- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.621
zeynepppp mrb cnmmm hoşgeldinnn nerelerdesin?nasılsın?
canım allah razı olsun yardım ediyo bugün yatak odasından tutta bebek odasına kadar temizledim oturma odsası yaptı eşim kendime güvenim gelir diye bebek odasınada bilgisayarı taşıdık kavga dövüşayyyy paşam valla şaplak kuvvetliymiş evde olan makarnayı ölsem yemem artıkk ayrıca kociş halimden memnun ben rahatsızım :)) ayyyy ne güzell ya benim kociş bana hiç yardım etmiyo(
bende öle istiyommmm(
canım üzülme ne olur ya benide üzüyosunsanmıom canım ya bide öle ümit edip beklemek istemiommm...kesilmesin gelsinnn son gelişi olsun inşallahhhhhhhhhh
bi bilsemmm yap kuzucum sen yap bakalım hadi hamiş olda mutlu et beniiii
değiştir tubişimmm nette hesaplattım yine...7 si olur die tahmin ediodum ama 5 mart hesapladı bilmiom artık...umudum mart valla geçen hamileliğimdede en son 24 martta adet olmuştum...bide martta olim sadece sonra olmayim yaaa nolurrr Allahımmmm yaaaasızladı burnumun direğiiii ağlamamak için sıkıom kendimiii..çok üzülmedim ama doldum iyice ben yaaaa... bendede vardı en az 10 tanesi yaaa...
selam millet nasılsınız...
ben yarın doktora gidicem bebeğimin kalbi bu seferde atmazsa diye korkuyorum. hiç bulantım yok...
bebeğin gelişimide azalmıştı 1 haftada 2 gün ilerlemişti hatırlıyorsanız...
kızlar bana kızcaksınız ama yine aynı doktora gitçem. eğer bu doktor kötü bir şey derse ertesi günü daha uzman bir doktora gitçem...
kızlarrr günaydınnnn
sabah idrar testi yaptım sonuç negatif kırmızıların gelmesini bekliyorum üzülmedim çünkü hayırlısı buymuş demek elbet gelicek bebişte :))
hayırlısı olsun cnmm iyiyiz bizsen nasılsın ... bende reglimi bekliyorum :)) artık umudum mart :)) belkide bebeğimi dünyaya getireceğim ayda yeni bir umut filizlenir içimde :))kızlar selam :)
keyifler yerindedir inşallah.benim umudum artık şubat sonu.hayırlısı bakalım.
regl oldum. tüm belirtiler kesildi. gerçi şimdilerde de midem bulanıyo ama bişey yoktur artık.naPALIM HAYIRLISI OLSUN
cnm malesef negatiff ama üzülmüyorum umutluyum :))canım hayde bakalım senden güzel haberler alırız inşalalh.kolay gelsin canım cok germe kendını işyerinde
biz iyiyiz cnm hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah :))selam millet nasılsınız...
ben yarın doktora gidicem bebeğimin kalbi bu seferde atmazsa diye korkuyorum. hiç bulantım yok...
bebeğin gelişimide azalmıştı 1 haftada 2 gün ilerlemişti hatırlıyorsanız...
kızlar bana kızcaksınız ama yine aynı doktora gitçem. eğer bu doktor kötü bir şey derse ertesi günü daha uzman bir doktora gitçem...
bidenem benimmm balımmm sende iyiki varsınnn bende öle düşünüyorum bu ay için hadi bakalım kısmet martta bekliyoruz inşallah bizim nazlı bebişleri :))çok saol cnmmm ...sen beni iice ağlattın şimdi...iyiki varsınızzz...tabiki şükrediyorumm...allahım hepimize nasip edecek elbet birgünn...artık yumurtlama dönemiymiş şuymuş buymuş hiçbirini hesaplamıcam...saldım çayıra mevlam kayıra olacak yaniii...tam eşimin dediği eski karılar gibi olcam...onlar yumurtlamamı biliomuşş..demi ama...rabbim ol desin yeterki...
