- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.301
slm cnmmm...iyiyim ben kendi adıma keyiflerde güzelll kaynatmaya çalışıoz ...işlerim birikti wallaa...
ekledim cnm senide listemizdesinn :))
Ağrın azaldı mı canım ?
Yeni gördüm tatlım :) Annen nasıl oldu? Ben iyiyim sadece daha adet olamadım(
takma kafana lütfen bitanem sen taktıkça daha kötü olcan ... annem daha iyi ama hala kanaması var oyuzden hastane çıkarmıyo benimde aklım orda(
yokkkk bugün var bu kızda bişilerrr kuşumm aysunummm iyimisinn bebeişimmmbizi sevmeyen yok zatiii ehehehehee
slm cnmmm...iyiyim ben kendi adıma keyiflerde güzelll kaynatmaya çalışıoz ...işlerim birikti wallaa...
biliom bebeğim şaka yaptımmmmm mucukkkkpelinaksu yaz ama n yi unutmuşsun
ZORLADA OLSA YAZIDIRM KENDİMİ :))))MERAKEME ŞEKERİM SEN:)
gördüm tatlımmm ama n yi unutmuş tubişim onu düzeltmesini söledim benn...
tubişim neyden oluyomuş kanama bilgin varmı olurmuymuş acaba hep...burundaki damarlar çok hassas die biliorum ...önemli bişe yoktur takma kafana canımmm...buarada sen yemeğe gittinmii?hiç görmedim yazı falan...rejime başladınmı yoksa?ben kocişime dedimki bizde yapalım dedim ben yapamam sen yap bi başla değişiklik görürsem başlarım dio sıpa
yokkkk bugün var bu kızda bişilerrr kuşumm aysunummm iyimisinn bebeişimmm
yaa olurmuşta korkuyorum ben yine diger ameliyatında böle olmamıştı( akşam çıkarmışlardı şimdi çıkarmıyolar ( evet 11:30 da gittim geldimm :)) ayyyy senin kocada ilginç senin bünyeyle onun bünye 1 mi :))
Bişey sorcam ya benim tırnaklarımda beyazlık var neden acep
Bu iki aydır var ya aslında sen diyene kadar aklıma canım hakaten bakıyım neten canım sağol
slm kızlar..bu gün hastalanmam gerekiyordu ama hala hastalanmadım ama belim kasıklarım çook ağrıyor..umudumu kaybetmeye başlıyorum ..bide benim adet günlerimde düzensizleşmişti bu aralar son üç ayı yazsam bide siz hesaplarmısınız acaba.?adetin az da olsa ilk geldiği günleri yazıyorum.18.12-23.11-26.10(bazan 25 günde bazen 29 günde oluyo o yuzden hep tahmini,bi netlik yok yani....)
slm kızlar..bu gün hastalanmam gerekiyordu ama hala hastalanmadım ama belim kasıklarım çook ağrıyor..umudumu kaybetmeye başlıyorum ..bide benim adet günlerimde düzensizleşmişti bu aralar son üç ayı yazsam bide siz hesaplarmısınız acaba.?adetin az da olsa ilk geldiği günleri yazıyorum.18.12-23.11-26.10(bazan 25 günde bazen 29 günde oluyo o yuzden hep tahmini,bi netlik yok yani....)
bebeişim her dediğime bişi dedinya az önce ondan dedim şaka babında yaneee :)))) aayyy yandın aysunnn valla bizimki demez hiç ra gelsin die ben sölerim o kızar bazen benimki dikkat eder az göbegi çıkınca uyuz oluyo :))iyiyim tubişim bişeyim yok benim nie öle dedinkiiii?ya warya ssk onaylıom ya işe dalıom kapanıo geri açıom...buna dalıom ssk sistemden atıo yaptıklarımı tekrar baştan yapıomm ehehehehe uyuz oldummm ....bak ben bi yazı buldum okudum Burun Estetiği | Rinoplasti Burun Ameliyatı Burun Estetiği Ameliyat Sonrası Sorular..... bu adreste ameliyat sonrası burnumda kanama olacakmı die bi başlık var annenin ameliyatıyla alakalımı bilmiom ama önemli bişe deildir bence...afiyettt olsunnnn...aynenn hemde ne ilginç kocam benim..nese ben başlayabilirsem başlıcam inşallah diyete...bakalım oda görünce beni başlar belki...yemek yapmam ona dicem ama burger saolsun ara gelsin yapar hemen...bizim aptnin altına bide dominos pizza açılıo ohhhh yandık walla...
Bişey sorcam ya benim tırnaklarımda beyazlık var neden acep
ayyy cnm yaaa bi test yapsana hatta kan testi yaptırrrrslm kızlar..bu gün hastalanmam gerekiyordu ama hala hastalanmadım ama belim kasıklarım çook ağrıyor..umudumu kaybetmeye başlıyorum ..bide benim adet günlerimde düzensizleşmişti bu aralar son üç ayı yazsam bide siz hesaplarmısınız acaba.?adetin az da olsa ilk geldiği günleri yazıyorum.18.12-23.11-26.10(bazan 25 günde bazen 29 günde oluyo o yuzden hep tahmini,bi netlik yok yani....)
arkadaşım merhaba benim de adetim aralık 18 kasım24 oldu. ve hesaplamalara göre bugün adet olmam lazım ama daha olmadım .karnımda ağrı var. ve bacaklarımda. çatlatma iğnesi yaptırmıştım. çok merak ediyorum ama yarını da bekliyeceğim
12 ocak 2012 yi gösterio canım ortalama 25 günde bir oluyormuşsun..öle hesaplıo nette..
arkadaşım merhaba benim de adetim aralık 18 kasım24 oldu. ve hesaplamalara göre bugün adet olmam lazım ama daha olmadım .karnımda ağrı var. ve bacaklarımda. çatlatma iğnesi yaptırmıştım. çok merak ediyorum ama yarını da bekliyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?