- 14 Ocak 2012
- 572
- 21
- 98
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.241
cnm benim lütfen kafana takma hep iyi şeyler düşünki bence herşey yolunda şimdi nezaman girceksin ultrasona bellimi ????
yaa evette şimdi anlamaya çalışıyorum benim bu 36,3 normal değermi yani yumurtlamada 36 falanmı düşebilir ?? ayy seninde kafanı ağrıtıyom ama :)) inşallah cnmmm :)))
bendee iyiyim işteee napim regl bitsede bebiş hazırlıgına tekrar başlasak die bekliyom :)) bencede canım bende akıllandım 3 ay sonra sölücemm :)) ayy negüzellll benimde doğum ayım mart inşallah martta güzel haberler alırım :))
ayyy cnmm yaaa herşey kuzu için ol iğnelerini beslensin büyüsün inşallah :)) peki ilişki falan yok dedimi??
hoşbulduk cevap için teşekkür ederim sepya çok sevindim..4-9 şubat arası adet gördüm. Sonra ovulasyon testi aldığımdan beri çalışıyoruz. Ama gebelik testleri negatif çıktı...diğer adetimi martta olmam gerekiyor yani...kasık ağrılarım hafif.. Ama kistimin olduğu yer ara ara ağrı yapıyor..2 cm bir şey değil kist için başka sorunum yok zaten...acaba hamile olabilir miyim? Eşimin de başının etini yedim adam şaşırıyor..:)))
ayy negüzel benim kayınvalidemde çok iyi ama koymam ayrıca doğru çok uzunmuş 7 harf hatice çok kısa 6 harfyok yok kıskanmaz o bile der zaten koy kayınbabanın kaynvaldenin isimleri güzel der..bide hakediolar ii insanlar yaa..annem benim adımı koymayın der hep zaten çok uzun nazmiye
canim benim senin ne sordugunu cok iyi anliyorum
cunku ben de baslarken pek anlayamiyordum
ama gun gecdikce atesimin cikip dusmesinden yumurtlama gununu kendim saptayabildim
simdi bugune bakarsak cok normal bi deger yumurtlama gunu illaki bundan asagi olmali diye bisyde yok
gun-gun yazdikca anlicaksin ne demek istedigimi canim
ayy negüzel benim kayınvalidemde çok iyi ama koymam ayrıca doğru çok uzunmuş 7 harf hatice çok kısa 6 harf
çok saol cnm yaaa ben yine hergün yazıcam sende müsait oldukça beni takip edersen sevinirim :))
cnm benim lütfen kafana takma hep iyi şeyler düşünki bence herşey yolunda şimdi nezaman girceksin ultrasona bellimi ????
Evet canim, haftaya cumaya inshallah gidiyorum. Eshimle sohbet ettik bir az. Rahatladim. Sag ol, canim :)
yaa evette şimdi anlamaya çalışıyorum benim bu 36,3 normal değermi yani yumurtlamada 36 falanmı düşebilir ?? ayy seninde kafanı ağrıtıyom ama :)) inşallah cnmmm :)))
bendee iyiyim işteee napim regl bitsede bebiş hazırlıgına tekrar başlasak die bekliyom :)) bencede canım bende akıllandım 3 ay sonra sölücemm :)) ayy negüzellll benimde doğum ayım mart inşallah martta güzel haberler alırım :))
ayyy cnmm yaaa herşey kuzu için ol iğnelerini beslensin büyüsün inşallah :)) peki ilişki falan yok dedimi??
canım normalde dr gittiğimde 10 haftalıktı fakat bebeşimi 13 gün ölü taşımışım.8+3 günlük kalmış.
inş. canım dimi ya :)
inş. canım rabbim sesini duysun
iyi yapmışsın koydurtma sevmem bende sami isminiama benim düşen bebişin adını eşim koydu kayınbabamın adıydı ömer...ali yi de eşim ekledi..öle istedi...hıı tekrar erkek olursa koyarmı bilmem ama koysun severim ömer ismini...kız olursa bırakmam ama kayınannemin adıyla beraber koyarım...hatice ada yada hatice sare..
sağol canım sende kib allah korusun senide
canım benim(( çok üzüldüm benimde 8 haftalıktı düşük yaptım 3 ay korundum bi ayda mantar oldum öyle geçti yani boşuna 4 ay beklemişim keşke diyorum şimdi 1 ay korunsaydım sonra oluruna bıraksaydım diye bizim topikten bi arkadaş kürtajdan sonraki ay hemen hamile kalmış adet olmadan bu ay kızını kucağına aldı eğer sende kendini hazır hissediyorsan başka bi sağlık sorunu da yoksa korunma süreni çok uzatma bence güzelim bi ay geçsin allaha bırak korunma süren kaç ay doktorun ne dedi?
