- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.601
Allah korusun kuzummm...duanı oku gönder evine...bende okuyim yolliim sana...
ayyy bitanem allah razı olsunn :)))
tubisim moonriver nasilsiniz bakalim ben yoldayim cepten girdim.. az kaldi varmak uzereyim isyerine..
iyiyim bidenem sen nasılsınn yaaaaaa aysun dün bizim eve hırsız giriyomuş az kalsın kilidi kırmış ama girememiş(
Gunaydin her kese
Ben iyiim galiba, canim, sen nasilsin?
Arkadashlar ben bir kac gundur giremiyordum, yeni hamilelerimiz var mi acaba, cok merak ediyorum
saol bitanemmmm :))))okudummm yolladımmm...saol canım ...hiç önemli deill..
günaydın nerdesin sen yaa merak ettik nasıl gidiyo hamişlik dıotora gittinmi keseyi görmek ,için ??? malesef yeni hamiş yokGunaydin her kese
Ben iyiim galiba, canim, sen nasilsin?
Arkadashlar ben bir kac gundur giremiyordum, yeni hamilelerimiz var mi acaba, cok merak ediyorum
Gecmish olsun canim :2: Sen nasilsin? Senin adetin bitti dimi? Nasil gidiyor calishmalar?
gunaydn kizlarrr mutlu gunlerrr hepinize
iyiyim bidenem sen nasılsınn yaaaaaa aysun dün bizim eve hırsız giriyomuş az kalsın kilidi kırmış ama girememiş(
günaydın canımmmm..mutlu günlerrrr bembeyaz bir güne uyandım bugun heryerde kar varrrr:)
bende iyiyim canımmm...yeni hamilelerimiz yok şimdilik..senin nasıl gidio hamilelik...
saol bitanemmmm :))))
günaydın nerdesin sen yaa merak ettik nasıl gidiyo hamişlik dıotora gittinmi keseyi görmek ,için ??? malesef yeni hamiş yok(
çok saol cnm evet bitti çalışmalara başladık sayılır :)) yarın doktora gidicem kontrol amaçlı bakalım neler çıkıcak korkuyorum biraz ama(
günaydınnn bizimdeee beyazz heryerr :)) ama hava çok soğukgünaydın canımmmm..mutlu günlerrrr bembeyaz bir güne uyandım bugun heryerde kar varrrr:)
çok saol cnm aminnn hepimizi inşallah :)) kpss mi çalışıyosun açıköğretimmi??geçmiş olsun canım allah esirgesin böyle şeylerden inşlah ben ders çalışmaya çalışıyorum çok karman çormanım
ayyy inanmıyorum canım yaa çok üzüldüm girmemiş dimi ama ..
Sag ol, canim, iyi gidiyor galiba. Henuz bulantilarim bashlamadi. Halsizlik var sadece, bi de surekli uyumak istiyorum
Olur canim, inshallah. Bizim burda Turkiyedeki gibi degil maalesef, tahliller yapildi sadece onlar da cok shukur ii cikti. Gittigim doktor hastaneye yazilmak icin mektup verdi, yarin onu goturup gidecegim ve bana gun ayarlayacaklar. 1 aydan erken olmaz diye dushunuyorumzaten bebishim cok kucuk daha. 5 haftalik filan.
Canim inshallah bu ay guzel sonuclar alirsin. Korkma canim, icini ferah tut. Inshallah her shey guzel olcak
Tubişim sağlık ocagına gittim sabahtan hala gripim benagrı kesici minoset ve birde antibiyotik vermiş hamileler kullanabılıyormuş ismi ravomycine 3 m.ı. U diye bir ilaç prepektürünü okudum hamileler kullanabılır veya hamile diye bir ibare yok:) ne yapmalıyım içime sinmedi ,içmek ilacı
tabiki cnm bana yaşını ve yaşadığın ilide yazarmısın :))
cnm minoset kullanılabiliyor ama antibiyotik bilmiyorum doktorunun teli varmı??? çok mu hastasın antibiyotik kullanıcak kadar ??
boğazlarım faranjit olmuş ya suan iyi gibiyim ama akşamalrı iyice uyuşuom öksürügüm felan var bide bogaz akıntım var anlamadım gitti.hamile olanlar kullanıyor dedi ama
ekliyorum hemen cnm aramıza hoşgeldinn :))yaş 29 antakya 2.gebeligim olcakk allah kısmet ederseee.gecen şubTTa kürtaj olmustum.......bebegimin kalbi durduguu içinn
boğazlarım faranjit olmuş ya suan iyi gibiyim ama akşamalrı iyice uyuşuom öksürügüm felan var bide bogaz akıntım var anlamadım gitti.hamile olanlar kullanıyor dedi ama
ekliyorum hemen cnm aramıza hoşgeldinn :))
çok tesekkür ederim.benii aranıza aldıgınız için....umarımm bu yılll peşpeşeee hamile çıkarırızzzz
cnm yaaa çok geçmiş olsun bi doktorunla görüş ona göre al risk alma derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?