2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

cnmmm üzme kendini lütfen yaaa sen aynı doktoramı gittin bide zaten bu hafta sadece kese görünür 7 veya 8 haftaya kadar kalp atısı görünmez bende 6 haftada gittiğimde sadece kese vardı bebek için 10 gün sonra gel dedi yaa lütfen başka doktora gidermisinnn kızıyorum ama üzme lütfen kendinii

aynen öle cnm ben yazıyorum bazen bayadır kaçıyorum die yazmıyorum yazınca hammurger falan yediğimi kızıyolar ozamn banaaa yakında benide atıcaklar :))

canım yaaa bozma moralini bak dün ne diolardı bugün haftaya gel dediler bebişin seninle hala ...ne biliosun ozamana kadar büyücek doktor amcalarına ci aaaa dicek belkii moralini yüksek tut bebişinide üzme annesi olurmu?benim bebiş 2 hafta geriden takip ediodu..sakın kötü düşünme emii...

tubişime şiddetle katılıyorummm...anne karnında bebekten anlayan uzman bi doktora gitt bencede...ben hamiş kalim öle yapcamm walla...daha bulamadım ama kalimde bulurum inşallahh

kızlarrrr benn kaçıyorum yavaş yavaş hepinizi çok çok seviyorum veee öpüyorummm :))

allah seni ne yapmasın hemi ne güldüm yazdıgına halende gülüyom haberin olsun azmin elinden hiç birşey kaçmaz bebem bunu bil azim edersen ve inanırsan inan herşey oluyo iş inanmaktan geçiyobebeg hazırlık yap len ver kiloları bebge hamile klaınca ne olucek o kiloların üstüne kilo binicek naber

kızlar tesellilerininz için teşekkürler....

ya moralimi bozdular...
normalde hesaplarda bugün6+3 haftalık olması lazım
geçen hafta 1 gün fazla çıktı hesaptan 5+4 tü
ama bu hafta 7 gün geçti 5+6 çıktı...

hadi buna neyse diyelim ama 6+3te (ona göre 5+6)bebeği görmedi çok üzüldüm...
yani bebek ve kalp atışı gibi bir şey görüyorum dedi ama belli değil dedi o da alttan baktı...
bilmiyorum artık neden böyle oldu... moralim çok bozuk...

çarşamba günü belli olcak artık...

ayyy bende okudum yine bende guldum walla..ya walla dusundum diet yapmayi ama hamilelik isteyince vazgectim..iyi beslenmis olmak icin) yoksa istesem verrim gercekten... buarada otobanda tır devrilmis yolu kapamis Allahtan erken haberi geldi eski yoldan gidioz kacta varacam acaba...bide anneme gidicemm...

kalbini ferah tut bebem benim kıızmda 8 haftalıktı kese yeni oluşuyo bebek içinde dedi işşallah saglıklı bir gebelik geçirirsin

Son düzenleme:
kızlarr sölemeyi unuttum hayırlı kandiller allahım kimin gönlünde ne varsa bugün bu duaları duyup kabul etsin inşallah ....
aminnnn

canım daha atkıyı ördüm bereye başlayamadımama nasipse biticek işşallah
azimliyim yane

oooo bitmis olmusss yetisecek walla ohhh elleeine saglik cnmm...gule gule kullansin..gunaydin buarada..

kızlarr sölemeyi unuttum hayırlı kandiller allahım kimin gönlünde ne varsa bugün bu duaları duyup kabul etsin inşallah ....
aminnnn

aminnnnnnnnn tubisimmm...dun dua ettim hepinize kac kere hemde.Allah im dualarimizi kabul eder insallah...gunaydin kuzucummm..optumm

oooo bitmis olmusss yetisecek walla ohhh elleeine saglik cnmm...gule gule kullansin..gunaydin buarada..

aminnnnnnnnn tubisimmm...dun dua ettim hepinize kac kere hemde.Allah im dualarimizi kabul eder insallah...gunaydin kuzucummm..optumm
allah kabul etsin bitanemmm :)) sesini duysun inşallah ....
herkese günaydınnnn güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğimleee

günaydınn cnmmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…