2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günaydınnn cnmm :))) ne dersi kız ???

iii işte napim aynı senn napıyosunnn
hımm bu arada kuşum 2 tane yeni sutun ekledim listeye neleri ekleyelim :))

meslekkkk veee düşük yapıp yapmadığı oraya düşügün kac haftalıkken yapıldıgınıda yazabilirsin..

tubişimmmmm 13 tane hamişimiz varmışşş tütütütütütüttüüüüüü maaşallahhh darısı bize olur inşallahhhh

meslekkkk veee düşük yapıp yapmadığı oraya düşügün kac haftalıkken yapıldıgınıda yazabilirsin..

tubişimmmmm 13 tane hamişimiz varmışşş tütütütütütüttüüüüüü maaşallahhh darısı bize olur inşallahhhh

meslek ok ama diğerinin başlığına ne yazabiliriz ??? evet cnm yaaa ocak ayına bayağı hızlı başladıkkk şubattada bu bereket devam eder inşallah :))

kızlar benim için dua edin..
çarşamba gününe kadar zor geçicek günler...

bu bebekte en baştan beri stres yaşıyorum

ilk kanda negatif çıktı idrarda pozitif zaten o zaman dan beri iyi değilim...

mustafa sandalın 2.bebeği doğmuş , ışın karaca bebeğiyle geziyormuş yaa magazinde bile çoluk çocuk var...

artık bir bebek sahibi olalım...

yalnız ben muayeneye girdiğimde bekliyorum doktor bakçak diye
bir kadın girdi bebeği 3 lü testte sınrda çıkmış 2.li testtede sınırda çıkmış 4 aylık sesi titriyodu.
yani bebek işi çok zor çok stresli ya herşeyden kıymetli oluyor... kendi canından bile...

düşük haftası yazsan yeter haftaları yazarsan anlaşılır zaten düşük yaptıgı
hımm oki cnm hemen ekliyoru ozamn :))
inşallahhhhh ocak kadar bereketli bir şubat diliyorum herkese
aminnnn :))

cnmm bak kızıyorum sana eger ben böle bi durumda olsaydım çarşammbayı falan beklemeden giderdim sen şuanda boşuna kendini yiyorsun yokmu etrafınızda başka hastane

ettim kuzucum dün sanada dua ettim ederimde hala...ama lütfen ama lütfen moralini bozma ...bak bebiş olması için nasıl moral bozmamak düşünmemek gerekiosa bundada öle ...hem senin parçan içinde seni hissedio..üzme onu annesi..sakin ol...düşünme başka bişelerle uğraşş...kafanı dağıt..bakma sen o testlere ...kesin sonuç vermio onlar zaten..bizimde 2.3. hatta 4. bebişlerimizde olacak inşallah...bide başka bi doktorada görün ...bak dünden beri tubişle bunu dioz...gerçekten git başka birine...ben başında başka doktora gitmediğime pişmanım...sorun çıktıktan sonra gittim..5,5 aylık olmuştu..hadi gidincede haber ver bize tamammıı...kötü düşünceleride at kafandan gelmesinler kışşş kışşşş de yolla

evett bilgimi veriyorum ozamann...meslek personel uzmanı düşük haftam:22

kızlar zaten ona gitmeyeceğim...
ama çarşambaya kadar bekleyeyim. 7 haftalık olsun hesaba göre
şimdi gittiğim doktorda beni bekletmesin...

belki ilk gittiğim doktora giderim onun ultrason değerine göre gayet iyiydi...

Allahım meleğimi koru.......

oooo bitmis olmusss yetisecek walla ohhh elleeine saglik cnmm...gule gule kullansin..gunaydin buarada..

aminnnnnnnnn tubisimmm...dun dua ettim hepinize kac kere hemde.Allah im dualarimizi kabul eder insallah...gunaydin kuzucummm..optumm
canım daha atkıyı örüyorm bereye geçemedim dicektim harf hatası olmuşama azimliyim biticek işşallah
canım umudunu yitirme vallahi rahmetli kıızmda varya ne çektim kalp atışlarını duyamadık vs 3 kere ultroosna girdim ense kalınlıgı için randevum sabah 9 daydı düşün eve 13.30 geldim sabredicen azim edicen sana ferahlık olsun diye diyorum benim arkadaşın bebegini doktor 9 haftalıkken gördü kaç kendi doktoru aldıralım yok bebek demiş o bekledi şimdi oglu var
ciktik bizz yoldayimm ne yemek yapsam yaa akil verin bana tavuk haric ama :))

canım en güzel yapıcagın yemek şu balık çorba salata ve salat beni hiç sorma idyete girdim gireli haslam yiyorum hemide tatsız tuzsuz yagsızama dersenki bunlar bana gelmez şunu yap sosolu çubuk makarna yap yanınada salata inan ben öle çok yaptım zaten makarnada doyuruyo oda olmadı herifini kandir hayatım bugün dışarda yiyeylim de kurtul yemek işinden
bu arada arkadaşlar sizlere hayırlı güzel hafta sonları diliyyorum ve ben gidiyorum yemek temizlik örgü beni beklerkendinize iyi bakın şimdi namazı kılıyım sonra işlerle sevişiyim tamamdır bu iş zaman bulursam gene gelirim kendinize iyi bakın

olsun cnm sen bitirirsin o azim var sende yemek fikri icin saol bakalim herifim ne dicek ona gore bisilee yapcam artik..sanada ii haftasonlari kolay gelsin cnm

sağol canım
çarşamba gününü bekliyorum bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…