2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

offf yaaa ğarım artttı benimkisiler geliyo galibaaa gelsinlerdeee ağrı olmasınn (

daha iyiyim cnm.ve daha iyi olacağım.olmak zorundayım.yarın kürtaj sonrası kontrole gitcem.bakalım nasıl bir tedavi yolu izlenecek.

böle düşünmene çok sevinndim aynı şeyleri yaşadık cnm seni ookadar iyi anlıyorum ki ama herşey yoluna gircek merak etme doktoruna bi git kontrol etsin bakalım 3 aylık bi korunma süresi vercek muhtemelen 3 ay sonra yine hamiş kalıcan :))

canım çok sevindim tam dicektimdürümmü dedinvallahi tam dayaklıksın hedöverim len seni adresi ver çabuk geliyorum yanına
kocişimmi dedin anlıyalım yanehade hade anladın sen onu

canım çok sevindim tam dicektimdürümmü dedinvallahi tam dayaklıksın hedöverim len seni adresi ver çabuk geliyorum yanına

yaaaaa ivettt kocişimle ilk defa bu konuda böle konustuk....tabiki sizler ondan önce verdiniz o morali bana burda...kocişlede konusurken ağlamadım ...iyiki varsınız kızlarr..ama ne anladım ben onu anlamadım

tubişşşşş nasıl oldunnn kuzucummm....ne yedin bakimm....hülya naptı acep doktora gitcektiii....

oyyy kuzucum ...sıcak tut kendini bende yemeğe gidiomm..afiyet olsunnn...öptümmm.....
yaaaa aysunnn ağrım var ama daha hastalanmadım ( gelsinler artık beklemek istemiom ( çok saol cnm sanada afiyet olsun :))

ayyy cnm yaaa ama bugün itibariyle dikkat ediyorum ölsem yemem artık bak sana sabah ve ölen yediklerimi yazim de tebrik et beni :))
kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği , yarım çay bdr şekersiz çay , 5 siyah zeytin az peynir birde az kırmızı biber
ara: ıhlamurr :))
öğlen: 1 kaşık karnıbahar , 1 kaşık bol limonlu zeytin yağlı pırasa , 1 kaşık kavurma çok azda köri soslu tavuk mantar .. bidee az salata nar ekşili

beğendinmi ??? akşamıda sadece yoğurtla geçircem :))
ama paşammmm dövme beni yaaaa zaten hasta olcemmm çok ağrım varr ( ama gell kahve yarım sana kahve içeriz

yaaaaa ivettt kocişimle ilk defa bu konuda böle konustuk....tabiki sizler ondan önce verdiniz o morali bana burda...kocişlede konusurken ağlamadım ...iyiki varsınız kızlarr..ama ne anladım ben onu anlamadım
ayyyy güldürdün beni yaaaa :))) sende iyiki varsınnn :))
tubişşşşş nasıl oldunnn kuzucummm....ne yedin bakimm....hülya naptı acep doktora gitcektiii....

valla aynı canım yaaa ağrı devam ama gelen giden yok süründürcek beni galiba ( ayyy bende merak ettim dur msj atim ben ona :))

valla aynı canım yaaa ağrı devam ama gelen giden yok süründürcek beni galiba ( ayyy bende merak ettim dur msj atim ben ona :))

yaaaa tubişşşş paşam ne demek istedi orda bişi anladım ama omu acep kociş dedim diemiii...

yaaaa nie gülüonuzzzzz bana yaaaaa üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüEki Görüntüle 342514

9 undaydı zaten tubişimmm...hem bellimi olur belki olmucan hamişlik ağrısıdırr...

kızlar yine başıma garip bir şey geldi...

hevesim kursağımda kaldı...

karnımdan baktı doktor göremedi. sonra alttan baktı gözün aydın kalbi atıyor dedi. fakat daha 2 saniye geçmedi ama burda bir şey daha görüyorum dedi. bişeye benzetemedi. renkli ultrasona gönderdi.
ordaki doktor baktııı.
meğerse ikizmiş ama diğer kese gelişmemiş 8mm çapında kalmış. içinde bebekte yok. şimdi o kesenin bu bebeğimi etkileme ihtimali var...
yani yine sevinemedim... Ama Allah'ıma şükürler olsun ümidim var...

bide 1 hafta geriledi bebek. doktor bunun için bir şey demedi.
şimdi 10 gün sonra Arda LEMBET'e gidicem...
bakalım hayırlısı artık...

ayyyyy çok sevindim cnmmm bebişin iyi Allah a şükür...acaba 2.kesede de bebek gelişmesi söz konusu olamazmıki...Allah yardımcın olsun canımm...üzülme bak...inşallah o kese etkilemicek bebişini...bakarsın oda gelişir ve ikiz bebiş alırsın kucağına bellimi olurrr...hadi hayırlısı cnmmm...

yaaaa tubişşşş paşam ne demek istedi orda bişi anladım ama omu acep kociş dedim diemiii...
cnm mutlemelen halveti düşündü gibi geldi bana :))
ağlama kızzz sende gülll :)) sanmıyorum cnmm ya ama hayırlısı :))

cnmm bak ne güzel tutunmuş kuzun sana nie 10 gün bekliyosun ki bence hemen git başka doktora eger diğer kese için bişi yapabiliyolarsa yapsınlar eger bebiş oluşmuyo boşsa bebeğine zarar gelmesin çok sevindim kalp atışlarınıda duydugunuza allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

bak aynen böle demiş 'kocişimmi dedin anlıyalım yanehade hade anladın sen onu ' kocişim dedim die bişiler düşündü heralde...yada alındımı yoksa bis moral vermiozmu die...walla bilmiomki anlayamadım bi gelsede anlatsa çatlıcam meraktannn

teşekkürler canım amin inş. allahım isteyen herkese versin.1 düşük oldu benim o yüzde hep tedirginlik var

amin canımmm inşallahh...ne zaman oldu düşük,ne kadarlık hamileydin düşük yaptığında ve ne kadar sonra hamile kaldın?çok soru sordum ama bende yaptım ya ondan merakım..

tebrik ederim canım seninle aynıyız hemen hemen 6+4 benimde son 24 aralıktı ama benim eşim askerde ve ben eşimi ocak 6-7 sinde gördüm dr söyledim ama o önemli degil son adet tarihin önemli dedi ayın 3 de gittim kese oluşmuş dedi 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakıcaz dedi inş bir sorun olmaz senin kesen kaç mm olmuş canım bana ayın 3 de 8 mm demişti inş sorun yaşamadan saglıklı bir gebelik yaşarız

amin canımmm inşallahh...ne zaman oldu düşük,ne kadarlık hamileydin düşük yaptığında ve ne kadar sonra hamile kaldın?çok soru sordum ama bende yaptım ya ondan merakım..

mart ayında düşük yaptım canım 7-8 haftalıktı gelişmiyordu kan degerim 1080 den yukarı artmadı dr 3 ay korun dedi. ocak ayında hamile kaldım 6 haftalık şuan inş aynı acıyı tekrar yaşamam saglıklı olur bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…