- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.421
ben gidiyorummmmmmmmmmm bayyyyyyyyyy
hoşgeldin ttalım evet dün oldum benimde ilkez bukadar yoğun biliyormsun artık napcam bilmiyorum
nekzadar zmandır bebek istiyosun canım sen benim 7ci ay artık bugün normalde doktora gitmeyi düşünüyorum aksilik çıkmazsa eğer
hoşgeldiniz kızlarrr pazartesi günü topikimiz gözü,başkanı,bitanesi tubiş sizleri ekler listeye...yalnız yaşınız yaşadığınız yer ve batınızı yazın oki..bide sakıncası yoksa isimlerinizi söylerseniz seviniriz...hitap açısından yani
amin artık benim ümitim birdaki aya kalsadainşlah sizlerin buay müjdeli haberini alırım bende yeni sayılırım uzun zamandır takipçiydim hoşgeldin inşlah uğurlu gelir bu topik
hoşgeldiniz kızlarrr pazartesi günü topikimiz gözü,başkanı,bitanesi tubiş sizleri ekler listeye...yalnız yaşınız yaşadığınız yer ve batınızı yazın oki..bide sakıncası yoksa isimlerinizi söylerseniz seviniriz...hitap açısından yani
mrblar herkese.ben aranıza yeni katılıyorum.sevincim ve şaşkınlığımla sizlerle paylaşım içeresinde olmak istiyorum.1,5 yıllık evliyim.çocuk istiyoduk olmadı.troidin yavaş çalışması sorunu vardı.ilaç kullanıyorum.2 hafta önce dr ye gittik eşimle neden çocuğumuz olmuyor diye.kan ve sperm testleri yaptık.eşimde sorun yoktu.benim prolaktin değerim 53 çıktı yüksek yani.rahim ağzında yara var,rahimde polipler var senin hamile kalman imkansız dedi adetten sonra sana kurtaj yapalım dedi.normalde 06 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım.10 ocakta eczaneden aldığın iki farklı marka testle sonuç pozitif çıktı.hemen dr ya koştum.bana kızarak sen hamile olman imkansız dedi.usg ile baktı yoktu.sonra kan tahlili istedi bişey çıkmaz ama bakalım dedi.ve sonuç 2707 çıktı yani 4 haftalık hamileymişimbu hafta çarşamba usgden tekrar bakılacak inş bi sorun olmaz.çok tedirginim.allah çocuk isteyen herkese o mutluluğu sonuna kadar yaşatsın
canım çooook tebrik ederim;ne güzel ayaklarınız yere basmıyordur şu an Allah tamamına erdirsin inşallah.benim de prolaktinim 54 civarıydı,hiç çalışma yapmamıştık bebek için ama buralarda okuduklarım beni korkutmuştu hemen dostinexe başladım 1 kutu biter bitmez ilk aydan hamile kaldım hemde ikizdi,daha sonra öğrendim ki bu prolaktin çoook da önemli değilmiş başka sorunlar filan yoksa.ama ikizlerim malesef rahimde kanama bölgesine maruz kaldılar 2 2.5 aylıkken kaybettim.ikiz gebelik her zaman riskli ki başından beri problem vardı...hiçbir olumsuz şey düşünme,hamileliğin tadını çıkar
Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. 27 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum 1,5 yıllık evliyiz ve geçen sene sadece 1 ay denedik olmadı sonra kısmet şimdiye değilmiş deyip vazgeçtik. Artık çok istiyoruz 1 ay değil olana kadar deneyeceğiz artık :) Beklenmeyen tarih 19 Ocak, beni de listeye ekleyebilirsiniz. Benim içimde çok umut var, hepimiz yakında güzel haberler vereceğiz inşallah burdan birbirimize :)
Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. 27 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum 1,5 yıllık evliyiz ve geçen sene sadece 1 ay denedik olmadı sonra kısmet şimdiye değilmiş deyip vazgeçtik. Artık çok istiyoruz 1 ay değil olana kadar deneyeceğiz artık :) Beklenmeyen tarih 19 Ocak, beni de listeye ekleyebilirsiniz. Benim içimde çok umut var, hepimiz yakında güzel haberler vereceğiz inşallah burdan birbirimize :)
ekliyorum cnm listemize hoşgeldin aramıza :)) benimde geçtiğimiz ay 13,85 çıktı ama senin gibi adet oldum hayırlısı cnm en kısa zamnda güzel haberler verirsin inşallah :)kızlar listeye beni de ekler misiniz;sessiz takipcinizdim artık ben de katılmak istiyorum aranıza.bat 17 ocak;2 aydır korunmuyoruz.geçen ay adete 3 gün kala kan testi yaptırmıştım 8,49 çıktı ama malesef battan 1 gün sonra çok şiddetli bir şekilde adet oldum yine kan yesti yaptırdım değerim 0,1 di.sanırım kimyasal gebelikti.inşallah bu ocak ayında hepimiz hamiş oluruz,Rabbimin izniyle...
