- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.321
ben de nette hesaplatmıştım aslında ama banada ort. 27 günde oluyo,beklenen adet tarihi de 13.01 diyodu dr.nevra diye bi siteden hesaplatmıştım. Bide ben dün duramadım sabah gebelik testi yaptım tabi hüsran tek çizgi..ondan da umutsuzum ama ne yalan söyleyeyim azıcık ta olsa içimde bir umut var galiba..:) Sanırım kafayı yemek üzereyim ..Valla bıktım artık her ay bu duygu karmaşasından..
ayyy cnm yaaa bi test yapsana hatta kan testi yaptırrrr
cnm inşallah tutmuştur güzel haberlerini bekliyoruzz
bebeişim her dediğime bişi dedinya az önce ondan dedim şaka babında yaneee :)))) aayyy yandın aysunnn valla bizimki demez hiç ra gelsin die ben sölerim o kızar bazen benimki dikkat eder az göbegi çıkınca uyuz oluyo :))
ayyyy bilemedim ki vitamin eksikliğinden derler hep ama bi araştır istersen :))
ben de nette hesaplatmıştım aslında ama banada ort. 27 günde oluyo,beklenen adet tarihi de 13.01 diyodu dr.nevra diye bi siteden hesaplatmıştım. Bide ben dün duramadım sabah gebelik testi yaptım tabi hüsran tek çizgi..ondan da umutsuzum ama ne yalan söyleyeyim azıcık ta olsa içimde bir umut var galiba..:) Sanırım kafayı yemek üzereyim ..Valla bıktım artık her ay bu duygu karmaşasından..
ekliyorum cnm senideee :))merhaba kızlar ben 22 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum beklenmeyen adet tarihim 19 ocak benide listeye ekler misiniz
hmmm şaka babında demekkbende sana takıldım zati kısss... yok cnm benimkisi göbekli evlendikten sonra ikimizde şiştik keşke kocişimde dikkat etse ama nerdeeee...
bende ordan hesaplattım ama 2 adet tarihini yazdığın için ikisini yazıp hesaplattım..yarını bekle bakalım olmazsan yine bi test yap...benim ilk hamileliğimde 1 gün geçmişti test yapmıştım çıkmıştı...hadi hayırlısı canımmm...güzel haberlerini bekliyoruzz...
arkadaşlar bu arada gecen hafta okula 4.sınıf bir öğrencim elime bir kitap tutuşturdu.bi baktım lcwaikiki kitapçıgı. size getirdim öğretmenim dedi. ama işin ilginç yanı kitapcık hamile kıyafetleri içeriyordu.acabaaa dedim.????? bu bie msj mı
merhaba kızlar ben 22 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum beklenmeyen adet tarihim 19 ocak benide listeye ekler misiniz
ayyyy ne hoşşşş yerim ben onuuuu :)))
merhaba canımmm hoşgeldinnn tubiş ekler seni listeye..ne kadar zamandır bebek düşünüosunuz?
eğer hamilelik varsa size hemen haber verecğim .4 yıldır bekliorum yaaaaa
ekliyorum cnm senideee :))
yaa benimkindede azcık göbek var ama yakışıyo benimmm bideneme yaaa boşver aysun yaaa iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda gerisi boş :))
ekledim bileneeeeeee :)))
merhaba canımmm hoşgeldinnn tubiş ekler seni listeye..ne kadar zamandır bebek düşünüosunuz?
ekledim bileneeeeeee :)))
hoşgeldin cnmmerhaba kızlar ben 22 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum beklenmeyen adet tarihim 19 ocak benide listeye ekler misiniz
hoşbuldukk canım benimki daha yeni sayılır bu ay ilk denememiz olacak bu hoş karşılama içinde ayrıca teşekkür ederim
rica ederim canımmmm...hadi bakalım ilk denemede tutar inşallahhhhhhh...aminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?