2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tamam bitanem şimdiden afiyet olsunn benimde aklım steah hause da ama olmazz evde yemek var :))

cnmm benimm yaaa sağ gözümmmm ciğerrr paremmm :))

:))) şimaracam şincik :)) yeme kis yarina kalsin evdeki yemek tikla burger gelsin ben ole yapcam gibi ) kapatiom simdilik bebis..optummm

:))) şimaracam şincik :)) yeme kis yarina kalsin evdeki yemek tikla burger gelsin ben ole yapcam gibi ) kapatiom simdilik bebis..optummm

şımar tabi bidenemmm hakkın senin yoookkkk olmazz ben bugünki hammurger hakkımı doldurdum ikincisi bu bünyeye fazla gelir :)) aslında öğlen burger akşam kfc yediğim olmuştu ama neyseeeee :))) tamam bitanemm bende seni çok çok öptümm

kızlar benim kociş yok bu gece tek kalcam
inşallah korkmam...
istanbul anadolu yakasında mahsur kaldı

cnm kapıyı iyice kitle allaha emanetsin merak etme hiç bişi olmazzz :)) ya cnm bişi dicem şimdi farkettim senin bu çizelge hamilelik çizelgesi diil istersen düzelteleim farkettiysen goodbye yazıyoo gülegüle yani

Son düzenleme:
kızlar benim kociş yok bu gece tek kalcam
inşallah korkmam...
istanbul anadolu yakasında mahsur kaldı

korkma tatlimm kapini iyice kilitle duani oku..Allah a emanet ol..buarada harbi yanlis olmus cizelge bay bay diyeli 1 ay 1 hafta vs oldu dio havadan dolayimi kaldi ayyy bu kis kendini iyi gosterdi walla..

hoşdeldinnnn oturuyorummm sen napıyosun ne yedinizzz pizza mı???

naptimi solesem kizarsin bana accik votka ve redbul iciomm canim istedii( cok az koydum votkasini ama grcekten..burger soledik tb yedim ben kocisim steakhouse yedi o sevio onu ben sevmedim..tekmisin evde?

naptimi solesem kizarsin bana accik votka ve redbul iciomm canim istedii( cok az koydum votkasini ama grcekten..burger soledik tb yedim ben kocisim steakhouse yedi o sevio onu ben sevmedim..tekmisin evde?

yok kocişte evde o kuzeygüneyi izliyo ben oyun oynuyom afiyet olsunnn :)) evet biraz kızdımm (

korkma tatlimm kapini iyice kilitle duani oku..Allah a emanet ol..buarada harbi yanlis olmus cizelge bay bay diyeli 1 ay 1 hafta vs oldu dio havadan dolayimi kaldi ayyy bu kis kendini iyi gosterdi walla..

evet hava koşullarından dolayı canım

aslında ben o çizelgede ki zaman niye 12 başka bir şeyin çizelgesi galiba dedim ama sonra neyse dedim...

evet hava koşullarından dolayı canım

aslında ben o çizelgede ki zaman niye 12 başka bir şeyin çizelgesi galiba dedim ama sonra neyse dedim...

walla ben suanda nerden girildigini hatirlamiorum cnm..isyerinde bilgisayarda kayitli adres..yalniz resim cok guzelmis cizelgendeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…