CANIM SALI GÜNÜ DR GİDECEGİM OZMANA KESİN BİŞEY DER HERALDE 3 AY DEDİLER HASTANE CIKISINDA.BAKALIM.BEN 8 ŞUBATTA KURTAJ OLDUM 3 HAFTA İLŞKİ OLMASIN DEMİŞERDİ BANA .
2 HAFTAM BU.
hulya, canim, kusura bakmazsan sana bir shey sormak istiyorum. Doktorlar bana surekli diyor, shiddetli agri bir de kanama olunca dushuk yapma ihtimalin oluyor. Sende de ayni benim gibi mi oldu, acaba? Ben hic agri sizi olmadan dushuk yapmishim
CANIM SALI GÜNÜ DR GİDECEGİM OZMANA KESİN BİŞEY DER HERALDE 3 AY DEDİLER HASTANE CIKISINDA.BAKALIM.BEN 8 ŞUBATTA KURTAJ OLDUM 3 HAFTA İLŞKİ OLMASIN DEMİŞERDİ BANA .
2 HAFTAM BU.
aminnnnn hülyacımmm hepimizi duysun rabbimmm...
inşallahhh sağlıklı sıhatli gelsinlerde adlar hazır ayy ada süpper :)) adıyla yaşasınlar inşallahhhh :))
valla ben emraha bırakmadım ben buldum bunları koycaz dedim oda erkek için tutturdu sami koycakmış adını babasının adı olmaz kaodurmam vallaaa benim istediklerim olucak :))
2 HAFTAM BU.
tamam canım güzel haberlerini bekliyorum dinlen kuzum moralini yüksek tutmaya çalış bi gün herşey geride kacak güzel günler bizi bekler....
tamam canım güzel haberlerini bekliyorum dinlen kuzum moralini yüksek tutmaya çalış bi gün herşey geride kacak güzel günler bizi bekler....
EVET CANIM KALBİMİ HİÇ BİR ZAMAN HİÇ BİRŞEY İÇİN ÇÜRÜTMEDİM.SADECE HEP ŞÜKRETTİM GERÇEKTEN.
BELKİ O BEBİŞİMİN KALBI DURMASAYDI FARKLI BİŞEYLE KARŞILAŞCAKTIM.RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISI VERSİN.
HEP DUALARIMDASINIZ.
BUARADA DİRMİT CİĞİM İSİM NEYDİ?
heeee doğruu naz-mi-yee sölemesi çok zor ama ha-ti-ceee çok kolayyykız cadı sölemesi zor ondan dedim..tabiki ona kalsa bir harfin lafını etmem yani...annem pek sevmez ismini o nedenlede koymayın dio o ne dio naz-mi-yeee..sölemesi bile zor..hatice koycam ama 2 isim olcak...tabi başlangıçta istediğim isimler olucak eğer eşim olmaz derse onuda koymam bak
ayy evet ada güzel isimmiş.
Benimde kızım olsaydı eylül koyacaktım doğum eylülde olacaktı ya
ayyyy noldu bugün ya hep alıntılar birbirine karıştı:26::26::26:
valla ben düzeltip yazıyom ama karıştı azcık :))ayyyy noldu bugün ya hep alıntılar birbirine karıştı:26::26::26:
aynen öle cnm herşeyde vardır bi hayır hepimiz için hayırlısıı :)) dirmitin adı ılgım :))EVET CANIM KALBİMİ HİÇ BİR ZAMAN HİÇ BİRŞEY İÇİN ÇÜRÜTMEDİM.SADECE HEP ŞÜKRETTİM GERÇEKTEN.
BELKİ O BEBİŞİMİN KALBI DURMASAYDI FARKLI BİŞEYLE KARŞILAŞCAKTIM.RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISI VERSİN.
HEP DUALARIMDASINIZ.
ben yemeğe gider kızlarrrr...öpüyorum hepinizi...görüşürüz gelincee
EVET CANIM KALBİMİ HİÇ BİR ZAMAN HİÇ BİRŞEY İÇİN ÇÜRÜTMEDİM.SADECE HEP ŞÜKRETTİM GERÇEKTEN.
HEP DUALARIMDASINIZ.
sağol canım ismim ılgım :)
ben yemeğe gider kızlarrrr...öpüyorum hepinizi...görüşürüz gelincee
afiyet olsun
nedmek canım sorabılırsın.
Canım sen nezman yaşadın düşüğü.
Canım bende kahverengi bir lekelenme vardı ama dr ılk gıttıgımde olur dedi.ılaç verdi ne coğalma ne azalma olmuştu.
Kasıklarımda agrım vardı ama oda olur dıyolardı hamılelikte.
Birde benim bebiş ölmüş ben farketmemişim en son ıdrar yaparken yanmam vardı onun için dr gitmek istedim gittiğimde de öğrendim birde bende hafif bir gün önce isal gibiydim
heeee doğruu naz-mi-yee sölemesi çok zor ama ha-ti-ceee çok kolayyyAyy sopa yicem galiba :))
cnm yaa yine koyarsın nolcekki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?