2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

okudummm yolladımmm...saol canım ...hiç önemli deill..
saol bitanemmmm :))))
Gunaydin her kese

Ben iyiim galiba, canim, sen nasilsin?

Arkadashlar ben bir kac gundur giremiyordum, yeni hamilelerimiz var mi acaba, cok merak ediyorum
günaydın nerdesin sen yaa merak ettik nasıl gidiyo hamişlik dıotora gittinmi keseyi görmek ,için ??? malesef yeni hamiş yok (
Gecmish olsun canim :2: Sen nasilsin? Senin adetin bitti dimi? Nasil gidiyor calishmalar?

çok saol cnm evet bitti çalışmalara başladık sayılır :)) yarın doktora gidicem kontrol amaçlı bakalım neler çıkıcak korkuyorum biraz ama (

bende iyiyim canımmm...yeni hamilelerimiz yok şimdilik..senin nasıl gidio hamilelik...

Sag ol, canim, iyi gidiyor galiba. Henuz bulantilarim bashlamadi. Halsizlik var sadece, bi de surekli uyumak istiyorum

Olur canim, inshallah. Bizim burda Turkiyedeki gibi degil maalesef, tahliller yapildi sadece onlar da cok shukur ii cikti. Gittigim doktor hastaneye yazilmak icin mektup verdi, yarin onu goturup gidecegim ve bana gun ayarlayacaklar. 1 aydan erken olmaz diye dushunuyorum zaten bebishim cok kucuk daha. 5 haftalik filan.

Canim inshallah bu ay guzel sonuclar alirsin. Korkma canim, icini ferah tut. Inshallah her shey guzel olcak

günaydın canımmmm..mutlu günlerrrr bembeyaz bir güne uyandım bugun heryerde kar varrrr:)
günaydınnn bizimdeee beyazz heryerr :)) ama hava çok soğuk (
geçmiş olsun canım allah esirgesin böyle şeylerden inşlah ben ders çalışmaya çalışıyorum çok karman çormanım
çok saol cnm aminnn hepimizi inşallah :)) kpss mi çalışıyosun açıköğretimmi??
ayyy inanmıyorum canım yaa çok üzüldüm girmemiş dimi ama ..

girememiş cnm ama o koprku yetti bana ( bugün değiştircez kilitleri inşallah :))

yaaa oda zor valla burda istediğin doktora gidiyosun :)) inşallah cnm yaaa içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ne fayda ( inşallah herşey daha güzel olucak

Tubişim sağlık ocagına gittim sabahtan hala gripim benagrı kesici minoset ve birde antibiyotik vermiş hamileler kullanabılıyormuş ismi ravomycine 3 m.ı. U diye bir ilaç prepektürünü okudum hamileler kullanabılır veya hamile diye bir ibare yok:) ne yapmalıyım içime sinmedi ,içmek ilacı

cnm minoset kullanılabiliyor ama antibiyotik bilmiyorum doktorunun teli varmı??? çok mu hastasın antibiyotik kullanıcak kadar ??

cnm minoset kullanılabiliyor ama antibiyotik bilmiyorum doktorunun teli varmı??? çok mu hastasın antibiyotik kullanıcak kadar ??

boğazlarım faranjit olmuş ya suan iyi gibiyim ama akşamalrı iyice uyuşuom öksürügüm felan var bide bogaz akıntım var anlamadım gitti.hamile olanlar kullanıyor dedi ama

boğazlarım faranjit olmuş ya suan iyi gibiyim ama akşamalrı iyice uyuşuom öksürügüm felan var bide bogaz akıntım var anlamadım gitti.hamile olanlar kullanıyor dedi ama

canımmm çok geçmiş olsunnn benim gibi olmuşsun aynı çok salgın o geniz akıntısı mahvedio zaten..akşamları ve sabah kalktıgımda kötü oluyom bende hala...antibiyotik kullanman gerek onsuz geçmio bence...ben kullandım halada geçmedi...hamileyken bende içmistim amniyosentez sonrası doktor vermişti..ama sen kendi doktoruna bi sor ilacı adını söle emin ol yani...umarım çabucak iyileşirsin...

yaş 29 antakya 2.gebeligim olcakk allah kısmet ederseee.gecen şubTTa kürtaj olmustum.......bebegimin kalbi durduguu içinn
ekliyorum hemen cnm aramıza hoşgeldinn :))

cnm yaaa çok geçmiş olsun bi doktorunla görüş ona göre al risk alma derim ben

.................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…