2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

merhaba cnm hoşgeldinnn iyiyiz sen nasılsınn :))
hoşbuldum canım topiğinize geldim misafirliğe canım
sende hamişmisin canım?

kıs ozaman ilaç falan içme bi test yap bakalım içimiz rahatlasın eve giderken al bi gebelik testi dene bizede haber ver tamammı ?

test yokki evde yumurtlama testi var sadece..bilmiom ya...karnımda atışlar hissedip duruom bi garip oldum kaç gündür hep acaba diom ama ümitlenmekte istemiom kırmızıları gördükten sonra..hmmm profildende bakabilioz yanii kıy kız bana nolcak yapmadığımız şeymi canım benimmm...

Son düzenleme:

walla 3 gündür toplam 5 tane ağrı kesici içtim 3 ü minoset 2 si panalgine...Allahtan ümit kesilmez ama yoktur bence yaa...eczane nerden bulcam kıss c.tesi bugün...bakarım etrafıma ama...bulursam alırımm...

walla 3 gündür toplam 5 tane ağrı kesici içtim 3 ü minoset 2 si panalgine...Allahtan ümit kesilmez ama yoktur bence yaa...eczane nerden bulcam kıss c.tesi bugün...bakarım etrafıma ama...bulursam alırımm...

nöbetçi vardır belki yakınlarda bi bakıver olmazsa kocişini yolla bulsun nöbetçi eczane alsın sana

kızlar ben çıkıom anneme gidiom beklio grşrüz pzrtsi günü kendinize iyi bakın öptüm sizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldinnn hemen sanaaa süt ikram edelimm .... malesef cnmm yane 2 kez test yaptım negatif ama hala kırmızlar gelmedi (
eevvttt :)) cnm yaa al bugün eczaneden yada netten bak nöbetçi eczane yakındır belki sana gider ordan alırsın :)) ayyy yavaş yavaş kalkmam lazımm ev işi beni beklerr
kızlar ben çıkıom anneme gidiom beklio grşrüz pzrtsi günü kendinize iyi bakın öptüm sizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn

görüşürüzz cnmmm bende öptümmm

KEDİ
Adam karısının kedisinden o kadar nefret ediyormuş ki, ne yapıp yapıp ondan kurtulmanın yollarını düşünüyormuş. Sonunda bir sabah kediyi arabaya attığı gibi evlerinin 20 blok ötesinde bir sokağa götürmüş ve onu orada bırakıp işine gitmiş.

Aynı akşam işten eve geldiğinde bir de bakmış kedi evin bahçesinde karısıyla oynuyor; kadın neşe içinde "Ayy bütün gün onu aradım" demiş. "Ama akşamüstü bir baktım gelivermiş, evin yolunu nasıl da bulurmuş benim akıllı kedim."

Adam tabii çok bozulmuş ama belli etmemiş. Ertesi sabah yine kediyi arabasına atmış, bu sefer evin 40 blok ötesinde bir sokağa götürüp bırakmış; akşam işten eve geldiğinde kedi yine salonda yerlerde yuvarlanıyor.

Ertesi gün adam kediyi 60 blok öteye bırakmış; akşam gelmiş yine kedi evde.
Sonraki gün 70 blok öteye bırakmış, akşam kedi yine evde.

Adam artık ertesi sabah kediyi arabaya koymuş; 90 blok öteye gitmiş. Oradan köprü yoluna girmiş, ilk çıkıştan sağa dönmüş, ordan tekrar sağa dönmüş, ilerlemiş, bir 20 blok daha uzağa gitmiş, sola dönmüş, biraz daha gitmiş, ve kediyi orada arabadan atmış.

Saatler sonra evin telefonu çalmış, adam karısını arıyor:
"Hayatım, kedi orada mı?"
"Evet, neden sordun?"
"Şunu telefona bir çağırsana, kayboldum!"

TUHAFİYECİ

Tuhafiyeci dükkanından geçimini sağlayabiliyor, bir köşede üç beş kuruş da biriktirebiliyordu. Günün birinde sağındaki dükkan boşaldi, derken orası da tuhafiyeci oldu. Sonra solunda bir tuhafiyeci daha... Rekabet başladı, işleri kötüye gitti. Ama sonunda bir çözüm yolu buldu:
Sağındaki komşusu, dükkanının üzerine, gerçek ucuzluk burada yazdırmıştı. Solundaki, en büyük tuhafiye mağazası, yazılı bir bez asmıştı. Bizimki, ikisinin ortasına şu yazıyı koydurdu:
Mağazaya buradan girilir.

yok be tubişim almayim boşver bitti gitti gördüm kırmızı kartı yoktur bişi varsada belli eder kendini zaten demi ama...sadece yumurtlama testinden denicem eve gidince o kadarr...onda bişi görürsem alırım test..hadi sen işine başla ozaman...daha pazar market vs seni beklioo...yorma fazla kendinide ağır kaldırma..bişi falan varsa dikkatli ol emii....

ayyyy ikiside süpermiş vallaaa

hoşgeldinnn hemen sanaaa süt ikram edelimm .... malesef cnmm yane 2 kez test yaptım negatif ama hala kırmızlar gelmedi (
sağol şeker inşallah geç döllenme falandırda hiç gelmez kırmızıların canımmm

nie ağlıyosun cnmm senşn annende benim annem gibi uzaktamı oturuyo (
evet uzakta
aaaa denesene hemen merak ettim çıkıyomu acabaa
tamam canım dener yazarım size şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…