2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

canim benim senin ne sordugunu cok iyi anliyorum
cunku ben de baslarken pek anlayamiyordum
ama gun gecdikce atesimin cikip dusmesinden yumurtlama gununu kendim saptayabildim
simdi bugune bakarsak cok normal bi deger yumurtlama gunu illaki bundan asagi olmali diye bisyde yok
gun-gun yazdikca anlicaksin ne demek istedigimi canim

canım birzadaha geçsin bekle olmadı direk kan tahlili yaparsın.yada dr git görün bi.muayne ol

yok yok kıskanmaz o bile der zaten koy kayınbabanın kaynvaldenin isimleri güzel der..bide hakediolar ii insanlar yaa..annem benim adımı koymayın der hep zaten çok uzun nazmiye
ayy negüzel benim kayınvalidemde çok iyi ama koymam ayrıca doğru çok uzunmuş 7 harf hatice çok kısa 6 harf

çok saol cnm yaaa ben yine hergün yazıcam sende müsait oldukça beni takip edersen sevinirim :))

ayy negüzel benim kayınvalidemde çok iyi ama koymam ayrıca doğru çok uzunmuş 7 harf hatice çok kısa 6 harf

çok saol cnm yaaa ben yine hergün yazıcam sende müsait oldukça beni takip edersen sevinirim :))

kız cadı sölemesi zor ondan dedim..tabiki ona kalsa bir harfin lafını etmem yani...annem pek sevmez ismini o nedenlede koymayın dio o ne dio naz-mi-yeee..sölemesi bile zor..hatice koycam ama 2 isim olcak...tabi başlangıçta istediğim isimler olucak eğer eşim olmaz derse onuda koymam bak

canım normalde dr gittiğimde 10 haftalıktı fakat bebeşimi 13 gün ölü taşımışım.8+3 günlük kalmış.

Hulya, canim, kusura bakmazsan sana bir shey sormak istiyorum. Doktorlar bana surekli diyor, shiddetli agri bir de kanama olunca dushuk yapma ihtimalin oluyor. Sende de ayni benim gibi mi oldu, acaba? Ben hic agri sizi olmadan dushuk yapmishim

hulya, canim, kusura bakmazsan sana bir shey sormak istiyorum. Doktorlar bana surekli diyor, shiddetli agri bir de kanama olunca dushuk yapma ihtimalin oluyor. Sende de ayni benim gibi mi oldu, acaba? Ben hic agri sizi olmadan dushuk yapmishim

nedmek canım sorabılırsın.
Canım sen nezman yaşadın düşüğü.
Canım bende kahverengi bir lekelenme vardı ama dr ılk gıttıgımde olur dedi.ılaç verdi ne coğalma ne azalma olmuştu.
Kasıklarımda agrım vardı ama oda olur dıyolardı hamılelikte.
Birde benim bebiş ölmüş ben farketmemişim en son ıdrar yaparken yanmam vardı onun için dr gitmek istedim gittiğimde de öğrendim birde bende hafif bir gün önce isal gibiydim

ayy evet ada güzel isimmiş.
Benimde kızım olsaydı eylül koyacaktım doğum eylülde olacaktı ya

heeee doğruu naz-mi-yee sölemesi çok zor ama ha-ti-ceee çok kolayyy ayy sopa yicem galiba :))
ayy evet ada güzel isimmiş.
Benimde kızım olsaydı eylül koyacaktım doğum eylülde olacaktı ya

cnm yaa yine koyarsın nolcekki :))

ayyyy noldu bugün ya hep alıntılar birbirine karıştı:26::26::26:
valla ben düzeltip yazıyom ama karıştı azcık :))
aynen öle cnm herşeyde vardır bi hayır hepimiz için hayırlısıı :)) dirmitin adı ılgım :))
ben yemeğe gider kızlarrrr...öpüyorum hepinizi...görüşürüz gelincee

afiyet olsun bidenemmmmm bende 1:30 da çıkcam :))

sepya_9 selam cnm..inan çok üzüldüm durumuna.Allah hayırlısını nasip etsin..ben de 10 haftalık hamileyim..bu tarz olayları çok duyduğum için biraz korkuyorum..neden olmuş peki bi sebep var mı ? her doktora gittiğimde bir sorun çıkacak diye korkuyorum..

Canim, ben gecen sene mayista dushuk yaptim. 12 haftalikken kanamam geldi, doktora gittigimde ultrasona aldilar, 7-8 haftalik gibi gorunuyor dediler. Bayagi bi uzun sure karnimda olu bebek tashimishim Bu hamileligimde de 3 hafta once 2 damla kahverengi lekelenme gordum, hemen hastaneye gittim, yine ultrasonda baktilar, bi shey yoktu, kanama filan. Bi daha da oyle lekelenme gormedim, cok shukur. Ben kasik agrisini da bu hamileligimde hissettim. Oncekinde hic agrim var diye shikayet etmemishtim. Bilemiyorum canim, inshallah hakkimizda hayirlisi olur. Bi arkadashimin babaannesi yillarin doktoruydu, gecenlerde rahmetlik olmush. (A.R.E) O demishti ki, dushuk yaptiktan sonra korkmayin. Dushuk yapiyorsaniz, rahminiz hamilelige henuz hazir degil demektir. Birinci ve ikinci gebeliklerde dushuk normal. Sen de uzulmemeye calish canim. Inshallah hayirlisi budur. ALLAH sana tez zamanda saglikli bir hamilelik yashatsin.

heeee doğruu naz-mi-yee sölemesi çok zor ama ha-ti-ceee çok kolayyy Ayy sopa yicem galiba :))

cnm yaa yine koyarsın nolcekki :))

ivet ya nazmiye ve hatice bana büyük insanları hatırlatıyor.nedense.
Ivet canım koyarım gene ne olcakki.şimdi beklıyorum zaten:)çalışmalara başlıcamız günü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…