2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Paşam hoşgeldin merhaba , 8-9-gibi olmam lazımdı 3 gün oldu bugünle pzt.bekliyorum canım test yapmaya
canım işşallah gebesindir tek temennim o inan ben bile eylül diye düşünüyodum ama dün bişey oldu bana eşime atkı örerken başladım aglamaya dün facede bişey gördüm eşimin arkadaşı paylaşmış bebegi çöpe atmışlar canları çıkasıcalar daha yavrumun göbegi düşmemiş nasıl agladım sonra o aklıma gleid dedim allahım biz bebeg ugraşıyoruz onlar dogurp çöpe atıyolar bunlar insan olamaz yaallahım nasıl biliyosa öle yapsın len insan çöpemi atar ya götür karakola devlete ver hiç bilemdiysen getir ban ver annelik yapardım vallahi ben ona birda çıplak atmışlar yavrum bu sogukkat üşümekten ölmüştür ah aklıma geldikçe aglıyorum gömzlerim doluyodün eşimin atkısını örerkken aglama geldi eşimde ne oldu aglıyosun dedi dedim canım bebek aklıma geldi biz istiyoz olmuyo kucaguımıza alamıyoz onlar ise dogurup atıyo dedi baktı çok kötü oldum dedi ne istiyosun ben eylülü beklemek istemiyorum ya dedin sen iste dedi hemen vesile olurz dedi işşallahta öyle olucek evlat hasretiyle yanıyorum en azından bebegim olsa canım sıkılmaz kardeşimin karısı dogum edicek inan adına çok seviniyorum hala olucam diye ama imreniyorum kıskanmak degil ama ne yapıcez bilmiyorum lafın sözün bittigi yerdeyim inan

kız eşim burda evdeydi idün bu arad testlerim çıksın doktora gidiyim evet başla derse bende katılıcam gebe kervanına işşallah işşallah bu sefer hevesimm kursagımda kalmaz inan çok canım acıyo
bu arada evet canım rekabet var bakıyorumda sen dürüm makarna götürüyosun kilonda aynı duruyoazim et bebem ver şu kiloları canım rekabet bile olsa sen benim kankimsinkapışmamız bir yerde azimliyim bu hafta vericem iyicene platese bile başladım kork benden tugba

ellerine sağlık canımmm...bende temizlik yapıp yorgunluk kahvesi yapıp içtimmi çok rahatlıommm mis gibi kahve içmesi süper oluyo hep öle yaparımm...kıss hasta hasta gebelik düşünüommm hoş belli olmaz Allah ım bi ol dedimi olur ama yinede garibime gitti yaptığım...inşallah tubişim seninde göbüşüne gelsin bebişin en kısa zamandaaa...belki göbüştedir kısss..çok teşekkür ederim cnm sonucumu yazdığın için..öpüyom komacannnnn

ne kusuru bebeğimmm ellerine sağlık Allah kabul etsinnn...hayrola nie işe gidemio? inşallah en kısa zamanda düzene girer işleri cnmm

ne kusuru bebeğimmm ellerine sağlık Allah kabul etsinnn...hayrola nie işe gidemio? inşallah en kısa zamanda düzene girer işleri cnmm

var canım işleri var çok şükür gaz açımına gitmişti ordan geldi eve sonra geri işe gitti eve yakın oluyo bazen işleri
yemege geliyo bebegim sagol genede düşündügün için canımsın canım herzaman bazen görüyorum takımları eve almaya geliyo bu arada eşim dogalgazcı eşim ondan belli olmuyo bir bakmışsın evde bir bakmışsın yok geçen ne güldüm aklıma şeytanlık geldi len dedim senden habersiz bişey yapsam yapamam hep eve geliyonm dedi başladık katıla katıla gülmeye günde bir bakmışsın 4 kere eve gelmiş bir bakmışsın hiç eşimin aletleri takımları çatıda canım orayı depo olarak kullanıyoruz onun için eve çok sık geliyo bu arada benimde gröümem kaçınılmaz oluyo yarın söz verdi gezmeye götürücek beni çok mutluyum çok

paşammm yaaa çok sevindimmm hadee bakalım testler çabuk çıksında çalışmalara başla hemecik tutsunn 9 ay sonrada güzel gönüllü arkadaşımın kollarına gelsin :)) paşam o son dürümdü ondan sonra kaçamak yapmadım ki bu hafta 1 kiloya yakın gitmişti bildirim yaptım :)) korkuyom senden paşammmm sen valla kaçamak yaptığımda düversin beni beaaa :))
oohhh ellerine kollarına sağlık :)) afiet olsunn tabikide cnm regl ken bile bebiş düşünüyoz aynen benn :)) aminn cnmm yaaa ben daha hastalanmadım kafama taktıgım için reglim gecikiyo galiba kısmet bakalım :)) rica ederim cnmmm :))

