- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.521
ilk tüp bebek trasferim ayın ikisinde oldu. Hiç belirti yok bakalım şimdilik.... Tutunmadımı diye düşünüyorum... Kısmet tabi herşey... Eğer tutunursa ocak ayından itibaren sayılıyor sanırım... Yani adetimin ilk gününden itibaren.... Her aşaması çok yorucu ve heyecan verici... Oooofffff bi an önce test yapmak istiyorum ama yaaaa
ayyy cnmmbencede geçsinnn :)) travazol cnm doğru kız fitil çok kolayy oraya koyup yatıyosun orda eriyogeçsin tubişimin mide ağrısı yaaa...walla kuzucum doktora gitmem zorr...travazol muydu o kremden alcam inşallah bugün...ama dün akşamki kadar kötü değil şimdilik...fitil hiç kullanmadım ayy ürpertio beni
yok yok bakma cesaret edemem ben onu kullanmaya
iyiyim tatlım işte bugün kocacımın doğum günü onun için bi şeyler planlıyorumda çocukları anneme postalıcam işte kocişimle ayrı zaman geçireyim dimi ama
oooo desene bugün başbaşa süper bi gün geçircen...doğum günü kutlu olsun sizlerle birlikte nice mutlu seneler diliyorum...
ohhhh ne güselll kahvaltıya gidiooooo....afiyet olsun cnmmm...kaçma kız Allahın izniyle git gel...
ahhh cnm yaa endoskopi olayı olmasa hemen gitcem ama ondan korkuyomkıyamam ya hemen dktra git baktır sakın ihmal etme önemli çünkü aman dikkat et annem artık çok dikkat ediyo şimdi iyi şükürler olsun çok çekmişti nyse grşrz taglım ben gidiyim çağırıyolar telim durmadan çalıyo öptüm kendine iyi bak
yaaaa evet cnm yaaa malesef bide bugün bitmicek zatenn akşam toplantı var şafak karanlık yanee :)) ayyy keikee bozsan cnmm yaa duacın oluruz valla :)) zaten şu kredi işi bitsin kenara doğum için 3 4 bin atsam hemen çıkcam dayanamıyom artık burayatubişimmm yine yoğun bi güne başladı sanırımm...bende diye diye bozacam o telefonları...yok yokk bilgi işlem merkezini bozacamkökten çözümm
ilk tüp bebek trasferim ayın ikisinde oldu. hiç belirti yok bakalım şimdilik.... tutunmadımı diye düşünüyorum... kısmet tabi herşey... eğer tutunursa ocak ayından itibaren sayılıyor sanırım... yani adetimin ilk gününden itibaren.... her aşaması çok yorucu ve heyecan verici... oooofffff bi an önce test yapmak istiyorum ama yaaaa
kızlarrrrr....napıonuzzz...
ayyy cnmmbencede geçsinnn :)) travazol cnm doğru kız fitil çok kolayy oraya koyup yatıyosun orda eriyo
ahhh cnm yaa endoskopi olayı olmasa hemen gitcem ama ondan korkuyom(
yaaaa evet cnm yaaa malesef bide bugün bitmicek zatenn akşam toplantı var şafak karanlık yanee :)) ayyy keikee bozsan cnmm yaa duacın oluruz valla :)) zaten şu kredi işi bitsin kenara doğum için 3 4 bin atsam hemen çıkcam dayanamıyom artık buraya(
cnm daha çok erken inşallah tutmuştur :)) evet cnm son adet tarihinden sayılıyo hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah :))
napalım cnmm aynı valla Eki Görüntüle 341594 aynen böleyim bi göslüklerim yokkk sen napıyosun ???
