2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlarr annem der adetin aşagı cekiyorsa rahim cocuk istermiş diee

ay inşallahhh canımmm...geç olmasınada hamileliğe hazırlıo vucut kendini diolardı...hadi bakalım umudumuz şubat ...

evet canım zor oluyo beklemek ama düşünmemeye çalış kendini strese sokma...en önemlisi o..inşallah geç döllenmedir...bakarsın senide listeye ekleriz 3 hamiş olarakkk...

aminn, herkesin gönlüne göre versin Rabbim..

selam kızlar nasılsınzz bnm bugn doktorun verdiği ilişki günü ama benm akıntım gelmedi kasıklarda ağrıda yok yumurta çatlamadı sanırım dimii(

Son düzenleme:

her gebelikte farklı belirtiler oluyor ama öncekilerle kıyaslama belli olmaz...üzülme tatlım yaaa bizde anne olacaz inşallah Allah ın izniyle...düşünme hamilelik bebek annelik aklından sil kafan rahat olsunki hemen gelsin bebişş..insan düşündükçe daha kötü oluyo oda bünyeyi etkilio...ne zamandı senin bat..

herkese iyi haftasonları ...ben bugün adet oldum 6 gün geçmişti neyse şubatta da birlikteyiz..tubiş beni güncelle canım yeni bat 14 şubat :)

benim ki 19 ocak en geç
tabi bu iğne dahada geçiktirirmi erkenmi edet olurum bilmiyorum...

ama bebeğimi kaybettikten sonra çektiğim acı her ay azalıyor ve yerini umut alıyordu...
şu iki üç gündür bıktım resmen psikolojim 1 ay öncekine döndü.
ya millet çatır çatır doğuruyo hemen hamile kalıyo korunmayı bırakınca
sinirim bozuldu yaaa

yok ben iyi değilim.
salı günü test yapçam 29.günü tabi o güne kadar adet olcam galiba...
((((((

Kızlar ve tubişim aysunum.....
Bugun dr gittim.muayne etti ama nasıl bir muayane anlatamam dr sinir etti.
Yattım ultrasonla baktı kesem oluşmuş kalka bilirsin dedi.hiç bişey demedi başka ben sordum kaç haftalık dıye anca ozaman cevap verdi.
4,5 haftalık olabilir dedi.1 ay sonraya gelırsın dedi.sinir oldum doktora.eşimde beğenmedi dr ilğilenmedi hiç
yeni bir dr arayışına girdim bakalım.

canım içini ferah tut olumsuz düşünme pozsitif düşün .ve üzme kendini elbet birgün olacak nasip herşey.ben hepimiz için dua ediyorum.

ok tatlım yaşım 28, yaşadığım yer adana, bat için bi tarih yok çünkü yumurtlamam geç oldu ama tahmini 18-19 ocak olabilir. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…