2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

canım rabbim gönlüne göre versin bu ay ınşallah tutar.

ayyy cnmmbencede geçsinnn :)) travazol cnm doğru kız fitil çok kolayy oraya koyup yatıyosun orda eriyo
ahhh cnm yaa endoskopi olayı olmasa hemen gitcem ama ondan korkuyom (
tubişimmm yine yoğun bi güne başladı sanırımm...bende diye diye bozacam o telefonları...yok yokk bilgi işlem merkezini bozacam kökten çözümm
yaaaa evet cnm yaaa malesef bide bugün bitmicek zatenn akşam toplantı var şafak karanlık yanee :)) ayyy keikee bozsan cnmm yaa duacın oluruz valla :)) zaten şu kredi işi bitsin kenara doğum için 3 4 bin atsam hemen çıkcam dayanamıyom artık buraya (

cnm daha çok erken inşallah tutmuştur :)) evet cnm son adet tarihinden sayılıyo hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah :))

ayyyy erimesin yok Eki Görüntüle 341603 istemem...ööğğğğğ..karanlıklaramı bırakacaklar bugün seniiii kıyamam yaaa...inşallah iptal olur toplantı ...patronun işi çıkarrr.... ay ne kötüyüm ya ben bugünn

napalım cnmm aynı valla Eki Görüntüle 341594 aynen böleyim bi göslüklerim yokkk sen napıyosun ???

napimmm kimsecikler yazmayınca işe verdim kendimi maaşları hazırlıom...ne zaman ödeneciği meçhul ama yapimde bitsin bariii...bende göslükde varr

Son düzenleme:
tubişşşşş benim kırmızı kart sinyallerini verio yavaştan...çok az pembemsi leke geldi peçeteye...devamı gelir heralde ama anca akşama gelir....yine erken yiyom kartı

yaaa kızım mecbur kalırsan bigün görürsün ööğğğ ü :)) evet cnm malesef iptal olma gibi bi ihtimal yok bugün burdayımm ( ayyy bidenem kötüü diilsin sadece beni düşünüyosun :))
tubişşşşş benim kırmızı kart sinyallerini verio yavaştan...çok az pembemsi leke geldi peçeteye...devamı gelir heralde ama anca akşama gelir....yine erken yiyom kartı
yaaa benimkisilerde gelicekler galibaaa yaaaa yemeyelimmmmmm tamamen kırmızıları görmeden umudu kesmiyoruz :))
bende yicem galiba hiç bi belirti yok

bendeeeeeeee (

Merhaba hanımlar duruşmalardan vakit buldukça foruma girebiliyorum ve vakit oldukça okuya biliyorum yazılarınızı.Rabbimden hastalara acil şifa,bebek bekleyenlere sağ sağlim kurtuluş,bebek isteyenlerinde Rabbim sesini duysun diye temenni ediyorum.Çizelgeden beni atmışsınız :)))) mutlaka bir yanlışlık ile olmuştur liste düzenlemesi yapıyordunuz neyse sağlık olsun 8-9 şubat bir anda geçsin bitsin kırmızı kartsız inşaallah buay kimse kart görmesin (amin)sevgiler.......

tabi canım işin şakasıydı o öğğğ mecbur kalırsam bal gibide yapcam...walla gördüm ben bitti benim umudum...eşime mesaj attım...olsun canım bu kadar düşünme nolur.ikimizde sağlıklıyız olur allahın izniyle yazmışşşş...canım benim yaaa...bende dedimki korkuom düşükten sonra bişimi olduda olmuo die tedirginim yazdım...öle işteee napalım kısmet nezamansa ozamanı beklicezz..

kızlarr ben yemegee gidiyorummm öpüyorumm sizi :))

afiyet olsunnnnn karabiber yeme haaaa miden lazım sana akşam spagetti yicen evde

merhaba cnmmm hoşgeldinnn...kimseyi listeden silmioz canımm...listede düzenleme yapıodu tubiş o nedenle karıştı geçmişi okursan ordada yazıo bakmayın o listeye...tubişim işlerden fırsat bulursa düzenlicek baştann...dualarına kocaman aminnnnnnnnnn diorummm...

Son düzenleme:

buarada tunacım bilgilerinii baştan verirsen seviniriz...bulmak zor olabilir şimdi...yaşın yaşadığın şehir vede bat ın ...şimdiden teşekkürler ayrıca mesleğini de yaz onu eklemeye çalışıodu zaten tubiş..

merhaba cnmmm hoşgeldinnn...kimseyi listeden silmioz canımm...listede düzenleme yapıodu tubiş o nedenle karıştı geçmişi okursan ordada yazıo bakmayın o listeye...tubişim işlerden fırsat bulursa düzenlicek baştann...dualarına kocaman aminnnnnnnnnn diorummm...[/QUOTE]
hoşbulduk canım zaten silmediğini geçmişi okuyarak anladım sadece latife yaptım sevgiyle kalın...

hoşbulduk canım zaten silmediğini geçmişi okuyarak anladım sadece latife yaptım sevgiyle kalın...[/QUOTE]

saol canımmm...kolay gelsin sana ben yemeğe gidicem birazdan...bilgilerini verde not alayım...

Son düzenleme:

bugunkü mesai uzun olcak desene:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…