2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

zeynepppp mrb cnmmm hoşgeldinnn nerelerdesin?nasılsın?

iyiym canım bugün hiç vakit olmadı giremedim şöyle bi geçişe bakayım dedim yazını yeni gördüm..çok üzüldüm gelmiş kırmızılar ..(ama herşeyin hayırlısı her son bir başlangıç nede olsa ama insan o gelmeden önceki 1-2gün daha bi ümitlenip geldikten sonraki 1-2 gün aptal gibi dolaşıyo bunu maalesef her halukarda yaşıyoruz..bakalım bizim durumumuz nolucak bendede arada kasıklarımda ağrı vardı ama bugün biraz fazla akıntı geliyo inşallah hastalanmadan önceki akıntı değildir bilmiyorum valla karmaşık duygular içerisindeyim herzamanki gibi..tugbada yarın test yapıcakmış bakalım hayırlısıyla inşallah iyi haberler verir ..:)

canım allah razı olsun yardım ediyo bugün yatak odasından tutta bebek odasına kadar temizledim oturma odsası yaptı eşim kendime güvenim gelir diye bebek odasınada bilgisayarı taşıdık kavga dövüş ama gen galip olan ben oldum saat 2 di yassıyı kıldım anca fırsat buldum yazıyorumduşumu aldım nasıl rahatladım nasip olursada yarın mutfagı banyoyu ve yemek odsasını temizlcem dip köşe eşim perşembe günü iş için safranboluya gidicek salı anca dönerim dedi benide anneme bırakıcak çok özlücem onu çok gitmesin diye bakıyorum ama hanım ne yapayım ekmek parası dedi rabbim hayırlısıyla gitmeyi gelmeyi nasip etsin işşallahcanım bu arada yardım ediyo etmsinee çenemden mecbur yapıyobu arada makarna yedinmi merak ettim ah nelerden uzagım bir bilsen
canım üzülme ne olur ya benide üzüyosunvardır rabbimin bir bildigi inan buna hamile kalamasaydım ben kalamzdım çok zor gebe kalıyodum çünkü yeterki yaradan ol desin inan öyle bir anda gelirki emanetin sen bile şaşar kalırsın benim gibirabbim en hayırlısından en saglıklısından nasip etsin işşallah tez zamanda

hayırlı haberlerle git hayırlı haberlerle gel işşallah o doktorda aynı şeyi derse başkasınada görünmeyi ihmal etme allah korusun olumsuz bişeyde çıkarsa sakın üzülme yaradnın bildigi var ben mesela 3 kayıp yaşadım ama hep dedim rabbim bildigin bişey varki evlatlarımı aldın yanına sen verdin sen aldım bopynum kıldan ince dedim herseferinde inan ozaman insanın canı daha az yanıyo

kızlarrr günaydınnnn
sabah idrar testi yaptım sonuç negatif kırmızıların gelmesini bekliyorum üzülmedim çünkü hayırlısı buymuş demek elbet gelicek bebişte :))

kızlarrr günaydınnnn
sabah idrar testi yaptım sonuç negatif kırmızıların gelmesini bekliyorum üzülmedim çünkü hayırlısı buymuş demek elbet gelicek bebişte :))

günaydınnnnn....bende dahaa adet olmadımmm.amaaa testt yapmayaa gücüm yokk.senni kaç gününn geçtiiii

hayırlısı olsun cnmm iyiyiz bizsen nasılsın ... bende reglimi bekliyorum :)) artık umudum mart :)) belkide bebeğimi dünyaya getireceğim ayda yeni bir umut filizlenir içimde :))

canım hayde bakalım senden güzel haberler alırız inşalalh.kolay gelsin canım cok germe kendını işyerinde
cnm malesef negatiff ama üzülmüyorum umutluyum :))
biz iyiyiz cnm hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah :))
bidenem benimmm balımmm sende iyiki varsınnn bende öle düşünüyorum bu ay için hadi bakalım kısmet martta bekliyoruz inşallah bizim nazlı bebişleri :))
iyi akşamlar arkadaşlar isteyen herkese allahım nasip etsin bende bu ay hamişlerindenim allah kucağımada almayı nasip eder inş
tebrikler allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
valla süppersin hoşgeldinn buarada ben hep yapim dedim şu kürleri ama hep bi aksilik çıktı inşallah sen önümüzdeki canlı şahidi olursunda bizde umutla başlarız :)) güzel haberlerini bekliyoruz :))
tebrikler cnm allah sağsağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah :)
merhaba cnmmm maleseff bu ayda tutmadı umudum mart :))

ayyyy paşammmm kıyamam tut kız kocişi bağla gidemesin :))) tabiki cnm iş bu yapcak bişi yok ama bak kısa süreli gidiyo ya bikaç hafta olmasaydı ... allah sağ sağlim sana kavuştursun inşallah :))ayyy haftasonu çalıştım evde diildim evimi temizleyemedim bu cumartesi ölücem yorgunluktan galiba ( bu arada makarnayı yemedim ama ne farketti burdakiler tutturdu dürüm yiyelim die dürüm yedim bu hafta son kaçamaklarım haftaya doğru beslenmeye başkıyorum ne güzel 6 kilo verdim sonra azıttım sen döv beni paşamm yoksa ben akıllanmıcam :))

günaydınnnnn....bende dahaa adet olmadımmm.amaaa testt yapmayaa gücüm yokk.senni kaç gününn geçtiiii

günaydın cnm geçen ay 9 unda olmuştum yane günüm geçmedi ama olsaydı silikte olsa çift çizgi görürdüm malesef yok umutlarım mart artık kırmızı kartımı bekliyom :))

günaydın cnm geçen ay 9 unda olmuştum yane günüm geçmedi ama olsaydı silikte olsa çift çizgi görürdüm malesef yok umutlarım mart artık kırmızı kartımı bekliyom :))

