- 24 Haziran 2011
- 3.142
- 389
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.041
hoşbuldum canım topiğinize geldim misafirliğe canımmerhaba cnm hoşgeldinnn iyiyiz sen nasılsınn :))
he ya yeşilim bak 7 sinde başladı ya pembe lekelenme ozaman ped bile kirlenmedi 8 i sabah kırmızı geldi 9-10 bide bugünde bişi gelmedi daha...o kadar yoğun değildi..aşırı yoğun olmam zaten...ama 5 -6 gün sürerdi ..6 gün temizlenirdimmsadece düşükten sonra ilk adetimde fena olmuştum izin almıştım işten rezil olcaktım yoksa...
tamam cnm görüşürüzzzzz
bendeeee öptümmmmm
merhaba cnm hoşgeldinnn iyiyiz sen nasılsınn :))
cnmm ya neden olması eger öle bi şüphen varsa bi idrar tahlili yapsana merak ettim şimdii
evevvttt cnmmm senin bugün kahvaltı falan yokmu???
valla ben nerde oldugunu merak ettiğimin profiline giriyom orda nerde oldugu yazıyo orda yakalıyommm :))
burdayım cnm bilg kafayı yedide azcıkk ,:))) ayy bidenem ya düşünmen yeter kıyamam ki sana yaparım bidenem bennn
hoşbuldum canım topiğinize geldim misafirliğe canım
sende hamişmisin canım?
kıs ozaman ilaç falan içme bi test yap bakalım içimiz rahatlasın eve giderken al bi gebelik testi dene bizede haber ver tamammı ?
walla 3 gündür toplam 5 tane ağrı kesici içtim 3 ü minoset 2 si panalgine...Allahtan ümit kesilmez ama yoktur bence yaa...eczane nerden bulcam kıss c.tesi bugün...bakarım etrafıma ama...bulursam alırımm...
kızlar ben çıkıom anneme gidiom beklio grşrüz pzrtsi günü kendinize iyi bakın öptüm sizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn
nöbetçi vardır belki yakınlarda bi bakıver olmazsa kocişini yolla bulsun nöbetçi eczane alsın sana
kızlar ben çıkıom anneme gidiom beklio grşrüz pzrtsi günü kendinize iyi bakın öptüm sizi kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldinnn hemen sanaaa süt ikram edelimmhoşbuldum canım topiğinize geldim misafirliğe canım
sende hamişmisin canım?
kıs ozaman ilaç falan içme bi test yap bakalım içimiz rahatlasın eve giderken al bi gebelik testi dene bizede haber ver tamammı ?
eevvttt :)) cnm yaa al bugün eczaneden yada netten bak nöbetçi eczane yakındır belki sana gider ordan alırsın :)) ayyy yavaş yavaş kalkmam lazımm ev işi beni beklerrtest yokki evde yumurtlama testi var sadece..bilmiom ya...karnımda atışlar hissedip duruom bi garip oldum kaç gündür hep acaba diom ama ümitlenmekte istemiom kırmızıları gördükten sonra..hmmm profildende bakabilioz yaniikıy kız bana nolcak yapmadığımız şeymi canım benimmm...
anca akşam buluruz 6 da çıkıo işten...yumurtlama testinden yapim bi ay merak ettim
gez anam gezzzz ohhh maaşallahhhhadi görüşürüz kendine ii bak cnmm...öptümm
bende anneme gitmek istiyorummmmm...
sende kendine iyi bak sultanım özletme kendini gel artık
yumurtlama testinde çıkıyomu tatlım gebelik? yap bakalım bi çıkıyosa ben test edeyim bakim evde yumurtlama testim var halen :)
hoşgeldinnn hemen sanaaa süt ikram edelimm.... Malesef cnmm yane 2 kez test yaptım negatif ama hala kırmızlar gelmedi (
eevvttt :)) cnm yaa al bugün eczaneden yada netten bak nöbetçi eczane yakındır belki sana gider ordan alırsın :)) ayyy yavaş yavaş kalkmam lazımm ev işi beni beklerr
görüşürüzz cnmmm bende öptümmm
KEDİ
Adam karısının kedisinden o kadar nefret ediyormuş ki, ne yapıp yapıp ondan kurtulmanın yollarını düşünüyormuş. Sonunda bir sabah kediyi arabaya attığı gibi evlerinin 20 blok ötesinde bir sokağa götürmüş ve onu orada bırakıp işine gitmiş.
Aynı akşam işten eve geldiğinde bir de bakmış kedi evin bahçesinde karısıyla oynuyor; kadın neşe içinde "Ayy bütün gün onu aradım" demiş. "Ama akşamüstü bir baktım gelivermiş, evin yolunu nasıl da bulurmuş benim akıllı kedim."
