- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.561
ben sütlü ama şekersiz içiyorum yılda birr veee kokusu asla beni çekmiyobende nescafeyi sade ve şekersiz içerdim ama artık şeker atıom ve süttozu koyuyom şuandada burnuma o kadar güzel kokuyoki yapcam yine walla sabah içmiştim ama yine içecem...afiyet olsun yarasın bideneme
offff ya kızlar içim geçiyor sanki gondol dayım gibi ,sanki yrürken boşluktayım vucudumu dengede tutamıyorum sürekli midem kıyılıyor offff ya son 7-8 gündür acayip sol göğüs altında ağrı var ,hiç olmadığım kadar gaz problemi var kırmızı kart görmeden bir geçeydi bu hafta.Aranızda benzer sorunları olan varmı????
bende nescafeyi sade ve şekersiz içerdim ama artık şeker atıom ve süttozu koyuyom şuandada burnuma o kadar güzel kokuyoki yapcam yine walla sabah içmiştim ama yine içecem...afiyet olsun yarasın bideneme
seray her bat döneminde oluyormu? Bak benim ikinci hamileliğim olacak 6 yıl önce budurumları yaşamadım ama bu gebelik planlı gebelik olacağından kendimi sürekli kontrol ediyorum.yalnız yanlış anlamayında yumurtlama günüm 28 ocaktı ve o gün kesin hamile kaldın diye içimden birses resmen fısıldadı.ayrıca ben hiçbir zaman bukadar gaz sancısı yaşamadım ve ayrıca kendimi dengede tutamama gibi bir durum yaşamadım bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun...
her batımda böle olmadım ben...hafif göğüs ağrım var o bile düşük yaptıktan sonra olmuyodu...göğüs ağrıma sevindim yani...normale dönüyorum heralde...kasıklarımda ağrı oluyo ara ara..inşallah canım bende ilk hamileliğimde hissetmiştim hissedilio walla..umarım yanılmazsın hislerinde...bebişin var sanırım...kızmı erkekmi
ben sütlü ama şekersiz içiyorum yılda birr veee kokusu asla beni çekmiyo( saol bidenemmm sanada yarasın can kan olsun inşallah :))
cnm sadece kasıklarım ağrıyo ve çok az akıntım var başka belirti yok melesef(
Rabbim olmayan herkese versin evet canım 5,5 yaşında bir kızım var.Rabbimin emanati ama artık kardeş istiyor ulu orta her yerde annem bana kardeş yapmıyor diye gevezelik yapıyor bakalım hayırlısı Rabbim verirse ...
amin canımmm inşallahh..Allah bağışlasın canımm...ee yani sizde nie kardeş yapmıosunuz çocuğa ister tabi
aminnnn, ister ona göre ne var olan bana olacak :))))
ben sütlü ama şekersiz içiyorum yılda birr veee kokusu asla beni çekmiyo( saol bidenemmm sanada yarasın can kan olsun inşallah :))
cnm sadece kasıklarım ağrıyo ve çok az akıntım var başka belirti yok melesef(
amin canımmm inşallahh..Allah bağışlasın canımm...ee yani sizde nie kardeş yapmıosunuz çocuğa ister tabi
aminnnn, ister ona göre ne var olan bana olacak :))))
olsun ayyyy deme öleetrafındada varsa kardeşi olan ...oda istiyo işte hem 5,5 yaşında maaşallah aklıda erio...nasıl sever kardeşini...oyyy canım benimmm yaaa....sende yap bizde yapalım herkes yapsınn... rabbimde versin inşallahhhhhhhhhh
yaaa aynen öelyim cnmm hade hayırlısı bakalımm bunların dışında bide inanılmaz tahammülsüz ve sinirliyimben bennn kırmızı görcem gibi ama dengede durup yürüyemiom hooopppp devrilivercem gibi gelio...çok gazım var...karnım acaip şiş fermuarım açık oturuom şuanda...bide başımda dönme var bugün ay..kaç kere oldu hafif böle aniden azcık sallayıverio okadar..ama benim kırmızı kartım geliooo kesinnn..Eki Görüntüle 341752
yee kuşumm bebeğine şifa olsun :)) ayy burdada bişi dememek lazım artık hamişlerin canı çekiyo ...ayyyyy canım çekti yahu çekmecemde bi yerlerde olacaktı hemen yemeliyim:)
hadi hayırlısı bakalım :)) umarım güzel haberler alırsınseray her bat döneminde oluyormu? bak benim ikinci hamileliğim olacak 6 yıl önce budurumları yaşamadım ama bu gebelik planlı gebelik olacağından kendimi sürekli kontrol ediyorum.Yalnız yanlış anlamayında yumurtlama günüm 28 ocaktı ve o gün kesin hamile kaldın diye içimden birses resmen fısıldadı.Ayrıca ben hiçbir zaman bukadar gaz sancısı yaşamadım ve ayrıca kendimi dengede tutamama gibi bir durum yaşamadım bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun...
