- 6 Temmuz 2010
- 372
- 26
- 118
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.641
günaydın kızlar..maalesef bende hastalandım erken geldi benim kırmızılar.ne dersek diyelim elde olmuyor işte üzülüyorum çok üzülüyorum yine sabaha karşı tam ezanla birlikte uyandım bi baktım gelmiş benim kırmızılar sonra uyu uyuya bilirsen ağladım ağladım yine sinirlerim bozuldu.artık bebeğimiz olsun diyeli 6.ay oldu ki bu ay adet bitiminden hastalanmama 1hafta kalana kadar gün aşırı birlikte olduk aksatmadan acaba bi doktora gitsekmi eşimle birlikte bana bi akıl verin kızlar nereye gideyim hangi bölüme ne doktoruna beynim durmuş halde ne yapcağımı bilmiyorum ...(
canım üzülme hem daha 6 ay olmuşşş 1 sen süre verio doktorlar...hiç bi problem yoktur inşallah martta alacaz güzel haberleri
aynen öle cnmm kasık ağrılarım artmaya başladı heran gelebilir benimkisiler :)) aynen öle cnm oda çok kötü en azından bi sorunuz yok :))hmmmm olsun yinede ben ümitle bekliommm kırmızıda gelse yeni bi başlangıç yapacann...oda güselll..iyiki kırmızılarda gelio...gelmese daha vahim olurdu durumumuz
cnm benim öncelikle kendini harap etme olur hayırlısı diilmiş yaa olupta kaybetseydin bu daha büyük yıkım sengenel testlerini yaptırmışmıydın bi doktora git muayene ol testlerini yaptır ona göre akıl veriri doktorlar ayrıca doktorlar 1 sene süre veriyo ondan sonra dataylı inceliyo nolur harap etme kendini :))günaydın kızlar..maalesef bende hastalandım erken geldi benim kırmızılar.ne dersek diyelim elde olmuyor işte üzülüyorum çok üzülüyorum yine sabaha karşı tam ezanla birlikte uyandım bi baktım gelmiş benim kırmızılar sonra uyu uyuya bilirsen ağladım ağladım yine sinirlerim bozuldu.artık bebeğimiz olsun diyeli 6.ay oldu ki bu ay adet bitiminden hastalanmama 1hafta kalana kadar gün aşırı birlikte olduk aksatmadan acaba bi doktora gitsekmi eşimle birlikte bana bi akıl verin kızlar nereye gideyim hangi bölüme ne doktoruna beynim durmuş halde ne yapcağımı bilmiyorum ...(
Günaydın canım idrar testi hemen sonuç vermeyebilir yarın bir hassas kan tahlili yaptır canım....
evet canım 1 seneden önce çok bişey yapmıyorlar bana kızdı dr. çünkü telaş yapmak Rabbim biliyor ne zaman vereceğini
moralini yüksek tut, fazla da takılma rahat ol
biliyorum hayırlı zaman değilmiş demek ki ama nebileyim insan üzülüyor umutsuzluğa kapılıyor elde değil inşallah bir kaç güne geçer bu depresif durum..:))
aynen öle cnmm kasık ağrılarım artmaya başladı heran gelebilir benimkisiler :)) aynen öle cnm oda çok kötü en azından bi sorunuz yok :))
cnm benim öncelikle kendini harap etme olur hayırlısı diilmiş yaa olupta kaybetseydin bu daha büyük yıkım sengenel testlerini yaptırmışmıydın bi doktora git muayene ol testlerini yaptır ona göre akıl veriri doktorlar ayrıca doktorlar 1 sene süre veriyo ondan sonra dataylı inceliyo nolur harap etme kendini :))
yaa cnm yarına gerek kalmadan benimkisiler gelicek galiba olsun ben yinede seviniyorum en azından gününü saşmaz :))
inş.çabucak geçer, bende diyorum diyorum ama bana da aynısı oluyor hep
cnm doğru çünkü ben doktora gittim herşey normal dedi yumurta takib yapalımmı dedim ne gerek var sağlıklısın bi problem yok sadece kafanı boşalt bebek zaten olur dedi ki bence haklı bende onu yapıyorum şuan :))evet canım 1 seneden önce çok bişey yapmıyorlar bana kızdı dr. çünkü telaş yapmak Rabbim biliyor ne zaman vereceğini
moralini yüksek tut, fazla da takılma rahat ol
inşallah bir problem yoktur böyle belirsiz olunca herşey ya bir problem varsa diye düşünüyorum ne bileyim hep etraftan duyuyoruz ya yok boşuna çabalamışız yok geçkaldık falan ondan tedirgin oldum gideyim dedim bir doktora zaten pimpirikli bir tipim kafaya taktım şimdi adetin 3üncü günümü gidiliyodu.?