Adam tabii çok bozulmuş ama belli etmemiş. Ertesi sabah yine kediyi arabasına atmış, bu sefer evin 40 blok ötesinde bir sokağa götürüp bırakmış; akşam işten eve geldiğinde kedi yine salonda yerlerde yuvarlanıyor.
Ertesi gün adam kediyi 60 blok öteye bırakmış; akşam gelmiş yine kedi evde.
Sonraki gün 70 blok öteye bırakmış, akşam kedi yine evde.
Adam artık ertesi sabah kediyi arabaya koymuş; 90 blok öteye gitmiş. Oradan köprü yoluna girmiş, ilk çıkıştan sağa dönmüş, ordan tekrar sağa dönmüş, ilerlemiş, bir 20 blok daha uzağa gitmiş, sola dönmüş, biraz daha gitmiş, ve kediyi orada arabadan atmış.
Saatler sonra evin telefonu çalmış, adam karısını arıyor:
"Hayatım, kedi orada mı?"
"Evet, neden sordun?"
"Şunu telefona bir çağırsana, kayboldum!"
TUHAFİYECİ
Tuhafiyeci dükkanından geçimini sağlayabiliyor, bir köşede üç beş kuruş da biriktirebiliyordu. Günün birinde sağındaki dükkan boşaldi, derken orası da tuhafiyeci oldu. Sonra solunda bir tuhafiyeci daha... Rekabet başladı, işleri kötüye gitti. Ama sonunda bir çözüm yolu buldu:
Sağındaki komşusu, dükkanının üzerine, gerçek ucuzluk burada yazdırmıştı. Solundaki, en büyük tuhafiye mağazası, yazılı bir bez asmıştı. Bizimki, ikisinin ortasına şu yazıyı koydurdu:
Mağazaya buradan girilir.
sağol şekerhoşgeldinnn hemen sanaaa süt ikram edelimm.... malesef cnmm yane 2 kez test yaptım negatif ama hala kırmızlar gelmedi (
KEDİ
Adam karısının kedisinden o kadar nefret ediyormuş ki, ne yapıp yapıp ondan kurtulmanın yollarını düşünüyormuş. Sonunda bir sabah kediyi arabaya attığı gibi evlerinin 20 blok ötesinde bir sokağa götürmüş ve onu orada bırakıp işine gitmiş.
Aynı akşam işten eve geldiğinde bir de bakmış kedi evin bahçesinde karısıyla oynuyor; kadın neşe içinde "Ayy bütün gün onu aradım" demiş. "Ama akşamüstü bir baktım gelivermiş, evin yolunu nasıl da bulurmuş benim akıllı kedim."
Adam tabii çok bozulmuş ama belli etmemiş. Ertesi sabah yine kediyi arabasına atmış, bu sefer evin 40 blok ötesinde bir sokağa götürüp bırakmış; akşam işten eve geldiğinde kedi yine salonda yerlerde yuvarlanıyor.
Ertesi gün adam kediyi 60 blok öteye bırakmış; akşam gelmiş yine kedi evde.
Sonraki gün 70 blok öteye bırakmış, akşam kedi yine evde.
Adam artık ertesi sabah kediyi arabaya koymuş; 90 blok öteye gitmiş. Oradan köprü yoluna girmiş, ilk çıkıştan sağa dönmüş, ordan tekrar sağa dönmüş, ilerlemiş, bir 20 blok daha uzağa gitmiş, sola dönmüş, biraz daha gitmiş, ve kediyi orada arabadan atmış.
Saatler sonra evin telefonu çalmış, adam karısını arıyor:
"Hayatım, kedi orada mı?"
"Evet, neden sordun?"
"Şunu telefona bir çağırsana, kayboldum!"
TUHAFİYECİ
Tuhafiyeci dükkanından geçimini sağlayabiliyor, bir köşede üç beş kuruş da biriktirebiliyordu. Günün birinde sağındaki dükkan boşaldi, derken orası da tuhafiyeci oldu. Sonra solunda bir tuhafiyeci daha... Rekabet başladı, işleri kötüye gitti. Ama sonunda bir çözüm yolu buldu:
Sağındaki komşusu, dükkanının üzerine, gerçek ucuzluk burada yazdırmıştı. Solundaki, en büyük tuhafiye mağazası, yazılı bir bez asmıştı. Bizimki, ikisinin ortasına şu yazıyı koydurdu:
Mağazaya buradan girilir.
evet uzaktanie ağlıyosun cnmm senşn annende benim annem gibi uzaktamı oturuyo(
tamam canım dener yazarım size şimdiaaaa denesene hemen merak ettim çıkıyomu acabaa
yumurtlama testinde çıkıyomu tatlım gebelik? yap bakalım bi çıkıyosa ben test edeyim bakim evde yumurtlama testim var halen :)
ne gezmesi kısss anama gidiom
sağol şekerinşallah geç döllenme falandırda hiç gelmez kırmızıların canımmm
evet uzakta
tamam canım dener yazarım size şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?