- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.541
canım günü geldimi?belki başka bişeyin lekelenmesidir.inşallah
yok güzelim gelmedi 9uydu geçen ayda 3 gün önce oldum...ama hülyacım o kadar azdıki leke ve demin gittim bu sefer bişe gelmedi peçeteye...bilemiom walla...sinyal verio sanırım...başka bişeyin sinyaliysede bilmiom artık...kısmet...ben yemeğe geçiom görüşürüz gelince...
saol canımmm...kolay gelsin sana ben yemeğe gidicem birazdan...bilgilerini verde not alayım...
saol canımmm...kolay gelsin sana ben yemeğe gidicem birazdan...bilgilerini verde not alayım...
tamam tatlım afiyet bal şeker olsun.inşallah yerşleme lekesi felandır.dularım sizlerle.
olurmu cnm kimseyi atmadık haftasonu çizelgeyi azıcık katlettimde eklicem senide yanlız bi problem var ekleyemiyorum düzeltim eklicem :))Merhaba hanımlar duruşmalardan vakit buldukça foruma girebiliyorum ve vakit oldukça okuya biliyorum yazılarınızı.Rabbimden hastalara acil şifa,bebek bekleyenlere sağ sağlim kurtuluş,bebek isteyenlerinde Rabbim sesini duysun diye temenni ediyorum.Çizelgeden beni atmışsınız :)))) mutlaka bir yanlışlık ile olmuştur liste düzenlemesi yapıyordunuz neyse sağlık olsun 8-9 şubat bir anda geçsin bitsin kırmızı kartsız inşaallah buay kimse kart görmesin (amin)sevgiler.......
aynen öle cnm hepimiz için hayıorlısı bak ne güzel sölemiş kocan bende bekliyorum ya kociş biliyo gergin oldugumu hersabah ben işe gelirken o uyuyo oluyo çıkarken öpüyorumm her sabah sana aşığım karıcım dua ederek git diyoo eritiyo beni :)) ayyy cnm yedim köfte falan ama içinde ne vardı bilmiyom ağrım çogalırsa ben kaçarım eve toplantıya kalmam :))tabi canım işin şakasıydı o öğğğ mecbur kalırsam bal gibide yapcam...walla gördüm ben bitti benim umudum...eşime mesaj attım...olsun canım bu kadar düşünme nolur.ikimizde sağlıklıyız olur allahın izniyle yazmışşşş...canım benim yaaa...bende dedimki korkuom düşükten sonra bişimi olduda olmuo die tedirginim yazdım...öle işteee napalım kısmet nezamansa ozamanı beklicezz..
afiyet olsunnnnn karabiber yeme haaaa miden lazım sana akşam spagetti yicen evde
Eki Görüntüle 341707
merhaba cnmmm hoşgeldinnn...kimseyi listeden silmioz canımm...listede düzenleme yapıodu tubiş o nedenle karıştı geçmişi okursan ordada yazıo bakmayın o listeye...tubişim işlerden fırsat bulursa düzenlicek baştann...dualarına kocaman aminnnnnnnnnn diorummm...
iii bari süpper ihmal etme cnm :))Dr la görüştüm ve hastanedeyim yarın sabah 10da gelırsın dedi.dr gidecegim yarın bi tahlil yapsın bakem.
afiyet bal şiker olsunnn :))yok güzelim gelmedi 9uydu geçen ayda 3 gün önce oldum...ama hülyacım o kadar azdıki leke ve demin gittim bu sefer bişe gelmedi peçeteye...bilemiom walla...sinyal verio sanırım...başka bişeyin sinyaliysede bilmiom artık...kısmet...ben yemeğe geçiom görüşürüz gelince...
efendim bebişimmmm biraz işim vardı gelemedim valla gözüm doymuyo bilemedimm :))tubişşşşşşşşşş ne yiyon kuzucum böleee...gelemedin 2 saat olduu!!!! doyuramadık seni wallahhh
uykuuuuuu bi bırak yakamı yahuuu
notumu aldımmm :)))olurmu cnm kimseyi atmadık haftasonu çizelgeyi azıcık katlettimde eklicem senide yanlız bi problem var ekleyemiyorum düzeltim eklicem :))
aynen öle cnm hepimiz için hayıorlısı bak ne güzel sölemiş kocan bende bekliyorum ya kociş biliyo gergin oldugumu hersabah ben işe gelirken o uyuyo oluyo çıkarken öpüyorumm her sabah sana aşığım karıcım dua ederek git diyoo eritiyo beni :)) ayyy cnm yedim köfte falan ama içinde ne vardı bilmiyom ağrım çogalırsa ben kaçarım eve toplantıya kalmam :))
iii bari süpper ihmal etme cnm :))
afiyet bal şiker olsunnn :))
33 Yaş,mersin, avukat,bat 9 şubat...
notumu aldımmm :)))
efendim bebişimmmm biraz işim vardı gelemedim valla gözüm doymuyo bilemedimm :))
benimdeeeee ..... ayneee böleyim Eki Görüntüle 341733
ohhh toplantıdan yırtmaya çalışıo bak bak onuniçin midesini ağrıtacakkksanada afiyet olsun cnmm...bende notumu aldımdı kıss walla ne bu aç gözlülük böle benimde doymuo wallaaa..şimdide çikolata yedim...nolcak sonumuz bölee bilmem... böle şişkolardan olsak keşkeee
ayyyyy keşkeee öle olsakk amaç o ama bilemedim bak ben neskafe içmeyeli 1 yıldan fazla olmuştur bugün sabah bi elimde browni bi elimde kahve kendimi kaybettimm düşün yanee
offff ya kızlar içim geçiyor sanki gondol dayım gibi ,sanki yrürken boşluktayım vucudumu dengede tutamıyorum sürekli midem kıyılıyor offff ya son 7-8 gündür acayip sol göğüs altında ağrı var ,hiç olmadığım kadar gaz problemi var kırmızı kart görmeden bir geçeydi bu hafta.aranızda benzer sorunları olan varmı????
saol cnmmm...inşallah öledirr...allahım dualarımızı kabul etsin...dr a mı gidiosun yarın...ohhh hadi bakalım...bebişi görcenn...
ayyyyy keşkeee öle olsakk amaç o ama bilemedim bak ben neskafe içmeyeli 1 yıldan fazla olmuştur bugün sabah bi elimde browni bi elimde kahve kendimi kaybettimm düşün yanee
ben bennn kırmızı görcem gibi ama dengede durup yürüyemiom hooopppp devrilivercem gibi gelio...çok gazım var...karnım acaip şiş fermuarım açık oturuom şuanda...bide başımda dönme var bugün ay..kaç kere oldu hafif böle aniden azcık sallayıverio okadar..ama benim kırmızı kartım geliooo kesinnn..Eki Görüntüle 341752
evet canım dr gidiyorum. ıdrar yaparken yanmam dolayısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?