2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

sen bilirsin cnm vaalla temşzlik ve pazar benimmarketi akşam kocişle halledicez diikkatli olurum cnm merak etme :))

sağol şeker inşallah geç döllenme falandırda hiç gelmez kırmızıların canımmm

evet uzakta

tamam canım dener yazarım size şimdi
inşallah cnmmm :)) benimde çok yakın diil ayda 2 kez falan görüyorum (
kızlar yumurtlama testini denedim geldim valla çıktı hemde kopkoyu şaşırdım

aysunn dene ozamnn banada haber ver olurmu :))

kızlar yumurtlama testini denedim geldim valla çıktı hemde kopkoyu şaşırdım

inşallah cnmmm :)) benimde çok yakın diil ayda 2 kez falan görüyorum (

aysunn dene ozamnn banada haber ver olurmu :))

tamam canlarrr eve gidim ilk iş onu denicemmmm ama çok su içtim ayyyy nese deneyim bakimmm...ben çıkıom kızlarrrr...öpüldünüzzzzz iyi tailler mutlu kalın sağlıklı kalınnnn... haber ederim tubişşş

tamam bitanemm ayy inşallah güzel haberler verirsin inşallah :))
görüşürüzz bidanemmmm ii tatillerrrrr öptümmm seniii

kızlarrr çok geç kaldımm bende kaçıyorum evi temizlimmm sonrada duş alıp maske falan yapcam azcık kendime bakcam ve pazara gitcem tabikiside o arada gelirim burayaaa aysunun haberinide vercem :))
görüşürüzzzz öptümmm

cnm testlerde ilk 10 dk da çıkan sonuç doğrudur sonrası kabul edilmez bilğin olsun diğerinidemi çok bekletmiştin ??

silik çıkan testim ilk 10 dk çıkmıştı canım dün akşam bi tane daha yaptım 30 saniye içinde silik gölge oluştu sonra çok hafif pembeleşti 20 dk sonrada silik ikinci çizgi oluştu yine şimdi bu sabah yine yaptım 5 dk içinde yine gölge oluştu ve yine aynı derecede pembelik bu gün resmini koyacağım becerebilirsem..şunu anlamıyorum 3 gündür test yapıyorum ya siliklik hep aynı hani koyulaşır diyorlardı kafamı çok karıştırdı şuan önümde 7 tane test var hepsinde 2.çizgi yakından baktığında var ve hepsi aynı sadce 1 inde daha çok gölgeye benziyor öyle işte..neyse bugün acilden kan vermeyi düşünüyorum heber veririrm öpüyorum tatlımm

paşamda gelmiş hoşgelmişşşş leyy leyy lümü lümü leyyy... Nasılsın paşammm hayırlı cumalarrr...
canım kusura bakma evleri temizliyodum namaza durdum eşim aradı geliyorum dedi yemek vs giremedim bir daha affet bebem sanada hayırlı cumalar diyeyimeşiminde sinirleri tepesindeydi iş veren gene sallamış benimkini 2 haftadır gidemedi ah şu gazı açsa daha bişey istemiyorum dedi
canım ben diyete girdim spor lazım ban buarada yemek yiyemedigim için agrasifimde sen adresi ver geliyorum hemen dövmeyeallah yardımcın olsun bacım ne diyim

canım gebelik var gibi görünüyo kaç gün geçti adetin:26::26:

hah haaa alemsin gel canım spor yap bende rahatlayım :))))

cnm evet çok silik çizgiler var inşallah hamişsindir bence artık kan testi yaptır boşa bunlarla uğraşma kesin sonuç öğrenelim benimde üzerine 2 günüm hala olmadım ama yaptığım testlerde silik çizgide yok kısmet yanee bende bekliyorumm hade hayırlısı hakkımızda

kızlarr ev işim anca bitti duş aldım maske yaptım kremlendimm ohhh hem ev hem ben mis gibi olduk valla.... ayy ev temiz ve düzenli olunca kendimi inanılmaz mutlu hissediyom benn yaaa ....
geçmişi okuyanlar için sölüyorum aysun evde test yaptı ovulasyonla ama çok silik çıkmış ben yinede dikkat et dedim hadi bakalım inşallah kısa zamnda gelsin göbüşüne bebeğin aysuncum :))
kızlarr ben şimdii pazara gidiyorum sebze almam lazım özledimmm de evde yemek yapmayı akşamda alışverişe gitcezz uuff ya bitmicek bu gün galibaa
paşammm bu arada hoşgeldin bitanemm bende nerde bu kız diyodum hee bide ne dicem sen diet grubunda 7 ci gruptasın ben 2 grupta yarışıyozmuşş :))

Kolay gelsin canım bende yaptığın işleri yarın yapacağım inşaallah...pzt. görüşürüz allaha emanet ol /olun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…