tebrikler allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :))iyi akşamlar arkadaşlar isteyen herkese allahım nasip etsin bende bu ay hamişlerindenim allah kucağımada almayı nasip eder inş
valla süppersin hoşgeldinn buarada ben hep yapim dedim şu kürleri ama hep bi aksilik çıktı inşallah sen önümüzdeki canlı şahidi olursunda bizde umutla başlarız :)) güzel haberlerini bekliyoruz :))Butun hamiscanlara hayirli dogumlar diliyorummmmmmmmm ve darisi basimiza insallahhhh diyorummm :)
selam arkadaslar bende yeni uye oldum siteye bayadir uye olmadan takip ediyordum sonunda dayanamadim burdayim ve londradayim yani 6 aydir gurbet ellerde:)))
bizde 6 aydir bebek icin calisiyoruz benim yasim 37 ve ilk bebek icin cabaliyoruz son ay reglim 10 gun gecikti sevindik tabii derken megersemki kucuk bir kistim olusmus son ayda doktor hastalanmam icin ilac verdi ama ilaci kullanmama gerek kalmadan 2 gun sonra 13 ocakta hastalandim ve reglimin ilk gunu sogan kurune basladim cok duzenli yaptim bittigi gibide incir ve havuc kurune basladim ve 5 subatta tekrar hastalandim suan kurumun 11.gunundeyim bakalim merakla ve inanarak sonucu bekliyorum .
bu siteyi o kadar cok takip ettimki eger bu kurler sonucunda hamilelik olursa ilk sizlerle paylasmayi istedigim icin uye oldum hepimizden hepimize mujdeli haberler vermek dilegiyle :))))
belki subat olmadi mart o da olmadi nisan ................diye uzarrrr gider sonucta kaderde ne varsa o olur ki en dogru zamanda hayirli olan zamandir ; Allah hayirli zamanda hayirli olan bebislerimizi nasip etsin hepimizeeeeee
mutlu ve sansli gunler :)
tebrikler cnm allah sağsağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah :)merhaba kizlaarr ben de ocak ayinda hamis olanlardanim :) bebisim 6+1 ama hamis kaldigim gun tahmin ediyorumki 6-7-8 ocaktan biri. 28inde mercimegimin kalp atisini gorduk mutluluktan agladik esimle...
coook mutluyum sizlerle hamislik donemimi bebisimin gelisimini mutlulugumu bazen de hamislik doneminin zorluklarini paylasip birlikte yurumek istiyorum bu yolda. insallah Rabbim isteyen herkesin kucagina bebisini verir. istanbul avr. yakasindayiz bu arada. herkesi cok cok opuyorum sevgi ve selamlarla :)
merhaba cnmmm maleseff bu ayda tutmadı umudum mart :))iyiym canım bugün hiç vakit olmadı giremedim şöyle bi geçişe bakayım dedim yazını yeni gördüm..çok üzüldüm gelmiş kırmızılar ..(ama herşeyin hayırlısı her son bir başlangıç nede olsa ama insan o gelmeden önceki 1-2gün daha bi ümitlenip geldikten sonraki 1-2 gün aptal gibi dolaşıyo bunu maalesef her halukarda yaşıyoruz..bakalım bizim durumumuz nolucak bendede arada kasıklarımda ağrı vardı ama bugün biraz fazla akıntı geliyo inşallah hastalanmadan önceki akıntı değildir bilmiyorum valla karmaşık duygular içerisindeyim herzamanki gibi..tugbada yarın test yapıcakmış bakalım hayırlısıyla inşallah iyi haberler verir ..:)
canım allah razı olsun yardım ediyo bugün yatak odasından tutta bebek odasına kadar temizledim oturma odsası yaptı eşim kendime güvenim gelir diye bebek odasınada bilgisayarı taşıdık kavga dövüşama gen galip olan ben oldum saat 2 di yassıyı kıldım anca fırsat buldum yazıyorum duşumu aldım nasıl rahatladım nasip olursada yarın mutfagı banyoyu ve yemek odsasını temizlcem dip köşe eşim perşembe günü iş için safranboluya gidicek salı anca dönerim dedi benide anneme bırakıcak çok özlücem onu çok gitmesin diye bakıyorum ama hanım ne yapayım ekmek parası dedi rabbim hayırlısıyla gitmeyi gelmeyi nasip etsin işşallah canım bu arada yardım ediyo etmsinee çenemden mecbur yapıyo bu arada makarna yedinmi merak ettim ah nelerden uzagım bir bilsen
canım üzülme ne olur ya benide üzüyosunvardır rabbimin bir bildigi inan buna hamile kalamasaydım ben kalamzdım çok zor gebe kalıyodum çünkü yeterki yaradan ol desin inan öyle bir anda gelirki emanetin sen bile şaşar kalırsın benim gibi rabbim en hayırlısından en saglıklısından nasip etsin işşallah tez zamanda
