- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.341
Aynen, sinir oldum:)
mrblar.beni listeye tekrardan sıfırdan eklermisiniz.çünkü artık hamile değilim.çünkü kalp atışı durmuş diye aldılar onu bendenn.artık kimbilir bidaha hamile kalırmıyım.hamile olanlar dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.allah isteyen herkese versin.
cnm yaaaa çok çok geçmiş olsunnnnolur üzme kendini aynı acıyı aysun ve bende yaşadık bak yeniden umut doluyuz yeniden istiyorum allah bidaha yaşatmasın böle bi acıyı tabiki hamile kalıcaksın doktor korunma süresi verdimi???
merak ettim hangi yemegi yapıcenolsun cnm sen bitirirsin o azim var sendeyemek fikri icin saol bakalim herifim ne dicek ona gore bisilee yapcam artik..sanada ii haftasonlari kolay gelsin cnm
canım içini rahat tut olmuşla bitmişe çare yok canımsağol canım
çarşamba gününü bekliyorum bakalım...
mrblar.beni listeye tekrardan sıfırdan eklermisiniz.çünkü artık hamile değilim.çünkü kalp atışı durmuş diye aldılar onu bendenn.artık kimbilir bidaha hamile kalırmıyım.hamile olanlar dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.allah isteyen herkese versin.
kızlarrrr listeyi karman çorman ettim bi çok isim yokk eski listeyi bulmam lazım düzenleyene kadar kimse bence listeye bakmasınnn aysunn acill yardıma ihtiyacım var en son listenin son hali budur die paylaştıgım sayfayı bulamıyorummm((
merak ettim hangi yemegi yapıcenben pilav nohut salata yaptım tatlımda var eşimin annesi kelle paça vermişti dondurucuda onu ısıtıcam ben brokoli ve nohut yicem okadar diyetteyimya
canım içini rahat tut olmuşla bitmişe çare yok canımAllah hakkımızda hayırlısını versin işşallah
başın sag olsun rabbim birdaha yaşatmasın işşallah
hamilesinnnn sennnntubiş benim mesleğim öğretmen
bebeğimi 22 haftalıkken kaybetmiştim...
bu bebeğin kalbini duymadım buruğum biraz ama doğum tarihi 25 eylül...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?