- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.001
tamam bitanem şimdiden afiyet olsunn benimde aklım steah hause da ama olmazz evde yemek var :))
cnmm benimm yaaa sağ gözümmmm ciğerrr paremmm :))
:))) şimaracam şincik :)) yeme kis yarina kalsin evdeki yemek tikla burger gelsin ben ole yapcam gibi) kapatiom simdilik bebis..optummm
kızlar benim kociş yok bu gece tek kalcam
inşallah korkmam...
istanbul anadolu yakasında mahsur kaldı
kızlar benim kociş yok bu gece tek kalcam
inşallah korkmam...
istanbul anadolu yakasında mahsur kaldı
tubissss men deldimmmm neydesiinnn??
hoşdeldinnnn oturuyorummm sen napıyosun ne yedinizzz pizza mı???
naptimi solesem kizarsin bana accik votka ve redbul iciomm canim istedii( cok az koydum votkasini ama grcekten..burger soledik tb yedim ben kocisim steakhouse yedi o sevio onu ben sevmedim..tekmisin evde?
yok kocişte evde o kuzeygüneyi izliyo ben oyun oynuyom afiyet olsunnn :)) evet biraz kızdımm(
o zamn dök eelindekini içme cnmmhmm ii yalniz degilsin..icemiom zati ilk defa iciom redbulu sevmedim en guzel limonla oluomus:))
ahaaa tubis gittiiii(( nese isi vardir belki ehee
cnm kapıyı iyice kitle allaha emanetsin merak etme hiç bişi olmazzz :)) ya cnm bişi dicem şimdi farkettim senin bu çizelge hamilelik çizelgesi diil istersen düzelteleim farkettiysen goodbye yazıyoo gülegüle yani
korkma tatlimm kapini iyice kilitle duani oku..Allah a emanet ol..buarada harbi yanlis olmus cizelge bay bay diyeli 1 ay 1 hafta vs oldu diohavadan dolayimi kaldi ayyy bu kis kendini iyi gosterdi walla..
o zamn dök eelindekini içme cnmm
burdayım cnm bilg donuyooo kayboluyomm
cnm orda gülen bebek resmi var ordan tıklaaa 40 haftaya kadar olucak çizeldedenasıl değişiyo
ben o simgelerden neyi seççem ki
ohhh süpper olmuşş :))hmmm oki cnmm hosgeldin ...icmiom zati kocisde icmio sevmedi oda...
evet hava koşullarından dolayı canım
aslında ben o çizelgede ki zaman niye 12 başka bir şeyin çizelgesi galiba dedim ama sonra neyse dedim...
cnm orda gülen bebek resmi var ordan tıklaaa 40 haftaya kadar olucak çizeldede
ohhh süpper olmuşş :))
cnm orda gülen bebek resmi var ordan tıklaaa 40 haftaya kadar olucak çizeldede
ohhh süpper olmuşş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?