2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

oooooooo 5 dk çıkmıssaa hamilesinn.masaalhhhhhhhhh.yok benimkiler 2 sAAT SONRA falann..........evett allah dogruu zamanı biliyooo allah hayırlısınıı versinn hepimiz için

ilk silik çizgi 5 dk sonra göründü cnm eve gittim akşamında koyulaşmıştı kısmet bakalımm..Allah herkese nasip etsin...

yaptırabilirsem tabi kocişe mesaj attım cvp bileme gelmedi 1 saat oldu almıcam test...sokcam gözüne gözüne tabi çıkarsa

bende 15 tl veriyorum kan tahliline bu neya resmen soyuluyoruz ....

walla yaa sağlık ocakları bedava yapıo ama oda 1 gün sonra verio ...haftasonuna geldi bide ..

dorukta mı hamilee ne bereketli ay maşallahh inşallah bende hamile kalırım bu ay

inşallah canımmm Allah ım isteyen herkese nasip etsinn aminn

Son düzenleme:

inşaallah.....rabbim gönüne göre versin

canımmmm çok teşekkürler isteyen herkes bu mutluluğu tatsın inşallah..çok öpüyorum

o acı ağrı olur çatladığının habercisidir,benim öyle oluyor 24 saat canı kalır yumurta spermde 72 saat canlı kalır inş. güzel haberini alırız....

Son düzenleme:
o acı ağrı olur çatladığının habercisidir,benim öyle oluyor 24 saat canı kalır yumurta spermde 72 saat canlı kalır inş. güzel haberini alırız....

saol canm cvbın için bana doktor gün aşırı ilişki dedi dün akşam oldu bu akşamda yapsak mı.. dün akşam acıdan hepsi girmedi bilee:26:

kızlar yaa yarın randevu alamadım hepsi doluuuuu pazartesiye kaldım bi ultrasonla bakılssın ammma

canm hayırlı olsn inşallahh Allah kucağına almayıda nasip etsn çok sevindim gerçekten.. bebeğini hisset al kucağına birazcık acın hafifler inşallahh.. nasibi yokmuş bebeğinin sizin şer die bildiğinz şeyler sizin için hayır olabilir dio Allah c.c oyüzden canını sıkma üzme kendini emi mutlu ol sen, hepinizz.. bu sefer alcaksınz inşallah kucaklarınıza bebişlerinizii

saol canm cvbın için bana doktor gün aşırı ilişki dedi dün akşam oldu bu akşamda yapsak mı.. dün akşam acıdan hepsi girmedi bilee:26:

hergün ile gün aşırıyı karıştırma ,gün aşırı ; birgün dur birgün olsun demek ..... bir damlası bile dölleyecekse yumurtayı döller sen rabbimden iyisinimi biliyorsun bugün geçsin yarın olsun birde ilişkiden sonra belini yükselt yastık ile hiç kalkma 30 dk ...banyo yaparkende bikini bölgeni köpükle yıkama su ile yıka duş jeli sabun şampuan gibi köpükle yıkama sakın...

Cinsel ilişki sonrasında vajina içini yıkamak çoğu kadının başvurduğu bir yöntem. Vajina temizliğinde sabun ya da kozmetik ürün kullanmak da öyle... Peki, vajina içini yıkamak ne kadar doğru? Vajina sabunla yıkanabilir mi? Vajinayı temizlemek gerekli mi? Vajinal duş aslında vajinal enfeksiyonlara mı ortam hazırlıyor? Tüm bu soruların yanıtları;
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kağan Kocatepe anlatıyor...

Cinsel ilişkiden sonra vajina nasıl temizlenmeli?
Cinsel ilişki sonrası vajinal duş alımı iki nedenle yapılıyor: Birincisi, spermleri yıkayarak uzaklaştırıp, gebelikten korunmak. İkincisi, karşı taraftan bir şey bulaşma ihtimali varsa bunu bertaraf etmek. Ancak, her ikisini de vajinal duşla başarmak mümkün değil.
Çünkü spermler çok hareketli hücreler olduğu için zaten ilişki anında yollarına girerler. Vajinal duşla hamile kalma olasılığını ancak 10’dan 9’a düşürebilirsiniz; daha fazlası mümkün değildir.

Vajinayı suyla yıkamak, enfeksiyon yapan bakteriler, virüsler veya mantarların giderilmesini sağlamaz. Temizlik açısından hiçbir anlamı olmadığı gibi ayrıca zararlı da olabilir vajinal duş. Dolayısıyla vajina içinin yıkanmasını hiçbir şekilde önermiyoruz.

Vajina sabunla yıkanabilir mi?
Vajina sabunla yıkanmamalıdır. Çünkü vajinanın içinde asidik bir ortam vardır ve sabunun o asidik ortamı bozma ihtimali çok yüksektir. Ancak, dış genital bölge yıkanabilir.

Vajinayı sabunla yıkamak, yanma hissine neden olabileceği gibi bu bölgedeki iyi huylu bakterilerin ve vücut savunma elemanlarının yok olmasına neden olabilir. Bu da ciddi enfeksiyonlara yol açar. Vajina için üretilen temizleme sıvıları sadece dış genital bölge için üretilmiştir.