ekliyorum cnm sende hoşgeldin aramıza güzel haberlerini bekliyoruz :))beni de benide alın listeye kızlarbende 17 ocakta gebelik testi yaptıracağım.haber veririm
ayyyy bidenem benim yaaaaaa :)) ben ekliyorum sende kontrol et olurmu bidenem :))hoşgeldiniz kızlarrr pazartesi günü topikimiz gözü,başkanı,bitanesi tubiş sizleri ekler listeye...yalnız yaşınız yaşadığınız yer ve batınızı yazın oki..bide sakıncası yoksa isimlerinizi söylerseniz seviniriz...hitap açısından yani
aşk olsunnnnnn:)ben kenidimi eklete kadar neler çektim ah ah....pazartesi olur bunu tuğba görür:)şaka yapıyorum genede yanlış anlama canım
cnm ekliyorym senide listeye yanlız batın baya geçmiş bi kan testi yaptır istersen :)) belki 3 üncü hamişimizsindir ??selam arkadaşlar bende takip ediyorum bir süredir bu konuyu, bizimde bu 3. ayımız. 8 ocak adet günümdü ama olmadım 13 ocakta test yaptım negatif çıktı , ancak hala adet belirtilerim yok .İş içinde yurtdışındayım ve burda accurate adlı bir test kullandım, doğruluğundan eminde olamıyorum. Güvenebileceğim bir doktorda bilmiyorum kan tahlili için. Bu durumda olup hamile kalan varmı aranızda, testi yinelemelimiyim?
İsmim nilüfer buarada, listeye eklerseniz çok sevinirim.
yaaaa offf aysun ben iyiye yormak istiyorum yani rahim kendini hazırlıyo :))inşallah canımmm...bu ay bende erken oldum tubişde erken oldu nedense erken geldiler hep...bi kaç kişiden daha duydum böle...mevsimselmi acaba diyorum artık...
inşallahhhhhhhhhh ağzın bal yesin cnm :))kızlarr annem der adetin aşagı cekiyorsa rahim cocuk istermiş diee
inşallah cnmmmm ...inş doktora gidişlerimiz bebişlerimizi ultrasyonda görmek için olur:)
ayyy ne güzel belkide doğumgünü süprizi yapar hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoz :))amin inşalah şuabat benim doğum günüm inşlah bu şuabat ayım uğurlu gelir hebimize ben hep diyorum rabim önce tüm isteyenlre sonra banda nasip et allahım diye inşlah hayırlı bir evlat olsun da bakalım allah nezman nasip etcek
güncelliyorum cnm üzme sakın kendini şubatta birlikte ghamiş kalırız inşallah :))herkese iyi haftasonları ...ben bugün adet oldum 6 gün geçmişti neyse şubatta da birlikteyiz..tubiş beni güncelle canım yeni bat 14 şubat :)
cnm benim lütfen öle düşünme bak ben dün yine bi ark hamile oldugunu öğrendim için cız etti ama hayırlısı buymuş bizde hamiş kalıcaz inşallah bu ay yada sonraki ay ama kendini üzme lütfen cnm çıkmadık candan umut kesilmez derler :))benim ki 19 ocak en geç
tabi bu iğne dahada geçiktirirmi erkenmi edet olurum bilmiyorum...
ama bebeğimi kaybettikten sonra çektiğim acı her ay azalıyor ve yerini umut alıyordu...
şu iki üç gündür bıktım resmen psikolojim 1 ay öncekine döndü.
ya millet çatır çatır doğuruyo hemen hamile kalıyo korunmayı bırakınca
sinirim bozuldu yaaa
yok ben iyi değilim.
salı günü test yapçam 29.günü tabi o güne kadar adet olcam galiba...
