- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.001
biz geldiikkızımı gördüm geldim kılosu suyu normal çok şükür boyuda 51cm olmus çatımada baktı çok dar degılmiş ama normal doguma engel görmuom su anlık dedı:44::44:bol bol yürücekmişim hareketlerını say kızını suyun sancın olursa gel hemen dedı
allah bağışlasın canım oğlunu tebrik ederimArkadaslar hemen yazip cikayim haberiniz olsun istedim
Bebegimiz Lucas Cinar 02.01.12 de saat 6.20 de Epudral sezeryanla 3.200 GR 52 cm dunyaya geldi.... Biraz once eve geldik
Detaylari sonra yazarim
Opuyorum hepinizi
Bebegime bakmaya doyamiyorum:))))))))
6 sı benmıde dogum gunum=) kzım bır suprizz yapsa da gelsee bana en büyük hediyee olurdu heralde..ama kızım gelemese de annem,babam,ablam,yegenım geliyorlarr yarın !!! uzun sure yanımda kalıcaklar inşallahhh
kızlar sonunda oğlumun odası ve beşiği geldi bakalım beğenicekmisinin mobilya kokusu geçsin diye hafta sonu yerleştircem
kızlar bende doğurdumdetayları doğum hikayeleri topiğine yazarımm
Garmastan Pomad'ı duyan var mı ?dün doktorum bunu verdi bana.odasına girdiğimde buroşürü inceliyordu.ben bunu söyleyince elindeki buroşürü göstererek adını yazıyım sana dedi.
ama emin olamadım! çünkü daha yeni inceliyordu buroşürü.ve kkdan birçok arkadaş bir marka var -adını hatırlayamadım-onu kullanıyor.
doktorun dediğinin fiyatı 30 tl civarında bişi.ne diyorsunuz alayım mı ? ne yapayım ?
slm herkze 16/12/2011 de kızım dünyaya geldi. zor bir dogum ve sonrası yaşadım. yogun bakımda yattı yavrum 5 gün sssonra evimize gelebildi. sarılık oldu arkasından atlatmaya çalışıyoruz . süt sagıyorum şuan yogunbakımda biberon aldıgı için p ek tutmuyo beni önce ssüt arkassssından mama veriyorum . 2620dgdu yogunbakımdan çıktıgında 2400 düşmüştü .12 gün ssonra kontrol gittik 2900 olmuş çok şükür iiye gidiyor. rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etssin kimse evine kucagı boş dönmessin 5 gün bana kabus gibi geçti.
kızlar benim kaşıntım çatlakla alakalı değil sanırım çok şiddetli ve tüm vücudum kaşınıyo bi bilgisi olan var mı lütfen yardım edin çok fenayım
geçmiş olsun canım neyin varmış neden antibiyotik verdiler. idrar yolları enfeksiyonu mu??? daha iyi olman sevindiri. dikkat et kendine...
çok geçmiş olsun. çok dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım neyin varmış?
geçmiş olsun canım
canım maşallah bebeğine kilosunu söylemedi mi??? boyu çok iii maşallah. lymonata yok ortalıkta merak ettik çok senin bir bilgin var mı???
kızınına da maşallah annesi hareketlerini niye sayman gerekiyomuş
selam arkadaşlar..
benim doğumumu doktorum ocak 18 demişti.dün doktora gittik nst güzel sancı yok,bebeğimde kanalda...hatta doktorum şimdiye gelmesi lazımdı bile dedi.eğer ocak 16 kadar gelmezse o zaman tekrar bakarız sonra yine gelmezse ocak 25 yatırırız seni suni sancıyla başlarız dedi...sizler hamilesiniz ve hamilelerin duası çok çabuk kabul olurmuş..ben sizler için dua ediyorum sizden de dua bekliyorum suni sancıya gerek kalmadan hayırlısıyla normal bi şekilde gelsin bebişim....şu mübarek cuma gününde sizlerde nasıl doğum istiyorsanız ve sizin ve bebeğiniz için hangisi hayırlısıysa o olsun...bebekler sağlıklı siz sağlıklı kavuşun inşaallah...dualarda buluşmak dileğiyle....
selam arkadaşlar..
benim doğumumu doktorum ocak 18 demişti.dün doktora gittik nst güzel sancı yok,bebeğimde kanalda...hatta doktorum şimdiye gelmesi lazımdı bile dedi.eğer ocak 16 kadar gelmezse o zaman tekrar bakarız sonra yine gelmezse ocak 25 yatırırız seni suni sancıyla başlarız dedi...sizler hamilesiniz ve hamilelerin duası çok çabuk kabul olurmuş..ben sizler için dua ediyorum sizden de dua bekliyorum suni sancıya gerek kalmadan hayırlısıyla normal bi şekilde gelsin bebişim....şu mübarek cuma gününde sizlerde nasıl doğum istiyorsanız ve sizin ve bebeğiniz için hangisi hayırlısıysa o olsun...bebekler sağlıklı siz sağlıklı kavuşun inşaallah...dualarda buluşmak dileğiyle....
selam arkadaşlar..
günlük ne kadar yürümemiz lazım bilen varmı fazlasıda zarar dediler bana
bende 38+5 günlüğüm.bazıları bu saatten sonra yürümek anlamsız diyor bazıları sen devam et yürümeye diyor kafam karıştı ortasını bulamadımo yüzden sordum bende.yürürken hastalanırmıyım falan veya suyum gelirmi diye panik oluyorum
kayınvalidende kaldığın içinmi yürüyemiyorsun,yoksa iyice ağırlaştığın içinmi?hiç olmazsa 10 dak falan yürüsen sana faydası olur.
slm annişler nasılsınız.bebişini dünyaya getiren varmı acaba.bende dün çok sancı çektim dr.gittim ama dr bir kaç gün daha tutmalıyız dedi ileride bebişlerin ciğerlerinde bir peroblem olmasın diye.haftaya perşembe cuma doğuma gideceğim ama bir aksilik olmazsa tabi...
aman dikkatli ol canım dursun durabildiği kadar, sezeryan mı olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?