- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.381
ay ayyyy hadi bakalımmmm...inşallahhhh canımmm sözünü aldık nasılsa...
arkadaşlar şu erken hamilelik test çubuklarından alsam çıkarmı
adetimin 26.günü
iğneden sonraki 12.gün
ya kızlar peki yumurtama dönemnden sonra ateşş düşerse ne oluyo yaww ben yumurtlama olayını cözene kadar kafayı yicem galiba:)))
valal canım ben neten sipariş verdim yumurtlama gününü bilmek için ve çıktı canım 22tane tes 3tanede gebelik testi 25 tlye aldım hemende geldi geldiğ günde tam benim yumutlama gününe denk geldi ve pozitifti canım bende sende al
valal canım ben neten sipariş verdim yumurtlama gününü bilmek için ve çıktı canım 22tane tes 3tanede gebelik testi 25 tlye aldım hemende geldi geldiğ günde tam benim yumutlama gününe denk geldi ve pozitifti canım bende sende al
tuttundumu bebişş ya benim yumurtlama dönemimm akla zararr şekilde belli ediyo kendinide nerde yumurtluyo:)yada yumurtluyo kuluckayamı yatıyo:)toplu sonuc vercek galibaa az öncee ateş ölctümm hep 36.küsürlerdeydi yumutlama dönemmm gecmiştirr ateş 32.gösteriyo:)
nedmek canım nerde oturuyosun peki canım ben istdayım
serayım günaydın seni burdada buldum bakkk
bizim topik boş yine
arkadaşlar şu erken hamilelik test çubuklarından alsam çıkarmı
adetimin 26.günü
iğneden sonraki 12.gün
kız yok nerde 2günün adet oldum tutmadı ama en azından içim rahatladı yumutluyorum inşlah olur hepimiz melekleri sende al rahatlat içini canım bence[/QUO
( doktora gittinmii yoksa test mi yaptınn ya benim agrılarım oluyoo 28 gün sürüyo adetim 13.sol kasıgımda agrı oldu akşamı akıntı sonra kasık agrılarım bel agrımm bulantılarımm 4 gün sürdüü şimdii idrar sıklıgım başladı sabah arada midemm tuhaf oluyo biide koku alıyom bel agrımm hala varr adetimide 1 hafta varr şimdi tekrar başladı kasık agrısıı terlemeler başladı ama ilk defa ateşimi 32 gördümm adetten sonramı yapsam testt daha erkenmiii zaten bu aydaa tutmassa doktora gidipp yakasına yapışcammm beni ne yap et dogurt die:))
selam arkadaşlar bende takip ediyorum bir süredir bu konuyu, bizimde bu 3. ayımız. 8 ocak adet günümdü ama olmadım 13 ocakta test yaptım negatif çıktı , ancak hala adet belirtilerim yok .İş içinde yurtdışındayım ve burda accurate adlı bir test kullandım, doğruluğundan eminde olamıyorum. Güvenebileceğim bir doktorda bilmiyorum kan tahlili için. Bu durumda olup hamile kalan varmı aranızda, testi yinelemelimiyim?
İsmim nilüfer buarada, listeye eklerseniz çok sevinirim.
selam arkadaşlar bende takip ediyorum bir süredir bu konuyu, bizimde bu 3. Ayımız. 8 ocak adet günümdü ama olmadım 13 ocakta test yaptım negatif çıktı , ancak hala adet belirtilerim yok .iş içinde yurtdışındayım ve burda accurate adlı bir test kullandım, doğruluğundan eminde olamıyorum. Güvenebileceğim bir doktorda bilmiyorum kan tahlili için. Bu durumda olup hamile kalan varmı aranızda, testi yinelemelimiyim?
Ismim nilüfer buarada, listeye eklerseniz çok sevinirim.
hoşgeldin canımmm ...umarım bebişin seninledir...tubiş pazartesi ekler seni listeye...benim bir kere 5 gün geçmişti ama adet olmuştum sonra...zor bi durumdu benim içinde...umarım olmazsında bebiş gelir cnmmm...
umarım hamileisndir canım inşlah başıma benim ikire iki günlük geçikme yaşadım ama ikindede negatif oldu adet oldum hemen umarım bebeişin senledir canım
bende öyle umuyorum, kendimi çok fazla hazırladım bu ay sanırım. Allah boşa çıkarmasın umudumuzu hiçbirimizin.
kız yok nerde 2günün adet oldum tutmadı ama en azından içim rahatladı yumutluyorum inşlah olur hepimiz melekleri sende al rahatlat içini canım bence[/QUO
( doktora gittinmii yoksa test mi yaptınn ya benim agrılarım oluyoo 28 gün sürüyo adetim 13.sol kasıgımda agrı oldu akşamı akıntı sonra kasık agrılarım bel agrımm bulantılarımm 4 gün sürdüü şimdii idrar sıklıgım başladı sabah arada midemm tuhaf oluyo biide koku alıyom bel agrımm hala varr adetimide 1 hafta varr şimdi tekrar başladı kasık agrısıı terlemeler başladı ama ilk defa ateşimi 32 gördümm adetten sonramı yapsam testt daha erkenmiii zaten bu aydaa tutmassa doktora gidipp yakasına yapışcammm beni ne yap et dogurt die:))
AY CANIM YA İNŞLAH GEBESİNDİR AMA ŞİMDİS EN İÇİNİR FARAH TUT BENCE BEKLE KANDA ÇIKAR AMA İDRARDA HEMEN ÇIKIYOR İŞDE EN SON BENİMDE GİTCEM YER ORASI KUZUM DOKTOR
inşallah canımmm...bu ay bende erken oldum tubişde erken oldu nedense erken geldiler hep...bi kaç kişiden daha duydum böle...mevsimselmi acaba diyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?