((((((
ayyyy teyzesi yesin onuuu :)) cnm benim ilk etapta bakabilcekleri bişi yok sadece kese oluşmışmu şekli düzgünmü die bakıyolar 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım derler önemli olan kalp atışlarının olması oyuzden belki öle yapmıştır ama doktorunu değiştir istersen için rahat etsin ama sakın sıkma canını kese varsa herşey normal şimdi bebeiş oluşumu olucak :))Kızlar ve tubişim aysunum.....
Bugun dr gittim.muayne etti ama nasıl bir muayane anlatamam dr sinir etti.
Yattım ultrasonla baktı kesem oluşmuş kalka bilirsin dedi.hiç bişey demedi başka ben sordum kaç haftalık dıye anca ozaman cevap verdi.
4,5 haftalık olabilir dedi.1 ay sonraya gelırsın dedi.sinir oldum doktora.eşimde beğenmedi dr ilğilenmedi hiç
yeni bir dr arayışına girdim bakalım.
güncelliyorum cnm :)))ok tatlım yaşım 28, yaşadığım yer adana, bat için bi tarih yok çünkü yumurtlamam geç oldu ama tahmini 18-19 ocak olabilir. :18:
cnm benim sakın üzme kendini olurmu şubatta birlikte hemiş kalcaz inşallah :)) güncelliyorum bidenem :))iyi geceler kızlar..Malesef benim de adetim geldi..Ne yalan söyleyim ümitlenmiştim yine çook ağladım çook üzüldüm ama elden birşey gelmiyor İnşallah Allah Hayırlısıyla Tez vakitte bize anne baba olmayı nasip eder.Benim Bat 9-10 şubat olarak güncelleyebilirmisin tuğbacım..Herkese tatlı ruyalar...
evet ekledim cnm ilk sayfada listede bakabilirsin :))tuğbacım sen beni listeye ekledin mi ismimi göremedim de:26:
ayyyy cnm çok sevindimmm adına llah tamamına erdirsin inşallah bizede nasip etsin eger bundan sonrassı için bizimle olucaksan listemize ekleyelim seni ??mrblar herkese.ben aranıza yeni katılıyorum.sevincim ve şaşkınlığımla sizlerle paylaşım içeresinde olmak istiyorum.1,5 yıllık evliyim.çocuk istiyoduk olmadı.troidin yavaş çalışması sorunu vardı.ilaç kullanıyorum.2 hafta önce dr ye gittik eşimle neden çocuğumuz olmuyor diye.kan ve sperm testleri yaptık.eşimde sorun yoktu.benim prolaktin değerim 53 çıktı yüksek yani.rahim ağzında yara var,rahimde polipler var senin hamile kalman imkansız dedi adetten sonra sana kurtaj yapalım dedi.normalde 06 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım.10 ocakta eczaneden aldığın iki farklı marka testle sonuç pozitif çıktı.hemen dr ya koştum.bana kızarak sen hamile olman imkansız dedi.usg ile baktı yoktu.sonra kan tahlili istedi bişey çıkmaz ama bakalım dedi.ve sonuç 2707 çıktı yani 4 haftalık hamileymişimbu hafta çarşamba usgden tekrar bakılacak inş bi sorun olmaz.çok tedirginim.allah çocuk isteyen herkese o mutluluğu sonuna kadar yaşatsın
cnm güncelliyorum hemen yaşınıda ricaedebilirmiyim :))teşekkür ederim seraycım hoşbuldum;yaşadığm yer tokat bat 17 ocak ismim elif;cnm sen adanadansın dimi bi yerde okumuştum sanırım.adanamı çooook özledim,2 aydır gidemiyorum benim yerime pencereden filan dışarı çıkıp havasını içine çeker misin lütfen
cnm benimm çok geçmiş olsun inşallah 2 bebeiş çok bekletmez hemen gelir :))canım çooook tebrik ederim;ne güzel ayaklarınız yere basmıyordur şu an Allah tamamına erdirsin inşallah.benim de prolaktinim 54 civarıydı,hiç çalışma yapmamıştık bebek için ama buralarda okuduklarım beni korkutmuştu hemen dostinexe başladım 1 kutu biter bitmez ilk aydan hamile kaldım hemde ikizdi,daha sonra öğrendim ki bu prolaktin çoook da önemli değilmiş başka sorunlar filan yoksa.ama ikizlerim malesef rahimde kanama bölgesine maruz kaldılar 2 2.5 aylıkken kaybettim.ikiz gebelik her zaman riskli ki başından beri problem vardı...hiçbir olumsuz şey düşünme,hamileliğin tadını çıkar
