2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

offfffffffffffff seray offff alıp durma idrar testi yaaaa almasın adama yük olma sabah kan ver ....

sendemii organize sanayide çalışıyosunn.ne iş üzerinee bende ordayımdaa:)

evet canım adana org.sanayideyim...personel işlemleri üzerine çalışıyorum işe giriş çıkış maaş vs vs..sen ne iş üzerine çalışıosun?

oldu canım 40 km ye ne kadar verrim adanada taksiye sence nese bi konuşim kocişlede ne yapacama karar verrim..

offfffffffffffff seray offff alıp durma idrar testi yaaaa almasın adama yük olma sabah kan ver ....

kıs emin olamıo insan o nedenle son kez gitmeden yapim diom ...boşa gitmeyim yani ondan

bende idari amirlikk vee evrak işleriyle ugrasıyorum...antakya organizedeyim:) bu arada seni üzmek isteme amaa o testler yüzünden ben hepp kan testine gidipp afedersin kıçıma baka baka geri dönüyorum.eger 15 dk içinde çıkmassa olmuyoo..benimde hep 2 saat sonras böylee koyu çıkıyoo.ama inşaalhh sennikiii hamileliktirr.dualarım serninle

walla ben ilk 5 dakikada silik çıkınca bi garip oldum cnm...o nedenlede teste güvenip kan vermek istemedim hemen onun için sürekli test yapıom bakalım yaparım son bi kez yine öle cıkarsa gier verrim kanı...kıcıma baka baka dönsemde mühim deil Allah doğru zamanda verir inşallah...beklemiodum bile bu ay çok az çalışma oldu çünkü olursa süpriz olcak yane

polikliniği aradım 20 tlye yapıolarmışş sabah cıkar sonuç dedi...akşam veririm heralde kanı..

polikliniği aradım 20 tlye yapıolarmışş sabah cıkar sonuç dedi...akşam veririm heralde kanı..

canımmmmmm tebrik ederim çizgin çok net çıkmış inşallha hamişsindir ama sen yeni adet olmuştun yanlışmı hatırlıyorum...bende kanı verdim şimdi 2 de online olarak öğrenceğim:) hepimiz için hayırlısı olsun

evet canım şimdiden hayırlı olsun demiyelimm ayy..dün koymustum resimlerini bu testin ama akşam eve gittiğimde bi baktım koyulaşmış...yanında ondan önceki gün yaptıgım testte vardı onda bi değişiklik olmamış sadece silik çizgisi duruodu...uzun süre kalınca sağlıklı sonuç olmuyo ama ikisi yanyana dururken en son yaptığımın koyulaşması şaşırttı beni...hadi bakalım haberlerini beklioz cnmm..BUARADA EVET YENİ ADET OLMUŞTUM VE KISA SÜRMÜŞTÜ BAKALIM...

Son düzenleme:

canım o hormon yoksa silikte olsa çizgi çıkmıyor geçen ay 20 tane yaptım silik milik bişey çıkmadı bu 15 gün öncesinden başladığım testlerin hepsinde silik çıktı dün çok netleşti..sende hamişsin bence :)))

inşallah canımmmm inşallahhh

canım kadın doğuma gittim kanı verdim öğlen online olarak tc kimlikle internetten öğrenebilirsiniz dediler sabah 9 gibi vermiştim şimdi öylesine bakayım dedim çıktı sonucum

ay kızlar çok özendim size( acaba bende bigün yazcakmıyım buraya hamileyim silik çizgim çıktı kan degerim şöle şöle die Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin tüm isteyenlerede hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin...

kızlar dün ağrm vardı ya bnm gece ilişki oldu yumurtam çatlamıştr belki die ama canım çoookkk acıdı nie sizce sizede arada oluyomu bikaç ay önce yine böle oldu nie acaba..

değerleri pek bilmem ama pozitiff :d nerde yaptırdın cnm ne cabuk çıktı bana akşam verirsen sabah alırsın dediler poliklinikte bide düşün yani...

Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Gurbetce CANIM 4 haftalık hamişsin.....tebrikler Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...

Son düzenleme:

oooooooo 5 dk çıkmıssaa hamilesinn.masaalhhhhhhhhh.yok benimkiler 2 sAAT SONRA falann..........evett allah dogruu zamanı biliyooo allah hayırlısınıı versinn hepimiz için

günaydınnn inşallah güzel haberler alırız canım
inşallahh cnmmm :))

inşallah canımmm

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel kuzucumm öptüm görüşürüzz
geldimmmmm :)))
sonuç pozitif kızlar ama ben mutlumuyum üzgünmüyüm ....................

canım aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorummm inş yaşamam
cnm bende inan aynı şeyleri yaşıyorum ama korkunun ecele faydası yok biliyosun bence sende benim gibi yap ve bugünün bu duygunun tadını çıkar :))
Günaydın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz...
günaydınnn :))

aminnn bitanemmm :))) ayyyy kıyamam yaaa şimdi senin bayılmanımı beklicez :)))
sen takma kocanı cnm kan testinde pozitif çıkarsa sokarsın gözüne gözüne :)) o sen üzülme dio öle yapıyodur :))

ayy cnmm yaaaa :)) sen alma test falan doğru kan testineeeeee
süppermişş benden önce öğrencenn :))
Kızlar değerim 408 nasıl yorumlayın lütfen şimdi çıkmış sonucum

süpper benceee bendede öle bişi çıkcak muhtemelen :))

tebrik ediyorum seni cnmmm bu araştırmacılığına bayılıyorum sayende bizde öğreniozzz çok saoll

Son Adet Tarihi HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…