ayy paşamm hade bakalım şimdiden iyi gezmelerr :)) çok mutlu oldum adına:))

bu arada güzelll güneşli bir istanbul sabahındann herkezeeee
GÜNAYDINNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
kızlar ya bende sarımtırak akıntı var...
1 haftadır sizce bir sorun olurmu şişli etfalden sıra aldım çarşamba sabahına anca sıram geliyoo
cumarteside Arda beye gitçem nasipse...

artık çaslışmaya başladım giremiyorum. ama 3 ayını tamamlarsak inşallah sonrasında çalışmayacağım...
o zaman bol bol görüşürüz.

merhaba,
gerçekten istanbul bugün ışıl ışıl
bende regl olmadım, ama ayın 15 ine kadar bekleyeceğim bakalım kısmet
Allah'ım benimde bebişim göbüşümde olsun inş.

amin :)

kızlarrr günaydınnn :)))
dünn kocişleee topkapı sarayına ve yerebatan sarnıcına gittik :)) çok küçüktüm daha önce gittiğimde bu zamana kadarda yolum düşmedi... çok eğlendim yanlız gezerken hep diziden kesitler aradım oyuzden bi tatminkarsız oldum... mesela harem bölümüne girmek için ayrıca giriş dışında 15 tl ödüyosunuz ama içerde hiç bişi yok bi çok yer kapalı sadece şu meşur altınyoldan geçtim hiç bi özelliği yok heryer bomboş belkide çıkan yangından sonra restorede herşeyin aynısı yapılamamıştır bilemedim .... ama her yer buram buram tarih kokuyodu eski zamanlarda yaşamak istedim sarayın balkonundan baktığınızda istanbul ayaklarınızın altında :))
ayyyyy yerebatan sarnıcına bayıldımmm karanlık ve sadece bi kaç ışık aydınlatıyo o sütunlarrr sanki insan eliyle yapılmamış gibi :))
ayyy çok eğlendimmmm yaaaaa çok güzel bi gün geçirdik kociş biraz hastaydı dün yediği soğuktan sonra biraz daha hastalanıcak ama olsunn ben çok mutlu oldum yetmezmi???
bu arada ben hala regl olmadımmmmmm sinirlerim bozulmaya başladııı ( kısmet bakalım bi kaçgün daha beklicem eger gelmezse bi kan testi yaptırcam geçtiğimiz ay çok izin aldığım için bu ay alamadım oyuzden kan testim biraz gecikicek :))

oohh oohh maşallah hava da güzeldi iyi etmişsiniz

hülyacımm hoşgeldin bitanem ben kimseyle paylaşmadım durumu istersen sen paylaş...
seni çookkk ççookkk seviyorummm

aynen öle vallaa :)) sen neler yaptın ??

bizde dün alışverişe çıktık, söylemesi ayıp perş.izne çıkıcaz kar tatiline gidicez onun için
akşam ediverdik zaten hemen

akşamda evde film keyfi öylee

hala regl olmadm bende hiç bi belirti de yok c.tesi test yaptım ama bişi çıkmadı
şimdi 15 ine kadar beklicem test mest yapmıcam

aayyy alışverişşş süpper tabi tatil daha süpper :)) yaa bende olmadım işte hafta sonu yaptığımda negatifti ama sanki testte bişi vardı hani hep olan bi çizgi varya o bile çok silikti anlamadım yaa amann bende yapmıcam bikaç gün daha beklicem :)) hakkımızda hayırlısı bakalım :))

benim testimde tuhaftı zaten tek çizgi ortalarda felan çıktı tek çizgi bile silikti anlamadım

Kizlar, gunaydin, nasilsiniz?

Kusura bakmayin ben sik sik gelemiyorum, okula bashladim, sabahlari okula gidiyorum, geldikten sonra zaten cok yorgun oluyorum. Bi de mide bulantilarim cok fazla, gunde an az 1 ya da 2 kere cikariyorum. Bazen endishelerim oluyor, acaba melegim benimle mi diye ama mide bulantilarim beni rahatlatiyor :)))

Sizler nasilsiniz? Takip ediyorum, inshallah Tugbacim senin ve hot_ice-in guzel haberlerinizi bekliyorum. Inshallah bu ay olur.

Merak ettim, hulya hangi durumu paylashacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…