maşşallah allah uzun ömürler versin kuzuna :)) benim bi yeğenim var hastaneye gitmiştik adamın elinde bebek vardı gitti yanına ben ondan istiyorum dedi adamda şaşırdı annen ve babanla görüş istersen dedi rezil etti bizi saolsun :))Rabbim olmayan herkese versin evet canım 5,5 yaşında bir kızım var.Rabbimin emanati ama artık kardeş istiyor ulu orta her yerde annem bana kardeş yapmıyor diye gevezelik yapıyor bakalım hayırlısı Rabbim verirse ...
kasık ağrım ara ara oluyor akıntı kişiden kişiye değişir bekle inşaallah 10 şubatta müjdeli haberi verirsin...
gülmeyin de buaralar canım acayip çiğ köfte istiyor elim telefonda çiğ köfte siparişi veriyorum :)))) normalde çiğ köfteyi yılda birez ya yerim ya yemem çok ilginç bir durum bu..
yaaa aynen öelyim cnmm hade hayırlısı bakalımm bunların dışında bide inanılmaz tahammülsüz ve sinirliyim(
yee kuşumm bebeğine şifa olsun :)) ayy burdada bişi dememek lazım artık hamişlerin canı çekiyo ...
hadi hayırlısı bakalım :)) umarım güzel haberler alırsın
maşşallah allah uzun ömürler versin kuzuna :)) benim bi yeğenim var hastaneye gitmiştik adamın elinde bebek vardı gitti yanına ben ondan istiyorum dedi adamda şaşırdı annen ve babanla görüş istersen dedi rezil etti bizi saolsun :))
cnmm bekliyorum valla perşembe sabahı idrar testi yapcam eger ozamna kadar gelmezse kırmızı kart :))
olsa yenir walla acı acı ne güsellyeni yedik yemek ama olsun pisboğazlığım üstünde...tatlı tuzlu karıştırıp yiyom hep bende..
olsun ayyyy deme öleetrafındada varsa kardeşi olan ...oda istiyo işte hem 5,5 yaşında maaşallah aklıda erio...nasıl sever kardeşini...oyyy canım benimmm yaaa....sende yap bizde yapalım herkes yapsınn... rabbimde versin inşallahhhhhhhhhh
ALLAHIM BU AY BOŞ GEÇMESİNNNN, herkes hamiş olsun benide unutma Allahım.Ayın sonunda diyelim ki bütün kızlar çalıştı hamile kaldı :))))))
seray her bat döneminde oluyormu? Bak benim ikinci hamileliğim olacak 6 yıl önce budurumları yaşamadım ama bu gebelik planlı gebelik olacağından kendimi sürekli kontrol ediyorum.yalnız yanlış anlamayında yumurtlama günüm 28 ocaktı ve o gün kesin hamile kaldın diye içimden birses resmen fısıldadı.ayrıca ben hiçbir zaman bukadar gaz sancısı yaşamadım ve ayrıca kendimi dengede tutamama gibi bir durum yaşamadım bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun...
aşkolsun ne pisboğazlığı aşerme pratiği yapıyoruz :))))
ahh cnm yaa orda olsan görürsün adam acayip acayip baktı bizee :)) yaaa hiç durmuyo şuanda sinir kat sayımda arttık akşam sınav yapılcakmış bilgilerle ilgili hiç bişi bilmiyorummmordada sinir olunmucak gibi deilki zır zır tlf çalıoo bu ne yaa ben bile sinirleniom burdasenin o yeğenini yerim bennn...ohhh iyi demiş... aferin onaa...nie rezil etmiş ne güsel yapmışş öptüm onu kocamannnn
lütfen, lütfen, lütfen
kırmızısız bir ay olsunnnnn
ahh cnm yaa orda olsan görürsün adam acayip acayip baktı bizee :)) yaaa hiç durmuyo şuanda sinir kat sayımda arttık akşam sınav yapılcakmış bilgilerle ilgili hiç bişi bilmiyorummm((
lüffeeennnn bencedeeee olmasınnnn kırmızılarerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?