2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

bende yok canım bilgimde yok maaleseff..ama soğan kürünü duydum aslında iyi oluyomuşş tubiş daha iyi bilir...hatta tubişe sorumuda sorimmm burdan soğan kürünü sadece adetliykenmi uyguluyoz yoksa hergünmü yani bi zararı olmaz demi? bide bal çörekotu tarçın formülüne başladın ya çörekotunu toz halindemi koyuyosun yoksa ölemi?şimdilik bukadarr

evet canım gerçekten bir yandan korkuyor bir yandan da sabırsızlanıyor insan değişik bir duygu..kitap okumak iyi bir fikir aslında ama ben çalıştığım halde buranın bağımlısı oldum.:)sürekli girip bütün yazıları okuyorum sonrada kafam karışıyorr işte..:)

Son düzenleme:

canım soğan kürüne adet bitiminden 1 hafta sonra başlanıp sabah akşam içiliyormuş.ama 15 günden fazla kullanılmıyormuş.eğer soğan kürünü uygulayacaksan ben sana yardımcı olurum.fazla içilmesi zararlıymış.Allahım inşallah bize de nasip eder bu duyguyu.

aslında benim kürler için erken die düşünüorum...hamile kalmak kolay bişe deil ilkine 5 ay da kalmıştımm..kasımda başladık çalışmalara ama tutmayınca insan bişelermi yapsam demedem edemio....soğanı sevmiom ben...ama bu ayda tutmazsa yaparım belki...nasıl yapılıo ki?

Arkadaşlar bende 11 ocak ta hamile olduğumu öğrendm ço..mutluyum allah herkese nasip etsin ben herkes için hergece dua ederim rabbim bana da nasip etti benim adet düzensizliğim çok olurdu adet olmazdm hep 14 yaşımdan beri böle olurdu hep günü uzardı bazzn 2 ay geçerdi ağrı sızı felaket olurduuama evliliğimin üstünden 15 ay geçti uğraşmıyorduk aslında sadece korunmuyordum ama hemen kalkardım yataktan öğrendm:)sigarayı bıraktım bu vesile ile hep dua ederdim bırakayım diye allah bana bebek nasip ederek sigarayıda bıraktırdı çok şükür

ayyy cnm yaaaaaaaaa iyi işte ama rahatsız olursa zayıflamak ister :))
eferen sanaaaaaaa seni tebriksiyorummm alkışlar tubişime gelsinnnn bugün çok çalmıo heralde telefonlar...
yoooo çok çalıyo aslında ama ben ara ara kaçıyorum :))
teşekkürler ne kadar sıcak bir topik sanki yıllardır tanışıyor gibi
evet cnmm çok seviyorum topikimi ben yaaaa
cnm daha kullanmadım ama araştırıyorum çok etkili oldugunu duydum :))
cnm araştırıyorum paylaşıcam sizinlede :))
tubiş bunların hepsi aynımı benmi yanlış bakıom kuzucummm ayyyy darısı bizlere inşallahhhhhhhhhhhhhh
aynı gün ama hepsi farklı bebeişim istediğini seçdin dedim tıklayıp baktınmı şekillerine :))
canımmmm bu sayfanın en başında sana sorularım oldu baksana bi!!!!
öğrenim yazcammm :))
inşallahhhhh herkes anne olsun
inşallahhhhh

ayyyy cnm çok sevindimmm inşallah allah tamamını erdirsin

seray test yaptınmı 9 şubat yazmışsın... inşallah vardır yoksada birdahaki aya....

salı günü kan testi yapçam ben o kadar sabredemiycem.

bide şu erken idrarda gebelik testi diye bişi var. o ne zaman çıkarıyoki adetin 28.günüde onumu denesem kandan önce öfff sabredemiyommm

ben o çizelgelerin hepsine baktım hepsi aynı resimde onun için sordummm kızacak şimdi bana tubiş.... ben konuşmayim en iyisi ayyyy....

QUOTE=seray0307;22638688]ben o çizelgelerin hepsine baktım hepsi aynı resimde onun için sordummm kızacak şimdi bana tubiş.... ben konuşmayim en iyisi ayyyy....[/QUOTE]

aşk olsun bitanemmm aynı olmuş hepsiiiii

yapamadım canım yapamadan geldi benim kırmızıcıklarımmm.. bidahaki aya inşallah....bence normali dene sonrada gecikince takrar dene onlar pahalı oluyo die biliyorum boşuna paranı verme varsa diğerlerindede çıkıo zaten...ilk gebeliğimde 1 gün gecikti yaptım çıkmıştı mesela...

cnm sen bilirsin ama erken gebelık testi 15 tl ona vercegıne kan yaptır garanti olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…