2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

arkadaşım benimde seninle aynı tarihler kasım 24 yazmışım 23 olacaktı. benimde her sitede 12 oocak diye gösteriyor ama bir tanesinde de 13 ocak yazdı. sadece bekle bakalım.umarım olur. kafanı dağıtacak bişeyler yap. ben 2 günde kitabın 300. sayfasına geldim :) zor bir bekleyiş ama umarım buna değer

hmmm şaka babında demekk bende sana takıldım zati kısss...yok cnm benimkisi göbekli evlendikten sonra ikimizde şiştik keşke kocişimde dikkat etse ama nerdeeee...

bende ordan hesaplattım ama 2 adet tarihini yazdığın için ikisini yazıp hesaplattım..yarını bekle bakalım olmazsan yine bi test yap...benim ilk hamileliğimde 1 gün geçmişti test yapmıştım çıkmıştı...hadi hayırlısı canımmm...güzel haberlerini bekliyoruzz...

arkadaşlar bu arada gecen hafta okula 4.sınıf bir öğrencim elime bir kitap tutuşturdu.bi baktım lcwaikiki kitapçıgı. size getirdim öğretmenim dedi. ama işin ilginç yanı kitapcık hamile kıyafetleri içeriyordu.acabaaa dedim.????? bu bie msj mı

merhaba kızlar ben 22 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum beklenmeyen adet tarihim 19 ocak benide listeye ekler misiniz
ekliyorum cnm senideee :))

yaa benimkindede azcık göbek var ama yakışıyo benimmm bideneme yaaa boşver aysun yaaa iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda gerisi boş :))

ayyyy ne hoşşşş yerim ben onuuuu :)))

ekliyorum cnm senideee :))

yaa benimkindede azcık göbek var ama yakışıyo benimmm bideneme yaaa boşver aysun yaaa iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda gerisi boş :))

aynen öyle walla bende yakıştırıom göbüşünü ona ama bişe alacağımız zaman denio ya suratı düşüo üzülüom ozaman.. o nedenle hiç sevmez alışveriş yapmayı geçende ben kayınvaldemle gttim aldım ona ama 2 tanesi olmadı sonra gittim geri değiştirdimm böle yuvarlanıp gidioz işte...

selam kızlar.nasılsınız?bişey sorcam.aramızda polikistikoverliler var mı?ben öyleyim de.adetim bittince soğan kürü yapıcam.kistleri ve rahmin içini temizliyormuş.çok faydalıymış.bu kürü uygulayan var mı acaba?

Kızlar adetimin ilk günü bugün yarın kadındoğuma gitmk istiyorum 6.ayı geçdi korunmuyoruz sizde birşey olurmu adetliyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…