememıstr ama tam olarak bugünmuydu bılmıyorum:44::44:bak bende merak ettım şimdi:18:yoksa damadım gelıyor mu

amin canım inşallah hepimizin seninde çok kolay olur herşey seyrinde olur inşallah.

Amin canım
Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah
Bebeklerimiz sağlıklı sıhhatlı olsun İNŞALLAH

dua ederken eksik dua etmemek gerekiyormuş.hani hep sağlıklı bi şekilde doğurmayı nasip et ALLAHım diyoruz ya!
Dua burada yarım kalıyormuş.ALLAHım bebeğim sağlıklı ben sağlıklı doğurmayı nasip et ve hatta sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip et diyecekmişiz...bende dini kitaplarda öğrendiklerimi yazıyorum işte...:)sen karşındanine dua edersen melekler sana amin dermiş ve HZ ALLAH meleklerin amin dediğini geri çevirmezmiş...o yüzden hepinize çok dua ediyorum...umarın herşey istediğimiz gibi hatta istediğimizden daha iyi olur...

amin canım dualarımız seninle:) inşallah suniye filan hiç gerek kalmadan bi avazda alırsın bebişini kucağına

günlük ne kadar yürümemiz lazım bilen varmı fazlasıda zarar dediler bana

doktorum kendini yormayacak kadar dedi. spor salonundaki çalıştırma koçları da şöyle dedi:
kendini yormadan rahat hissettiğin hızda yorulana kadar yürü, ama hızın 4.5'i geçmesin, en fazla 15 dakikada bir mutlaka ara ver dinlen.

ben 10-15 dakikalık 2 kerede yürüyorum(toplam 20-30 dakika), farkını gördüm hem nefesim açılıyor hem de göbek altım ağrıyordu eskiden göbeğin ağırlığından, artık çok ağrımıyor. ama bu aralar zaman bulamamıştım hiç, geçen gittim yürüyüş çok yordu, şimdi de kayınvalidemlerde kalıyorum artık yürüyemeyeceğim.

bende 38+5 günlüğüm.bazıları bu saatten sonra yürümek anlamsız diyor bazıları sen devam et yürümeye diyor kafam karıştı ortasını bulamadımo yüzden sordum bende.yürürken hastalanırmıyım falan veya suyum gelirmi diye panik oluyorum

kayınvalidende kaldığın içinmi yürüyemiyorsun,yoksa iyice ağırlaştığın içinmi?hiç olmazsa 10 dak falan yürüsen sana faydası olur.

slm annişler nasılsınız.bebişini dünyaya getiren varmı acaba.bende dün çok sancı çektim dr.gittim ama dr bir kaç gün daha tutmalıyız dedi ileride bebişlerin ciğerlerinde bir peroblem olmasın diye.haftaya perşembe cuma doğuma gideceğim ama bir aksilik olmazsa tabi...

son dönemlerde özellikle tavsiye ediyorlar ki doğumu kolaylaştırsın diye, normal doğum düşünüyorsan bence mutlaka yürü ama kendini yormamaya çalış sezeryan düşünüyorsan doktoruna danış derim

aman dikkatli ol canım dursun durabildiği kadar, sezeryan mı olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…