- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.061
yok be tubişim almayim boşver bitti gitti gördüm kırmızı kartı yoktur bişi varsada belli eder kendini zaten demi ama...sadece yumurtlama testinden denicem eve gidince o kadarr...onda bişi görürsem alırım test..hadi sen işine başla ozaman...daha pazar market vs seni beklioo...yorma fazla kendinide ağır kaldırma..bişi falan varsa dikkatli ol emii....
inşallah cnmmm :)) benimde çok yakın diil ayda 2 kez falan görüyorumsağol şekerinşallah geç döllenme falandırda hiç gelmez kırmızıların canımmm
evet uzakta
tamam canım dener yazarım size şimdi
kızlar yumurtlama testini denedim geldim valla çıktı hemde kopkoyu şaşırdım
aaa sen yapsana yeşilim zati hamişsisn nasıl cıkıcak bende ona göre yapimmmm hadiiii
ayyy hadi çabukkkkk çıkıcam bennnn bekliomm nasıl görcem sonuccuuuu
inşallah cnmmm :)) benimde çok yakın diil ayda 2 kez falan görüyorum(
aysunn dene ozamnn banada haber ver olurmu :))
inşallah cnmmm :)) benimde çok yakın diil ayda 2 kez falan görüyorum(
aysunn dene ozamnn banada haber ver olurmu :))
yaptım serayım çıktı çizgi kopkoyu valla yap bakalım sende haber vermeye çalış bizede
çok saol yeşilimmmm yordum senideee....öptüm cnmmm.Allah a emanet ol iyi bak kendine ve bebişee...
tamam burdan takip et yazar tubiş sonucu buraya...yazarsın demi tubişimmmm
tamam canlarrr eve gidim ilk iş onu denicemmmm ama çok su içtim ayyyy nese deneyim bakimmm...ben çıkıom kızlarrrr...öpüldünüzzzzz iyi tailler mutlu kalın sağlıklı kalınnnn...haber ederim tubişşş
olsun cnmm yaaa ii olsunlar sağlıklı olsunlarda ben yılda bir görmeye bilene razıyım :))bende ayda bir görüyom canım
tamam burdan takip et yazar tubiş sonucu buraya...yazarsın demi tubişimmmm
cnm testlerde ilk 10 dk da çıkan sonuç doğrudur sonrası kabul edilmez bilğin olsun diğerinidemi çok bekletmiştin ??
canım kusura bakma evleri temizliyodum namaza durdum eşim aradı geliyorum dedi yemek vs giremedim bir dahapaşamda gelmiş hoşgelmişşşş leyy leyy lümü lümü leyyy...Nasılsın paşammm hayırlı cumalarrr...
canım ben diyete girdim spor lazım ban buarada yemek yiyemedigim için agrasifimde sen adresi ver geliyorum hemen dövmeyekızlar hoşgeldinizzzzz.sinirden deliye döndüm gözlerim yuvalarından çıkacak neredeyse gönül diyor at kendini pencereden 5.katta ofisim...yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye avaz avaz bağırasım var.ay nerden aldım tescil davasını müvekkili gırtlaklıyacak hale geldim.allahım sabır ver sabırrrrrrrr....
canım gebelik var gibi görünüyo kaç gün geçti adetin:26::26:
canım kusura bakma evleri temizliyodum namaza durdum eşim aradı geliyorum dedi yemek vs giremedim bir dahaaffet bebem sanada hayırlı cumalar diyeyim eşiminde sinirleri tepesindeydi iş veren gene sallamış benimkini 2 haftadır gidemedi ah şu gazı açsa daha bişey istemiyorum dedi
canım ben diyete girdim spor lazım ban buarada yemek yiyemedigim için agrasifimde sen adresi ver geliyorum hemen dövmeyeallah yardımcın olsun bacım ne diyim
canım gebelik var gibi görünüyo kaç gün geçti adetin:26::26:
silik çıkan testim ilk 10 dk çıkmıştı canım dün akşam bi tane daha yaptım 30 saniye içinde silik gölge oluştu sonra çok hafif pembeleşti 20 dk sonrada silik ikinci çizgi oluştu yine şimdi bu sabah yine yaptım 5 dk içinde yine gölge oluştu ve yine aynı derecede pembelik bu gün resmini koyacağım becerebilirsem..şunu anlamıyorum 3 gündür test yapıyorum ya siliklik hep aynı hani koyulaşır diyorlardı kafamı çok karıştırdı şuan önümde 7 tane test var hepsinde 2.çizgi yakından baktığında var ve hepsi aynı sadce 1 inde daha çok gölgeye benziyor öyle işte..neyse bugün acilden kan vermeyi düşünüyorum heber veririrm öpüyorum tatlımm
kızlarr ev işim anca bitti duş aldım maske yaptım kremlendimm ohhh hem ev hem ben mis gibi olduk valla.... ayy ev temiz ve düzenli olunca kendimi inanılmaz mutlu hissediyom benn yaaa ....
geçmişi okuyanlar için sölüyorum aysun evde test yaptı ovulasyonla ama çok silik çıkmış ben yinede dikkat et dedim hadi bakalım inşallah kısa zamnda gelsin göbüşüne bebeğin aysuncum :))
kızlarr ben şimdii pazara gidiyorum sebze almam lazım özledimmm de evde yemek yapmayı akşamda alışverişe gitcezz uuff ya bitmicek bu gün galibaa
paşammm bu arada hoşgeldin bitanemm bende nerde bu kız diyodum hee bide ne dicem sen diet grubunda 7 ci gruptasın ben 2 grupta yarışıyozmuşş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?