hımmm dahada belliii olmaz kısmett bakalımm.bendee cumartesinii bekliycemmm bi testte ben yapcamm.polikistikmiii vAR SENDEE

hımmm dahada belliii olmaz kısmett bakalımm.bendee cumartesinii bekliycemmm bi testte ben yapcamm.polikistikmiii vAR SENDEE

yok cnm bende hiç bişi yok bütün muayene ve testlerimi bu ay yaptırdım 2 kezde mayene oldum herşey temiz dedi doktor sadece kısmet beklioruz bakalım ne zaman gelicek nazlı meleğim :))

yok cnm bende hiç bişi yok bütün muayene ve testlerimi bu ay yaptırdım 2 kezde mayene oldum herşey temiz dedi doktor sadece kısmet beklioruz bakalım ne zaman gelicek nazlı meleğim :))

valaa çok nazlandııı bu bebişlerdeeee.....bende de aynıı biiişimizz yok çok şükürr karı kocaa fakattt gelmedii bebişimm nedendsee sadece 3 aydırrr adet düzensizligi yaşıyorum.oda asılmadan sonra olduuu

Günaydınlar kızlar,

tuğbacım sağlık olsun martta beraber oluruz yine :)
benimde dünden beri dayanılmaz bel ağrım var sanırım bende hasta olacağım

aynen öle vallaaa :)) gelcekler gelceklerde nazamn acaba :)) asılmadan sonramı??
Günaydınlar kızlar,

tuğbacım sağlık olsun martta beraber oluruz yine :)
benimde dünden beri dayanılmaz bel ağrım var sanırım bende hasta olacağım

günaydın cnmm aynen öle marta umutla bakıyorum artık :)) biran önce gelsin kırmızı kartım :))

çok saol cnmmm..aynen dediğin gibi herşeyin hayırlısı doğru zamanı bekliolar demekki yüce rabbimin bi bildiği vardır elbet...hadi bakalım senden güzel haberler alalımm inşallahh...

iyiyim şimdi paşamm...sizler ve kocişim iyi geldi bana

kızlarrr günaydınnnn

olsun canım kırmızıları görmeden umut kaybetmek yok...dün kocişim dediki nie bukadar üzülüosun düşünme bu kadar kendini hasta edicen dedi...hem Allah verecek onu bize o en doğru zamanı bekliodur dedi...daha evimiz yok giderlerimizi aldığımız maaşlarla (başkalarına göre iyi kazansakda) anca karşılıoz...belki bu yüzden Allah dogru zamanı beklio dedi...6-7 ay olmucak belki dedi...2-3 yıl olmasa bende düşünürüm neden olmuyo die dedi...öle işte bayağ moral verdi bana dünn...ayyyy ne kadar dedi dedim demii

aynen öle vallaaa :)) gelcekler gelceklerde nazamn acaba :)) asılmadan sonramı??

günaydın cnmm aynen öle marta umutla bakıyorum artık :)) biran önce gelsin kırmızı kartım :))

evett canimm 3 ay önce asılamaa olmustumm.tabii tutumadiiii ondan sonra düzensizligim başladii

ayyy cnm benim doğru ölemiş kocişin bizde biliyoruz aslında ama yaşadıgımız için birkez o duyguyu hemen olsun istiyoruz ben artık takmamaya çalışıcam nekadar mümkün bilmiyom ama doktora gittim tüm testlerimi yaptırdım allaha şükür sorun yok bundan sonrası hayırlısı artık :)) umudum yok bu ay için cnm malesef kırmızı kartımı bekliyom :))
evett canimm 3 ay önce asılamaa olmustumm.tabii tutumadiiii ondan sonra düzensizligim başladii

aşılama :)) şimdi anladım tekrar bi doktora görün istersen için rahatlar :))

bende takmıcam artıkkk...rahat bırakacam kendimiii...napalım böle kasmaktan hasta olcaz wallaa...dur daha görmedin kırmızı kartı kuzucumm....hemende kapılma ümitsizliğe ama takmada emi..

bende takmıcam artıkkk...rahat bırakacam kendimiii...napalım böle kasmaktan hasta olcaz wallaa...dur daha görmedin kırmızı kartı kuzucumm....hemende kapılma ümitsizliğe ama takmada emi..

aynen öle valla... ama cnm hiç bi belirti yokki çok az adet olucakmışım gibi kasık ağrım var akıntı falan hiç bişe yokkk :))

aynen öle valla... ama cnm hiç bi belirti yokki çok az adet olucakmışım gibi kasık ağrım var akıntı falan hiç bişe yokkk :))

hmmmm olsun yinede ben ümitle bekliommm kırmızıda gelse yeni bi başlangıç yapacann...oda güselll.. iyiki kırmızılarda gelio...gelmese daha vahim olurdu durumumuz

günaydın kızlar..maalesef bende hastalandım erken geldi benim kırmızılar.ne dersek diyelim elde olmuyor işte üzülüyorum çok üzülüyorum yine sabaha karşı tam ezanla birlikte uyandım bi baktım gelmiş benim kırmızılar sonra uyu uyuya bilirsen ağladım ağladım yine sinirlerim bozuldu.artık bebeğimiz olsun diyeli 6.ay oldu ki bu ay adet bitiminden hastalanmama 1hafta kalana kadar gün aşırı birlikte olduk aksatmadan acaba bi doktora gitsekmi eşimle birlikte bana bi akıl verin kızlar nereye gideyim hangi bölüme ne doktoruna beynim durmuş halde ne yapcağımı bilmiyorum ...(

canım üzülme hem daha 6 ay olmuşşş 1 sen süre verio doktorlar...hiç bi problem yoktur inşallah martta alacaz güzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…