- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.301
kızlar moralim çok bozuk ağlıyorum 1 saattir. keşke doktora gitmeseydim şimdi...
karnımdan baktı keseden başka bir şey göremedi
alttan baktı bebeğe benzer bişey görüyorum tam belli değil dedi haftaya çarşamba gel görünmezse bir yere yollayacakmış...
çok moralim bozuldu. şimdi 4-5 gün bekliycem...
bide moralimi bozan diğer şey ise
geçen hafta cuma 5+4 tü 1 hafta sonra 5+6 dedi doktor o da moralimi bozdu...
ilkinde keseye göre
2.cisinde bebeğe göre ölçüm yapıldı...
moralim bozukkkkkkk
aboooo bende deyim bakim bana ne alcan die aynı cevabı alcammı kociştenben evlendiğimde 57 kiloydum sonracıma 66 kilo oldum hamile kaldım...bebişim düştüğünde 70 kiloydum..o aralar 66 ya düştüm ama sonra 69 oldumm benimde diet yapmam şart aslında... ama yapasım yokkk
anammmm ben yapmam ne menüsü paylaşcam onlara dominostan pizza burgerdan tb mi dicem atarlar beni ordan walla
kızlar moralim çok bozuk ağlıyorum 1 saattir. keşke doktora gitmeseydim şimdi...
alttan baktı bebeğe benzer bişey görüyorum tam belli değil dedi haftaya çarşamba gel görünmezse bir yere yollayacakmış...
geçen hafta cuma 5+4 tü 1 hafta sonra 5+6 dedi doktor o da moralimi bozdu...
ilkinde keseye göre
2.cisinde bebeğe göre ölçüm yapıldı...
moralim bozukkkkkkk
cnmmm üzme kendini lütfen yaaa sen aynı doktoramı gittin bide zaten bu hafta sadece kese görünür 7 veya 8 haftaya kadar kalp atısı görünmez bende 6 haftada gittiğimde sadece kese vardı bebek için 10 gün sonra gel dedi yaa lütfen başka doktora gidermisinnn kızıyorum ama üzme lütfen kendinii
kızlarrrr benn kaçıyorum yavaş yavaş hepinizi çok çok seviyorum veee öpüyorummm :))
geçen hafta cuma 5+4 tü
CANIM OKURKEN RASTLADIM BENDE 5+4 KEN DRUM EMBRİYOYU GÖRÜR GİBİYİM AMA DAHA ÇOK YENİ 10 GÜN SONRA GEL DEDİ.6+5 TE GİTTİM HEM BEBEĞİ HEM KALP ATIŞINI DUYDUK.KORKMA HESAPLAMALAR YANLIŞ ÇIKMASI NORMAL.BEN YARD.DOÇ.A GİTTİM ONUNU ÖLÇÜMLERİ BİLE BİRBİRİNE UYMUYOR .CANIM HİÇ KORKMA VE O TATLI CANINI VE BEBİŞİNİ ÜZME
aboooo bende deyim bakim bana ne alcan die aynı cevabı alcammı kociştenben evlendiğimde 57 kiloydum sonracıma 66 kilo oldum hamile kaldım...bebişim düştüğünde 70 kiloydum..o aralar 66 ya düştüm ama sonra 69 oldumm benimde diet yapmam şart aslında... ama yapasım yokkk
anammmm ben yapmam ne menüsü paylaşcam onlara dominostan pizza burgerdan tb mi dicem atarlar beni ordan walla
allah seni ne yapmasın hemi ne güldüm yazdıgına halende gülüyom haberin olsun azmin elinden hiç birşey kaçmaz bebem bunu bil azim edersen ve inanırsan inan herşey oluyo iş inanmaktan geçiyo bebeg hazırlık yap len ver kiloları bebge hamile klaınca ne olucek o kiloların üstüne kilo binicek naber
kızlar tesellilerininz için teşekkürler....
ya moralimi bozdular...
normalde hesaplarda bugün6+3 haftalık olması lazım
geçen hafta 1 gün fazla çıktı hesaptan 5+4 tü
ama bu hafta 7 gün geçti 5+6 çıktı...
hadi buna neyse diyelim ama 6+3te (ona göre 5+6)bebeği görmedi çok üzüldüm...
yani bebek ve kalp atışı gibi bir şey görüyorum dedi ama belli değil dedi o da alttan baktı...
bilmiyorum artık neden böyle oldu... moralim çok bozuk...
çarşamba günü belli olcak artık...
pasammm atki bere ne alemde hangisini bitirdin bakimm
canım daha atkıyı ördüm bereye başlayamadımama nasipse biticek işşallah
azimliyim yane
kızlarr sölemeyi unuttum hayırlı kandiller allahım kimin gönlünde ne varsa bugün bu duaları duyup kabul etsin inşallah ....
aminnnn
allah kabul etsin bitanemmm :)) sesini duysun inşallah ....oooo bitmis olmusss yetisecek walla ohhh elleeine saglik cnmm...gule gule kullansin..gunaydin buarada..
aminnnnnnnnn tubisimmm...dun dua ettim hepinize kac kere hemde.Allah im dualarimizi kabul eder insallah...gunaydin kuzucummm..optumm
herkese günaydınnnn güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğimleee
allah kabul etsin bitanemmm :)) sesini duysun inşallah ....
günaydınn cnmmm :)))
Gunaydin kizlar sabah sabah kalktim derse kostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?