hayırlı haberlerle git hayırlı haberlerle gel işşallah o doktorda aynı şeyi derse başkasınada görünmeyi ihmal etme allah korusun olumsuz bişeyde çıkarsa sakın üzülme yaradnın bildigi var ben mesela 3 kayıp yaşadım ama hep dedim rabbim bildigin bişey varki evlatlarımı aldın yanına sen verdin sen aldım bopynum kıldan ince dedim herseferinde inan ozaman insanın canı daha az yanıyo
günaydınnnnn....bende dahaa adet olmadımmm.amaaa testt yapmayaa gücüm yokk.senni kaç gününn geçtiiii
günaydın cnm geçen ay 9 unda olmuştum yane günüm geçmedi ama olsaydı silikte olsa çift çizgi görürdüm malesef yok umutlarım mart artık kırmızı kartımı bekliyom :))
hımmm dahada belliii olmaz kısmett bakalımm.bendee cumartesinii bekliycemmm bi testte ben yapcamm.polikistikmiii vAR SENDEE
yok cnm bende hiç bişi yok bütün muayene ve testlerimi bu ay yaptırdım 2 kezde mayene oldum herşey temiz dedi doktor sadece kısmet beklioruz bakalım ne zaman gelicek nazlı meleğim :))
aynen öle vallaaa :)) gelcekler gelceklerde nazamn acaba :)) asılmadan sonramı??valaa çok nazlandııı bu bebişlerdeeee.....bende de aynıı biiişimizz yok çok şükürr karı kocaa fakattt gelmedii bebişimm nedendsee sadece 3 aydırrr adet düzensizligi yaşıyorum.oda asılmadan sonra olduuu
Günaydınlar kızlar,
tuğbacım sağlık olsun martta beraber oluruz yine :)
benimde dünden beri dayanılmaz bel ağrım var sanırım bende hasta olacağım
iyiym canım bugün hiç vakit olmadı giremedim şöyle bi geçişe bakayım dedim yazını yeni gördüm..çok üzüldüm gelmiş kırmızılar ..(ama herşeyin hayırlısı her son bir başlangıç nede olsa ama insan o gelmeden önceki 1-2gün daha bi ümitlenip geldikten sonraki 1-2 gün aptal gibi dolaşıyo bunu maalesef her halukarda yaşıyoruz..bakalım bizim durumumuz nolucak bendede arada kasıklarımda ağrı vardı ama bugün biraz fazla akıntı geliyo inşallah hastalanmadan önceki akıntı değildir bilmiyorum valla karmaşık duygular içerisindeyim herzamanki gibi..tugbada yarın test yapıcakmış bakalım hayırlısıyla inşallah iyi haberler verir ..:)
canım allah razı olsun yardım ediyo bugün yatak odasından tutta bebek odasına kadar temizledim oturma odsası yaptı eşim kendime güvenim gelir diye bebek odasınada bilgisayarı taşıdık kavga dövüşama gen galip olan ben oldum saat 2 di yassıyı kıldım anca fırsat buldum yazıyorum duşumu aldım nasıl rahatladım nasip olursada yarın mutfagı banyoyu ve yemek odsasını temizlcem dip köşe eşim perşembe günü iş için safranboluya gidicek salı anca dönerim dedi benide anneme bırakıcak çok özlücem onu çok gitmesin diye bakıyorum ama hanım ne yapayım ekmek parası dedi rabbim hayırlısıyla gitmeyi gelmeyi nasip etsin işşallah canım bu arada yardım ediyo etmsinee çenemden mecbur yapıyo bu arada makarna yedinmi merak ettim ah nelerden uzagım bir bilsen
canım üzülme ne olur ya benide üzüyosunvardır rabbimin bir bildigi inan buna hamile kalamasaydım ben kalamzdım çok zor gebe kalıyodum çünkü yeterki yaradan ol desin inan öyle bir anda gelirki emanetin sen bile şaşar kalırsın benim gibi rabbim en hayırlısından en saglıklısından nasip etsin işşallah tez zamanda
hayırlı haberlerle git hayırlı haberlerle gel işşallah o doktorda aynı şeyi derse başkasınada görünmeyi ihmal etme allah korusun olumsuz bişeyde çıkarsa sakın üzülme yaradnın bildigi var ben mesela 3 kayıp yaşadım ama hep dedim rabbim bildigin bişey varki evlatlarımı aldın yanına sen verdin sen aldım bopynum kıldan ince dedim herseferinde inan ozaman insanın canı daha az yanıyo
kızlarrr günaydınnnn
sabah idrar testi yaptım sonuç negatif kırmızıların gelmesini bekliyorum üzülmedim çünkü hayırlısı buymuş demek elbet gelicek bebişte :))
aynen öle vallaaa :)) gelcekler gelceklerde nazamn acaba :)) asılmadan sonramı??
