- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.581
tebrik ediyorum seni cnmmm bu araştırmacılığına bayılıyorum sayende bizde öğreniozzz çok saoll
oooooooo 5 dk çıkmıssaa hamilesinn.masaalhhhhhhhhh.yok benimkiler 2 sAAT SONRA falann..........evett allah dogruu zamanı biliyooo allah hayırlısınıı versinn hepimiz için
inşallahh cnmmm :))
geldimmmmm :)))
cnm bende inan aynı şeyleri yaşıyorum ama korkunun ecele faydası yok biliyosun bence sende benim gibi yap ve bugünün bu duygunun tadını çıkar :))
günaydınnn :))
aminnn bitanemmm :))) ayyyy kıyamam yaaa şimdi senin bayılmanımı beklicez :)))
sen takma kocanı cnm kan testinde pozitif çıkarsa sokarsın gözüne gözüne :)) o sen üzülme dio öle yapıyodur :))
ayy cnmm yaaaa :)) sen alma test falan doğru kan testineeeeee
süppermişş benden önce öğrencenn :))
süpper benceee bendede öle bişi çıkcak muhtemelen :))
bende 15 tl veriyorum kan tahliline bu neya resmen soyuluyoruz ....
dorukta mı hamileene bereketli ay maşallahh inşallah bende hamile kalırım bu ay
geldimmmmm :)))
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))
aminnn bitanemmm :))) ayyyy kıyamam yaaa şimdi senin bayılmanımı beklicez :)))
malesef canım :))))
sen takma kocanı cnm kan testinde pozitif çıkarsa sokarsın gözüne gözüne :)) o sen üzülme dio öle yapıyodur :))
bende diyorum ama ....
ayy cnmm yaaaa :)) sen alma test falan doğru kan testineeeeee
süppermişş benden önce öğrencenn :))
süpper benceee bendede öle bişi çıkcak muhtemelen :))
Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
Gurbetce CANIM 4 haftalık hamişsin.....tebrikler Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...
ay kızlar çok özendim size( acaba bende bigün yazcakmıyım buraya hamileyim silik çizgim çıktı kan degerim şöle şöle die Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin tüm isteyenlerede hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin...
kızlar dün ağrm vardı ya bnm gece ilişki oldu yumurtam çatlamıştr belki die ama canım çoookkk acıdı nie sizce sizede arada oluyomu bikaç ay önce yine böle oldu nie acaba..
canımmmm çok teşekkürler isteyen herkes bu mutluluğu tatsın inşallah..çok öpüyorum
o acı ağrı olur çatladığının habercisidir,benim öyle oluyor 24 saat canı kalır yumurta spermde 72 saat canlı kalır inş. güzel haberini alırız....
kızlar yaa yarın randevu alamadım hepsi doluuuuu pazartesiye kaldım bi ultrasonla bakılssın ammma
kızlar yaa yarın randevu alamadım hepsi doluuuuu pazartesiye kaldım bi ultrasonla bakılssın ammma
saol canm cvbın için bana doktor gün aşırı ilişki dedi dün akşam oldu bu akşamda yapsak mı.. dün akşam acıdan hepsi girmedi bilee:26:
aynen ama kızlar gelin bana sorun ama stres yok stres yapmamam lazım inş herşey yolunda giider
ay kızlar çok özendim size( acaba bende bigün yazcakmıyım buraya hamileyim silik çizgim çıktı kan degerim şöle şöle die Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin tüm isteyenlerede hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin...
kızlar dün ağrm vardı ya bnm gece ilişki oldu yumurtam çatlamıştr belki die ama canım çoookkk acıdı nie sizce sizede arada oluyomu bikaç ay önce yine böle oldu nie acaba..
cnm ya bence artık idrar yapma kan yaptır ve inşallah çıkarda sok gözüne gözüne :))ilk silik çizgi 5 dk sonra göründü cnm eve gittim akşamında koyulaşmıştı kısmet bakalımm..Allah herkese nasip etsin...
yaptırabilirsem tabi kocişe mesaj attım cvp bileme gelmedi 1 saat oldualmıcam test...sokcam gözüne gözüne tabi çıkarsa
walla yaa sağlık ocakları bedava yapıo ama oda 1 gün sonra verio ...haftasonuna geldi bide ..
inşallah canımmm Allah ım isteyen herkese nasip etsinn aminn
aminnnnnnnnnnninşaallah.....rabbim gönüne göre versin
cnm faha erken diilmi ben özellikle haftaya cumartesine aldım :)) gidip kalp atışınıda görürüm inşallah :))kızlar yaa yarın randevu alamadım hepsi doluuuuu pazartesiye kaldım bi ultrasonla bakılssın ammma
aynen kızlar akşam hiç uyumadım kızlar yatayım 2 ye kadar bali sonra işe gidicem dinleneyim çok sıkı takip dr kontrolü ii beslenme ayyy heyacanlandım birden ben size rüyamı anlatayımmı dün gördüm oğlum 2 yaşında falanmış yürüyor böyle ben eşim oturuyoruz akvaryum varmış bende içi balık dolu doruk gitti elini soktu bana balık getirdi avcuma koydu böyle kuyruğu kırmızılı ayy doruk oğlum sen napıyorsun dedim onlar susuz yaşayamaz aldım kucağıma konuştum kızlar gerçek gibi sanki o nu yaşadım böyle uyandım sonra ayy dedim bende galiba bişey var hemen dünde yazdımya test aldım hayırlısı artık elimizden bişey gelmiyor rüyam beni çok etkiledi .........
belkide oğlum duydu .. neysee kızlarrrr öpüyorum sizi kib byyy
cnm ya bence artık idrar yapma kan yaptır ve inşallah çıkarda sok gözüne gözüne :))
aminnnnnnnnnnn
cnm faha erken diilmi ben özellikle haftaya cumartesine aldım :)) gidip kalp atışınıda görürüm inşallah :))
ayyy olabilir valla ne güzel bi rüyaaa :)) içinemi doğdu acabaaa oğluşunmu olcak :))
aysunnnn ayyy çok heyecanlandımmmmmm yaaa eger akşam haber alırsan banna haber ver ben susarım olurmuuuu :)))yok yok tubişim konuştum kocişle akşam kan testi yaptırcaz...konuşucam bakalım hemen öğrenme şansımız varmı die bidaha sorcam...buarda kasıklarıma ağrı girio arada bi ...nedenki acaba yaa..heyecanlandım walla...hayırlı haberler alırım inşallah ..(ne kadar umudum az olsada)
tubişimmmm napıonnnnn...bi gelişme yokmu sistemler düzelmemişmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?