- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.401
AY CANIM YA İNŞLAH GEBESİNDİR AMA ŞİMDİS EN İÇİNİR FARAH TUT BENCE BEKLE KANDA ÇIKAR AMA İDRARDA HEMEN ÇIKIYOR İŞDE EN SON BENİMDE GİTCEM YER ORASI KUZUM DOKTOR
inş doktora gidişlerimiz bebişlerimizi ultrasyonda görmek için olur:)
kızlarr annem der adetin aşagı cekiyorsa rahim cocuk istermiş diee
günaydın yeşilimmmm evet bu topikteyim genelde bizim topik çok boş nazar değdi heralde..yada başak yok ya ondanmı acep
AY AĞIZINDAN BAL DAMLIYOR YA MAŞALH İNŞLAH CANIM BEN UMUTLUYUM YA SONUÇTA ALLAH NEZMAN İSTERSE OZMAN OLUCAK İNŞALAH EN KSIA ZAMAANDA KAVUŞURUZ AMİNN
kızlarr annem der adetin aşagı cekiyorsa rahim cocuk istermiş diee
34. gün bugün benim, sizin durumun tam tersi sanırım. Normalde 28 günü şaşmazdı pek ama yolculuktan, strestendir herhalde gecikme yada belki geç döllenmedir, inşallah öyledirAklım hep buna inanmaya zorluyor beni ya umud edip beklemek çok zor.
inşallahhhhhhhhhhhhhhh
neyseki kardeş topikler var canım
evetttttttt canımmm....2 topik var girdiğim zatennn..:) burayıda çoookkk seviyorummm...
AY AĞIZINDAN BAL DAMLIYOR YA MAŞALH İNŞLAH CANIM BEN UMUTLUYUM YA SONUÇTA ALLAH NEZMAN İSTERSE OZMAN OLUCAK İNŞALAH EN KSIA ZAMAANDA KAVUŞURUZ AMİNN[/QUO
amin canım inşşş
ay inşallahhh canımmm...geç olmasınada hamileliğe hazırlıo vucut kendini diolardı...hadi bakalım umudumuz şubat ...
evet canım zor oluyo beklemek ama düşünmemeye çalış kendini strese sokma...en önemlisi o..inşallah geç döllenmedir...bakarsın senide listeye ekleriz 3 hamiş olarakkk...
aminn, herkesin gönlüne göre versin rabbim..
selam kızlar nasılsınzzbnm bugn doktorun verdiği ilişki günü ama benm akıntım gelmedi kasıklarda ağrıda yok yumurta çatlamadı sanırım dimii (
canım haklısın kasığım belim ağrıyor belkide hasta olcam...
ama beklemek çok zor..
bide hiçbir hamilelik belirtisi yok üzülüyorum. göğüslerim hiç şiş değil.
daha önce iki gebeliğimdede çok şişmişti..
(((((((((
çok mutsuzum...
televizyon izleyemiyorum. anne görmek çocuk görmek istemiyorum...
deneyip deneyip olmayıncada insan daha çok üzülüyor...
canım haklısın kasığım belim ağrıyor belkide hasta olcam...
ama beklemek çok zor..
bide hiçbir hamilelik belirtisi yok üzülüyorum. göğüslerim hiç şiş değil.
daha önce iki gebeliğimdede çok şişmişti..
(((((((((
çok mutsuzum...
televizyon izleyemiyorum. anne görmek çocuk görmek istemiyorum...
deneyip deneyip olmayıncada insan daha çok üzülüyor...
her gebelikte farklı belirtiler oluyor ama öncekilerle kıyaslama belli olmaz...üzülme tatlım yaaa bizde anne olacaz inşallah Allah ın izniyle...düşünme hamilelik bebek annelik aklından sil kafan rahat olsunki hemen gelsin bebişş..insan düşündükçe daha kötü oluyo oda bünyeyi etkilio...ne zamandı senin bat..
benim ki 19 ocak en geç
tabi bu iğne dahada geçiktirirmi erkenmi edet olurum bilmiyorum...
ama bebeğimi kaybettikten sonra çektiğim acı her ay azalıyor ve yerini umut alıyordu...
şu iki üç gündür bıktım resmen psikolojim 1 ay öncekine döndü.
ya millet çatır çatır doğuruyo hemen hamile kalıyo korunmayı bırakınca
sinirim bozuldu yaaa
yok ben iyi değilim.
salı günü test yapçam 29.günü tabi o güne kadar adet olcam galiba...
((((((
canım içini ferah tut olumsuz düşünme pozsitif düşün .ve üzme kendini elbet birgün olacak nasip herşey.ben hepimiz için dua ediyorum.[/QUO
haklısın canım ama gönlüm dinlemiyor işte bıdığımı özlüyorum...
güzel sonuçların bekliyoruz inşlah bebeğin senledir canım
hoşgeldiniz kızlarrr pazartesi günü topikimiz gözü,başkanı,bitanesi tubiş sizleri ekler listeye...yalnız yaşınız yaşadığınız yer ve batınızı yazın oki..bide sakıncası yoksa isimlerinizi söylerseniz seviniriz...hitap açısından yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?