2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ya kızlar peki yumurtama dönemnden sonra ateşş düşerse ne oluyo yaww ben yumurtlama olaYINI Cözene kadar kafayı yicem galiba:)))

ya kızlar peki yumurtama dönemnden sonra ateşş düşerse ne oluyo yaww ben yumurtlama olayını cözene kadar kafayı yicem galiba:)))

valal canım ben neten sipariş verdim yumurtlama gününü bilmek için ve çıktı canım 22tane tes 3tanede gebelik testi 25 tlye aldım hemende geldi geldiğ günde tam benim yumutlama gününe denk geldi ve pozitifti canım bende sende al

tuttundumu bebişş ya benim yumurtlama dönemimm akla zararr şekilde belli ediyo kendinide nerde yumurtluyo:)yada yumurtluyo kuluckayamı yatıyo:)toplu sonuc vercek galibaa az öncee ateş ölctümm hep 36.küsürlerdeydi yumutlama dönemmm gecmiştirr ateş 32.gösteriyo:)

kız yok nerde 2günün adet oldum tutmadı ama en azından içim rahatladı yumutluyorum inşlah olur hepimiz melekleri sende al rahatlat içini canım bence

benim 28 günde normalde adetim ama evlendikten sonra günleirmde ileri geri oynamalar olduğu için ikimizde çalışıyoruz gün aşırı ilşikide yaşayamıyoruz bende tes alıp deniyim dedim bu ay olmadı bakalım şuabat artık umutlar

selam arkadaşlar bende takip ediyorum bir süredir bu konuyu, bizimde bu 3. ayımız. 8 ocak adet günümdü ama olmadım 13 ocakta test yaptım negatif çıktı , ancak hala adet belirtilerim yok .İş içinde yurtdışındayım ve burda accurate adlı bir test kullandım, doğruluğundan eminde olamıyorum. Güvenebileceğim bir doktorda bilmiyorum kan tahlili için. Bu durumda olup hamile kalan varmı aranızda, testi yinelemelimiyim?
İsmim nilüfer buarada, listeye eklerseniz çok sevinirim.

nedmek canım nerde oturuyosun peki canım ben istdayım

ben adanadayım cnmmm...

serayım günaydın seni burdada buldum bakkk
bizim topik boş yine

günaydın yeşilimmmm evet bu topikteyim genelde bizim topik çok boş nazar değdi heralde..yada başak yok ya ondanmı acep

arkadaşlar şu erken hamilelik test çubuklarından alsam çıkarmı
adetimin 26.günü
iğneden sonraki 12.gün

ben hiç almadım cnm...ama boşuna o kadar para verme derim ben..bekle geçsin adetin sonra normal test al yap...ama için rahat edecekse al istiosan...

hoşgeldin canımmm ...umarım bebişin seninledir...tubiş pazartesi ekler seni listeye...benim bir kere 5 gün geçmişti ama adet olmuştum sonra...zor bi durumdu benim içinde...umarım olmazsında bebiş gelir cnmmm...

umarım hamileisndir canım inşlah başıma benim ikire iki günlük geçikme yaşadım ama ikindede negatif oldu adet oldum hemen umarım bebeişin senledir canım

hoşgeldin canımmm ...umarım bebişin seninledir...tubiş pazartesi ekler seni listeye...benim bir kere 5 gün geçmişti ama adet olmuştum sonra...zor bi durumdu benim içinde...umarım olmazsında bebiş gelir cnmmm...

bende öyle umuyorum, kendimi çok fazla hazırladım bu ay sanırım. Allah boşa çıkarmasın umudumuzu hiçbirimizin.

bende öyle umuyorum, kendimi çok fazla hazırladım bu ay sanırım. Allah boşa çıkarmasın umudumuzu hiçbirimizin.

inşallah canımmm...bu ay bende erken oldum tubişde erken oldu nedense erken geldiler hep...bi kaç kişiden daha duydum böle...mevsimselmi acaba diyorum artık...

34. gün bugün benim, sizin durumun tam tersi sanırım. Normalde 28 günü şaşmazdı pek ama yolculuktan, strestendir herhalde gecikme yada belki geç döllenmedir, inşallah öyledir Aklım hep buna inanmaya zorluyor beni ya umud edip beklemek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…