yaaa kızım mecbur kalırsan bigün görürsün ööğğğ ü :)) evet cnm malesef iptal olma gibi bi ihtimal yok bugün burdayımmayyyy erimesin yok Eki Görüntüle 341603 istemem...ööğğğğğ..karanlıklaramı bırakacaklar bugün seniiii kıyamam yaaa...inşallah iptal olur toplantı ...patronun işi çıkarrr....ay ne kötüyüm ya ben bugünn
napimmm kimsecikler yazmayınca işe verdim kendimi maaşları hazırlıom...ne zaman ödeneciği meçhul ama yapimde bitsin bariii...bende göslükde varr
yaaa benimkisilerde gelicekler galibaaa yaaaa yemeyelimmmmmm tamamen kırmızıları görmeden umudu kesmiyoruz :))tubişşşşş benim kırmızı kart sinyallerini verio yavaştan...çok az pembemsi leke geldi peçeteye...devamı gelir heralde ama anca akşama gelir....yine erken yiyom kartı
bende yicem galiba hiç bi belirti yok
yaaa kızım mecbur kalırsan bigün görürsün ööğğğ ü :)) evet cnm malesef iptal olma gibi bi ihtimal yok bugün burdayımm( ayyy bidenem kötüü diilsin sadece beni düşünüyosun :))
yaaa benimkisilerde gelicekler galibaaa yaaaa yemeyelimmmmmm tamamen kırmızıları görmeden umudu kesmiyoruz :))
bendeeeeeeee(
kızlarr ben yemegee gidiyorummm öpüyorumm sizi :))
merhaba hanımlar duruşmalardan vakit buldukça foruma girebiliyorum ve vakit oldukça okuya biliyorum yazılarınızı.rabbimden hastalara acil şifa,bebek bekleyenlere sağ sağlim kurtuluş,bebek isteyenlerinde rabbim sesini duysun diye temenni ediyorum.çizelgeden beni atmışsınız :)))) mutlaka bir yanlışlık ile olmuştur liste düzenlemesi yapıyordunuz neyse sağlık olsun 8-9 şubat bir anda geçsin bitsin kırmızı kartsız inşaallah buay kimse kart görmesin (amin)sevgiler.......
Merhaba hanımlar duruşmalardan vakit buldukça foruma girebiliyorum ve vakit oldukça okuya biliyorum yazılarınızı.Rabbimden hastalara acil şifa,bebek bekleyenlere sağ sağlim kurtuluş,bebek isteyenlerinde Rabbim sesini duysun diye temenni ediyorum.Çizelgeden beni atmışsınız :)))) mutlaka bir yanlışlık ile olmuştur liste düzenlemesi yapıyordunuz neyse sağlık olsun 8-9 şubat bir anda geçsin bitsin kırmızı kartsız inşaallah buay kimse kart görmesin (amin)sevgiler.......
hoşbulduk canım zaten silmediğini geçmişi okuyarak anladım sadece latife yaptım sevgiyle kalın...[/QUOTE]merhaba cnmmm hoşgeldinnn...kimseyi listeden silmioz canımm...listede düzenleme yapıodu tubiş o nedenle karıştı geçmişi okursan ordada yazıo bakmayın o listeye...tubişim işlerden fırsat bulursa düzenlicek baştann...dualarına kocaman aminnnnnnnnnn diorummm...
kızlarrrrr....napıonuzzz...
iyi napalım öğlen arası yemegimi yedim bakınıyom şimdik
ayyy cnmmbencede geçsinnn :)) travazol cnm doğru kız fitil çok kolayy oraya koyup yatıyosun orda eriyo
Ahhh cnm yaa endoskopi olayı olmasa hemen gitcem ama ondan korkuyom(
yaaaa evet cnm yaaa malesef bide bugün bitmicek zatenn akşam toplantı var şafak karanlık yanee :)) ayyy keikee bozsan cnmm yaa duacın oluruz valla :)) zaten şu kredi işi bitsin kenara doğum için 3 4 bin atsam hemen çıkcam dayanamıyom artık buraya(
cnm daha çok erken inşallah tutmuştur :)) evet cnm son adet tarihinden sayılıyo hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah :))
tubişşşşş benim kırmızı kart sinyallerini verio yavaştan...çok az pembemsi leke geldi peçeteye...devamı gelir heralde ama anca akşama gelir....yine erken yiyom kartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?