cnm ihmal etme lütfen kendini sonra benim gibi keşke dersin test sonuçların varsa hemen görüş doktorunla ... önce sen bi konuş doktorla baktı sende problem yok ozamn eşin için sperm testi ister zaten ama sen içini ferah tut bu işin oluru bu :))evet canım ben testlerimi yaptırmıştım ama sonuçları doktora bi tüelü gidip gösteremedim kist vardı bi tek yumurtalıkta onun dışında diğerleri temizdi ama tabi yinede doktor görmedi demir anemisi var bide bende işte bildiklerim bunlar yarım yamalak ondan diyorum bir daha bi gideyim tam kapsamlı bi kontrol yaptırayım mı ben kadın doğuma gitmiştim o zaman eşiminde aynı yere mi gitmesi lazım yoksa ürolojiye falan mı..
evet gerçekten öyle oluyor işte elde değil çünkü ama bir kaç güne de geçiyor tekrar yeşeriyor sonra umutlar..:)Yani umut hiç bitmiyoorr inşallah Allah bize o sevinci bir an önce yaşatsın sağlıklı sıhhatlı hayırlı ömürlü evlatlar nasip atsin hayırlı anne baba olmayı nasip etsin..:)
aynen öle cnmm kasık ağrılarım artmaya başladı heran gelebilir benimkisiler :)) aynen öle cnm oda çok kötü en azından bi sorunuz yok :))
cnm benim öncelikle kendini harap etme olur hayırlısı diilmiş yaa olupta kaybetseydin bu daha büyük yıkım sengenel testlerini yaptırmışmıydın bi doktora git muayene ol testlerini yaptır ona göre akıl veriri doktorlar ayrıca doktorlar 1 sene süre veriyo ondan sonra dataylı inceliyo nolur harap etme kendini :))
yaa cnm yarına gerek kalmadan benimkisiler gelicek galiba olsun ben yinede seviniyorum en azından gününü saşmaz :))
inşallah bir problem yoktur böyle belirsiz olunca herşey ya bir problem varsa diye düşünüyorum ne bileyim hep etraftan duyuyoruz ya yok boşuna çabalamışız yok geçkaldık falan ondan tedirgin oldum gideyim dedim bir doktora zaten pimpirikli bir tipim kafaya taktım şimdi adetin 3üncü günümü gidiliyodu.?
merhaba kızlar bugün doktora gittik bebeğim 7 hafta 4 günlük olmuş. Fasulyemin kalp atışlarını dinledik çok güzel bir duygu Rabbime hamdolsun. Allahım hepinize yaşatsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
merhaba kızlar bugün doktora gittik bebeğim 7 hafta 4 günlük olmuş. Fasulyemin kalp atışlarını dinledik çok güzel bir duygu Rabbime hamdolsun. Allahım hepinize yaşatsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
adet olmadan önce böle kasık ağrın oluyomuydu tubişim...ben bilmezdim ama benimde olmaya başladı dün çok ağrıodu...bugünde belim ve karnım ağrıoooo
kızlarrr günaydınnnn
sabah idrar testi yaptım sonuç negatif kırmızıların gelmesini bekliyorum üzülmedim çünkü hayırlısı buymuş demek elbet gelicek bebişte :))
evet cnm ben hep ağrılı olur( ben çok çektim bu ağrıdan evlendikten sonra azcık azaldı ama hala öldürür beni (
merhaba kızlar bugün doktora gittik bebeğim 7 hafta 4 günlük olmuş. Fasulyemin kalp atışlarını dinledik çok güzel bir duygu rabbime hamdolsun. Allahım hepinize yaşatsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
inşallah cnmmm sen naptın toparlandın mı biraz ???cnm hayırlısı buymuş heralde.inş bidahaki aya pozitif çıksın.sabır sabır sabır...
oyyyy bebeğimmm kıyamamm inşallah doğum yapınca kökten kurtulursun o sancılardann...afiyet olsun yemektesin heralde...
inşallah cnmmm sen naptın toparlandın mı biraz ???
Ayyy inşalah cnm yaaa bıktım zaten artıkk( yok cnm az işim vardı 12:30 da çıkcam yemege :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?