günaydın cnmm aynen öle marta umutla bakıyorum artık :)) biran önce gelsin kırmızı kartım :))
ayyy cnm benim doğru ölemiş kocişin bizde biliyoruz aslında ama yaşadıgımız için birkez o duyguyu hemen olsun istiyoruz ben artık takmamaya çalışıcam nekadar mümkün bilmiyom ama doktora gittim tüm testlerimi yaptırdım allaha şükür sorun yok bundan sonrası hayırlısı artık :)) umudum yok bu ay için cnm malesef kırmızı kartımı bekliyom :))çok saol cnmmm..aynen dediğin gibi herşeyin hayırlısı doğru zamanı bekliolar demekki yüce rabbimin bi bildiği vardır elbet...hadi bakalım senden güzel haberler alalımm inşallahh...
iyiyim şimdi paşamm...sizler ve kocişim iyi geldi bana
olsun canım kırmızıları görmeden umut kaybetmek yok...dün kocişim dediki nie bukadar üzülüosun düşünme bu kadar kendini hasta edicen dedi...hem Allah verecek onu bize o en doğru zamanı bekliodur dedi...daha evimiz yok giderlerimizi aldığımız maaşlarla (başkalarına göre iyi kazansakda) anca karşılıoz...belki bu yüzden Allah dogru zamanı beklio dedi...6-7 ay olmucak belki dedi...2-3 yıl olmasa bende düşünürüm neden olmuyo die dedi...öle işte bayağ moral verdi bana dünn...ayyyy ne kadar dedi dedim demii
evett canimm 3 ay önce asılamaa olmustumm.tabii tutumadiiii ondan sonra düzensizligim başladii
ayyy cnm benim doğru ölemiş kocişin bizde biliyoruz aslında ama yaşadıgımız için birkez o duyguyu hemen olsun istiyoruz ben artık takmamaya çalışıcam nekadar mümkün bilmiyom ama doktora gittim tüm testlerimi yaptırdım allaha şükür sorun yok bundan sonrası hayırlısı artık :)) umudum yok bu ay için cnm malesef kırmızı kartımı bekliyom :))
aşılama :)) şimdi anladım tekrar bi doktora görün istersen için rahatlar :))
bende takmıcam artıkkk...rahat bırakacam kendimiii...napalım böle kasmaktan hasta olcaz wallaa...dur daha görmedin kırmızı kartı kuzucumm....hemende kapılma ümitsizliğe ama takmada emi..
aynen öle valla... ama cnm hiç bi belirti yokki çok az adet olucakmışım gibi kasık ağrım var akıntı falan hiç bişe yokkk :))
kızlarrr günaydınnnn
günaydın kızlar..maalesef bende hastalandım erken geldi benim kırmızılar.ne dersek diyelim elde olmuyor işte üzülüyorum çok üzülüyorum yine sabaha karşı tam ezanla birlikte uyandım bi baktım gelmiş benim kırmızılar sonra uyu uyuya bilirsen ağladım ağladım yine sinirlerim bozuldu.artık bebeğimiz olsun diyeli 6.ay oldu ki bu ay adet bitiminden hastalanmama 1hafta kalana kadar gün aşırı birlikte olduk aksatmadan acaba bi doktora gitsekmi eşimle birlikte bana bi akıl verin kızlar nereye gideyim hangi bölüme ne doktoruna beynim durmuş halde ne yapcağımı bilmiyorum ...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?