inşallah güzel haberler verirsin bizede ekledim listemize aramıza hoşgeldin :)) cnm 1 ay çok kısa bir süra senin vazgeçmen için en az 1 sene deneyip olmaması gerek ama şimdi başladınız olana kadar devam dimi??Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım. 27 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum 1,5 yıllık evliyiz ve geçen sene sadece 1 ay denedik olmadı sonra kısmet şimdiye değilmiş deyip vazgeçtik. Artık çok istiyoruz 1 ay değil olana kadar deneyeceğiz artık :) Beklenmeyen tarih 19 Ocak, beni de listeye ekleyebilirsiniz. Benim içimde çok umut var, hepimiz yakında güzel haberler vereceğiz inşallah burdan birbirimize :)
cnm benim de ilk hamişliğim ilk ayda olmuştu ama şimdi olmadı kısmet hayırlısını diyorum adımızaa ama üzülme lütfen bitanem şubatta birlikte hamiş kalcaz inşallah :))naber kızlar ben hastalandım bugün bütün morelim alt üst olduu ümitliydim oysa çokk bebeğim ilk aydan olmuştu buda olur diyordum .... ama bıraktım artık 1-2 sene sonra düşünücem bebek olayını istemiyorum her ne kadar canım yansada hergün işte hamileleri gördükçeee millet yanımda konuşsadaa ....hergün içim yansada herkes facede bebeğinin fotolarını koysada nasılsa hergün ağlıyoruz zaten eşim çok istiyor ama ben istemiyorummm bursaya kar yağdıı oğlumun üstünede yağdııııııı
kızlar haber vereyim dedimm
evet cnm yumurtluyosun günlarıni kaçırma :))merhaba kızlar bi sorum olacak şeffaf uzayan akıntının geldiği günmü yumurtlama günü oluyor acaba cevap verirseniz sevinirim
cnm sen nie gittin hastaneye bende çarşamba gitcem smear falan aldırıp rutin tahlil yaptırcam :)) devlete gidicem tahliller için göstermeye özele :)) cnm benimde ilk günalr çok yoğun oluyo :))günaydın herkeze pazartesi geçmez artık:)dün bende doktora gittim boşu boşuna birsürü test istedi 400 tl tutunca kaldı devlet hastanesinde yaptırcam ondada işden nasıl izin alcam teleşı oldu baklaım bu hafta içi alabilirsem gittip yaptırcam inşlah bir proplem çkmaz bide kafam bişeye takıldı normalde 7gün sürüyor adetim ama bu ay 2gün çok aşırı oldum 2gündürde olmuyor gibiyim neden acabaya ya
merhaba hoşgeldin bende yeni katıldım uzun zamandır uzaktan izleyiciydim artık bu güzel topikde bu güzel insanlarla derleşmek istedim inşlah allah kalbine göre verir ve bizde burdan güzel haberi alırız canım
iyki varsın canım ya nebiliyim gerçekten gerçek yaknım dediğin kişilrle konuşamadıklarını burda rahatca anlatıp dinlenmek ders çıkartıp halimize şükür etmek ve birsürüşey oyüzden gerçekten çok güzel bu topik ve sizle aynen bende öyle yapcam galiba tahlilleri devlet yapıp özelde göstercemde işden nediyip izinalıcam?bu haftaiçi gitmem lazımcnm sen nie gittin hastaneye bende çarşamba gitcem smear falan aldırıp rutin tahlil yaptırcam :)) devlete gidicem tahliller için göstermeye özele :)) cnm benimde ilk günalr çok yoğun oluyo :))
topiğimiz için böle düşünmene sevindim cnm :))
iyki varsın canım ya nebiliyim gerçekten gerçek yaknım dediğin kişilrle konuşamadıklarını burda rahatca anlatıp dinlenmek ders çıkartıp halimize şükür etmek ve birsürüşey oyüzden gerçekten çok güzel bu topik ve sizle aynen bende öyle yapcam galiba tahlilleri devlet yapıp özelde göstercemde işden nediyip izinalıcam?bu haftaiçi gitmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?