- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.561
hassaslaara karşıyızeşim ikidir gidio eczaneye ordakiler hemen gebelik testi çıkarıomuş..adamlar beni görünce testi veriolar dedi hatta kesin sonuc verenden verelim demişler eşimde ısrarla istemio ondada çıksa ötekindede çıksa doktora gidicek zaten dio..bakalımm normalden alsın yine eşim walla almaz belkide ben yetişebilsem ben alacam bu sefer ama yetişemiom gidene kadar kapanıo eczaneler..
sendemii organize sanayide çalışıyosunn.ne iş üzerinee bende ordayımdaa:)
sabah 8:30 da kliniklerin labratuarları açık oluyor ver kanı git işe annende arabayı alacağına bildiğin tanıdık bir taksici (bizim aile taksicimiz var )varsa atla git taksi ile bir sürü bahane yalan olacağına kimseye duyurma ver 15-20 lira taksiye git işine genede sen bilirsin....
offfffffffffffff seray offff alıp durma idrar testi yaaaa almasın adama yük olma sabah kan ver ....
bende idari amirlikk vee evrak işleriyle ugrasıyorum...antakya organizedeyim:) bu arada seni üzmek isteme amaa o testler yüzünden ben hepp kan testine gidipp afedersin kıçıma baka baka geri dönüyorum.eger 15 dk içinde çıkmassa olmuyoo..benimde hep 2 saat sonras böylee koyu çıkıyoo.ama inşaalhh sennikiii hamileliktirr.dualarım serninle
polikliniği aradım 20 tlye yapıolarmışş sabah cıkar sonuç dedi...akşam veririm heralde kanı..
canımmmmmm tebrik ederim çizgin çok net çıkmış inşallha hamişsindir ama sen yeni adet olmuştun yanlışmı hatırlıyorum...bende kanı verdim şimdi 2 de online olarak öğrenceğim:) hepimiz için hayırlısı olsun
evet canım şimdiden hayırlı olsun demiyelimm ayy..dün koymustum resimlerini bu testin ama akşam eve gittiğimde bi baktım koyulaşmış...yanında ondan önceki gün yaptıgım testte vardı onda bi değişiklik olmamış sadece silik çizgisi duruodu...uzun süre kalınca sağlıklı sonuç olmuyo ama ikisi yanyana dururken en son yaptığımın koyulaşması şaşırttı beni...hadi bakalım haberlerini beklioz cnmm..BUARADA EVET YENİ ADET OLMUŞTUM VE KISA SÜRMÜŞTÜ BAKALIM...
canım o hormon yoksa silikte olsa çizgi çıkmıyor geçen ay 20 tane yaptım silik milik bişey çıkmadı bu 15 gün öncesinden başladığım testlerin hepsinde silik çıktı dün çok netleşti..sende hamişsin bence :)))
değerleri pek bilmem ama pozitiff :d nerde yaptırdın cnm ne cabuk çıktı bana akşam verirsen sabah alırsın dediler poliklinikte bide düşün yani...kızlar değerim 408 nasıl yorumlayın lütfen şimdi çıkmış sonucum
değerleri pek bilmem ama pozitiff :d nerde yaptırdın cnm ne cabuk çıktı bana akşam verirsen sabah alırsın dediler poliklinikte bide düşün yani...
walla ben ilk 5 dakikada silik çıkınca bi garip oldum cnm...o nedenlede teste güvenip kan vermek istemedim hemen onun için sürekli test yapıom bakalım yaparım son bi kez yine öle cıkarsa gier verrim kanı...kıcıma baka baka dönsemde mühim deil Allah doğru zamanda verir inşallah...beklemiodum bile bu ay çok az çalışma oldu çünkü olursa süpriz olcak yane
inşallahh cnmmm :))günaydınnn inşallah güzel haberler alırız canım
geldimmmmm :)))inşallah canımmm
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel kuzucumm öptüm görüşürüzz
sonuç pozitif kızlar ama ben mutlumuyum üzgünmüyüm ....................
cnm bende inan aynı şeyleri yaşıyorum ama korkunun ecele faydası yok biliyosun bence sende benim gibi yap ve bugünün bu duygunun tadını çıkar :))canım aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorummm inş yaşamam
günaydınnn :))Günaydın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz...
aminnn bitanemmm :))) ayyyy kıyamam yaaa şimdi senin bayılmanımı beklicez :)))Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...Naılsınız bakalım hamişlere allahım sağlık versin bebişleri annecikleri rahatsız etmesin inşaallah..Bebiş isteyen hamiş adaylarına rabbim tez vakit bebiş nasip etsin.
Ya kızlar bu testler beni sevmiyi ya :)))) dün akşam yaptım negatif çıktı karar verdim bayılasıya kadar gitmeyecem dr. falan eski türk filmlerinde olurya kadın düşp bayılır dr.amca elinde dosya ile gelir korkulacak bir şey yok hastamız hamile der ya aynen öyle olsun :))))))
sen takma kocanı cnm kan testinde pozitif çıkarsa sokarsın gözüne gözüne :)) o sen üzülme dio öle yapıyodur :))ayyyy aynı benim kociş gibi dedin kocişimde öle dedi banageçende..kesin sonucu kan tahlili verio dedim acele etme şöle bayıl hastaneye götürelim eski karılar gibi ol dedi...dünde eve giderken ne zaman kan tahlili yaptırcan dedi ben de bayılmayı bekliom dedim güldük bi...eve gittim test sonucuma bidaha baktım resmini koydumya şimdi...kocişe gösterdim bana ne dedi bilionmu sen hamile değilsin dedi nie öle dion dedim ben öle hissediom değilsin işte dedi
ayy cnmm yaaaa :)) sen alma test falan doğru kan testineeeeeehassaslaara karşıyızeşim ikidir gidio eczaneye ordakiler hemen gebelik testi çıkarıomuş..adamlar beni görünce testi veriolar dedi hatta kesin sonuc verenden verelim demişler eşimde ısrarla istemio ondada çıksa ötekindede çıksa doktora gidicek zaten dio..bakalımm normalden alsın yine eşim walla almaz belkide ben yetişebilsem ben alacam bu sefer ama yetişemiom gidene kadar kapanıo eczaneler..
süppermişş benden önce öğrencenn :))polikliniği aradım 20 tlye yapıolarmışş sabah cıkar sonuç dedi...akşam veririm heralde kanı..
Kızlar değerim 408 nasıl yorumlayın lütfen şimdi çıkmış sonucum
polikliniği aradım 20 tlye yapıolarmışş sabah cıkar sonuç dedi...akşam veririm heralde kanı..
Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
Gurbetce CANIM 4 haftalık hamişsin.....tebrikler Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?