2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Dr la görüştüm ve hastanedeyim yarın sabah 10da gelırsın dedi.dr gidecegim yarın bi tahlil yapsın bakem.

canım günü geldimi?belki başka bişeyin lekelenmesidir.inşallah

yok güzelim gelmedi 9uydu geçen ayda 3 gün önce oldum...ama hülyacım o kadar azdıki leke ve demin gittim bu sefer bişe gelmedi peçeteye...bilemiom walla...sinyal verio sanırım...başka bişeyin sinyaliysede bilmiom artık...kısmet...ben yemeğe geçiom görüşürüz gelince...

tamam tatlım afiyet bal şeker olsun.inşallah yerşleme lekesi felandır.dularım sizlerle.

saol canımmm...kolay gelsin sana ben yemeğe gidicem birazdan...bilgilerini verde not alayım...[/QUOTE]

33 Yaş,mersin, avukat,bat 9 şubat...

saol canımmm...kolay gelsin sana ben yemeğe gidicem birazdan...bilgilerini verde not alayım...

33 Yaş,mersin, avukat,bat 9 şubat...[/QUOTE]

bi batdaş daha bize hadi bakalım şansımız açık olsun...benim kapanıo ama sizlerin açık olsun inşallah bebişiniz göbüşünüzdedir...

tubişşşşşşşşşş ne yiyon kuzucum böleee...gelemedin 2 saat olduu!!!! doyuramadık seni wallahhh

olurmu cnm kimseyi atmadık haftasonu çizelgeyi azıcık katlettimde eklicem senide yanlız bi problem var ekleyemiyorum düzeltim eklicem :))
aynen öle cnm hepimiz için hayıorlısı bak ne güzel sölemiş kocan bende bekliyorum ya kociş biliyo gergin oldugumu hersabah ben işe gelirken o uyuyo oluyo çıkarken öpüyorumm her sabah sana aşığım karıcım dua ederek git diyoo eritiyo beni :)) ayyy cnm yedim köfte falan ama içinde ne vardı bilmiyom ağrım çogalırsa ben kaçarım eve toplantıya kalmam :))
Dr la görüştüm ve hastanedeyim yarın sabah 10da gelırsın dedi.dr gidecegim yarın bi tahlil yapsın bakem.
iii bari süpper ihmal etme cnm :))
afiyet bal şiker olsunnn :))
saol canımmm...kolay gelsin sana ben yemeğe gidicem birazdan...bilgilerini verde not alayım...

33 Yaş,mersin, avukat,bat 9 şubat...[/QUOTE]
notumu aldımmm :)))
tubişşşşşşşşşş ne yiyon kuzucum böleee...gelemedin 2 saat olduu!!!! doyuramadık seni wallahhh
efendim bebişimmmm biraz işim vardı gelemedim valla gözüm doymuyo bilemedimm :))
uykuuuuuu bi bırak yakamı yahuuu

benimdeeeee ..... ayneee böleyim Eki Görüntüle 341733

notumu aldımmm :)))

efendim bebişimmmm biraz işim vardı gelemedim valla gözüm doymuyo bilemedimm :))

benimdeeeee ..... ayneee böleyim Eki Görüntüle 341733 [/QUOTE]

ohhh toplantıdan yırtmaya çalışıo bak bak onuniçin midesini ağrıtacakkk sanada afiyet olsun cnmm...bende notumu aldımdıkıss walla ne bu aç gözlülük böle benimde doymuo wallaaa..şimdide çikolata yedim...nolcak sonumuz bölee bilmem... böle şişkolardan olsak keşkeee

ayyyyy keşkeee öle olsakk amaç o ama bilemedim bak ben neskafe içmeyeli 1 yıldan fazla olmuştur bugün sabah bi elimde browni bi elimde kahve kendimi kaybettimm düşün yanee

ayyyyy keşkeee öle olsakk amaç o ama bilemedim bak ben neskafe içmeyeli 1 yıldan fazla olmuştur bugün sabah bi elimde browni bi elimde kahve kendimi kaybettimm düşün yanee

bende nescafeyi sade ve şekersiz içerdim ama artık şeker atıom ve süttozu koyuyom şuandada burnuma o kadar güzel kokuyoki yapcam yine walla sabah içmiştim ama yine içecem...afiyet olsun yarasın bideneme

offff ya kızlar içim geçiyor sanki gondol dayım gibi ,sanki yrürken boşluktayım vucudumu dengede tutamıyorum sürekli midem kıyılıyor offff ya son 7-8 gündür acayip sol göğüs altında ağrı var ,hiç olmadığım kadar gaz problemi var kırmızı kart görmeden bir geçeydi bu hafta.Aranızda benzer sorunları olan varmı????

ben bennn kırmızı görcem gibi ama dengede durup yürüyemiom hooopppp devrilivercem gibi gelio...çok gazım var...karnım acaip şiş fermuarım açık oturuom şuanda...bide başımda dönme var bugün ay..kaç kere oldu hafif böle aniden azcık sallayıverio okadar..ama benim kırmızı kartım geliooo kesinnn..

seray her bat döneminde oluyormu? bak benim ikinci hamileliğim olacak 6 yıl önce budurumları yaşamadım ama bu gebelik planlı gebelik olacağından kendimi sürekli kontrol ediyorum.Yalnız yanlış anlamayında yumurtlama günüm 28 ocaktı ve o gün kesin hamile kaldın diye içimden birses resmen fısıldadı.Ayrıca ben hiçbir zaman bukadar gaz sancısı yaşamadım ve ayrıca kendimi dengede tutamama gibi bir durum yaşamadım bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…