Vajinayı temizlemek gerekir mi?
Normalde vücudun dışarıya bakan her bölgesinin kendini temizleme mekanizması vardır. Dolayısıyla vajinanın da kendine özgü temizleme mekanizması bulunur. Vajina içinde sürekli olarak bulunan salgı, içerisinde bakterileri öldürmeye yönelik lökositleri ve bazı iyi huylu bakterileri içerir. Bu sayede vajina hiçbir şey yapılmasa da temiz kalacak bir ortamdır. Temizlemeye yönelik uygunsuz bir şeyler yapılırsa, bu durum vajinanın aleyhine işleyebilir. Vajinanın içi, ekstradan bir enfeksiyon durumu söz konusu değilse temizlenmesi gereken bir organ değildir.

Vajina temizliğinde kozmetik ürün kullanmak doğru mu?
Kozmetik ürünlerin içinde birçok kimyasal madde bulunur. Bundan herhangi birine karşı alerjik bir durum söz konusu olursa, “vajinit” denilen çok ciddi vajina enfeksiyonları veya iltihapları oluşabilir. Vajinanın doğal bir bariyeri vardır ve oradaki doğal bakteri ortamı kötü huylu bakterileri uzaklaştırmak için çalışır. Vajinada kozmetik ürün kullanılırsa ve o doğal bakteri ortamı bozulursa enfeksiyonlar meydana gelir. Dolayısıyla, kozmetik ürünleri direkt olarak vajinanın içine uygulamayı önermiyoruz.

Vajinanın temiz olduğunu nasıl anlaşılır?
Cinsel yaşamı olmayan bir kadının, henüz bekaret zarı varsa, vajinal hijyen konusunu dert etmesine gerek yoktur. Ancak, cinsel yaşam başladıktan sonra kadınlar, kendi kendilerine vajinalarının hijyenik durumunu test etmek isterlerse, vajinal salgının kokusuna, miktarında artış olup olmadığına ve rengine bakabilirler. Bazen normalde koku yokken, ilişki sonrasında ortaya kötü bir koku çıkabilir. Bu, enfeksiyonel bir durum söz konusu olduğunun işaretidir. “Bakteriyel vajinoz” denilen özel bir bakteri türü söz konusu olabilir. Bunun tedavisi de çok kolaydır.

Vajinal hijyenden şüphelenen kadınlar, doktora başvururlarsa, yapılacak testler sonucunda eğer bir enfeksiyon tespit edilirse, tedaviyle vajina yeniden eski hijyenine kavuşacaktır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kağan Kocatepe

Son düzenleme:

cnm benim seninde yakında güzel haberlerini alcaz benceee :)) aammminnnn

aynen kızlar akşam hiç uyumadım kızlar yatayım 2 ye kadar bali sonra işe gidicem dinleneyim çok sıkı takip dr kontrolü ii beslenme ayyy heyacanlandım birden ben size rüyamı anlatayımmı dün gördüm oğlum 2 yaşında falanmış yürüyor böyle ben eşim oturuyoruz akvaryum varmış bende içi balık dolu doruk gitti elini soktu bana balık getirdi avcuma koydu böyle kuyruğu kırmızılı ayy doruk oğlum sen napıyorsun dedim onlar susuz yaşayamaz aldım kucağıma konuştum kızlar gerçek gibi sanki o nu yaşadım böyle uyandım sonra ayy dedim bende galiba bişey var hemen dünde yazdımya test aldım hayırlısı artık elimizden bişey gelmiyor rüyam beni çok etkiledi .........
belkide oğlum duydu .. neysee kızlarrrr öpüyorum sizi kib byyy

cnm ya bence artık idrar yapma kan yaptır ve inşallah çıkarda sok gözüne gözüne :))
inşaallah.....rabbim gönüne göre versin
aminnnnnnnnnnn
kızlar yaa yarın randevu alamadım hepsi doluuuuu pazartesiye kaldım bi ultrasonla bakılssın ammma
cnm faha erken diilmi ben özellikle haftaya cumartesine aldım :)) gidip kalp atışınıda görürüm inşallah :))

ayyy olabilir valla ne güzel bi rüyaaa :)) içinemi doğdu acabaaa oğluşunmu olcak :))

yok yok tubişim konuştum kocişle akşam kan testi yaptırcaz...konuşucam bakalım hemen öğrenme şansımız varmı die bidaha sorcam...buarda kasıklarıma ağrı girio arada bi ...nedenki acaba yaa..heyecanlandım walla...hayırlı haberler alırım inşallah ..(ne kadar umudum az olsada)

aysunnnn ayyy çok heyecanlandımmmmmm yaaa eger akşam haber alırsan banna haber ver ben susarım olurmuuuu :)))
tubişimmmm napıonnnnn...bi gelişme yokmu sistemler düzelmemişmi?

yok cnm yaaaaaa bi siteye girmeye çalışıyom ordada geogle krom olmadan açılmıyomuş burdada o yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…